Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kadett33

#6082834 Napisano: 28.09.2015 15:03:20
aniolek33 napisał(a):

Jaki numer paragonu podaje się w konkursie 20 lecie Biedronki Uniliver? Systemowy na dole czy ten na gorze?Ma ktos potwierdzone info?

masz w formularzu pokazane skąd masz wziąć numer
0 0

Gość: aniolek33

#6082843 Napisano: 28.09.2015 15:11:28
kadett33 napisał(a):

aniolek33 napisał(a):

Jaki numer paragonu podaje się w konkursie 20 lecie Biedronki Uniliver? Systemowy na dole czy ten na gorze?Ma ktos potwierdzone info?

masz w formularzu pokazane skąd masz wziąć numer

A jest faktycznie dopiero po najechaniu emotka
0 0

viviean

#6082850 Napisano: 28.09.2015 15:16:46
stamp napisał(a):

viviean napisał(a):

Mam pytanie odnośnie loterii w Delikatesach Centrum "Małe zakupy, wielkie wygrane": Czy liczy się zakup dowolnych produktów z Delikatesów za 10 zł czy musi być wśród nich 1 promocyjny? I jeśli ten promocyjny produkt liczy się jako dodatkowy los tzn. czy wystarczą zwykłe produkty z Delikatesów jak zwykły los (na kartę konkursową). Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi?

dowolne produkty,te które są w gazetce-to są produkty promocyjne

0 0

Gość: brudny

#6082879 Napisano: 28.09.2015 15:53:49
HOLLY napisał(a):

bridget napisał(a):

jokan napisał(a):

migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czyżbym wykrakała ? W Niebieskim Misiu widzę Aleksandrów ŁÓdzki? emotka

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka

i wysmarowali się Loreal Men Expert

Wierzycie w to, że oni uczciwie produkty konkursowe KUPUJĄ? Nie widzę logiki w kupowaniu hurtowych ilości np. Prince Polo, gdzie do wygrania są mało wartościowe nagrody. Ciekawi mnie jeszcze ten zbieg okoliczności, że mają tak niesamowite szczęście w loteriach organizowanych głównie przez IQ Marketing a nie widać ich na listach zwycięzców np. w Mocy Nagród gdzie jest większe prawdopodobieństwo wygranej.

może chodzi o konkursy, w których można kupić produkt promocyjny "gdziekolwiek" emotka

tak czy inaczej to musza trochę kasy inwestować, no nie powiecie, ze dla fotelika.....
pewnie później sprzedają na placu te batoniki:)

Przecież sobie drukują paragony;)

Nawet gdyby drukowali to jest jeszcze rachunek prawdopodobieństwa wygranej. Przecież zakup na konkurs Prince Polo to nie jest duży wydatek i dużo ludzi gra a tylko oni pojawiają się po kilka razy na liście zwycięzców. Przypadek??? W dodatku w większości loterii, w których wygrywają można zgłosić max 20 paragonów dziennie.

dlatego zgłaszają na całą rodzinę, więc mogą wydrukować sobie po załóżmy 200 paragonów dziennie czyli w tygodniu to daje niemal 1,5 tyś ...
Nie zastanawiało Was, dlaczego np w Playboyu czy innych loteriach, gdzie trzeba było załączyć skan paragonu się nie pojawiali? Bo tam faktycznie wszystko na zaś musieliby nabić na kasę i odprowadzić podatek, a ryzyko wtopy z US byłoby zbyt duże.
0 0

cudaczek121

#6082886 Napisano: 28.09.2015 16:03:07
darog napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów.

Kasiu emotka

Napisałam to na fb Wedla, nie wiem, czy oni to w ogóle przeczytają.Chyba że ma ktoś jeszcze jakiś adres e-mail Wedla, na który mogłabym ewentualnie przesłać wiadomość.
0 0

karola-00

#6082894 Napisano: 28.09.2015 16:14:34
Mnie interesuje jak oni chcą weryfikować paragony nie posiadając ich fizycznie.
Przecież nr systemowy zeruje sie z nowym dniem. Przez co numery sie dublują.
0 0

zabcia0410

#6082895 Napisano: 28.09.2015 16:16:10
cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów.

