Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Vivacia

#6140084 Napisano: 03.01.2016 22:52:21
migi napisał(a):

kadett33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

kadett33 napisał(a):

staszek napisał(a):

http://www.twojst.../files/regulamin.pdf
W regulaminie jest napisane, że dowolny sklep na terytorium RP, na stronie, że tylko Leclerc, SPH i Natura. Jak w końcu jest?

w tych sklepach dodatkowy jest konkurs.

Dzięki, czyli można kupić wszędzie, ale jak się kupi w tych 3 sklepach to można wziąć udział w ogólnopolskim i sieciowym?

Ano tak to wyglada emotka

Raczej nie ...

w regulaminie do. SuperPharm wyczytałam, że ...

"Paragon zgłoszony do Konkursu w Super-Pharm nie może zostać zgłoszony do konkursu ogólnopolskiego przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Super-Pharm lub Konkursie ogólnopolskim. Wybór skutkuje inną ofertą Nagród I stopnia, gdyż Nagrody Główne są wspólne dla obydwu dróg udziału. "

To też dodałam w opisie naszym tu emotka

O, czyli nie doczytałem regulaminu. I dobrze, że chociaż takie ograniczenie...

można zagrać ale jak wygrasz tu i tu to będziesz musiał wybrać na jaki konkurs ślesz paragon, a drugą nagrodę tracisz .

Bez wątpienia są 4 konkursy (1 ogólnopolski i 3 w Leclerc, Natura i SPH). 
Tylko w tych w sieciach trochę z nagrodami namieszane, raz wspominają o wycieczce, a w pkt nagrody tylko o tych I stopnia. 
Chciałam właśnie dodać do bazy te 3 pozostałe, ale wczytywałam się w regulamin i zgłupłam. Czekam na odpowiedź od Ergo...

Ja najpierw też zgłupiałam, ale potem rozszyfrowałam: w danej sieci masz inne nagrody I stopnia (jakieś aparaty itp.) i nie bierzesz udziału w walce o nagrody I stopnia ogólnopolskie. Ale bierzesz udział w konkursie ogólnym o nagrody GŁÓWNE, czyli wycieczki.
0 0

luko922

#6140085 Napisano: 03.01.2016 22:53:32
Nie ma to jak jasne i zrozumiałe zasady. emotka emotka
0 0

Gość: dolly

#6140089 Napisano: 03.01.2016 23:22:00
@Vivacia napisał(a):

Ja najpierw też zgłupiałam, ale potem rozszyfrowałam: w danej sieci masz inne nagrody I stopnia (jakieś aparaty itp.) i nie bierzesz udziału w walce o nagrody I stopnia ogólnopolskie. Ale bierzesz udział w konkursie ogólnym o nagrody GŁÓWNE, czyli wycieczki.

wynika z tego, ze sa tylko 3 wycieczki, a nie 12... Tak ?
0 0

Vivacia

#6140102 Napisano: 04.01.2016 07:44:07
dolly napisał(a):

@Vivacia napisał(a):

Dokładnie tak emotka
0 0

rettib

#6140128 Napisano: 04.01.2016 10:46:06
Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?
0 0

norweska20

#6140164 Napisano: 04.01.2016 12:20:15
norweska20 napisał(a):

Kod Tak mnie dzisiaj naszło aby sprawdzić promocje z autami w których poległam i powiem  długo zabiera organizatorowi opublikowanie listy zwycięzców z promocji Nestle z niebieskim Misiem
https://www.niebieskimis.pl/zwyciezcy
na 2 miejscu oczywiście Aleksandrów łódzki
a moje 30 paragonów czekało na wygraną i nici emotka

wyobraźcie sobie że nagroda auto w loterii Nestle przepadła bo była zła weryfikacja głównego laureata i rezerwy też ..coś mi się to nie podoba emotka
taką mam odp. od organizatora
Witam, niestety, w tym momencie na stronie umieszczona jest już pełna lista zwycięzców. W każdym losowaniu losowana była także lista rezerwowa, zarówno w przypadku samochodu, jak i fotelika. Mimo to w przypadku trzeciego losowania nie udało się wyłonić wystarczającej liczby laureatów spełniających warunki regulaminu. Nie mogliśmy więc przyznać wszystkich dostępnych nagród. Pozdrawiam,Organizator
0 0

darog

#6140166 Napisano: 04.01.2016 12:20:22
Woseba.
Intermarche.
czy rozwiązany?
0 0

Gość: humanista

#6140168 Napisano: 04.01.2016 12:22:17
[quote=ta loteria to chyba jakiś przekręt ?

norweska20]
norweska20 napisał(a):

