Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lunula

#6140428 Napisano: 04.01.2016 19:48:53
baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

baxter napisał(a):

lunula napisał(a):

Czy ma ktoś jakieś wieści odnośnie whiskasowych zwrotów? Przelewy miały być do 31.12.2015 ,ale ani widu ani słychu.Napisałam do nich,czekam na odpowiedź 

ja dzwoniłam miedzy świętami a nowym rokiem to nikt nie odbierał, dziś ok.11 odebrała jakas panieneczka ale nie zna sprawy a osoba sie tym zajmująca była na spotkaniu, zostawiłam tel. do mnie i niby ma zadzwonić emotka tylko kiedy?

nie brzmi to dobrze emotka  Poczekam do jutra jak nie odpiszą też będę dzwonić .Jeśli ktoś by się do ciebie odezwał daj znać proszę emotka

o, cos się ruszyło emotka do mbanku przelewy doszły ale czekamy z rodzina i znajomymi, jeszcze w innych bankach i na przekazy

U mnie wszystkie przelewy na koncie mBank .Sprawdziłam wysyłali z mBanku,więc w innych bankach przelewy będą  jutro emotka
0 0

Gość: anika1989

#6140430 Napisano: 04.01.2016 19:52:06
http://blog.paczk...-samsung-galaxy.html   i znowu wygrywa praca video... A wydawało mi się, że odpowiedź trzeba było napisać...
0 0

joan

#6140434 Napisano: 04.01.2016 20:01:58
anika1989 napisał(a):

http://blog.paczk...-samsung-galaxy.html   i znowu wygrywa praca video... A wydawało mi się, że odpowiedź trzeba było napisać...

Oj powiem Ci, że ostatnio przed wysłaniem odpowiedzi na konkurs mam ochotę wysłać pracownikom organizatora mejla "...i nie zachowujcie się, jak cioole, jesteście k* w pracy!!!" Niech ich karma trafi, ot co.
0 0

Gość: giuliettaX

#6140437 Napisano: 04.01.2016 20:08:43
anika1989 napisał(a):

po pierwsze to uczestnik złamał regulamin zamieszczając link, zwykłe cwaniactwo i oszukanie innych w celu wyłudzenia nagrody.. może i adres linku poniżej 500 znaków, ale bez otwarcia taki link jest niczym... a komisja nagrodziła i jeszcze jest happy emotka  i jeszcze o ryzyku mowa? taa, hmm, yhy, na pewno... NIE PIERWSZY RAZ! żadne zaskoczenie, chyba tylko pseudo komisji, która zlewa uczestników i sama łamie regulamin, bo każdy prawnik potwierdzi, że nagrodzona praca łamie regulamin   emotka   bo wygrał FILM, a nie tekst emotka  nie brałam udziału jednak od nowego roku sprawiedliwość musi być  emotka
0 0

bethan

#6140439 Napisano: 04.01.2016 20:10:00
Toż to stary znajomy z tego filmiku. Bleee.
0 0

joan

#6140441 Napisano: 04.01.2016 20:11:55
giulietta - przecież każdemu, kto gra o samochody bez paragonów, należy bić brawa, ot ryzykant godzien nagrody emotka Nie brałam udziału, ale wnerwiły mnie te wyniki. Pewnie dlatego, że w mieszkaniu mam BARDZO zimno, a ziąb to jedna z niewielu rzeczy, które doprowadzają mnie do furii emotka
0 0

edzia21

#6140447 Napisano: 04.01.2016 20:21:41
Miałam o tym nie pisać, co by już dymu nie robić i zakończyć temat Seatów w Biedronce....moja znajoma raczyła mi się pochwalić, że wygrała Seata w Biedrze dopiero po jego odbiorze, żeby nikt jej nie zabrał (chyba za nieuczciwą zabawę) emotka  emotka  Jak już odebrała, przyznała że wygrała go samym filmikiem. Ponoć filmik wysłała również na konkurs wedla z jukami...ale Albedo nie dało jej nawet biletów do kina emotka  a Seacino został zdobyty 25 sekundową zlepką zdjęć emotka  emotka
0 0

marzenier

#6140449 Napisano: 04.01.2016 20:25:14
Nawet nie ma co z nimi dyskutować,bo w uzasadnieniu swojego wyboru,dają odpowiedz na ewentualne reklamacje.
Wszak wg.nich,zwycięzca nie złamał regulaminu,on tylko "potraktował go z przymrużeniem oko"...Więc tak to się teraz nazywa?

