Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
noisy0000
Postów 366
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziomal102
Postów 214
Data rejestracji 05.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noisy0000
Postów 366
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: calle
Jest w spisie " d. aparatu Polaroid Cube Niebieski, w ilości 8 szt., o wartości 398,52 zł (słownie:"trzysta dziewięćdziesiąt osiem złotych pięćdziesiąt dwa grosze) brutto każdy"
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
konkurs14
Postów 96
Data rejestracji 05.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i przez to właśnie, że główna nagroda przypadła użytkownikowi z forum, zamiast krytyki są gratulacje.- ton dyskusji zapewne byłby inny, gdyby nagroda trafiła w anonimowe ręce. oczywiście nie można winić osoby, której przyznano nagrodę główną, można mieć jednak żal do komisji konkursowej, która nie wspięła się na wyżyny swoich kompetencji i przypieczętowała swoim końcowym wyborem brak artystycznego zaangażowania w analizę imion dla leniwca oraz brak szacunku dla kreatywnej twórczości wielu pozostałych uczestników konkursu/loterii. propozycji imion dla leniwca było wiele, nagrodzone zostały nieliczne - jakie? kwestia gustu, jedne fajne inne dziwne albo wręcz kontrowersyjne. według mojego gustu imię Zasirello absolutnie nie zasługuje na nagrodę główną - jestem świadomy swojej negatywnej opinii, licząc się z tym, że zaraz i ja zostanę "skrytykowany za krytykę". uszanuję jednak gust innych, dla których wybór imienia wartego samochód był słuszny i nie budzi wątpliwości.
Gość: cc_investigator
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: Czterdziecha
Mam nadzieje ze dobry wybralam watek.
Ostatnio trafilam walizke z tymbarka z konkursu z Tesco,ale nie mam zadnego emaila...Jak dlugo czeka sie od nich na wiadomosc???
Pozdrawiam
vazzz
Postów 855
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barti978
Czy regulamin konkursu może zostać ogłoszony po zakończeniu konkursu?
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: giuliettaX
Gość: giuliettaX
Gość: barti978
mczarna
Postów 3092
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję
Gość: elotta
joan
Postów 18899
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgadzam się
Imiona w Leniwcu nagradzano mocno kontrowersyjnie. Wiele dobrych pomysłów przepadało, wiele zostało nagrodzonych tylko zasileniami. Królowało przekombinowanie i nijakość albo abstrakcja (sorki, ale Czaruś to może ewentualnie być imię dla magika). I dlatego właśnie logicznym jest dla mnie, że wygrało IMIĘ związane z ZASILANIEM telefonu. Nie żadna bełkotliwa kombinacja. Z góry było wiadomo, że nie wygra zgłoszenie ze słowem "leń" w środku, bo to byłoby masło maślane. Dla mnie ten wybór jest całkowicie oczywisty i marketingowo prawidłowy, choć każdy może powiedzieć, że miał/widział lepsze pomysły.
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
shell
Postów 1221
Data rejestracji 03.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: cc_investigator
wojowniczka
Postów 367
Data rejestracji 16.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję z całego serca wygranego samochodu!!! Nie mnie oceniać- o gustach się nie dyskutuje
Uważam, że więcej osób powinno się chwalić głównymi nagrodami, może dzięki temu będzie mniej jadu tu na forum
jeszcze raz- GRATULACJE!!!