Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: tusienka

#6093371 Napisano: 14.10.2015 08:38:12
xpac napisał(a):

Dziewczyny oszalały na punkcie cukierków emotka Ciekawe co by było jakbym napisał, że wygrałem 100kg emotka

nie myśl lepiej o tym głośno- bo za samo takie myślenie może Ci się oberwać emotka   
0 0

aleksiak

#6093373 Napisano: 14.10.2015 08:49:58
yyyy  nie chce mi się tego wszystkiego czytać emotka   kto nigdy nie zagrał na członka rodziny gdy było dużo nagród, niech pierwszy rzuci cheetosem emotka
Ja tam tylko mogę pogratulować dziewczynie kreatywności i życzyć smacznego emotka
0 0

Gość: tusienka

#6093376 Napisano: 14.10.2015 08:59:39
aleksiak napisał(a):

yyyy  nie chce mi się tego wszystkiego czytać emotka   kto nigdy nie zagrał na członka rodziny gdy było dużo nagród, niech pierwszy rzuci cheetosem emotka
Ja tam tylko mogę pogratulować dziewczynie kreatywności i życzyć smacznego emotka

dokładnie na tyle zgłoszeń 2 wygrane utrafić- mistrzostwo. Zwłaszcza, że sądząc po wyłapanych wpadkach wedloskich zamiast słowa wawel w tekście wiem- na swoim przykładzie-że czytają faktycznie emotka  
0 0

stellasz

#6093377 Napisano: 14.10.2015 09:01:24
emotka  a myślałam że temat się wyczerpał Ogłaszam konkurs : wymyśl ciekawy i pozytywny temat rozmowy aby odstresować i obniżyć poziom cukru we krwi towarzystwa na forum? nagroda : dobre samopoczucie!
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6093379 Napisano: 14.10.2015 09:03:23
aleksiak napisał(a):

Dokładnie. Dajcie już spokój tej farsie. Lepiej biegnijcie do topu "teraz" gdzie dałam linka do konkursu z 50 kremami na dzień. Mam nadzieję że każda/y z was powygrywa sobie po kilka na mamy, ciocie, kochanki...ja przynajmniej mam taki zamiar!

Może tym razem noisy0000 Tobie też się uda wygrać i Twoja frustracja trochę opadnie i przestaniesz się czepiać że ktos wygrywa na siebie i męża, albo "aż" 2 nagrody w Ferrero...
0 0

katrin1

#6093380 Napisano: 14.10.2015 09:04:47
aleksiak napisał(a):

Ja również, gratuluję i nie zazdroszczę, nie rozumiem czemu się cukierków czepiliście, skoro wielokrotnie ludzie się chwalili znacznie wartościowszymi nagrodami w liczbie mnogiej i jakoś nikt wtedy nikomu nie miał za złe. Sama gram na członków mojej rodziny, bo mogę, nikt mi nie zabroni-żałuję tylko, że mam jedynie 2 różne adresy do dyspozycji. I pokażcie mi forumowicza, który tego nie robi. Moim zdaniem ta dyskusja jest kompletnie bez sensu.
0 0

Gość: polarniczka

#6093382 Napisano: 14.10.2015 09:07:53
ja wiem jedno, jak ktoś pisze "mam drugi raz Wedel, Pampers, czy inne cenzurarele" a w konku jedna osoba, może wygrać tylko jeden raz to po prostu kłamie, bo jeżeli wygrała jego matka, ojciec, pies czy rybki to nie może napisać "mam ja" bo nie jest matką, ojcem, psem czy rybkami....dla mnie może wygrać i 100 razy niech tylko napisze prawdę " mamy w rodzinie drugi Wedel sredel na mamę".... poproszę tylko o odrobinę uczciwości, nic więcej....
0 0

jokan

#6093384 Napisano: 14.10.2015 09:18:39
polarniczka napisał(a):

ja wiem jedno, jak ktoś pisze "mam drugi raz Wedel, Pampers, czy inne cenzurarele" a w konku jedna osoba, może wygrać tylko jeden raz to po prostu kłamie, bo jeżeli wygrała jego matka, ojciec, pies czy rybki to nie może napisać "mam ja" bo nie jest matką, ojcem, psem czy rybkami....dla mnie może wygrać i 100 razy niech tylko napisze prawdę " mamy w rodzinie drugi Wedel sredel na mamę".... poproszę tylko o odrobinę uczciwości, nic więcej....

