Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6082758 Napisano: 28.09.2015 13:29:58
asante napisał(a):

hahahahha napisał(a):

Prefiks+Nr paragonu+100znaków- tak powinna wyglądać odpowiedź emotka

Witamy agencję na forum  emotka

Gdyby więcej z nich pisało & działało, zamiast tylko czytać wpisy konkursowiczów, nie byłoby tyle dzwonienia emotka
0 0

jokan

#6082765 Napisano: 28.09.2015 13:57:55
rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czyżbym wykrakała ? W Niebieskim Misiu widzę Aleksandrów ŁÓdzki? emotka

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6082769 Napisano: 28.09.2015 14:00:22
Czy w odpowiedzi konkursowej (chodzi Luksus, na który możesz sobie pozwolić) można użyć znaku "&" ?
0 0

zabcia0410

#6082771 Napisano: 28.09.2015 14:02:04
jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka

i wysmarowali się Loreal Men Expert
0 0

migi

#6082779 Napisano: 28.09.2015 14:06:00
cherry_coke napisał(a):

Czy w odpowiedzi konkursowej (chodzi Luksus, na który możesz sobie pozwolić) można użyć znaku "&" ?

Ja pisałam i przyszła normalna zwrotka o przyjęciu zgłoszenia.
0 0

Gość: HOLLY

#6082784 Napisano: 28.09.2015 14:13:36
zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Wierzycie w to, że oni uczciwie produkty konkursowe KUPUJĄ? Nie widzę logiki w kupowaniu hurtowych ilości np. Prince Polo, gdzie do wygrania są mało wartościowe nagrody. Ciekawi mnie jeszcze ten zbieg okoliczności, że mają tak niesamowite szczęście w loteriach organizowanych głównie przez IQ Marketing a nie widać ich na listach zwycięzców np. w Mocy Nagród gdzie jest większe prawdopodobieństwo wygranej.
0 0

viviean

#6082785 Napisano: 28.09.2015 14:13:40
Mam pytanie odnośnie loterii w Delikatesach Centrum "Małe zakupy, wielkie wygrane": Czy liczy się zakup dowolnych produktów z Delikatesów za 10 zł czy musi być wśród nich 1 promocyjny? I jeśli ten promocyjny produkt liczy się jako dodatkowy los tzn. czy wystarczą zwykłe produkty z Delikatesów jak zwykły los (na kartę konkursową). Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi?
0 0

Gość: sailor

#6082787 Napisano: 28.09.2015 14:15:54
Czuje się troche oszukana po zakupach w Delikatesach Centrum, bo nie mam nic na paragonie odnośnie mojej karty loteryjnej.... a tam chyba powinien być jej numer na samym dole emotka
0 0

Gość: stamp

#6082790 Napisano: 28.09.2015 14:17:15
viviean napisał(a):

Mam pytanie odnośnie loterii w Delikatesach Centrum "Małe zakupy, wielkie wygrane": Czy liczy się zakup dowolnych produktów z Delikatesów za 10 zł czy musi być wśród nich 1 promocyjny? I jeśli ten promocyjny produkt liczy się jako dodatkowy los tzn. czy wystarczą zwykłe produkty z Delikatesów jak zwykły los (na kartę konkursową). Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi?

dowolne produkty,te które są w gazetce-to są produkty promocyjne
0 0

migi

#6082791 Napisano: 28.09.2015 14:17:15
HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Wierzycie w to, że oni uczciwie produkty konkursowe KUPUJĄ? Nie widzę logiki w kupowaniu hurtowych ilości np. Prince Polo, gdzie do wygrania są mało wartościowe nagrody. Ciekawi mnie jeszcze ten zbieg okoliczności, że mają tak niesamowite szczęście w loteriach organizowanych głównie przez IQ Marketing a nie widać ich na listach zwycięzców np. w Mocy Nagród gdzie jest większe prawdopodobieństwo wygranej.

może chodzi o konkursy, w których można kupić produkt promocyjny "gdziekolwiek" emotka
0 0

jokan

#6082794 Napisano: 28.09.2015 14:20:22
migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

może chodzi o konkursy, w których można kupić produkt promocyjny "gdziekolwiek" emotka

tak czy inaczej to musza trochę kasy inwestować, no nie powiecie, ze dla fotelika.....
pewnie później sprzedają na placu te batoniki:)
0 0

bridget

#6082799 Napisano: 28.09.2015 14:23:36
jokan napisał(a):

migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

tak czy inaczej to musza trochę kasy inwestować, no nie powiecie, ze dla fotelika.....

Przecież sobie drukują paragony;)
0 0

Gość: HOLLY

#6082806 Napisano: 28.09.2015 14:27:56
bridget napisał(a):

jokan napisał(a):

migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Przecież sobie drukują paragony;)

Nawet gdyby drukowali to jest jeszcze rachunek prawdopodobieństwa wygranej. Przecież zakup na konkurs Prince Polo to nie jest duży wydatek i dużo ludzi gra a tylko oni pojawiają się po kilka razy na liście zwycięzców. Przypadek??? W dodatku w większości loterii, w których wygrywają można zgłosić max 20 paragonów dziennie.
0 0

jokan

#6082810 Napisano: 28.09.2015 14:33:28
żeby każdy robil losowania tak jak osttanio smolar na samochody z biedronki....widzieliście?
0 0

lena5_1985

#6082816 Napisano: 28.09.2015 14:40:10
jokan napisał(a):

żeby każdy robil losowania tak jak osttanio smolar na samochody z biedronki....widzieliście?

Widziałam, świetnie to zrobili.
0 0

kadett33

#6082817 Napisano: 28.09.2015 14:40:37
jokan napisał(a):

gdyby pokazali co wylosowali było by wszystko idealnie. A tak nie wiadomo czy czytał z kartki czy z pamięci.
0 0

Gość: brunonek

#6082818 Napisano: 28.09.2015 14:40:51
jokan napisał(a):

Najlepiej jeszcze z udziałem publiczności. Ale i tak Smolar  najlepszą agencją jest
0 0

ziolko

#6082820 Napisano: 28.09.2015 14:44:38
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

gdyby pokazali co wylosowali było by wszystko idealnie. A tak nie wiadomo czy czytał z kartki czy z pamięci.

przecież na bieżąco wszystkie wylosowane kartki były przyczepiane do tablicy i na końcu było zbliżenie na nie.
0 0

ziolko

#6082825 Napisano: 28.09.2015 14:50:59
erychta00 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Co myślicie o konkursie, w którym nie ma ograniczeń co do wygranych na osobę, ale za to nie będzie listy laureatów na stronie? żeby zobaczyć, kto wygrał, trzeba pofatygować się do siedziby organizatora. 

śmierdzi na odległość emotka

no właśnie...  a jak im napisałam, że nie każdy ma możliwość przyjechania do nich oraz nie publikowanie listy laureatów może powodować różne niejasności (w domyśle z ich strony emotka ), to już nie odpisali emotka
0 0

Gość: aniolek33

#6082832 Napisano: 28.09.2015 15:01:30
Jaki numer paragonu podaje się w konkursie 20 lecie Biedronki Uniliver? Systemowy na dole czy ten na gorze?Ma ktos potwierdzone info?
0 0