Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6140517 Napisano: 04.01.2016 21:54:41
bethan napisał(a):

Do załatwienia sprawy Leona są lepsze instytucje, niż ta wątpliwa agencja. Ciąg dalszy nastąpi. Będzie wesoło.

Ciekawe, czy doczekamy się całych klanów rodzin na liście zwycięzców leonów (od razu widać to po numerach tel i par) emotka  Agencja chce zatuszować hmmm...w "kupowanie" paragonów i szczęśliwy zbieg okoliczności nagrodzonych numer - po numerze nie uwierzę emotka
0 0

bethan

#6140520 Napisano: 04.01.2016 21:58:57
Spadochroniarze i filmowcy niech nie śpią spokojnie emotka  W cuda z paragonami też nikt nie uwierzy. Głupa rżnięcie - kijowe zajęcie.
0 0

mixik

#6140521 Napisano: 04.01.2016 22:03:45
odnosnie tych wszystkich zeszlorocznych samochodowych zwycieskich "podejsc do tematu"... to ze szlag mnie trafia probujac bezskutecznie te 4 kola (w calosci, nie np duet rowerow) wygrac to zapewne podobnie jak zdecydowana wiekszosc podobnych do mnie "niepodchodzacych do tematu".
Zaczynam sie zastanawiac, czy jest sens probowac nadal - czytajac wiesci "starych wyg" (znaczenie melioratywne) co to sie wyprawia by tylko zgarnac w jakikolwiek sposob zacna nagrode... czy moze jednak olac kreatywnosc (taka regulaminowa) i przejsc tylko na loterie z wiecznym liczeniem na lut szczescia (hurtownikiem nie zamierzam nigdy byc, wiec z takimi aleksandrowami itp to prawie jak w totku)...
Zeby #*@£% jeszcze zdrowie dopisywalo w rodzinie, to by sie czlowiek nie zastanawial. Klasyczne "najwazniejsze zesmy wszyscy zdrowi" zalatwiloby wszystkie problemy... a tak to ciagle tworzenie (czasem to juz na sile - to sie chyba uzaleznieniem nazywa) i co najwyzej wieczne drugie miejsce (i to w porywach)... az ide spac... moze byc bez odbioru
0 0

Gość: arya

#6140522 Napisano: 04.01.2016 22:03:49
bethan napisał(a):

Spadochroniarze i filmowcy niech nie śpią spokojnie emotka  W cuda z paragonami też nikt nie uwierzy. Głupa rżnięcie - kijowe zajęcie.

emotka
0 0

marla

#6140525 Napisano: 04.01.2016 22:11:57
@Aro napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na poduszkę lub walizkę lub pufę z konkursy Tesco -Kapslowe nagrody , jakoś długo oczekuje .

Ja czekam na nagrodę z ostatniego etapu. Myślę, że póki co nie ma się co martwić. Jak się te przerwy świąteczne pokończą to pewnie ruszą  z wysyłką. 
0 0

trebor1

#6140528 Napisano: 04.01.2016 22:20:49
Zamiast pisać na Statoil, znowu nad tymi leonami przysiadłem zadumany...
0 0

trebor1

#6140529 Napisano: 04.01.2016 22:22:00
tylko nie dopisujcie, że wydy..... emotka
0 0

bethan

#6140530 Napisano: 04.01.2016 22:22:10
Trebor, nikt nie lubi być ciapą emotka
0 0

trebor1

#6140532 Napisano: 04.01.2016 22:26:25
bethan napisał(a):

Trebor, nikt nie lubi być ciapą emotka

dzięki za pełne zrozumienie emotka
0 0

lubiekisiel

#6140533 Napisano: 04.01.2016 22:27:41
Kojarzycie konkurs z radia, w którym można było wygrać ramki cyfrowe Zoom.me? Mam problem, w tym roku przekazałam ramkę jako prezent i okazało się, że nie łączy się z żadną siecią wifi, dlatego mam pytanie, czy ktoś też tak miał? Czy coś tam trzeba "pokombinować"  albo czy da się to jakoś załatwić na gwarancję - nie mam żadnych papierów ani nic 
0 0

kaskaderka1

#6140535 Napisano: 04.01.2016 22:30:41
lubiekisiel napisał(a):

