Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olabas

#6060446 Napisano: 24.08.2015 13:00:35
taalvikki napisał(a):

Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs.

ludzie wrzucaja zdjęcie dzieci w basenie ,z gołym tyłkiem, a do wygrania np. maskotka to co tu się dziwić....

Też prawda, ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna...

No na pewno to nie to samo,ale jedno i drugie brak szacunku dla małego człowieka,niech te mamusie wrzucają swoje zdjęcia nago albo w pampersach lub w szpitalnym łózku

otóż to. rozmaite mamusie nie wstydzą się pokazać swojego dziecka nago/półnago, ale jakoś siebie tak ochoczo nie fotografują i nie wygrywają swoimi podobiznami w takich, jak to mówią, "nieintymnych" sytuacjach. dziwne. aczkolwiek wiadomo, o co chodzi - wszyscy wiemy, jakie rzeczy są wybierane w konkursach (wystarczy wspomnieć nieszczęsną visę), więc, wykorzystujemy co się da, nawet wizerunek dzieci. oczywiście rozumiem, że rodzice takie foty robią i że później ich dzieci je oglądają i się dziwią, że takie były, ale, na boga, czy naprawdę trzeba to wszystko puszczać w świat?  ale cóż - może niektóre dzieci kiedyś też zaczną wygrywać, na przykład zdjęciem swojej starej matki leżącej w szpitalu. takie jest moje zdanie, a jak ktoś chce, niech ma inne. emotka

Dlatego jeśli stwierdzam, że zdjęcie dziecka może mieć wzięcie, to wysyłam... własną fotkę z dzieciństwaemotka  I tak nikt mnie raczej na niej nie rozpozna.
0 0

madziulka2434

#6060483 Napisano: 24.08.2015 14:13:41
czy ktos z Gdańska mógłby odebrać wyprawkę dla mnie?
0 0

Gość: cherry_coke

#6060494 Napisano: 24.08.2015 14:28:53
SaMaE napisał(a):

Jaki jest najtańszy produkt loreal men expert?

nie jestem pewna, ale ja najtańszy widziałam szampon dla mężczyzn elseve 
0 0

Gość: trampek

#6060496 Napisano: 24.08.2015 14:30:16
cherry_coke napisał(a):

SaMaE napisał(a):

nie jestem pewna, ale ja najtańszy widziałam szampon dla mężczyzn elseve 

a można szampon? myślałam, ze tylko kremy itp gdzie jest napis loreal men expert a na szamponie chyba nie ma?
0 0

jaromon

#6060503 Napisano: 24.08.2015 14:35:50
Czy wygrał ktoś z Was w konku "BICMEN "O włos od przyjemności" w c4? napisałem maila i ponoć wszyscy już powiadomieni. mieliśmy naprawdę fajne zdjęcia, dopracowane i po cichu liczyłem na kajak. bilety do kina, myślałem że w cuglach wygram, a tu zonk...  uwielbiam konkursy, gdzie nie ma listy nagrodzonych, tylko maile dla zwycięzców. toż to pole do manipulacji, malwersacji, korupstwa itd, itp. ehh
0 0

katrin1

#6060505 Napisano: 24.08.2015 14:39:58
jaromon napisał(a):

Czy wygrał ktoś z Was w konku "BICMEN "O włos od przyjemności" w c4? napisałem maila i ponoć wszyscy już powiadomieni. mieliśmy naprawdę fajne zdjęcia, dopracowane i po cichu liczyłem na kajak. bilety do kina, myślałem że w cuglach wygram, a tu zonk...  uwielbiam konkursy, gdzie nie ma listy nagrodzonych, tylko maile dla zwycięzców. toż to pole do manipulacji, malwersacji, korupstwa itd, itp. ehh
Kod

Niejeden z nas po cichu liczył na kajak, u mnie również nawet bilety nie wpadły. 1 osoba na forum napisała, że trafiła kajak, kilka osób bilety emotka
0 0

Vivacia

#6060507 Napisano: 24.08.2015 14:40:56
SaMaE napisał(a):

Najtańsza jest chyba pianka do golenia... W Naturze jest teraz promocja na męskie kosmetyki, ta pianka jest za 12,99.
http://www.droger...a_mezczyzn.html#p=14
0 0

freyja88

#6060510 Napisano: 24.08.2015 14:45:21
Czy ktoś dostał sms'a od Aroma Palmolive, że mija termin wysłania skanu na ich maila? W sms'ie chcieli tylko dane do wysyłkiemotka
0 0

jaromon

#6060512 Napisano: 24.08.2015 14:46:13
katrin1 napisał(a):

jaromon napisał(a):

