Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: trampek.

#6092143 Napisano: 12.10.2015 14:18:37
http://www.froste...x.php?strona=_zasady

Mam pytanie bo jest znowu akcja frosterzy w poprzedniej nie bralam udziału. tam sa podane miasta to tylko osoby z tych miast moga brac udzial czy wszyscy bo w regulaminie pisze ze beda na domowy adres wysylac bede wdzieczna za ifnromację
0 0

lena5_1985

#6092174 Napisano: 12.10.2015 14:37:35
trampek. napisał(a):

http://www.froste...x.php?strona=_zasady

Mam pytanie bo jest znowu akcja frosterzy w poprzedniej nie bralam udziału. tam sa podane miasta to tylko osoby z tych miast moga brac udzial czy wszyscy bo w regulaminie pisze ze beda na domowy adres wysylac bede wdzieczna za ifnromację

Tylko z tego. Jak zaznaczysz ze nie jesteś z tych miast to pokazuje się informacja by zaprosić do konkursu osoby z tych rejonów.
0 0

Gość: erychta00

#6092225 Napisano: 12.10.2015 15:48:53
albo zgłupiałam albo nie wiem! Czy ktoś wie gdzie toczy się akcja filmu "obce niebo" 
Wiem że w Szwecji ale w jakim mieście? 
0 0

dysia

#6092226 Napisano: 12.10.2015 15:50:28
erychta00 napisał(a):

albo zgłupiałam albo nie wiem! Czy ktoś wie gdzie toczy się akcja filmu "obce niebo" 

pytanie brzmi w jakim kraju emotka
0 0

Gość: erychta00

#6092231 Napisano: 12.10.2015 15:54:12
dysia napisał(a):

erychta00 napisał(a):

pytanie brzmi w jakim kraju emotka

emotka  Dzięki Dysia! 
0 0

alaalicja

#6092248 Napisano: 12.10.2015 16:15:26
brudny napisał(a):

anika1989 napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

brudny napisał(a):

Napisałem do Wawel w sprawie konkursu, bo nie chciał mi przejść formularz i dostałem odpowiedź, że w weekend w niektórych godzinach wiele osób jednocześnie wysyłało zgłoszenia i pojawiły się problemy techniczne oraz że dziennie spływa nawet 1500 zgłoszeń ! emotka  Teraz już rozumiem, czemu tam tak ciężko coś trafić.

na wawel można zagrac raz na cały konkurs... nie że vodziennie 1 raz mozna wysłac zgłoszenie emotka

jestem ciekawa ile osób doczytalo o tym, że trzeba miec paragon z zakupu 1 paczki ich cukierków emotka

Z tym zakupem paczki cukierków, to chyba jakiś błąd w regulaminie,bo Wawel zapytany na fb właśnie o zakup produktów odpowiada,że wystarczy tylko wziąć udział w konkursie nic nie trzeba kupować.

Napisali w regulaminie POWINIEN zakupić a nie MUSI zakupić i dlatego na fb napisali, że wystarczy wziąć udział. 

Dokładnie, regulamin powinien być respektowany. Tym bardziej, że zanim wzięłam udział w konkursie zakupiłam ich krówki

zakup produktu nie jest wymagany i obligatoryjny, a zalecany, więc nie trzeba emotka

Zamieszanie z tym WAWELem jedno wielkie wyszło emotka  sami sobie zaprzeczają, a @ brak emotka  Na FB napisali, że wystarczy wziąć udział w konkursie, a taka odpowiedź od nich otrzymałam chwilę temu:
Pani Mario, paragraf I Regulaminu: "W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. Produkty, których nabycie uprawnia do udziału w Konkursie, zwane dalej , to wszystkie rodzaje produktów Wawel dostępne w sklepach na terenie Polski" Pozdrawiamy. i tyle... a czy bedą chcieli czy nie to pewnie sami się zastanawiają...ehhh
0 0

joan

#6092252 Napisano: 12.10.2015 16:22:50
tyros27 napisał(a):

Z tym zakupem paczki cukierków, to chyba jakiś błąd w regulaminie,bo Wawel zapytany na fb właśnie o zakup produktów odpowiada,że wystarczy tylko wziąć udział w konkursie nic nie trzeba kupować.

Najlepiej krasnoludki podpytać, przecież regulamin jest niejednoznaczny, gdy stwierdza: W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. emotka
0 0

Gość: trampek.

