Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mahuska
Postów 6388
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam juz nic nie pisać... ale żal "Wam" tak cenzura ściska że aż nie wiem czy płakać czy się śmiać.
Oczywiście każdy z "Was" zawsze śle 1 paragon, 1 sms, 1 mail
Oczywiście jeśli macie w domu pastę do zębów/kawę/laptop/samochód/ to o nie nie gracie
Dobrze że czasami pw przywraca wiarę że to forum ma sens. Tu wielkie podziękowania dla osoby która mi wczoraj coś podarowała..
Dobrze że wiem na kogo mogę liczyć...( i czasami z kim wypić wódeczkę
A "Wy" się tu dalej opluwajcie... tylko uwaga .,... czy macie wodoszczelne telefony bo już nic nie wyślecie
cudaczek121
Postów 7013
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ziolko
Postów 10449
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle stron dyskusji na temat cukierków i tego, że ktoś napisał, że wygrał (a miał na myśli współmałżonka)????
A WY ile razy tak pisaliście?? i to nie po 2 zestawy, ale więcej??? albo testowanie z biedronki, co oficjalnie 1 na osobę, a pisaliście o wielokrotnych testach???
albo inne konkursy na zasadzie "u mnie kolejny zestaw" a oficjalnie miało być jedno na gospodarstwo domowe??
Dlaczego tak krytykujecie zachowanie kogoś, skoro tak samo się zachowujecie??
Czy naprawdę macie czyste sumienie??? weźcie się zastanówcie lepiej.
Może osoby, co wygrały 2x lub więcej te nieszczęsne cukierki chcą dać dzieciakom w prezencie pod choinkę? a ta już za niecałe 2,5 miesiąca... albo dać do Domu Dziecka...
ps. ja nie biorę udziału w tym konkursie, żeby nie było
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mahuska
Postów 6388
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaromon
Postów 28
Data rejestracji 05.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Data rejestracji 05.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie... sumienie, regulaminy - po co o tym dyskutować i tak nikt i nic tego nie zmieni.
Gość: dolly
Uwielbiam te "piramidki" w stylu, "o Ty jesteś be"
"o tak, tak, On jest be"
"o ten zrobił źle/dobrze"
"o tak, też uważam, że zrobił źle/dobrze"
I każda kolejna osoba, która się podpina, co raz mniej wie, czego sprawa dotyczy, no ale "coś"
napisać musi.
I obojętnie o co chodzi, to przecież to jest "oczywista oczywistość", że pisze tak bo jest- zawistny, zazdrosny, żal mu de ściska, itp. itd.
Jedno zdanie krytyki i już nagonka, bo trzeba myśleć jak wszyscy, albo się nie wypowiadać.
Tak Mahuska, pw to inna bajka, tam rozmawiasz z kim chcesz, a nie "na kogo wypadnie, na tego bęc"
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dolly
ziolko
Postów 10449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaś ogólnie pisałam o wszystkich osobach i wszystkich konkursach bez podawania kto, co i ile.
Ale widzę, że jesteś w bojowym nastroju i tylko czekasz, aż ktoś coś napisze, żeby dosrać i mieć satysfakcję z tego, prawda??
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w takim razie samochód, futro i kwiaty
odnośnie laseczki - faktycznie... patrząc na zdjęcie całkiem całkiem, w moim typie
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może inni chcą mi dosrać, za poglądy i mieć z tego jeszcze większą satysfakcję, prawda ??
ziolko
Postów 10449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli ktoś chce komuś dosrać, to niech to lepiej robi na pw, a nie urządza publiczne pranie brudów.. bo nie każdy chce czytać to wszystko
Gość: lethe
mahuska
Postów 6388
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie ja choć słowo napisałam o kupowaniu/sprzedawaniu paragonów?? A już o żebraniu??
I tutaj nie pisałam do Ciebie tylko do "Wszystkich Świętych" z tego forum. ale są tacy co twierdzą że nie wypada wygrać samochodu i go sprzedać... żeby kupić sobie obiektyw
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, z mojej strony to wszystko. urażonych przepraszam, przekonanych zapraszam
Gość: sugrasugar
Sądząc po waszym oburzeniu, to też stosujecie takie metody a ja wam w tym "przeszkadzam" i jak ja w ogólę śmię?
I to pisanie, że nie będziecie sie chwalić nagrodami
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 3 razy.
olabas
Postów 744
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dlatego właśnie nie chwalę się już niczym w wątku mdw
POLECANKI:
Kod polecający ERSTE BANK - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wylogowywanie się z kolejnych nicków jest widoczne - już lepiej działaj na dwóch sprzętach
Ps. i nie gram w Wawelu, właśnie dlatego, że nie potrzebuję tych cukierków
\"Don\'t judge someone just because they sin differently than you.\"