Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lola.lola

#6082624 Napisano: 28.09.2015 11:04:48
Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..
0 0

noisy0000

#6082632 Napisano: 28.09.2015 11:11:07
lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..
0 0

Ronja

#6082638 Napisano: 28.09.2015 11:15:37
Jeśli wyraźnie mniej osób zagra w Ferrero i promocja dużo mniej się uda, to w przyszłym roku pomyślą o lepszych nagrodach. A jak ludzie się rzucą i na cokolwiek, to w przyszłym roku jeszcze bardziej przyoszczędzą.
0 0

lola.lola

#6082640 Napisano: 28.09.2015 11:17:02
Ronja napisał(a):

Jeśli wyraźnie mniej osób zagra w Ferrero i promocja dużo mniej się uda, to w przyszłym roku pomyślą o lepszych nagrodach. A jak ludzie się rzucą i na cokolwiek, to w przyszłym roku jeszcze bardziej przyoszczędzą.

Co racja to racja.. dlatego ja pewnie zagram raz, żeby nie mieć poczucia, że całkiem odpuściłam ale nie będę szaleć tak jak w poprzednich latach bo nie mogłam przejeść tych pralinek emotka  
0 0

noisy0000

#6082643 Napisano: 28.09.2015 11:17:54
lola.lola napisał(a):

Ronja napisał(a):

Co racja to racja.. dlatego ja pewnie zagram raz, żeby nie mieć poczucia, że całkiem odpuściłam ale nie będę szaleć tak jak w poprzednich latach bo nie mogłam przejeść tych pralinek emotka  

Rzucą się tak czy inaczej emotka
0 0

joan

#6082646 Napisano: 28.09.2015 11:20:05
lola.lola napisał(a):

Bardzo słabe nagrody emotka Oujali doszczętnie. Za 60 patyków to można dwa nowe samochody na zawsze kupić, a nie takie coś - laureat ma przez dwa dni mieszkać w hotelu i jeździć wypożyczonym Ferrari? Po Warszawie? To chyba nocą, żeby d* na furę wyrywać.

Dla kogo ten konkurs, dla zakompleksionych dziewiętnastolatków z pipidówek? emotka I jeszcze co chwilę pitolą, że to jest weekend luksusu. Chyba dla zmanierowanych ludzie bez wyobraźni. Śmiech na sali.

PS: Wcale nie uważam, żeby ktokolwiek miał się rzucać na ten tandetny konkurs. W Biedronce wydając 20 zł możesz wygrać auto na własność emotka
0 0

ktosiu

#6082648 Napisano: 28.09.2015 11:21:50
noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.
0 0

Ronja

#6082651 Napisano: 28.09.2015 11:23:52
W mojej firmie, szef regularnie po fajki wysyła kolesia swoim Ferrari - to tak jakby chłopak,  co tydzień wygrywał w Ferrero emotka  , a on jakiś taki nieucieszony emotka  
0 0

noisy0000

#6082652 Napisano: 28.09.2015 11:24:23
ktosiu napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.

W poprzednich edycjach aż chciało się grać, bo nagrody tak kusiły... 10 tysięcy do wydania w jeden dzień w Złotych Tarasach - ogromne szaleństwo, każdy chyba o czymś takim marzy, rok temu wyjazd do Mediolanu i również "kieszonkowe" emotka   taki potencjał konkursu i taka klapa..
0 0

joan

#6082653 Napisano: 28.09.2015 11:25:01
Ronja napisał(a):

W mojej firmie, szef regularnie po fajki wysyła kolesia swoim Ferrari - to tak jakby chłopak,  co tydzień wygrywał w Ferrero emotka  , a on jakiś taki nieucieszony emotka  

Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia! emotka
0 0

Ronja

#6082662 Napisano: 28.09.2015 11:30:51
joan napisał(a):

Ronja napisał(a):

Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia! emotka

Właśnie to są inne pojęcia luksusu, niewdzięczny plebs stąpający po ziemi wolałby tę premię na rękę choćby w kwocie stówki, a najlepiej kilku. W dodatku szef nigdy "nie ma drobnych", więc trzeba z własnej kieszeni te fajki. Powaga  emotka
0 0

olabas

#6082666 Napisano: 28.09.2015 11:32:51
A był ktoś na Kinograju Cinema City w Warszawie, gdy dawali finalistom noclegi w Sheratonie (2008)? Fajnie było, i nie była to żadna nagroda a "zwykłe" zakwaterowanie na czas finału  emotka
0 0

darog

#6082680 Napisano: 28.09.2015 11:42:50
cudaczek121 napisał(a):

Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów.

Kasiu emotka
0 0

mirai

#6082682 Napisano: 28.09.2015 11:43:36
"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma byćemotka emotka
0 0

niunia-k

#6082684 Napisano: 28.09.2015 11:45:44
mirai napisał(a):

"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma byćemotka emotka

Najlepiej kupić liptona i knorra emotka  dopóki wszystko się nie wyjasni
0 0

zaczytana-pola

#6082687 Napisano: 28.09.2015 11:48:34
Na stronie konkursowej w Regulaminie nie ma już Axe.
0 0

Gość: stamp

#6082689 Napisano: 28.09.2015 11:48:39
niunia-k napisał(a):

mirai napisał(a):

Najlepiej kupić liptona i knorra emotka  dopóki wszystko się nie wyjasni

tam jest ograniczenie do 100 znaków,ale czy napisali czy łączneie z prefiksem i nr.paragonu?emotka
0 0

agicho

#6082690 Napisano: 28.09.2015 11:48:54
mirai napisał(a):

W reg. jest cały czas Rexona,za to wątpliwość jest co do AXE .emotka
0 0

niunia-k

#6082694 Napisano: 28.09.2015 11:53:46
zaczytana-pola napisał(a):

Na stronie konkursowej w Regulaminie nie ma już Axe.

Tak dla ścicłości mamy dwie strony z regulaminem http://www.biedro...lne/konkurs-unileverhttp://www.20urodzinybiedronki.pl/ 
0 0

mirai

#6082699 Napisano: 28.09.2015 11:55:53
Dlatego kupiłem Lipton i Knorr:-)
0 0