Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: defed

#6129722 Napisano: 11.12.2015 14:43:37
luko922 napisał(a):

defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czy Smolar ma jakiś "tajny" sposób na wybór zwycięzców? To jedyna agencja u której kompletnie nic nie wygrałam mimo licznych starań i inwestycji w paragony.

Myślę, że Smolar ma dużo ciekawych konkursów z jeszcze ciekawszymi nagrodami i konkurencja jest spora.
Tak jak wszędzie, trzeba mieć wyróżniającą się odpowiedź i troszkę szczęścia.
Mnie ostatnio zaskoczyli: po paru miesiącach smolarowych pustek,  w zaledwie 3 tygodnie wpadły mi od nich 3 nagrody.

Ja ich nigdy nie rozgryzę. Raz na rok dadzą mi coś wygrać, potem piszę podobnie (tak mi się przynajmniej wydaje) i NIC. Magia emotka

luko922 - no bo popełniasz ten sam błąd co ja: gdy wygrasz, potem piszesz podobnie - a trzeba zmienić styl! (to moja najnowsza teoria) emotka
0 0

magdalena-1989

#6129727 Napisano: 11.12.2015 14:45:00
Monika11 napisał(a):

defed napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Z Laysów jak się wygra koszulkę -trzeba coś im odesłać? Przychodzi powiadomienie?

Trzeba wypełnić formularz on-line, nie trzeba odsyłać kodów emotka
Niestety nie ma opcji wyboru rozmiaru. Kobietom przysyłają S lub M, mężczyznom L lub XL

dziękuję

Osoby które wygrały 29.11 dostały już @ o wygranej czy jeszcze nie ? 
0 0

#6129733 Napisano: 11.12.2015 14:49:39
magdalena-1989 - 8grudnia dostałam @ o wygranej ze zgłoszenia z 30listopada
Jesli nie masz @ to napisz do nich, może ktoś ma takie samo imię i nazwisko... albo ich @ wpadł do czarnej dziury...
0 0

konkurs14

#6129745 Napisano: 11.12.2015 14:56:12
defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czy Smolar ma jakiś "tajny" sposób na wybór zwycięzców? To jedyna agencja u której kompletnie nic nie wygrałam mimo licznych starań i inwestycji w paragony.

Myślę, że Smolar ma dużo ciekawych konkursów z jeszcze ciekawszymi nagrodami i konkurencja jest spora.
Mnie ostatnio zaskoczyli: po paru miesiącach smolarowych pustek,  w zaledwie 3 tygodnie wpadły mi od nich 3 nagrody.

Ja ich nigdy nie rozgryzę. Raz na rok dadzą mi coś wygrać, potem piszę podobnie (tak mi się przynajmniej wydaje) i NIC. Magia emotka

luko922 - no bo popełniasz ten sam błąd co ja: gdy wygrasz, potem piszesz podobnie - a trzeba zmienić styl! (to moja najnowsza teoria) emotka

sposób na pewno jest, ale ci co dużo od smolara dostali niechętnie przecież się podzielą receptą na sukces. ja nigdy u nich nie wygrałem - próbowałem na różne sposoby. jest to dla mnie agencja, która może wygląda na profesjonalną, ale w swym profesjonalizmie się gubi - filmowane są tylko niektóre losowania (dlaczego jedne tak, inne nie?), nie publikują nagrodzonych haseł (zdaję sobie sprawę, że nie muszą tego robić, ale jeśli się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B) i dodatkowo nie zawsze chcą odpowiedzieć na niewygodne, ale istotne pytania.
0 0

Gość: aga17

#6129753 Napisano: 11.12.2015 15:01:55
Czy Winiary dzisiaj dzwoniło?
0 0

magdalena-1989

#6129755 Napisano: 11.12.2015 15:02:08
defed napisał(a):

magdalena-1989 - 8grudnia dostałam @ o wygranej ze zgłoszenia z 30listopada
Jesli nie masz @ to napisz do nich, może ktoś ma takie samo imię i nazwisko... albo ich @ wpadł do czarnej dziury...

Nie.. to na pewno ja emotka  A czy ktoś z forum dostał @ wygrana z 29.11 czy nie ? 
0 0

Jasminum

#6129756 Napisano: 11.12.2015 15:04:50
konkurs14 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

sposób na pewno jest, ale ci co dużo od smolara dostali niechętnie przecież się podzielą receptą na sukces. ja nigdy u nich nie wygrałem - próbowałem na różne sposoby. jest to dla mnie agencja, która może wygląda na profesjonalną, ale w swym profesjonalizmie się gubi - filmowane są tylko niektóre losowania (dlaczego jedne tak, inne nie?), nie publikują nagrodzonych haseł i nie zawsze odpowiadają na niewygodne pytania.

Ja miałem u nich ostatnio bilety na mecz z Gibraltarem. Kolejne konkursy jednak nie weszły. Czasem trzeba pisać nie to co sam chciałbyś napisać ale to co oni chcieliby przeczytać. Trudno to wyczuć, czasem jest jakiś przebłysk w piszącym, jakaś ciekawa gierka słowna i można wtedy coś trafić. Ja w Albedo nic nie wygrałem chyba nigdy.
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6129762 Napisano: 11.12.2015 15:06:57
aga17 napisał(a):

Do mnie dzwoniło i wygrałam szybkowar.
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6129767 Napisano: 11.12.2015 15:09:25
vazzz napisał(a):

mczarna napisał(a):

migi napisał(a):

mczarna napisał(a):

Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę...