- ale nie jej zamierzeniem bylo klamac, zapewne napisala to w chwili euforii:)...taki malutki skrót myslowy!
- i zresztą logiczne, że nie wygrała drugi raz skoro można raz wygrać, więc grała na kogoś (ale nikt nikomu tego nie zabroni...)

ja jej gratuluję i zyczę smacznego, sama raz grałam ale już mi się nie chce emotka
0 0

jokan

#6093386 Napisano: 14.10.2015 09:22:01
katrin1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Ja również, gratuluję i nie zazdroszczę, nie rozumiem czemu się cukierków czepiliście, skoro wielokrotnie ludzie się chwalili znacznie wartościowszymi nagrodami w liczbie mnogiej i jakoś nikt wtedy nikomu nie miał za złe. Sama gram na członków mojej rodziny, bo mogę, nikt mi nie zabroni-żałuję tylko, że mam jedynie 2 różne adresy do dyspozycji. I pokażcie mi forumowicza, który tego nie robi. Moim zdaniem ta dyskusja jest kompletnie bez sensu.

dokladnie

jak ktos wygral X razy pralka to jakos cisza byla...a co, nie wolno mu? nic tylko pogratulowac!
0 0

#6093387 Napisano: 14.10.2015 09:22:51
jokan napisał(a):

polarniczka napisał(a):

- ale nie jej zamierzeniem bylo klamac, zapewne napisala to w chwili euforii:)...taki malutki skrót myslowy!
- i zresztą logiczne, że nie wygrała drugi raz skoro można raz wygrać, więc grała na kogoś (ale nikt nikomu tego nie zabroni...)

ja jej gratuluję i zyczę smacznego, sama raz grałam ale już mi się nie chce emotka

tylko ten skrót myślowy jest nieprawdą...tyle w temacie
0 0

Gość: boom30

#6093389 Napisano: 14.10.2015 09:27:46
jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

To forum zlazło na psy...
miałam juz nic nie pisać... ale żal  "Wam" tak cenzura ściska że aż nie wiem czy płakać czy się śmiać.
Oczywiście każdy z "Was" zawsze śle 1 paragon, 1 sms, 1 mail
Oczywiście jeśli macie w domu pastę do zębów/kawę/laptop/samochód/    to o nie nie gracie

Dobrze że czasami pw przywraca wiarę że to forum ma sens. Tu wielkie podziękowania dla osoby która mi wczoraj coś podarowała..
Dobrze że wiem na kogo mogę liczyć...( i czasami z kim wypić wódeczkę emotka )

A "Wy" się tu dalej opluwajcie... tylko uwaga .,... czy macie wodoszczelne telefony bo już nic nie wyślecie

A co ma do rzeczy czy mam laptop, samochód... Gram o laptop, czy samochód bo mogę go sprzedać i kupić dla przykładu obiektyw, który kosztuje 2,3 tys. i o nim marzę, ale go nie kupię bo jest... za drogi, a ja mam inne wydatki. A konkursów z obiektywami nie ma bo to produkty niszowe. Tak mam 4 paragony, gram tylko cztery razy. Takie to dziwne? Nigdy nie proszę o paragony. Nie mam w regionie np. Polomarketu, po prostu nie gram w Ich konkursach. Uważasz, że żebranie i kupowanie prawie za free  paragonów to pomoc w konkursach? Ja tak nie uważam. Uważam, że to zabija światłą ideę rzeczywistej pomocy. Ale skoro ktoś kto zjadł zęby na tym forum uważa inaczej, to ja... tracę wiarę w ludzi. Dobranoc... 

Czy nie uważasz, że gra tylko po to by to sprzedać (czyli jest Ci to nie potrzebne) jest bardzo nie etyczna? Przecież odbierasz szanse na tą nagrodę komuś kto właśnie o tym marzył.... matko co za hipokryzja.

O zgrozo to forum mnie już przeraża, afera za aferą, sensacja za sensacją, publiczne pranie brudów o cukierki - matko kochana. Zjedz snickersa - bo nie jesteś sobą...
0 0

#6093394 Napisano: 14.10.2015 09:36:43
boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy nie uważasz, że gra tylko po to by to sprzedać (czyli jest Ci to nie potrzebne) jest bardzo nie etyczna? Przecież odbierasz szanse na tą nagrodę komuś kto właśnie o tym marzył.... matko co za hipokryzja.

