Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

milkaaa13

#6047627 Napisano: 22.07.2015 13:01:38
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wie ktoś może co ze zwrotami everydame? napisali na stronie że przeznaczyli dodatkowe 10 000 zł na zwroty, wysłałem 1 lipca i nic nie dostałem, a czytałem że już zwracali kasę niektórym...

mi raz zwrócili a dwa kolejne razy (z czego jeden z nich wyslany na siostre) - nie wiec nie mam pojecia czy zwroca czy nie emotka

No jeśli ta sama rzecz i ten sam adres to ci nie zwrócą. Na jeden Adres zwracali dwa razy z czymże na inne rzeczy
dziekuje wszystkim za informacje emotka  

limitu na adres nie ma tylko na osobę dwa razy ,u mnie na 2 osoby na ten sam adres zwrócili za 4 rzeczy 
0 0

kacia

#6047629 Napisano: 22.07.2015 13:03:31
Czy zakładał ktoś konto na https://www.redbullmobilecollect.pl i rzeczywiście dostał 2 bilety do Multikina ? I czy do założenia konta jest potrzebny jakiś kod z redbull ?
0 0

gregory

#6047632 Napisano: 22.07.2015 13:07:46
w konkursie activii z bonami na buty wybór bardzo marny. z kolekcji biegowej praktycznie nic mi się nie podoba. czy komus udało się za te bony kupic cos z innej koelkcji. bo tak to mogę wybierac z trzech par (biegowe i nieprzecenione). no trochę to kiepsko. komus udało się kupic cos innego?
0 0

kadett33

#6047633 Napisano: 22.07.2015 13:08:42
kacia napisał(a):

Czy zakładał ktoś konto na https://www.redbullmobilecollect.pl i rzeczywiście dostał 2 bilety do Multikina ? I czy do założenia konta jest potrzebny jakiś kod z redbull ?

do otrzymania biletów trzeba zdobyć punkty które się otrzymuje min. za kody z napojów RedBull.
0 0

Gość: rogalino

#6047641 Napisano: 22.07.2015 13:15:05
gregory napisał(a):

w konkursie activii z bonami na buty wybór bardzo marny. z kolekcji biegowej praktycznie nic mi się nie podoba. czy komus udało się za te bony kupic cos z innej koelkcji. bo tak to mogę wybierac z trzech par (biegowe i nieprzecenione). no trochę to kiepsko. komus udało się kupic cos innego?

możesz kupić te co są przecenione ale w cenie w jakiej były przed przeceną, ja tak np zrobiłem i jutro kurier będzie emotka
0 0

Gość: defed

#6047652 Napisano: 22.07.2015 13:24:18
vickichelm napisał(a):

defed - bardzo fajne ! A jak oceniasz je jakościowo ? Płacimy za literkę N czy są po prostu przezawaliste, lekkie , idealnie wykonane  ? emotka Pytam bo nie znam tej marki a teraz jest na nią wielki SZAŁ emotka

Nigdy nie miałam profesjonalnych butów sportowych z górnej półki. Ale NB zdają sie być ok, ładnie uszyte, foremne, nigdzie nie zwisają nitki ani nie widać kleju. Zobaczymy jak będzie podczas użytkowania...   Sa bardzo wygodne, leciutkie i po założeniu miałam od razu ochotę pobiegać w miejscu (serio!!!)
Ps. Moja para jest Made in Vietnam 
0 0

Gość: cherry_coke

#6047668 Napisano: 22.07.2015 13:46:30
pioge7 napisał(a):

wie ktoś może co ze zwrotami everydame? napisali na stronie że przeznaczyli dodatkowe 10 000 zł na zwroty, wysłałem 1 lipca i nic nie dostałem, a czytałem że już zwracali kasę niektórym...

mój list dotarł 3 lipca i również nie dostałam zwrotu  emotka
0 0

staszek

#6047775 Napisano: 22.07.2015 15:33:41
Lato pełne komplementów... nadal nie ma zwrotek z orange. Dzwonię do tej agencji, żeby im powiedzieć kilka komplementów, ale nie odbierają emotka
0 0

pioge7

#6047783 Napisano: 22.07.2015 15:42:09
milkaaa13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mi raz zwrócili a dwa kolejne razy (z czego jeden z nich wyslany na siostre) - nie wiec nie mam pojecia czy zwroca czy nie emotka

No jeśli ta sama rzecz i ten sam adres to ci nie zwrócą. Na jeden Adres zwracali dwa razy z czymże na inne rzeczy
dziekuje wszystkim za informacje emotka  

limitu na adres nie ma tylko na osobę dwa razy ,u mnie na 2 osoby na ten sam adres zwrócili za 4 rzeczy 

