Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

noisy0000

#6125048 Napisano: 04.12.2015 15:07:47
defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Hmmm nie za bardzo rozumiem DAJ COŚ OD SIEBIE bo już są wyniki z 02.12 i na liście są laureaci wygranych poduszek, a co z innymi nagrodami? Nie będzie? 

jest Polaroid cube  dla Agnieszki A.

o no właśnie.... to pozostałych nagród nie bedzie ? (xbox, tablet) i co to jest ten Polaroid Cube bo nie widziałam go w spisie nagród w regulaminie?
0 0

ziomal102

#6125053 Napisano: 04.12.2015 15:12:32
1 duża nagroda i 20 poduszek codziennie, a na koniec 5 x spełnienie marzenia
0 0

noisy0000

#6125063 Napisano: 04.12.2015 15:21:20
ziomal102 napisał(a):

1 duża nagroda i 20 poduszek codziennie, a na koniec 5 x spełnienie marzenia

Raany, dzięki!! Bo do mnie te zasady w ogole nie trafiały emotka
0 0

Gość: calle

#6125065 Napisano: 04.12.2015 15:23:31
noisy0000 napisał(a):

defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Hmmm nie za bardzo rozumiem DAJ COŚ OD SIEBIE bo już są wyniki z 02.12 i na liście są laureaci wygranych poduszek, a co z innymi nagrodami? Nie będzie? 

o no właśnie.... to pozostałych nagród nie bedzie ? (xbox, tablet) i co to jest ten Polaroid Cube bo nie widziałam go w spisie nagród w regulaminie?

Jest w spisie " d. aparatu Polaroid Cube Niebieski, w ilości 8 szt., o wartości 398,52 zł (słownie:"trzysta dziewięćdziesiąt osiem złotych pięćdziesiąt dwa grosze) brutto każdy" 
0 0

lola.lola

#6125095 Napisano: 04.12.2015 15:51:57
defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Dzięki, nie zauważyłam emotka
0 0

konkurs14

#6125112 Napisano: 04.12.2015 16:08:52

arya napisał(a):

A ja się cieszę, że główna nagroda padła na forum emotka  Wysłałam kilka wg mnie ciekawych imion i żadne nie zostało docenione, dlatego dałam sobie spokój. W konkursach trzeba też mieć szczęście  emotka  Jak dzisiaj wygram 20000 z łaciatego też od razu się pochwalę, nie zważając na krytykę emotka  Tym bardziej, że w jednym z lepszych hasełek zżarłam dość ważną literę emotka

i przez to właśnie, że główna nagroda przypadła użytkownikowi z forum, zamiast krytyki są gratulacje.- ton dyskusji zapewne byłby inny, gdyby nagroda trafiła w anonimowe ręce. oczywiście nie można winić osoby, której przyznano nagrodę główną, można mieć jednak żal do komisji konkursowej, która nie wspięła się na wyżyny swoich kompetencji i przypieczętowała swoim końcowym wyborem brak artystycznego zaangażowania w analizę imion dla leniwca oraz brak szacunku dla kreatywnej twórczości wielu pozostałych uczestników konkursu/loterii. propozycji imion dla leniwca było wiele, nagrodzone zostały nieliczne - jakie? kwestia gustu, jedne fajne inne dziwne albo wręcz kontrowersyjne. według mojego gustu imię Zasirello absolutnie nie zasługuje na nagrodę główną - jestem świadomy swojej negatywnej opinii, licząc się z tym, że zaraz i ja zostanę "skrytykowany za krytykę". uszanuję jednak gust innych, dla których wybór imienia wartego samochód był słuszny i nie budzi wątpliwości.
0 0

Gość: cc_investigator

#6125135 Napisano: 04.12.2015 16:28:40
Konkurs14 - szanuję twoje zdanie i szczerze życzę, żebyś kiedyś wygrał autko. Miałam wiele innych pomysłów, m.in. Zasilmierz Półkaski, który tutaj się podobał. Ja z tych przejmujących jestem, ale staram się nie brać nic do siebie. Gram od początku 2012, w konkursy wkładam dużo pracy, więc trochę traktuję tę nagrodę jak za całokształt. Mam nadzieję, że jutro emocje opadną, a na horyzoncie pojawi się wieleee nowych konkursów z autami do wygrania emotka
0 0

Gość: Czterdziecha

#6125138 Napisano: 04.12.2015 16:35:00
Witam emotka

Mam nadzieje ze dobry wybralam watek.
Ostatnio trafilam walizke z tymbarka z konkursu z Tesco,ale nie mam zadnego emaila...Jak dlugo czeka sie od nich na wiadomosc???
Pozdrawiam emotka
0 0

vazzz

#6125139 Napisano: 04.12.2015 16:37:58
A czy były już maile od Leniwca za wyniki z zeszłego piątku?
0 0

Gość: barti978

#6125142 Napisano: 04.12.2015 16:40:05
Może ktoś się orientuje w kwestiach prawnych :
Czy regulamin konkursu może zostać ogłoszony po zakończeniu konkursu?
0 0

ondine

#6125143 Napisano: 04.12.2015 16:40:57
buncia88 napisał(a):

luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

No ja się ujawniłam, choć nadal jestem w głębokim szoku. I mniej więcej wiedziałam jakie dyskusje się tu będą toczyły. Nawet sobie w regulamin zajrzałam, czy zgodne wszystko, a więc wychodzi, że zgodne. Bo jest zapis, że wybierają spośród wszystkich dziennych (a więc i telefonów i doładowań).