O zgrozo to forum mnie już przeraża, afera za aferą, sensacja za sensacją, publiczne pranie brudów o cukierki - matko kochana. Zjedz snickersa - bo nie jesteś sobą...

nie zgodzę z Tobą...to tak jakby powiedzieć, że osoba, która sobie np. dorabia w markecie na inwentaryzacji zabierała komuś pracę bo ktoś o tym marzy, widocznie ktoś jest lepszy, że te pracę dostał....ja też bardziej wartościowe nagrody sprzedaję i co zasługuję na karę bo odbieram komuś szansę na telewizor? no cóż, jestem lepsza, kreatywniejsza i wygrywam TV...mamy ciężkie czasy, trzeba sobie dorabiać do pensji a są na to różne sposoby....nie rozumiem Twojego toku myślenia....politycy i inni kradną miliony, afera goni aferę a ktoś mnie będzie potępiał bo uczciwie wygrywam nagrodę? no proszę Cię....
0 0

olabas

#6093395 Napisano: 14.10.2015 09:37:43
boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

miałam juz nic nie pisać... ale żal  "Wam" tak cenzura ściska że aż nie wiem czy płakać czy się śmiać.
Oczywiście jeśli macie w domu pastę do zębów/kawę/laptop/samochód/    to o nie nie gracie

Dobrze że czasami pw przywraca wiarę że to forum ma sens. Tu wielkie podziękowania dla osoby która mi wczoraj coś podarowała..

A "Wy" się tu dalej opluwajcie... tylko uwaga .,... czy macie wodoszczelne telefony bo już nic nie wyślecie

A co ma do rzeczy czy mam laptop, samochód... Gram o laptop, czy samochód bo mogę go sprzedać i kupić dla przykładu obiektyw, który kosztuje 2,3 tys. i o nim marzę, ale go nie kupię bo jest... za drogi, a ja mam inne wydatki. A konkursów z obiektywami nie ma bo to produkty niszowe. Tak mam 4 paragony, gram tylko cztery razy. Takie to dziwne? Nigdy nie proszę o paragony. Nie mam w regionie np. Polomarketu, po prostu nie gram w Ich konkursach. Uważasz, że żebranie i kupowanie prawie za free  paragonów to pomoc w konkursach? Ja tak nie uważam. Uważam, że to zabija światłą ideę rzeczywistej pomocy. Ale skoro ktoś kto zjadł zęby na tym forum uważa inaczej, to ja... tracę wiarę w ludzi. Dobranoc... 

a co w tym nieetycznego? jeśli wygrywasz nagrodę w uczciwy sposób, to Twoja sprawa co z nią potem zrobisz
0 0

migi

#6093396 Napisano: 14.10.2015 09:38:45
boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

No idąc tym tropem... ja bardzo marzę o samochodzie, więc proszę Was bardzo nie grajcie w żadnym konkursie, w którym do wygrania jest samochód emotka  
Matko, włączcie sobie Radio Zet Chillout emotka  
0 0

#6093397 Napisano: 14.10.2015 09:40:32
 zróbmy harmonogram kto i w jakim konkursie gra....ja pierdzielę nie mogę emotka
0 0

Gość: frodo

#6093400 Napisano: 14.10.2015 09:42:26
Ja to już w ogóle nic z tej całej dyskusji nie rozumiem... Ale może to dlatego, że nie smakują mi słodycze firmy Wawel!
0 0

Gość: cc_investigator

#6093409 Napisano: 14.10.2015 09:48:31
Ja Wam powiem skąd ta dyskusja. Biedronka nie rzuciła wyników z Mocy już od piątku i wszystkim tak żyłka chodzi, że nie ma gdzie z siebie wyrzucić tej frustracji. Avanti, taki odwyk od wyników nam nie służy - upraszamy o szybkie nadrobienie zaległości emotka
Bo już nie wiadomo o co chodzi, o rzucanie chrupkami, czy cukierkami emotka
0 0

lusienka

#6093412 Napisano: 14.10.2015 09:50:46
olabas napisał(a):

boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

a co w tym nieetycznego? jeśli wygrywasz nagrodę w uczciwy sposób, to Twoja sprawa co z nią potem zrobisz

Jak jest tani konkurs z ciekawymi nagrodami,to oczywiste,że każdy wyśle więcej zgłoszeń,aby mieć większą szansę na wygraną...a że uda mu się wygrać 2-3 nagrody,to już ma się jednej zrzecemotka  bo mu nie wypada wziąć dwóch... Po to są konkursy aby grać i wygrywać.A tym bardziej,że jeśli ma ktoś świetne pomysły i nimi  się wygrywa.
Mnie osobiście bardzo cieszy,że właśnie osoby z forum wygrywają emotka i dzielą się tym z nami.
Z kolei przeraża mnie zawiść która się tu tworzy.I powoli człowiek będzie się zastanawiał czy pochwalić się tu jakąś cenniejszą nagrodą  emotka
0 0

ladyinred

#6093413 Napisano: 14.10.2015 09:51:41
Moze napis THE END by sie przydal do tej cenzuraburzy.  
0 0

Gość: trampek.

#6093416 Napisano: 14.10.2015 09:54:58
Wiem, że to pytanie już padło ale nie moge znaleść na forum czy aparat tyskiego ma gwarancje?
0 0