Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ultrixx

#6115976 Napisano: 20.11.2015 10:45:35
Mimo wszystko mam ciagle nadzieję, że agencje skupiaja się na ocenie kreatywności otrzymanych zgłoszeń (oczywiście bez przesady w stronę nagradzania tych nieregulaminowych) a nie na zadawalaniu niedowartosciowanych tchórzy, którzy nie potrafią się podpisać z imienia i nazwiska. 
0 0

magisterek

#6115979 Napisano: 20.11.2015 10:46:21
PYTANIE ODNOŚNIE LENIWCA!
Czy ktoś mi powie, po jakim czasie od podania wyników dostał e-mail z wygraną. Tydzień temu moje imie dla Leniwca pojawiło się w wygranych a emaila brak emotka
0 0

magdalena-1989

#6115980 Napisano: 20.11.2015 10:49:05
magisterek napisał(a):

Czy ktoś mi powie, po jakim czasie od podania wyników dostał e-mail z wygraną. Tydzień temu moje imie dla Leniwca pojawiło się w wygranych a emaila brak emotka

Powinnaś dostać lada chwila. Ja wygrałam 10.11 - wynik był w sobotę a dopiero dziś przyszedł mail - miałam go w SPAM
0 0

olivkap

#6115983 Napisano: 20.11.2015 10:52:01
donia7 napisał(a):

to już jest wredne!

zgadzam się! Jak można takie rzeczy robić? Zwykła zazdrość. Ale o co? 2 kubki i kawę? Żenada  emotka
0 0

mirai

#6115990 Napisano: 20.11.2015 10:56:14
marzenier napisał(a):

donia7 napisał(a):

to już jest wredne!

Serio?
Ja myślę że to jest tak żałosne,ze aż śmieszne.
Zauważcie,ze dym jest zawsze przy takim cenzuraowatych nagrodach typu kubki,szklanki,cukierki...Nie wiem skąd to wynika.
Jak ktoś wygra 4 tablety w konkursie to jakoś nikt (chyba)nie pisze donosu.
Czasami ro w tych konkursach to jak w przedszkolu,a organizator czy komisja ma być dobra panią przedszkolanką,która musi nagrodzić biednego Adasia,mimo że rysować to to nie umie i Kasia narysowała ładniejszy obrazek,to jednak naklejkę dostanie Adaś,aby go nie zniechęcać do dalszej pracy.
Idąc tym tokiem myślenia idę za rok do TopModel,mimo iż warunków nie mam,ale wykrzycze w twarz Wolińskiemu,ze to nie fair ze wybiera same wysokie i szczupłe i ze ja też chcę i koniec!!!!!

Masz rację - dlatego omijam szerokim łukiem konkursy i loterie z takimi "nagrodami" - szkoda czasu...
0 0

migi

#6115995 Napisano: 20.11.2015 10:58:32
mirai napisał(a):

marzenier napisał(a):

donia7 napisał(a):

to już jest wredne!

Serio?
Zauważcie,ze dym jest zawsze przy takim cenzuraowatych nagrodach typu kubki,szklanki,cukierki...Nie wiem skąd to wynika.
Czasami ro w tych konkursach to jak w przedszkolu,a organizator czy komisja ma być dobra panią przedszkolanką,która musi nagrodzić biednego Adasia,mimo że rysować to to nie umie i Kasia narysowała ładniejszy obrazek,to jednak naklejkę dostanie Adaś,aby go nie zniechęcać do dalszej pracy.
Idąc tym tokiem myślenia idę za rok do TopModel,mimo iż warunków nie mam,ale wykrzycze w twarz Wolińskiemu,ze to nie fair ze wybiera same wysokie i szczupłe i ze ja też chcę i koniec!!!!!

Masz rację - dlatego omijam szerokim łukiem konkursy i loterie z takimi "nagrodami" - szkoda czasu...

Jedno muszę podkreślić.. faktycznie największa burza jest zawsze o konkursy z najmniej wartościowymi nagrodami, ludzie opluwają się błotem jakby to im życie odbierało  emotka
0 0

Gość: ilosto3995

#6116006 Napisano: 20.11.2015 11:07:21
migi napisał(a):

migi napisał(a):

mirai napisał(a):

marzenier napisał(a):

donia7 napisał(a):

to już jest wredne!

