Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magisterek

#6099906 Napisano: 23.10.2015 16:21:12
W Łaciatym wyniki - pięknie ładnie - a gdzie te nagrodzone teksty, które według regulaminu miały też być na stronie? Pytam apropos tych życzeń na miarę 20 tys emotka
0 0

konkurs14

#6099910 Napisano: 23.10.2015 16:24:50

laurette napisał(a):

foton napisał(a):

Myślicie, że w loteriach IQ Marketing jest "losowanie" ? Myślicie, że akurat "system informatyczny" sam losowo wybiera te same miasta wielokrotnie ? Myślicie, że osoby, które nawet wysyłają paragony, czy ich skany wysyłają paragony z "zarejestrowanej" kasy fiskalnej, czy kupionej na Allegro za 100 zł ? emotka

ja napisałam w sprawie prince polo i tych samych miast, otrzymałam taką odpowiedź, która i tak mnie satysfakcjonujeemotka  

Witamy serdecznie, W przypadku mechaniki loteryjnej im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik tym większe szanse ma w losowaniu.To, że powtarzają się miejscowości, z których pochodzą zwycięzcy oznacza, że prawdopodobnie z tych miejscowości jest najwięcej zgłoszeń lub po prostu te zgłoszenia mają szczęście. Pozdrawiamy,Organizator

oj chciałbym mieć w loteriach tak "po prostu" szczęście, jak te osoby, których zgłoszenia tak  "po prostu" mają szczęście emotka i zaskakująca logika wypływa z tej otrzymanej odpowiedzi - "im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik, tym większe szanse ma w losowaniu" - a ja myślałem, że nie ma to wpływu na wyniki końcowe loterii emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6099912 Napisano: 23.10.2015 16:26:38
magisterek napisał(a):

W Łaciatym wyniki - pięknie ładnie - a gdzie te nagrodzone teksty, które według regulaminu miały też być na stronie? Pytam apropos tych życzeń na miarę 20 tys emotka

To chyba te "życzenia" wygrały:
Ślubuję Ci Łaciate miłość, wierność i uczciwość konsumencką oraz że kolejne 20-lecia spędzisz zawsze ze mną!
0 0

magisterek

#6099913 Napisano: 23.10.2015 16:28:23
HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ślubuję Ci Łaciate miłość, wierność i uczciwość konsumencką oraz że kolejne 20-lecia spędzisz zawsze ze mną!

FAJNE!
0 0

mellowfruit

#6099916 Napisano: 23.10.2015 16:29:53
magisterek napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

FAJNE!

fajne, ale to w końcu ślubowanie, czy życzenia...
0 0

Gość: HOLLY

#6099918 Napisano: 23.10.2015 16:32:11
mellowfruit napisał(a):

magisterek napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

FAJNE!

to tak jak z konkursami gdzie trzeba dokończyć zdanie a wygrywają kilkustronnicowe poematy
0 0

konkurs14

#6099919 Napisano: 23.10.2015 16:32:26
magisterek napisał(a):

mi się wydaje, że 20tys. mogło kosztować hasło typu:  Wszystkiego najlepszego z okazji 20lat waszego mleka. Pije je już 20 lat. Piotrek, lat16. emotka
0 0

noisy0000

#6099921 Napisano: 23.10.2015 16:32:33
mellowfruit napisał(a):

magisterek napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

FAJNE!

Fajne czy nie... ale czy warte 20 tysięcy? ciężko powiedzieć, gdy nie wie się jakie były inne... no i trudno nazwać to "życzeniami".. w każdym razie Panie Pawle... gratulacje 
0 0

edzia21

#6099923 Napisano: 23.10.2015 16:33:22
magisterek napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

FAJNE!

ogólnie odgrzewany kotlet emotka  kiedyś bardzo podobna odpowiedź /wręcz identyczna/ wygrała samochód w bryzie w kaufie ...
0 0

magalan83

#6099924 Napisano: 23.10.2015 16:33:39
konkurs14 napisał(a):

laurette napisał(a):

foton napisał(a):

Myślicie, że w loteriach IQ Marketing jest "losowanie" ? Myślicie, że akurat "system informatyczny" sam losowo wybiera te same miasta wielokrotnie ? Myślicie, że osoby, które nawet wysyłają paragony, czy ich skany wysyłają paragony z "zarejestrowanej" kasy fiskalnej, czy kupionej na Allegro za 100 zł ? emotka

ja napisałam w sprawie prince polo i tych samych miast, otrzymałam taką odpowiedź, która i tak mnie satysfakcjonujeemotka  

