Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6099743 Napisano: 23.10.2015 13:40:42
wojowniczka napisał(a):

kochani! szybkie pytanie!
jaki adres ma mBank? muszę wypełnić za mojego chopka oświadczenie z mocy i za cholerę nie wiem co wpisać... internet i wujek google też są niezdecydowani :-/ chopek na delegacji, tylko się podpisał i tyle go widziałam...

nie trzeba adresu wpisywac, wystarczy nazwa z tego co czytalam kiedys
0 0

jokan

#6099746 Napisano: 23.10.2015 13:42:02
warcik napisał(a):

Zdarzają się loterie, gdzie w regulaminie jest zapis, że jedna osoba może wysłać tylko 1, albo np. maksymalnie 5 zgłoszeń dziennie.

no ale to akurat moga latwo ominac gralaj na inne osoby w rodzinie tak jak w prince polo wlasnie, a jak tam widac maja sporąąą rodzinę
0 0

warcik

#6099749 Napisano: 23.10.2015 13:44:47
jokan napisał(a):

warcik napisał(a):

Zdarzają się loterie, gdzie w regulaminie jest zapis, że jedna osoba może wysłać tylko 1, albo np. maksymalnie 5 zgłoszeń dziennie.

no ale to akurat moga latwo ominac gralaj na inne osoby w rodzinie tak jak w prince polo wlasnie, a jak tam widac maja sporąąą rodzinę

Mimo wszystko, jakby było maksymalnie  2 zgłoszenia dziennie, to nawet jak posyłają na 15 osób, to daje to 30 zgłoszeń dziennie, a jak nie ma limitu to mogą i 500 dziennie posyłać i wtedy zwykły konsument nie ma szans.
0 0

jokan

#6099761 Napisano: 23.10.2015 13:56:49
warcik napisał(a):

jokan napisał(a):

warcik napisał(a):

Mimo wszystko, jakby było maksymalnie  2 zgłoszenia dziennie, to nawet jak posyłają na 15 osób, to daje to 30 zgłoszeń dziennie, a jak nie ma limitu to mogą i 500 dziennie posyłać i wtedy zwykły konsument nie ma szans.

to mialam pisac, bo latwo pewnie znajda sobie  "słupy", dlatego nie ma co nabijac takim producentom kasy w ich glupich konkursach
0 0

monikar

#6099769 Napisano: 23.10.2015 14:03:25
joan napisał(a):

Wątek "Szukam" zawisł, zatem wkleję swoje zapytanie tutaj...

W której sieci sklepów dostanę baterie & akumulatorki GP?

Teoretycznie mogę je nabyć nawet w kiosku, ale chodzi mi o market, gdzie otrzymam prawidłowo opisany na paragonie produkt, nie żadne "baterie" albo "art. przemysłowe". Kto podpowie? emotka

W Biedronce są na pewno, często je kupujęemotka
0 0

foton

#6099770 Napisano: 23.10.2015 14:03:59
Myślicie, że w loteriach IQ Marketing jest "losowanie" ? Myślicie, że akurat "system informatyczny" sam losowo wybiera te same miasta wielokrotnie ? Myślicie, że osoby, które nawet wysyłają paragony, czy ich skany wysyłają paragony z "zarejestrowanej" kasy fiskalnej, czy kupionej na Allegro za 100 zł ? emotka
0 0

karolinamat

#6099771 Napisano: 23.10.2015 14:05:17
magnus napisał(a):

karolinamat napisał(a):

blanca napisał(a):

Prince Polo 6 etap

http://loteria.princepolo.pl/zwyciezcy

A co z empikiem?emotka

Tam jest tylko Łódż i Aleksandrów, widocznie handlarzy Empik nie interesuje emotka

Ale co najmniej 1 zgłoszenie na empik mieli emotka Śmierdząca sprawa a człowiek głupi się łudzi....
0 0

Gość: kornik27

#6099772 Napisano: 23.10.2015 14:05:41
Jakie konkursy są teraz na topie oprócz MOCY -chodzi mi o takie,  w których  aby wziąść udział nie trzeba niczego kupować a jest pokaźna ilość nagród????? emotka
0 0

laurette

#6099787 Napisano: 23.10.2015 14:21:17
foton napisał(a):

Myślicie, że w loteriach IQ Marketing jest "losowanie" ? Myślicie, że akurat "system informatyczny" sam losowo wybiera te same miasta wielokrotnie ? Myślicie, że osoby, które nawet wysyłają paragony, czy ich skany wysyłają paragony z "zarejestrowanej" kasy fiskalnej, czy kupionej na Allegro za 100 zł ? emotka

ja napisałam w sprawie prince polo i tych samych miast, otrzymałam taką odpowiedź, która i tak mnie satysfakcjonujeemotka  