Aha, to musiałem złe zrozumieć zapis regulaminu emotka  
0 0

Gość: nouvelle

#6047791 Napisano: 22.07.2015 15:46:00
dolly napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Reni napisał(a):

deva napisał(a):

nouvelle napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

dzięki frodo emotka bo ja wysłalam i nic emotka może jeszcze przyjdzie

jak wysyłałam do Leclerca to nie było zwrotek z Orange, a potem się okazało, że w ogóle nie doszły te smsy. Z innych sieci było ok.

no to ja wysyłalam z orange.. a jak to rozwiazac? emotka

nie wiem, zauważyłam że nie poszły jak konkurs się już skończył emotka

Mnie też nie doszły. Mówiłam, że będą jazdy z tą agencją, bo to jakaś eventowa, nie konkursowa. Bez doświadczenia.
Trzeba pisać. newlook@newlook.com.pl

juz jest jazda, bo sa po terminieemotka

pisałam dzisiaj do nich w sprawie HEBE, dostałam odp, że jeszcze nie poinformowali laureatów - ale też nie napisali kiedy mają zamiar to zrobić... emotka

Ja napiszę do Garniera. Szkoda mi nawet 2 głupich smsów, które poszły do kosza, bo nie uruchomili Orange. Niech wiedzą, że tania agencja nie znaczy dobra agencja.
serwis.konsumencki@pl.loreal.com

o kurde, myslalam, ze to jakis blad u mnie, ale widze ze u wiekszosci taki numer z orangeemotka

To jakaś parodia nie agencja. Oczywiście mi nie odpisali. Piszmy do Garniera.
0 0

alaalicja

#6047793 Napisano: 22.07.2015 15:47:25
hej ma ktoś wzór oświadczenia z Kolastyny? Wygrałam kosmetyki a to chyba tylko 3 dni jest na wysłanie? Tuszu w drukarce brak myslicie, że można jak cos ręcznie napisać?
0 0

ondine

#6047795 Napisano: 22.07.2015 15:48:12
rogalino napisał(a):

gregory napisał(a):

możesz kupić te co są przecenione ale w cenie w jakiej były przed przeceną, ja tak np zrobiłem i jutro kurier będzie emotka

A wiecie może jak to jest z innymi rzeczami, np. z kurtkami do biegania? Bez problemu można płacić bonami?
0 0

anialistopad

#6047796 Napisano: 22.07.2015 15:48:26
Ją wysylalam z orange i nie ma problemu zwrotki dotarły normalnie. O dziś juz nie mam zwrotki z orange  emotka emotka
0 0

mia

#6047804 Napisano: 22.07.2015 16:00:14
anialistopad napisał(a):

Ją wysylalam z orange i nie ma problemu zwrotki dotarły normalnie. O dziś juz nie mam zwrotki z orange  emotka emotka

A jesteście pewni, że to nie sieć zawala? Ostatnio Orange dawała mi takie numery także w innych konkursach...
0 0

staszek

#6047831 Napisano: 22.07.2015 16:46:59
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A jesteście pewni, że to nie sieć zawala? Ostatnio Orange dawała mi takie numery także w innych konkursach...

już są zwrotki emotka
0 0

aerdna

#6047833 Napisano: 22.07.2015 16:51:37
staszek napisał(a):

mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

już są zwrotki emotka

Nawet podwójne emotka
0 0

rwas

#6047837 Napisano: 22.07.2015 16:55:21
alaalicja napisał(a):

hej ma ktoś wzór oświadczenia z Kolastyny? Wygrałam kosmetyki a to chyba tylko 3 dni jest na wysłanie? Tuszu w drukarce brak myslicie, że można jak cos ręcznie napisać?

http://www.smolar...enie%20kolastyna.pdf

bedzie troche pisania emotka
0 0

alaalicja

#6047847 Napisano: 22.07.2015 17:13:04
rwas napisał(a):

alaalicja napisał(a):

http://www.smolar...enie%20kolastyna.pdf

bedzie troche pisania emotka

Dziękuję bardzo emotka  Trzymam kciuki za powodzenie w konkursach emotka
0 0

karolinamat

#6047851 Napisano: 22.07.2015 17:17:28
Mam pytanko-kupiłam 5 Łomży na ostatnią chwilę i na paragonie nie mam opisane że to łomża. Miał ktoś taki przypadek? Uznają taki paragon czy brać oświadczenie ze sklepu?
0 0

edzia3

#6047854 Napisano: 22.07.2015 17:24:44
Każdy uczestnik konkursu może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania,odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo
domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres
zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać w jednym etapie
tygodniowym wyłącznie tylko jedną nagrodę (nagrodę główną lub nagrodę I-go stopnia lub
nagrodę II-go stopnia). Łącznie jeden uczestnik może otrzymać w całym konkursie trzy
nagrody: jedną nagrodę główną, jedną nagrodę I-go stopnia oraz jedną nagrodę II-go stopnia -
Jak rozumiecie ten zapis?Jeśli ja i mąż w ostatnim etapie wygraliśmy ja kosmetyki a mąż ręcznik to należą się nam czy nie?
0 0