#6092260 Napisano: 12.10.2015 16:31:31
  • Mam pytanie czy trwa jeszcze ten konkurs co wygrywacie listwy magentyczne z develery jak cos mogę prosic do niego link bo na stronie widze tylko konkurs z nozami za wydane 15zł
0 0

olimpica83

#6092265 Napisano: 12.10.2015 16:33:58
Czy jest jakiś wzór oświadczenia dla Lajknika z Żabki, w regulaminie nie widziałam?
0 0

sydariameki

#6092266 Napisano: 12.10.2015 16:34:32
joan napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Najlepiej krasnoludki podpytać, przecież regulamin jest niejednoznaczny, gdy stwierdza: W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. emotka

Ciekawe czy 2 czekoladki kupione na wagę to już opakowanie  emotka
0 0

joan

#6092269 Napisano: 12.10.2015 16:37:23
sydariameki napisał(a):

Dla mnie nie emotka
0 0

pioge7

#6092270 Napisano: 12.10.2015 16:37:43
sydariameki napisał(a):

joan napisał(a):

tyros27 napisał(a):

ale w osttanim konkursie ze zdjeciami też trzeba było kupić a potem nie chcieli paragonów
0 0

joan

#6092273 Napisano: 12.10.2015 16:42:36
pioge7 napisał(a):

ale w osttanim konkursie ze zdjeciami też trzeba było kupić a potem nie chcieli paragonów

I co z tego? emotka Każdy organizator zastrzega w regulaminie, że ma prawo sprawdzić, czy laureat/uczestnik spełnił wszystkie postanowienia regulaminu oraz dokonał wszelkich czynności, które upoważniają do wzięcia udziału w konkursie.

Jak jedziesz tramwajem, to masz dokonać opłaty za przejazd, np. poprzez zakupienie i skasowanie biletu. Ale nie zawsze trafisz na kontrolę. I mówienie wujkowi Ecikowi, że "Ecik, a mie to kanar nigdy niy sprawdzo!" jest kiepską radą emotka
0 0

Gość: elotta

#6092279 Napisano: 12.10.2015 16:48:54
pekaes86 napisał(a):

elotta napisał(a):

jaka firma kurierska rozwozi wina z faktorii?

U mnie TNT

Dzięki emotka
0 0

#6092293 Napisano: 12.10.2015 17:01:44
brudny napisał(a):

Napisałem do Wawel w sprawie konkursu, bo nie chciał mi przejść formularz i dostałem odpowiedź, że w weekend w niektórych godzinach wiele osób jednocześnie wysyłało zgłoszenia i pojawiły się problemy techniczne oraz że dziennie spływa nawet 1500 zgłoszeń emotka  Teraz już rozumiem, czemu tam tak ciężko coś trafić.

Raczej mnie to nie zaskoczyło emotka  Konkurs jest popularny i raczej łatwy (bo nie każdy w swoje zgłoszenie wkładaduża pracy i serca emotka , a nagroda całkiem okazała. Pewnie wiele osób również przeoczyło, że trzeba mieć paragon, więc i zgłoszeń mnóstwo...
0 0

lola.lola

#6092297 Napisano: 12.10.2015 17:08:51
elotta napisał(a):

brudny napisał(a):

Napisałem do Wawel w sprawie konkursu, bo nie chciał mi przejść formularz i dostałem odpowiedź, że w weekend w niektórych godzinach wiele osób jednocześnie wysyłało zgłoszenia i pojawiły się problemy techniczne oraz że dziennie spływa nawet 1500 zgłoszeń emotka  Teraz już rozumiem, czemu tam tak ciężko coś trafić.

Raczej mnie to nie zaskoczyło emotka  Konkurs jest popularny i raczej łatwy (bo nie każdy w swoje zgłoszenie wkładaduża pracy i serca emotka , a nagroda całkiem okazała. Pewnie wiele osób również przeoczyło, że trzeba mieć paragon, więc i zgłoszeń mnóstwo...

Przymierzałam się do tego konkursu ale w końcu nic ciekawego mi nie przyszło do głowy...
Trzeba mieć paragon na jakieś konkretne cukierki Wawel, czy dowolne?
0 0

#6092307 Napisano: 12.10.2015 17:15:50
lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

brudny napisał(a):

Przymierzałam się do tego konkursu ale w końcu nic ciekawego mi nie przyszło do głowy...

Ja mam na batony, w regulaminie jest, że dowolny produkt Wawel emotka
0 0

lola.lola

#6092330 Napisano: 12.10.2015 17:40:51
elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

brudny napisał(a):

Ja mam na batony, w regulaminie jest, że dowolny produkt Wawel emotka

Aaa to fajnie emotka  dzięki za odpowiedź emotka
0 0

Gość: akaska

#6092343 Napisano: 12.10.2015 18:00:40
A jak jest z tym Wawelem? Pisze, że trzeba uzasadniać wybór 5 smaków, a niektórzy piszą o d Maryny i wygrywają...
0 0

-Triss-

#6092376 Napisano: 12.10.2015 18:54:34
Czy wiecie może co dzisiaj rozwozono Inpostem? Oprócz Loreal?  
0 0