Moja wypowiedź dotyczy paczkomatow.
A co do newsa Edzi...No i co tak ludzi wk...sz z nowym rokiem emotka emotka
0 0

Gość: arya

#6140450 Napisano: 04.01.2016 20:26:34
edzia21 napisał(a):

Miałam o tym nie pisać, co by już dymu nie robić i zakończyć temat Seatów w Biedronce....moja znajoma raczyła mi się pochwalić, że wygrała Seata w Biedrze dopiero po jego odbiorze, żeby nikt jej nie zabrał (chyba za nieuczciwą zabawę) emotka  emotka  Jak już odebrała, przyznała że wygrała go samym filmikiem. Ponoć filmik wysłała również na konkurs wedla z jukami...ale Albedo nie dało jej nawet biletów do kina emotka  a Seacino został zdobyty 25 sekundową zlepką zdjęć emotka  emotka

I jak tu żyć w tym dzikim kraju emotka emotka emotka  Jak mnie takie sytuacje irytują emotka
0 0

rkvi

#6140452 Napisano: 04.01.2016 20:30:24
edzia21 napisał(a):

Miałam o tym nie pisać, co by już dymu nie robić i zakończyć temat Seatów w Biedronce....moja znajoma raczyła mi się pochwalić, że wygrała Seata w Biedrze dopiero po jego odbiorze, żeby nikt jej nie zabrał (chyba za nieuczciwą zabawę) emotka  emotka  Jak już odebrała, przyznała że wygrała go samym filmikiem. Ponoć filmik wysłała również na konkurs wedla z jukami...ale Albedo nie dało jej nawet biletów do kina emotka

a  został zdobyty
25 sekundową zlepką zdjęć emotka  emotka

Tak czułam, pewno więcej takich "kwiatków" zdobyło samochody. Mam nadzieję, że ktoś napisał reklamację emotka  a jak pisałam na forum, że wedle regulaminu powinni opublikować nagrodzone prace i zwycięzców, to zostałam zbesztana przez forumową koleżankę, że nie umiem czytać ze zrozumieniem. Generalnie jestem zniesmaczona tym konkursem i organizującą go agencją.
0 0

edzia21

#6140453 Napisano: 04.01.2016 20:33:17
...trochę to przykre, ale niestety emotka
po tej wiadomości przestało mnie dziwić, że organizator nie odważył się opublikować wybranych prac emotka  
OCZYWIŚCIE nie mówię że wszystkie takie były (gratuluję uczciwym zwycięzcom z forum) jednakże min 1 na bank emotka

Dodam jeszcze, że organizator w rozmowie telefonicznej gratulował jej "niebanalnie kreatywnego podejścia do tematu" emotka
0 0

#6140454 Napisano: 04.01.2016 20:34:14
joan napisał(a):

giulietta - przecież każdemu, kto gra o samochody bez paragonów, należy bić brawa, ot ryzykant godzien nagrody emotka Nie brałam udziału, ale wnerwiły mnie te wyniki. Pewnie dlatego, że w mieszkaniu mam BARDZO zimno, a ziąb to jedna z niewielu rzeczy, które doprowadzają mnie do furii emotka

ja kocham upały i sierpień z ☼ +35°C ☼   u mnie wszak teraz na wschodzie na razie -15°C, pikuś, pamiętam dwa razy tyle, tunele pokopane w śniegu, zamknięte szkoły itp. dalej nie piszę byłych faktów, bo jeszcze tomniewkurza padnie na zawał wiedząc ile mam lat emotka tak po ostatnich życiowych przemyśleniach myślę, że coś się dzieje, bo jest na to ogólne (nie ma mnie w tym ogólnym, bo ja zawsze pod prąd   emotka ) pozwolenie? przymknięcie oka? brak wiedzy? brak rozumu? więc jestem za tym, aby zwracać uwagę takim komisjom, otwierać oczy, uzmysławiać fakty, bo jak pokazuje "życie" te osoby nie mają o pewnych "procedurach" zielonego pojęcia?! 
0 0

Gość: anika1989

#6140456 Napisano: 04.01.2016 20:38:01
edzia21 napisał(a):

...trochę to przykre, ale niestety emotka
po tej wiadomości przestało mnie dziwić, że organizator nie odważył się opublikować wybranych prac emotka  
OCZYWIŚCIE nie mówię że wszystkie takie były (gratuluję uczciwym zwycięzcom z forum) jednakże min 1 na bank emotka

Dodam jeszcze, że organizator w rozmowie telefonicznej gratulował jej "niebanalnie kreatywnego podejścia do tematu" emotka

Spodziewałam sie tak było tym bardziej ze ktoś zamieszczał nawet link do takiego filmiku(zaraz potem został usunięty z YouTube). Nie mam słów do takich konkursów... Zero profesjonalizmu i szacunku dla uczciwych graczy...
0 0

asantesana

#6140458 Napisano: 04.01.2016 20:39:32
anika1989 napisał(a):

