Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ladyinred

#6093277 Napisano: 13.10.2015 23:15:21
Burza o 10 kg cuksow, ale chwalenie sie desperacko wyszarpanymi 5*  testami herbaty z biedry przeszlo bez echa....
0 0

konkurs14

#6093279 Napisano: 13.10.2015 23:19:28
staszek, enfamka - dla mnie może być i niespełniony artystą, ważne żeby miał wiedzę, a do swojego zawodu podchodził profesjonalnie i nie sądzę, żeby zawsze robił to z nienawiści lub zazdrości.
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum emotka
0 0

trebor1

#6093280 Napisano: 13.10.2015 23:20:30
patrze i się zastanawiam,
konkurs 14...
to liczba lat, czy ilość zaliczonych konkursów? bo jedno i drugie mi tu pasuje emotka
0 0

Gość: dolly

#6093282 Napisano: 13.10.2015 23:21:37
trebor1 napisał(a):

konkurs 14...
to liczba lat, czy ilość zaliczonych konkursów? bo jedno i drugie mi tu pasuje emotka

Trebor....... Ty masz 1
emotka
0 0

Gość: enfamka

#6093285 Napisano: 13.10.2015 23:25:30
u trebora ta jedynka ma chyba oznaczać ZAWSZE PIEWSZY emotka
Tak z tego uśmiechu domyślam się emotka
0 0

trebor1

#6093286 Napisano: 13.10.2015 23:26:12
dolly napisał(a):

trebor1 napisał(a):

konkurs 14...

Trebor....... Ty masz 1
emotka

u mnie to po prostu zapis fonetyczny, oznacza łan , czyli kawał ziemi
0 0

Gość: dotti25

#6093287 Napisano: 13.10.2015 23:29:18
podniesiona na forum kwestia moralności w kontekście cukierków skłoniła mnie do autorefleksji, ba rachunku sumienia wręcz. Marnie wypadłam we własnych oczach. Pozostaje mi tylko życzyć pani Michałek13: oby ci te wszystkie cukierki w biust poszły! Gratuluję talentu - dwa zgłoszenia i nic nic nic
0 0

asantesana

#6093290 Napisano: 13.10.2015 23:35:51
konkurs14 napisał(a):

staszek, enfamka - dla mnie może być i niespełniony artystą, ważne żeby miał wiedzę, a do swojego zawodu podchodził profesjonalnie i nie sądzę, żeby zawsze robił to z nienawiści lub zazdrości.
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum emotka

Powiadam Ci, z cnotkami jeszcze gorzej na tym forum emotka  
0 0

konkurs14

#6093291 Napisano: 13.10.2015 23:40:19
trebor1 napisał(a):

dolly napisał(a):

trebor1 napisał(a):

konkurs 14...

Trebor....... Ty masz 1
emotka

u mnie to po prostu zapis fonetyczny, oznacza łan , czyli kawał ziemi

dolly emotka
Trebor - jeżeli na podstawie nazwy użytkownika snujesz domysły o wieku lub liczbie konkursów - to swoimi wypowiedziami raczej sam zdradzasz przynależność do grupy, którą chciałbyś zapewne sam opuścić, a nie możesz i na siłę (analizując nazwę użytkownika) chciałbyś do tej grupy  wciągnąć innych  - ja dziękuję, nie skorzystam emotka
Trebor - "u mnie to po prostu zapis fonetyczny, oznacza łan , czyli kawał ziemi" - a może łan, tu, fri...  emotka
0 0

trebor1

#6093292 Napisano: 13.10.2015 23:44:21
sorry grupo próbowałem go wciągnąć, ale widzicie, że ni jak się nie da emotka
0 0

trebor1

#6093294 Napisano: 13.10.2015 23:45:39
ups... poszło to na public! a miało być tylko do członków grupy    emotka  
0 0

konkurs14

#6093295 Napisano: 13.10.2015 23:46:06
asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

współczuję emotka
0 0

konkurs14

#6093297 Napisano: 13.10.2015 23:54:33
trebor1 napisał(a):

ups... poszło to na public! a miało być tylko do członków grupy    emotka  

dodaj (idąc twoim tokiem rozumowania) grupy 14-latków, z czternastoma zaliczonymi konkursami emotka
i to by było na tyle w tej kwestii emotka
0 0

cudaczek121

#6093298 Napisano: 13.10.2015 23:55:41
asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

każdy niech pilnuje swojej d...emotka
0 0

trebor1

#6093300 Napisano: 14.10.2015 00:00:48
cudaczek121 napisał(a):

asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

to apel ogólny, czy tylko do dziewic? emotka
0 0

jaromon

#6093301 Napisano: 14.10.2015 00:04:25
Wygrała na męża, na siebie, niech wygra i na prababcię, dziadka. W takich sytuacjach nigdy nie mam zastrzeżeń. Mnie osobiście wkurza co innego: wątek paragonowy... Dla przykładu: inwestuję 4x20 złotych i w porozumieniu z mamą, teściową, itd. gram w konkursie dzieląc się czasami nagrodami, zawsze dzieląc się zakupionymi produktami. Uważam, że to jest o.k. (pewnie nie dla wszystkich), bo mam rachunki i pieniądze zainwestowane są.  Ale nie mogę zrozumieć ludzi, którzy grają w konkach nie mając paragonu, odbierając innym szansę na wygrane, a później kiedy wygrywają szukają paragonów na forum. Czy to jestr fair?
0 0

Gość: dolly

#6093302 Napisano: 14.10.2015 00:08:24
trebor1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

to apel ogólny, czy tylko do dziewic? emotka

wyjąłeś mi to z ........hm  emotka
0 0

zabcia0410

#6093304 Napisano: 14.10.2015 00:10:16

jaromon napisał(a):

Wygrała na męża, na siebie, niech wygra i na prababcię, dziadka. W takich sytuacjach nigdy nie mam zastrzeżeń. Mnie osobiście wkurza co innego: wątek paragonowy... Dla przykładu: inwestuję 4x20 złotych i w porozumieniu z mamą, teściową, itd. gram w konkursie dzieląc się czasami nagrodami, zawsze dzieląc się zakupionymi produktami. Uważam, że to jest o.k. (pewnie nie dla wszystkich), bo mam rachunki i pieniądze zainwestowane są.  Ale nie mogę zrozumieć ludzi, którzy grają w konkach nie mając paragonu, odbierając innym szansę na wygrane, a później kiedy wygrywają szukają paragonów na forum. Czy to jestr fair?

emotka emotka emotka a najgorsze jest to ,że zawsze znajdą jeleni którzy sprzedadzą im te paragony!
0 0

jaromon

#6093305 Napisano: 14.10.2015 00:16:15
zabcia0410 napisał(a):

jaromon napisał(a):

emotka emotka emotka a najgorsze jest to ,że zawsze znajdą jeleni którzy sprzedadzą im te paragony!

dokładnie. za złotówkę, albo 2 zyla. ehh...
0 0

konkurs14

#6093306 Napisano: 14.10.2015 00:16:22
jaromon napisał(a):

lepiej uważaj, bo na forum jest wiele osób, które nie lubią krytyki i zastrzeżeń, lub nie rozumieją takich wątpliwości. po co ci to - tylko się narażasz. tutaj najlepiej emanować szczęściem, radością i udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
ja powiem krótko- dla mnie to (o czym piszesz z paragonami) jest dziwny proceder, ale spełniający formalny wymóg regulaminowy  - dostarczyłeś (swój czy zdobyty innymi kanałami) poprawny paragon, przysługuje Ci nagroda.
0 0