Kod Tak mnie dzisiaj naszło aby sprawdzić promocje z autami w których poległam i powiem  długo zabiera organizatorowi opublikowanie listy zwycięzców z promocji Nestle z niebieskim Misiem
https://www.niebieskimis.pl/zwyciezcy
na 2 miejscu oczywiście Aleksandrów łódzki
a moje 30 paragonów czekało na wygraną i nici emotka

wyobraźcie sobie że nagroda auto w loterii Nestle przepadła bo była zła weryfikacja głównego laureata i rezerwy też ..coś mi się to nie podoba emotka
taką mam odp. od organizatora
Witam, niestety, w tym momencie na stronie umieszczona jest już pełna lista zwycięzców. W każdym losowaniu losowana była także lista rezerwowa, zarówno w przypadku samochodu, jak i fotelika. Mimo to w przypadku trzeciego losowania nie udało się wyłonić wystarczającej liczby laureatów spełniających warunki regulaminu. Nie mogliśmy więc przyznać wszystkich dostępnych nagród. Pozdrawiam,Organizator
0 0

lunula

#6140195 Napisano: 04.01.2016 13:22:19
Czy ma ktoś jakieś wieści odnośnie whiskasowych zwrotów? Przelewy miały być do 31.12.2015 ,ale ani widu ani słychu.Napisałam do nich,czekam na odpowiedź 
0 0

staszek

#6140201 Napisano: 04.01.2016 13:29:34
rettib napisał(a):

Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania.
0 0

jokan

#6140239 Napisano: 04.01.2016 14:10:08
czy w paczce-sprzątaczce jest rezerwa jakaś?
0 0

baxter

#6140240 Napisano: 04.01.2016 14:17:02
lunula napisał(a):

Czy ma ktoś jakieś wieści odnośnie whiskasowych zwrotów? Przelewy miały być do 31.12.2015 ,ale ani widu ani słychu.Napisałam do nich,czekam na odpowiedź 

ja dzwoniłam miedzy świętami a nowym rokiem to nikt nie odbierał, dziś ok.11 odebrała jakas panieneczka ale nie zna sprawy a osoba sie tym zajmująca była na spotkaniu, zostawiłam tel. do mnie i niby ma zadzwonić emotka tylko kiedy?
0 0

kalka

#6140241 Napisano: 04.01.2016 14:19:30
staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania.

To prawda, przy takiej ilości dodatkowych nagród to dziwne-delikatnie mówiąc, ale cóż można z tym zrobić? Wydaje mi się, że nic  emotka
0 0

lunula

#6140251 Napisano: 04.01.2016 14:37:15
baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

ja dzwoniłam miedzy świętami a nowym rokiem to nikt nie odbierał, dziś ok.11 odebrała jakas panieneczka ale nie zna sprawy a osoba sie tym zajmująca była na spotkaniu, zostawiłam tel. do mnie i niby ma zadzwonić emotka tylko kiedy?

nie brzmi to dobrze emotka  Poczekam do jutra jak nie odpiszą też będę dzwonić .Jeśli ktoś by się do ciebie odezwał daj znać proszę emotka
0 0

slonecznik1309

#6140252 Napisano: 04.01.2016 14:39:45
kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

To prawda, przy takiej ilości dodatkowych nagród to dziwne-delikatnie mówiąc, ale cóż można z tym zrobić? Wydaje mi się, że nic  emotka

nie lubię konkursów Monnari...zawsze brałam udział, kupowałam niepotrzebne mi ubrania, zawsze były jakieś problemy z nagrodami....nagród teoretycznie dużo..., konkursy drogie, nagrodzonych mało;( w tej edycji już nie brałam udziału biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia...
0 0

kalka

#6140278 Napisano: 04.01.2016 15:36:37
Możemy dziewczyny jedynie zrobić to co Asia emotka     Asiabuczkowska nie jest pierwszą osobą, która mówi mi o złych doświadczeniach z Monnari, chyba pójdę w ich ślady i zerwę konkursowo-zakupową więź z Monnari
0 0

staszek

#6140288 Napisano: 04.01.2016 15:45:01
asiabuczkowska napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

nie lubię konkursów Monnari...zawsze brałam udział, kupowałam niepotrzebne mi ubrania, zawsze były jakieś problemy z nagrodami....nagród teoretycznie dużo..., konkursy drogie, nagrodzonych mało;( w tej edycji już nie brałam udziału biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia...

Mnie akurat ciuchy, które u nich kupiłam na konkursy pasują bardzo, więc mam przynajmniej wymówkę, że muszę sobie coś kupić emotka
0 0

migi

#6140307 Napisano: 04.01.2016 16:16:18
@Vivacia napisał(a):

dolly napisał(a):

@Vivacia napisał(a):

Dokładnie tak emotka

Taką odpowiedź dostałam od Ergo

"Witam Panią, 
zgłaszając się do poszczególnych konkursów(ogólnopolski i w poszczególnych sieciach) gra Pani o nagrody z poszczególnych konkursów,
w tym o nagrodę główną czyli wycieczkę do miasta, które Pani wybierze.

Z poważaniem
Koordynator konkursu"

Czyli tak jak mówi Vivacia. 
0 0

baxter

#6140333 Napisano: 04.01.2016 16:57:46
lunula napisał(a):

baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

nie brzmi to dobrze emotka  Poczekam do jutra jak nie odpiszą też będę dzwonić .Jeśli ktoś by się do ciebie odezwał daj znać proszę emotka

o, cos się ruszyło emotka do mbanku przelewy doszły ale czekamy z rodzina i znajomymi, jeszcze w innych bankach i na przekazy
0 0

Gość: katoda

#6140365 Napisano: 04.01.2016 17:51:16
baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

o, cos się ruszyło emotka do mbanku przelewy doszły ale czekamy z rodzina i znajomymi, jeszcze w innych bankach i na przekazy

Również czekam w PKO, ale cisza póki co... też mnie to whiskas zastanawia...
0 0