A niech tę komisję dunder świśnie za takie tłumaczenie emotka  
0 0

rkvi

#6140460 Napisano: 04.01.2016 20:40:05
Tak widziałam ten filmik na konkurs z Seatami w Biedronce,było tam jakieś lepienie ciasta chyba i zdjęcie skoku ze spadochronem. Po burzy na Forum filmik został usunięty, więc pewno ta osoba tu zagląda. Był jeszcze link do jakiejś piosenki, ale nie zdążyłam zobaczyć, zanim została usunięta.
0 0

luko922

#6140462 Napisano: 04.01.2016 20:45:19
Ale podnosicie ludziom ciśnienie tymi Wynikami/newsami w nowym roku  emotka
0 0

edzia21

#6140463 Napisano: 04.01.2016 20:45:36
Nie, to coś innego. "Znajomą" znam z konkursów stricte Facebookowych... nie ma tutaj konta na e-konkach emotka  i jej filmik nie był na YT, był na jakimś innym serwerze, żeby nikt go nie znalazł i "nie odgapił pomysłu" lol emotka

Widocznie dzieło z wyrabianiem ciasta itd itp o którym piszesz, to był filmik KOGOŚ INNEGO - z podobnymi "lękami odebrania Seata" emotka
0 0

#6140464 Napisano: 04.01.2016 20:49:47
marzenier napisał(a):

Nawet nie ma co z nimi dyskutować,bo w uzasadnieniu swojego wyboru,dają odpowiedz na ewentualne reklamacje.
Wszak wg.nich,zwycięzca nie złamał regulaminu,on tylko "potraktował go z przymrużeniem oko"...Więc tak to się teraz nazywa?

Moja wypowiedź dotyczy paczkomatow.
A co do newsa Edzi...No i co tak ludzi wk...sz z nowym rokiem emotka emotka

zaraz, zaraz, po co te nerwy?emotka   jak ktoś organizuje konkurs to w regulaminie podaje jasne zasady emotka  co do seatów w biedronce, wyników, które miały być opublikowane zgodnie z regulaminem NIE MA DO DZIŚ emotka  w dodatku chyba dla zamydlenia oczu jeden seat został pocięty na karty, bo jak gram w konki (to tam gdzie się wygrywa na h a s ł a ) 7 lat tak nigdy nie widziałam TAKIEJ REZERWY JAK W SEATACH LEONACH W KONKURSIE ORGANIZOWANYM PRZEZ HACKETT HAMILTON emotka  ale spoko, bo akurat prawo podatkowe, które w takim przypadku "działa" 6 (słownie: sześć lat) jest po naszej stronie emotka  jak dla mnie ten konkurs to żenada roku 2015, tylko media, prasa i dziennikarze śledczy... czasu jest multum, w konkursie, gdzie PODAJE SIĘ NUMER PARAGONU nie ma mowy o takiej rezerwie.... a jak ktoś wydał w takim konku autka, których nie kupił sam to ja dziękuję.......
0 0

pioge7

#6140465 Napisano: 04.01.2016 20:50:50
giulietta napisał(a):

anika1989 napisał(a):

po pierwsze to uczestnik złamał regulamin zamieszczając link, zwykłe cwaniactwo i oszukanie innych w celu wyłudzenia nagrody.. może i adres linku poniżej 500 znaków, ale bez otwarcia taki link jest niczym... a komisja nagrodziła i jeszcze jest happy emotka  i jeszcze o ryzyku mowa? taa, hmm, yhy, na pewno... NIE PIERWSZY RAZ! żadne zaskoczenie, chyba tylko pseudo komisji, która zlewa uczestników i sama łamie regulamin, bo każdy prawnik potwierdzi, że nagrodzona praca łamie regulamin   emotka   bo wygrał FILM, a nie tekst emotka  nie brałam udziału jednak od nowego roku sprawiedliwość musi być  emotka

Ale jest pozytyw filmiku, mam iPada który ma system iOS i całe życie mówiłem jak sie pisze a sie okazuje że się czyta aj Oł es czy jakoś tak emotka  emotka  już wiem czemu niektoRzy znajomi dziwnie na mnie patrzyli jak mówiłem iOS emotka
0 0

vivi

#6140468 Napisano: 04.01.2016 21:00:05
Czy ktoś dostał odpowiedź na reklamacje w Whiskasie, gdzie 2 odpowiedzi konkursowe miały przekroczoną ilość znaków? Chodzi mi o konkurs 20 marzeń
0 0