Serio?

Jedno muszę podkreślić.. faktycznie największa burza jest zawsze o konkursy z najmniej wartościowymi nagrodami, ludzie opluwają się błotem jakby to im życie odbierało  emotka

Nie wierzę  w to co czytam... Jak ktoś w ogóle znajduje czas na takie pierdoły... no cóż... chyba jednak to sprawa życia skoro potrafi się tak zachować i każdego rozliczać z nagród. 
0 0

Gość: erychta00

#6116011 Napisano: 20.11.2015 11:12:14
A mnie wkurzają właśnie Ci wielokrotnie wygrywający-chwalący! Wygrywaj ile chcesz ale chwalenie się 15 wygranymi w danym konkursie innych w oczy kole więc i pretensje będą! 
Też mam czasem ochotę poskarżyć się organizatorowi, że na 10 zgłoszeń nic nie wygrałam a inna osoba zgarnęła 20 nagród. Po co się kłócić o kubki i kawę emotka
0 0

Gość: rogalino

#6116015 Napisano: 20.11.2015 11:14:40
noisy0000 napisał(a):

Właśnie dobrze, że ludzie reagują. Jak ktoś widzi zdanie "Jacobs wiele razy"  z którego w żaden sposób nie wynika, że raz wygrał brat, raz siostra, raz mama, raz babcia to to ma prawo przypuszczać, że ktoś nie stosuje się do regulaminu i przyznaje wiele nagród jednej osobie. A moim zdaniem osoba pisząca, że wygrała wiele razy celowo musi się tym pochwalić żeby innych zjadała zazdrość, że ktoś wygrał kilka kubków a inni ani jednego.

Swoją drogą  szkoda, że kubki będą wydawane do 26 stycznia bo jak ktoś planował dać komuś w prezencie to jest trochę w d... 

już bez przesady, skoro w konkursie można wygrac jedną nagrodę na osobę, to wiadomo że nikt nie wygrał kilka,bo nawet jeśli tak by się stało to i tak by nie dostał tych nagród. 
Niedługo nikt nic nei będzie pisał w "moje dzisiejsze wygrane"
Jak początkowo nie podobały mi się blokady konkursowe, tak teraz wprowadziłbym je w każdym wątku  emotka
0 0

noisy0000

#6116018 Napisano: 20.11.2015 11:17:17
rogalino napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Właśnie dobrze, że ludzie reagują. Jak ktoś widzi zdanie "Jacobs wiele razy"  z którego w żaden sposób nie wynika, że raz wygrał brat, raz siostra, raz mama, raz babcia to to ma prawo przypuszczać, że ktoś nie stosuje się do regulaminu i przyznaje wiele nagród jednej osobie. A moim zdaniem osoba pisząca, że wygrała wiele razy celowo musi się tym pochwalić żeby innych zjadała zazdrość, że ktoś wygrał kilka kubków a inni ani jednego.

Swoją drogą  szkoda, że kubki będą wydawane do 26 stycznia bo jak ktoś planował dać komuś w prezencie to jest trochę w d... 

już bez przesady, skoro w konkursie można wygrac jedną nagrodę na osobę, to wiadomo że nikt nie wygrał kilka,bo nawet jeśli tak by się stało to i tak by nie dostał tych nagród. 
Niedługo nikt nic nei będzie pisał w "moje dzisiejsze wygrane"
Jak początkowo nie podobały mi się blokady konkursowe, tak teraz wprowadziłbym je w każdym wątku  emotka

No to w takiej sytuacji po co ktoś pisze "Jacobs WIELE RAZY" ? sam prowokuje..
0 0

Gość: kasiaskabek

#6116022 Napisano: 20.11.2015 11:19:23
ilosto3995 napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

mirai napisał(a):

marzenier napisał(a):

donia7 napisał(a):

to już jest wredne!

Serio?