Kod

Niejeden z nas po cichu liczył na kajak, u mnie również nawet bilety nie wpadły. 1 osoba na forum napisała, że trafiła kajak, kilka osób bilety emotka

dzięki za info, jakoś mi umknęły te informacje. pozdrawiam
0 0

izak1000

#6060514 Napisano: 24.08.2015 14:48:18
buncia88 napisał(a):

Czy ktoś dostał sms'a od Aroma Palmolive, że mija termin wysłania skanu na ich maila? W sms'ie chcieli tylko dane do wysyłkiemotka

ja  nie mam żadnej dodatkowej wiadomości ale wygrałam tylko nagrodę V stopnia.. być może   Ci od   I-IV muszą przesłać paragony....
0 0

magisterek

#6060516 Napisano: 24.08.2015 14:50:46
izak1000 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ja  nie mam żadnej dodatkowej wiadomości ale wygrałam tylko nagrodę V stopnia.. być może   Ci od   I-IV muszą przesłać paragony....

Mam nagrodę V stopnia i dostałem z info o wygranej że do 3 dni roboczych mam wysłać skan paragonu na email: aroma@losmejores.pl
0 0

freyja88

#6060517 Napisano: 24.08.2015 14:51:42
izak1000 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

No Ja też wygralam zestaw kosmetyków... Lepiej nie rób mi nadzieji, choć wcale bym sie nie obraziła jakby spotkalo mnie to co kaskarerkę emotka
0 0

zaczytana-pola

#6060518 Napisano: 24.08.2015 14:53:02
Ja we wszystkich nagrodach miałam wiadomość i skanie( długi SMS)- nagrody V stopnia.
0 0

freyja88

#6060519 Napisano: 24.08.2015 14:54:10
zaczytana-pola napisał(a):

Ja we wszystkich nagrodach miałam wiadomość i skanie( długi SMS)- nagrody V stopnia.

A Ja właśnie w żadnym i tylko o skan dla jednego numeru sie upominają
0 0

Gość: alusia29

#6060520 Napisano: 24.08.2015 14:55:20
buncia88 napisał(a):

Nie dostałam, ale doczytałam w regulaminie, że mogą sobie zażyczyć:
12.Organizator zastrzega sobie w czasie trwania Konkursu możliwość weryfikacji Zgłoszeń. Organizator ma prawo żądać od Uczestnika (pod rygorem utraty prawa do nagrody) w terminie określonym w pkt 29 regulaminu przesłania oryginału dowodu/dowodów zakupu promocyjnego (paragon fiskalny lub faktura VAT) dokumentujących zakup takiej liczby Produktów Promocyjnych, która odpowiada liczbie dokonanych Zgłoszeń w Konkursie. Przesłane dowody zakupu muszą zawierać numery tożsame z numerami przesłanymi w Zgłoszeniach, dokumentować zakup Produktów Promocyjnych w terminie określonym w pkt 5 regulaminu.
0 0

Gość: gosia5

#6060522 Napisano: 24.08.2015 14:57:16
izak1000 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Wygrałam nagrodę V stopnia i w sms dostałam informację o przesłanie danych smsem oraz wysłania na adres aroma@losmejores.pl w terminie do trzech dni(21.08) zdjęcia lub skanu dowodu zakupu
0 0

Gość: giuliettaX

#6060526 Napisano: 24.08.2015 15:02:01
buncia88 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A Ja właśnie w żadnym i tylko o skan dla jednego numeru sie upominają

a jak odesłałaś dane z tego nr? bo jak jako zwrotka z tego samego smsa to mogły nie dojść, najlepiej z nowego wysyłać emotka
0 0

freyja88

#6060527 Napisano: 24.08.2015 15:02:14
Sprawdziłam (dojechałam do końca sms'a) nie ma wzmianki o przeslaniu skanu.
Widocznie jestem tym podejrzanym szczęśliwcem co do ktorego trzeba pkt.regulaminu wykonać emotka
0 0

edzia21

#6060532 Napisano: 24.08.2015 15:05:23
buncia88 napisał(a):

Sprawdziłam (dojechałam do końca sms'a) nie ma wzmianki o przeslaniu skanu.
Widocznie jestem tym podejrzanym szczęśliwcem co do ktorego trzeba pkt.regulaminu wykonać emotka

Wg mnie błąd leży po ich stronie. Twój numer był u nich na liście, jako "do weryfikacji ze skanem", a dostałaś sms`a bez tej informacji - i ot co emotka  Oni przeważnie pół na pół weryfikują. Nie dostali, więc się upominają - zawsze się upominają po przekroczeniu terminu na wysyłkę. 
0 0

freyja88

#6060536 Napisano: 24.08.2015 15:14:03
edzia21 emotka choć odpowiedź izak1000 bardziej mi sie podobała emotka
0 0