Witamy serdecznie, W przypadku mechaniki loteryjnej im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik tym większe szanse ma w losowaniu.To, że powtarzają się miejscowości, z których pochodzą zwycięzcy oznacza, że prawdopodobnie z tych miejscowości jest najwięcej zgłoszeń lub po prostu te zgłoszenia mają szczęście. Pozdrawiamy,Organizator

oj chciałbym mieć w loteriach tak "po prostu" szczęście, jak te osoby, których zgłoszenia tak  "po prostu" mają szczęście emotka i zaskakująca logika wypływa z tej otrzymanej odpowiedzi - "im więcej zgłoszeń prześle dany uczestnik, tym większe szanse ma w losowaniu" - a ja myślałem, że nie ma to wpływu na wyniki końcowe loterii emotka

Dlatego, postanawiam więcej udziału w loteriach nie brać, przynajmniej organizowaną przez IQ Marketing. Pokazali jaki szacunek mają dla innych graczy emotka  
0 0

mia

#6099928 Napisano: 23.10.2015 16:37:46
Zapytam nieśmiało, a maile też poszły, czy nie? emotka
Chciałabym choć tę miseczkę drogocenną wygrać dzisiaj...emotka
0 0

olunka

#6099930 Napisano: 23.10.2015 16:40:52
koniczynka123 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

Faktycznie chyba te zyczenia bo podświetlone na złoto ale ileż razy to samo hasło może wygrywać w różnych konkursach emotka
Wygrał ktoś z Was na nr z którego było brak zwrotki(sieć plusa) - na kilkanascie głoszeń nie trafiona nawet 1 nagroda  emotka

ja wysłałam 2 smsy - jeden z plusa (brak zwrotki) druga z orange (była zwrotka), nie wygrałam nic, ale jeszcze się zastanawiam nad czymś innym, własnie się znalazłam na liście z Ambition, mam patelnie z wczoraj, smsa brak,a ile jest takich loterii bez list zwycięzców
0 0

konkurs14

#6099932 Napisano: 23.10.2015 16:42:51
co tam, mała konkurencja w tym łaciatym... na razie tylko 20 260 haseł emotka pora coś wymyślić i nagroda główna w kieszeni  emotka tylko co? przejrzałem kilka haseł i słowa uznania dla ich twórców - muszę się chyba przeprogramować, pracuję chyba na starym i mało wydajnym systemie emotka
0 0

olunka

#6099936 Napisano: 23.10.2015 16:46:49
i co Łaciate już całe poszło?
0 0

mczarna

#6099941 Napisano: 23.10.2015 16:58:00
olunka napisał(a):

i co Łaciate już całe poszło?

Raczej nie, wieczorkiem pewnie maile będą za zyczenia online.
0 0

olabas

#6099943 Napisano: 23.10.2015 17:02:49

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

Faktycznie chyba te zyczenia bo podświetlone na złoto ale ileż razy to samo hasło może wygrywać w różnych konkursach emotka

dokładnie, nazwijcie mnie zazdrośnicą, ale strasznie mi się nie podoba powielanie tych samych teksów w wielu konkursach... emotka
0 0

lola.lola

#6099944 Napisano: 23.10.2015 17:04:37
olabas napisał(a):

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

dokładnie, nazwijcie mnie zazdrośnicą, ale strasznie mi się nie podoba powielanie tych samych teksów w wielu konkursach... emotka

każdemu się to chyba nie podoba emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6099945 Napisano: 23.10.2015 17:05:03

HOLLY napisał(a):

magisterek napisał(a):

Wygrał ktoś z Was na nr z którego było brak zwrotki(sieć plusa) - na kilkanascie głoszeń nie trafiona nawet 1 nagroda  emotka

ogólnie mi się podobają... ale jak dla mnie to plagiat przysięgi i to w dodatku chyba każdemu znanej emotka  na pewno były oryginalne życzenia z "nowymi"  wyrazami i takie zasługują w pełni na 20 tys. emotka   bo teraz będzie się można spodziewać:
Sto lat Łaciate, bo rozpływasz się w ustach, a nie w dłoni..... M&M's
Sto lat! a nawet 200, bo Łaciate nie ma zamiennika... Porche
itd. 
20.000 to nie 200 zł i za oryginał owszem emotka
0 0

kamil17

#6099946 Napisano: 23.10.2015 17:06:39
orientujecie się kiedy jakaś kaska z mocynagród (Biedronka) zacznie wpływac na konto ??? w grudniu ??? czy może wcześniej im się uda ?? ktoś pisał do nich ??
0 0

noisy0000

#6099947 Napisano: 23.10.2015 17:08:08
no ale w Łaciatym to przysięga a nie życzenia... więc..........
0 0