Nie wierzę  w to co czytam... Jak ktoś w ogóle znajduje czas na takie pierdoły... no cóż... chyba jednak to sprawa życia skoro potrafi się tak zachować i każdego rozliczać z nagród. 

paranoja, ja tam się cieszę że ktoś ma szczęście i życzę jeszcze właśnie 100 takich kubków emotka  
0 0

kunlu

#6116026 Napisano: 20.11.2015 11:20:44
mam pytanie:

jeśli w Leniwcu wygra się doładowanie, do który numer jest doładowywany?

ten, który został doładowany do konkursu, czy ten, który został wskazany jako doładowujący?
czy pytają o to, co doładować?
0 0

kadett33

#6116029 Napisano: 20.11.2015 11:23:22
kunlunija napisał(a):

mam pytanie:

jeśli w Leniwcu wygra się doładowanie, do który numer jest doładowywany?

ten, który został doładowany do konkursu, czy ten, który został wskazany jako doładowujący?
czy pytają o to, co doładować?

ten który został w tym lub poprzednim dniu zasilony i podany jako numer który został zasilony.
0 0

koper

#6116035 Napisano: 20.11.2015 11:29:49
rogalino napisał(a):

(...) Niedługo nikt nic nei będzie pisał w "moje dzisiejsze wygrane"

Czasem jak wygram coś fajnego i tak bardzo, bardzo się ucieszę, że chcę się podzielić tą moją radością. Wchodzę do wątku mdw, i gdy już mam pisać post, przypominam sobie dlaczego jednak nie powinnam tego robić, zamykam okno przeglądarki i dzwonię do męża, żeby się pochwalić  emotka

A co do blokady tematów- myślę dokładnie tak samo...
0 0

joan

#6116115 Napisano: 20.11.2015 12:50:58
noisy0000 napisał(a):

rogalino napisał(a):

No to w takiej sytuacji po co ktoś pisze "Jacobs WIELE RAZY" ? sam prowokuje..

Taka wyrafinowana prowokacja, że na sam widok gacie pełne emotka

I zgadzam się, że MDW będzie świecić pustkami, bo nwet, gdy ktoś napisze o jednej nagrodzie, to będzie A bo ta pani ciągle wygrywa, znudzona siedzeniem w domu maniaczka! O, proszę spojrzeć na mój przepiękny PrintScreen, jestem fanką numer 1985 - będzie za to nagroda???
0 0

monikar

#6116122 Napisano: 20.11.2015 13:02:11
magisterek napisał(a):

Sprawdź Spam. Dziś maile dotarły.
0 0

wioleczka83

#6116123 Napisano: 20.11.2015 13:03:55
joan napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

rogalino napisał(a):

I zgadzam się, że MDW będzie świecić pustkami, bo nwet, gdy ktoś napisze o jednej nagrodzie, to będzie A bo ta pani ciągle wygrywa, znudzona siedzeniem w domu maniaczka! O, proszę spojrzeć na mój przepiękny PrintScreen, jestem fanką numer 1985 - będzie za to nagroda???

może ktoś zamiast szukać sensacji i rozgłosu niech trochę więcej czasu poświeci na projekt kubka to może mu się uda wygrać. Ja tam się cieszę, że ktoś wygra na każdego członka rodziny - bo skoro ma talent i pomysł to dlaczego nie ma tak robić - każdy tak robi, kilka emaili, kilka nr telefonu
0 0

vickichelm

#6116125 Napisano: 20.11.2015 13:05:03
A ja nie rozumiem po co chwalić się po raz enty tymi samymi nagrodami? Jaki w tym sens? To takie dowartościowanie siebie czy co?. I wcale nie zazdroszczę ale irytuje mnie to , że ktoś się tym tak jara  że wygrał na siebie, męża , babkę , psa , chomika, sąsiadkę i sołtysa emotka I nigdy nie pomyślałam źle o osobach które wpisują się z nagrodami w mdw. Wręcz przeciwnie podziwiam osoby które mają taki talent , że zgarniają fajne nagrody. Ale czytanie o tym która ktoś wygrał trzydziestą 50 z mocy nagród albo które to czekoladki merci z rmfu i na kogo wygrane to już według mnie troche żenada emotka
0 0

malgosia74

#6116150 Napisano: 20.11.2015 13:27:18
wie ktoś kiedy mogą informować zwycięzców 6 etapu Łaciatego?
0 0

Gość: cherry_coke

#6116151 Napisano: 20.11.2015 13:27:37
malgosia74 napisał(a):

wie ktoś kiedy mogą informować zwycięzców 6 etapu Łaciatego?

dziś emotka
0 0