Witamy serdecznie, W przypadku mechaniki loteryjnej im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik tym większe szanse ma w losowaniu.To, że powtarzają się miejscowości, z których pochodzą zwycięzcy oznacza, że prawdopodobnie z tych miejscowości jest najwięcej zgłoszeń lub po prostu te zgłoszenia mają szczęście. Pozdrawiamy,Organizator
0 0

Gość: hoduniek

#6099798 Napisano: 23.10.2015 14:29:43

emotka
mam pytanie odnosnie konkursu LOREAL. Czy zakup musi być w konkretnym sklepie oraz za minimalną kwotę? czy dowolnie ?  emotka

emotka
0 0

Gość: gosiek_212

#6099808 Napisano: 23.10.2015 14:36:34
Dowolnie 2 produkty 
0 0

mellowfruit

#6099809 Napisano: 23.10.2015 14:36:39
mellowfruit napisał(a):

Na czym w końcu stanęło z tym Łaciatym, bo nie mogę się przekopać do wątku. Trzeba im wysłać te wycięte kartoniki z jakimś oświadczeniem, czy jak?

proszę o pilną odpowiedź bo nie wiem czy iść na pocztę :<
0 0

migi

#6099812 Napisano: 23.10.2015 14:39:36
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Na czym w końcu stanęło z tym Łaciatym, bo nie mogę się przekopać do wątku. Trzeba im wysłać te wycięte kartoniki z jakimś oświadczeniem, czy jak?

mają dojść po nadawcy na kopercie. Nie zaszkodzi dorzucić karteczki z danymi.
0 0

Gość: HOLLY

#6099814 Napisano: 23.10.2015 14:40:37
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

trzeba odesłać wycięte kody w ciągu 10 dni od otrzymania maila, oświadczenia nie trzeba jeśli zgłoszenie do konkursu było przez formularz na stronie
0 0

violka88

#6099826 Napisano: 23.10.2015 14:46:55
mam pytanie dotyczące konkursu
http://www.promocjagp.pl/
czy ktoś wie z jakiego dnia oni powiadamiają o wygranej?
czy z 16 albo 18 październik już laureaci byli powiadamiani?
czy oni dzwonią czy smsy poszczają?
Za każdą informację serdecznie dziekuję
0 0

mellowfruit

#6099830 Napisano: 23.10.2015 14:51:40
HOLLY napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

trzeba odesłać wycięte kody w ciągu 10 dni od otrzymania maila, oświadczenia nie trzeba jeśli zgłoszenie do konkursu było przez formularz na stronie

A jak na różne osoby wysyłałam, to w jednej kopercie mogę wszystko upchnąć?
0 0

lola.lola

#6099855 Napisano: 23.10.2015 15:08:26
Swoją drogą w kwestii Łaciatego ciekawa jestem ile osób posmyra paznokciem napis ŁACIATE myśląc "może da się jakoś to zdrapać" emotka
0 0

Gość: aurelito

#6099862 Napisano: 23.10.2015 15:18:49
laurette napisał(a):

foton napisał(a):

ja napisałam w sprawie prince polo i tych samych miast, otrzymałam taką odpowiedź, która i tak mnie satysfakcjonujeemotka  

Witamy serdecznie, W przypadku mechaniki loteryjnej im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik tym większe szanse ma w losowaniu.To, że powtarzają się miejscowości, z których pochodzą zwycięzcy oznacza, że prawdopodobnie z tych miejscowości jest najwięcej zgłoszeń lub po prostu te zgłoszenia mają szczęście. Pozdrawiamy,Organizator

błyskotliwa elokwencja, cóż za polot ......po prostu zlali od góry do dołu maja wywalone totalnie......aż śmiech bierze emotka
0 0

Gość: hoduniek

#6099877 Napisano: 23.10.2015 15:39:22
dziękuję ! emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6099879 Napisano: 23.10.2015 15:40:51
aurelito napisał(a):

laurette napisał(a):

foton napisał(a):

błyskotliwa elokwencja, cóż za polot ......po prostu zlali od góry do dołu maja wywalone totalnie......aż śmiech bierze emotka

a może tak wrzucą filmik do netu z takiego losowania i zweryfikują paragony... bo tak jest tylko i wyłącznie w tej agencji i to od lat emotka  i ze szczęściem nie ma to nic wspólnego emotka  jeżeli po tel. i @ jak dotychczas nie zostały zmienione regulaminy... polecam kodeks karny skarbowy emotka  
0 0