Czym tu się przejmować! Jest auto i trzeba się cieszyć i nie przejmować emotka

Też bym się nie przejmował emotka

Ani Ja emotka Ja nawet nie wiem czy bym się przyznała! emotka Tym bardziej jestem pelna podziwu dla Twej odwagi! emotka I serdecznie gratuLEŃuję!!!!

Dlaczego, fajnie się przyznać, ale trzeba pamiętać, że ludzie gadają i będą gadali. Czy czyjeś słowa są w stanie zepsuć radość z takiej wygranej? Jestem prawie pewna, że gdyby krytyk wygrał auto takim samym (przykładowo) hasłem cieszyłby się tak samo i był dumny ze swojej wygranej. Jakoś nie uwierzę, że byłby tak samokrytyczny wobec siebie, że oddałby samochód, bo na niego nie zasłużył emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6125147 Napisano: 04.12.2015 16:44:21
konkurs14 to nie jest tak, że osoba z forum to gratulacje, a jak nie to krytyka... plagiatorzy też są z forum tylko wstydzą się pochwalić emotka  tu było dużo imion fajnych, nawet wrzucane na forum, które nie wygrały nawet doładowania, a wiele też fajnych pewnie zginęło w tłumie, cc_investigator sama jest zaskoczona wygraną, ale spontanicznie się pochwaliła emotka  o ile imienia nie można było zgłosić dwa razy to jest oryginalne i w necie nie wyskakuje emotka  mi też nie kojarzy się z leniwcem, ale komisji się spodobało, więc jeszcze raz emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6125149 Napisano: 04.12.2015 16:46:38
barti978 napisał(a):

emotka  regulamin jest najpierw, bo na jego podstawie się gra emotka
0 0

Gość: barti978

#6125150 Napisano: 04.12.2015 16:49:43
giulietta napisał(a):

barti978 napisał(a):

emotka  regulamin jest najpierw, bo na jego podstawie się gra emotka

I co jeśli teraz nagle organizator ogłosił regulamin, 2 dni po zakończeniu konkursu, i wyskakuje z prośbą o skan dowodu? emotka
0 0

mczarna

#6125151 Napisano: 04.12.2015 16:49:50
joasiajulia napisał(a):

Witam emotka

Mam nadzieje ze dobry wybralam watek.
Ostatnio trafilam walizke z tymbarka z konkursu z Tesco,ale nie mam zadnego emaila...Jak dlugo czeka sie od nich na wiadomosc???
Pozdrawiam emotka

Spokojnie, maili chyba jeszcze nie wysyłali za 3 etap.
0 0

Gość: elotta

#6125152 Napisano: 04.12.2015 16:53:01
Moje ego ucierpiało własnie przez Łaciate emotka
0 0

joan

#6125153 Napisano: 04.12.2015 16:53:24
konkurs14 napisał(a):

i przez to właśnie, że główna nagroda przypadła użytkownikowi z forum, zamiast krytyki są gratulacje.- ton dyskusji zapewne byłby inny, gdyby nagroda trafiła w anonimowe ręce. oczywiście nie można winić osoby, której przyznano nagrodę główną, można mieć jednak żal do komisji konkursowej, która nie wspięła się na wyżyny swoich kompetencji i przypieczętowała swoim końcowym wyborem brak artystycznego zaangażowania w analizę imion dla leniwca oraz brak szacunku dla kreatywnej twórczości wielu pozostałych uczestników konkursu/loterii. propozycji imion dla leniwca było wiele, nagrodzone zostały nieliczne - jakie? kwestia gustu, jedne fajne inne dziwne albo wręcz kontrowersyjne. według mojego gustu imię Zasirello absolutnie nie zasługuje na nagrodę główną - jestem świadomy swojej negatywnej opinii, licząc się z tym, że zaraz i ja zostanę "skrytykowany za krytykę". uszanuję jednak gust innych, dla których wybór imienia wartego samochód był słuszny i nie budzi wątpliwości.

Nie zgadzam się emotka W pełnie się nie zgadzam emotka

Imiona w Leniwcu nagradzano mocno kontrowersyjnie. Wiele dobrych pomysłów przepadało, wiele zostało nagrodzonych tylko zasileniami. Królowało przekombinowanie i nijakość albo abstrakcja (sorki, ale Czaruś to może ewentualnie być imię dla magika). I dlatego właśnie logicznym jest dla mnie, że wygrało IMIĘ związane z ZASILANIEM telefonu. Nie żadna bełkotliwa kombinacja. Z góry było wiadomo, że nie wygra zgłoszenie ze słowem "leń" w środku, bo to byłoby masło maślane. Dla mnie ten wybór jest całkowicie oczywisty i marketingowo prawidłowy, choć każdy może powiedzieć, że miał/widział lepsze pomysły.
0 0

shell

#6125154 Napisano: 04.12.2015 16:54:54
emotka czy te filizanki co lecą to 8. etap? 
0 0

Gość: cc_investigator

#6125156 Napisano: 04.12.2015 16:55:51
Tak - ósmy.
0 0

wojowniczka

#6125157 Napisano: 04.12.2015 16:56:04
bo z krytyką to jest tak, że łatwiej nam krytykować anonimowo anonimowych zwycięzców- tutaj, mimo, że pewna anonimowość jest- nikt nie chce wyjść na buraka emotka
Gratuluję z całego serca wygranego samochodu!!! Nie mnie oceniać- o gustach się nie dyskutuje emotka żadna z moich "propozycji" nie znalazła się wśród zwycięskich imion, ale nie uważam, żeby komisja "losowala"- nie trafiłam w gust i tyle.
Uważam, że więcej osób powinno się chwalić głównymi nagrodami, może dzięki temu będzie mniej jadu tu na forum emotka najważniejsze, że wygrana uczciwa!!!
jeszcze raz- GRATULACJE!!! 
0 0