W sumie też mnie to zastanawiało, że ostatnio mniej więcej z każdym dniem kolejny informowali, a tu nagle już za wczoraj wpis.

Dziś były info z kilku dni, łącznie z tymi wykrajaczami do pierogów i późniejszymi nagrodami.Przecież to tyle telefonów do wykonania...

Ale o wygraniu szybkowara nikt się chyba nie chwalił, a to była wczorajsza nagroda...

Do mnie dzisiaj dzwonili i wygrałam szybkowar....
0 0

Gość: aga17

#6129772 Napisano: 11.12.2015 15:11:39
dorcia0221-wp-pl napisał(a):

aga17 napisał(a):

Do mnie dzwoniło i wygrałam szybkowar.

Dzięki, a o której dzwonili?
0 0

kunlu

#6129806 Napisano: 11.12.2015 15:29:36
czy ktoś brał udział w loterii Lotos (30 litrów paliwa, do wygrania 500 zł co godzinę), po jakim czasie informują o ewentualnej wygranej? jak to wygląda? bo nie wiem, czy czekać, czy olać emotka
0 0

#6129847 Napisano: 11.12.2015 16:06:43
Dostałam dzisiaj odp. w sprawie mailowej foto-reklamacji zestawu Jacobs, oto co mi napisali:
Bardzo nam przykro, że w przesyłce, którą Pani otrzymała jeden kubek oraz kawa były uszkodzone. Chcielibyśmy poinformować, że wyślemy do Pani dodatkowy kubek wraz z kawą, aby mogła Pani w pełni cieszyć się swoją nagrodą.
emotka
0 0

renatak0

#6129848 Napisano: 11.12.2015 16:10:07
koniczynka123 napisał(a):

Czy wszyscy dostali bony z konkursu nestle w kauflandzie? http://www.e-konk...nd.html#.VmreUb-UZSE
Jest gdzies może lista zwycięzców?
Już znalazłam liste
http://www.nestle...laureaci_loterii.pdf tylko 75 zwycięzców na 140 emotka   Reklamacje można słać tylko do dzis! emotka

kurcze, mnie nie ma na liście, o co chodzi?
0 0

joan

#6129852 Napisano: 11.12.2015 16:15:22
Jasminum napisał(a):

(...) Czasem trzeba pisać nie to co sam chciałbyś napisać ale to co oni chcieliby przeczytać. (...)

Jak to: czasem? Raczej: zawsze emotka
Trzeba się zdecydować, czy chcemy zachwycić KOGOŚ, czy SIEBIE - druga opcja oznacza jednak pisanie do szuflady emotka
0 0

luko922

#6129858 Napisano: 11.12.2015 16:27:29
joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

(...) Czasem trzeba pisać nie to co sam chciałbyś napisać ale to co oni chcieliby przeczytać. (...)

Trzeba się zdecydować, czy chcemy zachwycić KOGOŚ, czy SIEBIE - druga opcja oznacza jednak pisanie do szuflady emotka

Tylko pytanie brzmi, jak KOGOŚ zachwycić? emotka
0 0

Jasminum

#6129863 Napisano: 11.12.2015 16:32:45
luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Jak napiszesz tekst czy hasło świetne, musisz napisać jeszcze lepsze drugi raz i to właśnie wysłać emotka
0 0

zaczytana-pola

#6129866 Napisano: 11.12.2015 16:35:57
Oj, niekoniecznie. Nie każdy wymaga świetnego hasła emotka Dla jednego świetny jest "Pan Tadeusz", a dla drugiego "Szmira" emotka
0 0

Gość: dolly

#6129869 Napisano: 11.12.2015 16:41:52
stamp2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Dziś takie życzenia wygrały w Łaciatym :

Bądź mlekiem wiodącym, bądź mlekiem gorącym, gdy nerwy Ci puszczą, bądź nawet kipiącym, lecz ze mną bądź zawsze, bo
ja się na Ciebie co rano połaszczę i w kubku Łaciatym zawłaszczę...

emotka emotka

Alez Ci sie zmienia Stamp, tydzien, dwa, trzy tygodnie temu bys je zmieszal z blotem, a dzisiaj...... emotka
0 0

Gość: dolly

#6129881 Napisano: 11.12.2015 16:49:39
stamp2 napisał(a):

dolly napisał(a):

stamp2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Dziś takie życzenia wygrały w Łaciatym :

Bądź mlekiem wiodącym, bądź mlekiem gorącym, gdy nerwy Ci puszczą, bądź nawet kipiącym, lecz ze mną bądź zawsze, bo
ja się na Ciebie co rano połaszczę i w kubku Łaciatym zawłaszczę...

emotka emotka

Alez Ci sie zmienia Stamp, tydzien, dwa, trzy tygodnie temu bys je zmieszal z blotem, a dzisiaj...... emotka

tak widocznie nie jesteś tak wybitną panią psycholog ani wróżką i nigdy nie zgadniesz co zrobięemotka

Masz rację  emotka
0 0

monikar

#6129908 Napisano: 11.12.2015 17:06:43
luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Napisz dwa hasełka i to które Ci się podoba odrzuć  emotka
0 0