Kasiu emotka

Napisałam to na fb Wedla, nie wiem, czy oni to w ogóle przeczytają.Chyba że ma ktoś jeszcze jakiś adres e-mail Wedla, na który mogłabym ewentualnie przesłać wiadomość.

http://www.wedel.pl/kontakt
0 0

zaczytana-pola

#6082897 Napisano: 28.09.2015 16:16:53
karola-00 napisał(a):

Ale do czego zmierzasz? Jeśli Maryla Kowalska zgłosiła paragon o numerze: 1234, to jako laureatka odsyła paragon o numerze: 1234. Do 4.10 będą wyniki. Później jest 14 dni na odesłanie dokumentów. I zweryfikują wtedy paragony.
0 0

karola-00

#6082898 Napisano: 28.09.2015 16:19:00
cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kasiu emotka

To zaden problem jezeli posiadasz własną działalność.
Sam wystawiasz paragony np na Prince Polo. Koszt batoników w Twoim sklepie to 5zł od tego podatek odporwadzasz i masz paragon prawie za darmo ;] - tak mi sie wydaje ze tak to działa
0 0

izak1000

#6082901 Napisano: 28.09.2015 16:20:58
karola-00 napisał(a):

w formularzu  oprócz nr paragonu wpisywało się datę zakupu produktów konkursowych..to gdzie jest problem..
0 0

cudaczek121

#6082904 Napisano: 28.09.2015 16:31:13
zabcia0410, dziękuję.Taki namiar dostałam też od Forumowiczki na pw.Napisałam na oba te adresy.Pewnie myślicie,że niepotrzebnie się cudaczkowa pluje, czepia i o co jej w ogóle chodzi.Swoją drogą ciekawe,czy coś mi odpiszą.A może to była sugestia samego Sponsora,a nie Albedo z tym brakiem rezerwy?
0 0

jarko44

#6082905 Napisano: 28.09.2015 16:31:19
zaczytana-pola napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Ale do czego zmierzasz? Jeśli Maryla Kowalska zgłosiła paragon o numerze: 1234, to jako laureatka odsyła paragon o numerze: 1234. Do 4.10 będą wyniki. Później jest 14 dni na odesłanie dokumentów. I zweryfikują wtedy paragony.

Szkoda tylko, że nie poznamy ostatecznej listy po weryfikacji
0 0

szprotka

#6082910 Napisano: 28.09.2015 16:41:18
cudaczek121 napisał(a):

zabcia0410, dziękuję.Taki namiar dostałam też od Forumowiczki na pw.Napisałam na oba te adresy.Pewnie myślicie,że niepotrzebnie się cudaczkowa pluje, czepia i o co jej w ogóle chodzi.Swoją drogą ciekawe,czy coś mi odpiszą.A może to była sugestia samego Sponsora,a nie Albedo z tym brakiem rezerwy?

We wszystkich regulaminach Albedo jest o tym że nagrody przechodzą na rzecz organizatora i agencja robi wszystko by sobie nagrody zostawić emotka
0 0

synk

#6082941 Napisano: 28.09.2015 17:19:30
szprotka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

We wszystkich regulaminach Albedo jest o tym że nagrody przechodzą na rzecz organizatora i agencja robi wszystko by sobie nagrody zostawić emotka

Kiedyś był konkurs VIFON - to weryfikacja polegała na tym że agencja dzwoniła do sklepu który wydrukował paragon, i sprawdzała czy paragon istnieje faktycznie (a nie tylko w photoshopie).
0 0

mirai

#6082945 Napisano: 28.09.2015 17:22:16
"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma być  .

Piszę jeszcze raz o tym, bo do forum "Biedronka" nie mam dostępu...
0 0

lena5_1985

#6082953 Napisano: 28.09.2015 17:26:53
mirai napisał(a):

"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma być  .

Piszę jeszcze raz o tym, bo do forum "Biedronka" nie mam dostępu...

Axe nie bierze udziału, tylko Rexona, Ktoś dzwonił i pytał. 
0 0

mirai

#6082965 Napisano: 28.09.2015 17:36:21
Dzięki. Czyli Rexona dla kobiet?
0 0

zaczytana-pola

#6082967 Napisano: 28.09.2015 17:39:53
Ogólnie Rexona.
0 0

Gość: brudny

#6082996 Napisano: 28.09.2015 18:13:56
Dostał ktoś zwrot za Bryzę w ostatnim czasie?
0 0

mczarna

#6083014 Napisano: 28.09.2015 18:36:42
zaczytana-pola napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kasiu emotka

0 0