Kojarzycie konkurs z radia, w którym można było wygrać ramki cyfrowe Zoom.me? Mam problem, w tym roku przekazałam ramkę jako prezent i okazało się, że nie łączy się z żadną siecią wifi, dlatego mam pytanie, czy ktoś też tak miał? Czy coś tam trzeba "pokombinować"  albo czy da się to jakoś załatwić na gwarancję - nie mam żadnych papierów ani nic 

Ja mam tak czasem . spróbuj resetować ruter. ogólnie ramka jest znakomita.
0 0

cudaczek121

#6140536 Napisano: 04.01.2016 22:32:11
mixik napisał(a):

odnosnie tych wszystkich zeszlorocznych samochodowych zwycieskich "podejsc do tematu"... to ze szlag mnie trafia probujac bezskutecznie te 4 kola (w calosci, nie np duet rowerow) wygrac to zapewne podobnie jak zdecydowana wiekszosc podobnych do mnie "niepodchodzacych do tematu".
Zaczynam sie zastanawiac, czy jest sens probowac nadal - czytajac wiesci "starych wyg" (znaczenie melioratywne) co to sie wyprawia by tylko zgarnac w jakikolwiek sposob zacna nagrode... czy moze jednak olac kreatywnosc (taka regulaminowa) i przejsc tylko na loterie z wiecznym liczeniem na lut szczescia (hurtownikiem nie zamierzam nigdy byc, wiec z takimi aleksandrowami itp to prawie jak w totku)...
Zeby #*@£% jeszcze zdrowie dopisywalo w rodzinie, to by sie czlowiek nie zastanawial. Klasyczne "najwazniejsze zesmy wszyscy zdrowi" zalatwiloby wszystkie problemy... a tak to ciagle tworzenie (czasem to juz na sile - to sie chyba uzaleznieniem nazywa) i co najwyzej wieczne drugie miejsce (i to w porywach)... az ide spac... moze byc bez odbioru

jak ja sobie pomyślę, ile w samym tylko 2015 roku "bryk" przeszło mi koło nosa, to chcę mi się wyć
0 0

lubiekisiel

#6140537 Napisano: 04.01.2016 22:32:50
kaskaderka1 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Tylko problem jest taki, że ona się w ogóle nie chce podłączyć, znajduje sieć wpisuję hasło i mieli, i mieli, i mieli i tyle emotka  nie podłącza się a żadnego dowodu "zakupu" nie mam, bo pani dała mi tylko ramkę, pewnie podpisałam jakiś odbiór, który sobie zachowali i tyle emotka
0 0

Gość: erychta00

#6140542 Napisano: 04.01.2016 22:36:37
giulietta napisał(a):

to ja może ten śmiech dodatkowo realnie zobrazuję wrzucając znany wszystkim filmik  https://www.youtu...re=player_detailpage emotka  w 2016 bądźmy szczerzy i nie rżnijmy głupa nawet kosztem leona, którego skarbówka nam odbierze emotka  film to film... grafika to grafika... hasła to takie zdanie pisane samymi literami, złożone z nich wyrazy mogą się rymować lub nie, oby to był TEKST pisany znakami pl lub nie w zależności od regulaminu emotka

pierwszy raz widziałam ten filmik godzinę temu i nadal nie mogę dojść do siebie! 
emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6140544 Napisano: 04.01.2016 22:38:57
lubiekisiel napisał(a):

ale jak to nie masz żadnych papierów? ekran był wydawany z fakturą VAT, gwarancja 24 m-ce, a to, że nie znasz hasła sąsiada do WiFi to już nie wina zoom.me  emotka
0 0

rkvi

#6140545 Napisano: 04.01.2016 22:44:25
erychta00 napisał(a):

giulietta napisał(a):

to ja może ten śmiech dodatkowo realnie zobrazuję wrzucając znany wszystkim filmik  https://www.youtu...re=player_detailpage emotka  w 2016 bądźmy szczerzy i nie rżnijmy głupa nawet kosztem leona, którego skarbówka nam odbierze emotka aja film to film... grafika to grafika... hasła to takie zdanie pisane samymi literami, złożone z nich wyrazy mogą się rymować lub nie, oby to był TEKST pisany znakami pl lub nie w zależności od regulaminu emotka j

pierwszy raz widziałam ten filmik godzinę temu i nadal nie mogę dojść do siebie! 
:

Ja też pierwszy raz widzę ten filmik i jeśli był to konkurs plastyczny, to chylę czoła i jestem pod wrażeniem. Natomiast jeśli był to konkurs, w którym trzeba było udzielić pisemnej odpowiedzi, to brak mi słów na lizusostwo i cwaniactwo...
0 0

luko922

#6140546 Napisano: 04.01.2016 22:48:05
bethan napisał(a):

Do załatwienia sprawy Leona są lepsze instytucje, niż ta wątpliwa agencja. Ciąg dalszy nastąpi. Będzie wesoło.

Ooo, co kombinujesz? emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6140547 Napisano: 04.01.2016 22:54:14
rkvi napisał(a):

erychta00 napisał(a):

giulietta napisał(a):

to ja może ten śmiech dodatkowo realnie zobrazuję wrzucając znany wszystkim filmik  https://www.youtu...re=player_detailpage emotka  w 2016 bądźmy szczerzy i nie rżnijmy głupa nawet kosztem leona, którego skarbówka nam odbierze emotka aja film to film... grafika to grafika... hasła to takie zdanie pisane samymi literami, złożone z nich wyrazy mogą się rymować lub nie, oby to był TEKST pisany znakami pl lub nie w zależności od regulaminu emotka j

:

Ja też pierwszy raz widzę ten filmik i jeśli był to konkurs plastyczny, to chylę czoła i jestem pod wrażeniem. Natomiast jeśli był to konkurs, w którym trzeba było udzielić pisemnej odpowiedzi, to brak mi słów na lizusostwo i cwaniactwo...

przepraszam, nie chciałam Was zestresować tylko zobrazować czasem wysyłane hasła... nie pamiętam już, ale ten był raczej na prace emotka  kojarzę też agencję, która zabroniła przysyłania prac przestrzennych po tym jak ich części fruwały po pokoju... a ten to stary filmik emotka   
0 0

Gość: erychta00

#6140553 Napisano: 04.01.2016 23:00:53
giulietta napisał(a):

rkvi napisał(a):

erychta00 napisał(a):

giulietta napisał(a):

:

przepraszam, nie chciałam Was zestresować tylko zobrazować czasem wysyłane hasła... nie pamiętam już, ale ten był raczej na prace emotka  kojarzę też agencję, która zabroniła przysyłania prac przestrzennych po tym jak ich części fruwały po pokoju... a ten to stary filmik emotka   

zestresować ?! emotka  :D emotka
Ja to ze śmiechu z podłogi wstać nie mogłam emotka  
a jak jeszcze poznałam Pana od wszelakich wycieczek i pink samochodów to tylko patrzyłam czy ze śmiechu nie popuszczam emotka emotka
0 0

kaskaderka1

#6140554 Napisano: 04.01.2016 23:01:50
lubiekisiel napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Tylko problem jest taki, że ona się w ogóle nie chce podłączyć, znajduje sieć wpisuję hasło i mieli, i mieli, i mieli i tyle emotka  nie podłącza się a żadnego dowodu "zakupu" nie mam, bo pani dała mi tylko ramkę, pewnie podpisałam jakiś odbiór, który sobie zachowali i tyle emotka

hm.. ja też tak miałam ,ale wpisałam od nowa wszystko. moja ramka też szaleje ,ale jak net mi wyłączą ,wystarczy nawet kilka sekund . nie pamiętam czy jest tam przywracanie ustawień fabrycznych .jesli tak to spróbuj i jeszcze raz postaraj się zalogować.
0 0