Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: erychta00

#6140674 Napisano: 05.01.2016 10:42:25
vazzz napisał(a):

Jak za późno odeślesz paragon to nagroda przepada. Jeśli jedna cyfra na paragonie jest niewidoczna- nagroda przepada. A jednocześnie spacja to nie "znak" a filmik to tekst A regulamin to zbiór przypadkowych zdań, które jednak jedną stronę obowiązują. Natomiast druga strona może go interpretować jakkolwiek... emotka

odnośnie paragonów to moje mają tendencję do zatracania się w bieli emotka  i tylko się modlę aby straciły swe kolory po oddaniu ich w razie wygranej, a najbardziej obawiam się loterii paragonowej ;/ zna ktoś sposób na utrzymanie świeżości paragonów ?
0 0

shell

#6140676 Napisano: 05.01.2016 10:47:44
erychta00 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Jak za późno odeślesz paragon to nagroda przepada. Jeśli jedna cyfra na paragonie jest niewidoczna- nagroda przepada. A jednocześnie spacja to nie "znak" a filmik to tekst A regulamin to zbiór przypadkowych zdań, które jednak jedną stronę obowiązują. Natomiast druga strona może go interpretować jakkolwiek... emotka

odnośnie paragonów to moje mają tendencję do zatracania się w bieli emotka  i tylko się modlę aby straciły swe kolory po oddaniu ich w razie wygranej, a najbardziej obawiam się loterii paragonowej ;/ zna ktoś sposób na utrzymanie świeżości paragonów ?

Lodôwka emotka
0 0

Gość: haz0r

#6140677 Napisano: 05.01.2016 10:48:07
erychta00 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Najlepiej trzymaj w lodówce lub zamrażarce. To nie żart emotka
0 0

#6140680 Napisano: 05.01.2016 10:52:03
lodówka?! serio? emotka   wypróbuje ten sposób emotka  

A jeszcze jedno pytanko.... jak na to wpadliście? emotka  

0 0

Gość: awi

#6140689 Napisano: 05.01.2016 11:01:59
erychta00 napisał(a):

zapytaliśmy kiedyś na forum emotka
trzymam w lodówce w zamkniętym pudełeczku
0 0

Gość: krseta

#6140691 Napisano: 05.01.2016 11:03:37
erychta00 napisał(a):

ja trzymam w albumie na zdjęcia. w zupełności wystarczy. mój zeszłoroczny album posiada nawet paragony ze stycznia 2015 w stanie idealnym;) bez chłodzenia:)
0 0

deva

#6140698 Napisano: 05.01.2016 11:18:36
agusia222 napisał(a):

nataszka napisał(a):

agusia222 napisał(a):

Czy ktoś brał udział  w dobrych radach na Hit Kosmetyczny ?

Chyba coś wysyłam przez internet ,ale nie mam pojęcia czy jakieś info było o wygranych.

bo nigdzie nie ma wyników, miały być na kobieta.pl ale nie ma i próbuję dodzwonić sie do dobrych rad, ale tam nikt nie odbiera:( może pod zły nr dzwonie....

tez jestem zainteresowana, bo konkurs skończył się 2 listopada i od tego czasu cisza, na sto nagród ktos by się na forum pochwalił, na fb nie raczą nawet odpowiedzieć...emotka

odpowiedzieli:
Dobre RadyProsimy o cierpliwość, wyniki będą w przyszłym tygodniu Emotikon smile Pozdrawiamy serdecznie!

wow, po ponad 2 miesiącach mają byc wyniki, szaleństwo, zobaczymy...
0 0

Gość: haz0r

#6140704 Napisano: 05.01.2016 11:27:41
erychta00 napisał(a):

Proste przecież: jeśli w kontakcie z ciepłem paragon traci swoje wartości fizyczne to wystarczy zastosować inwersje emotka
0 0

#6140714 Napisano: 05.01.2016 11:35:57
haz0r napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Proste przecież: jeśli w kontakcie z ciepłem paragon traci swoje wartości fizyczne to wystarczy zastosować inwersje emotka

Teraz rzeczywiście logiczne, chociaż myślałam że traci od światła czy tam w inny magiczny sposób emotka  
0 0

Gość: agusia222

#6140750 Napisano: 05.01.2016 12:10:36
deva napisał(a):

agusia222 napisał(a):

nataszka napisał(a):

agusia222 napisał(a):

Czy ktoś brał udział  w dobrych radach na Hit Kosmetyczny ?

Chyba coś wysyłam przez internet ,ale nie mam pojęcia czy jakieś info było o wygranych.

bo nigdzie nie ma wyników, miały być na kobieta.pl ale nie ma i próbuję dodzwonić sie do dobrych rad, ale tam nikt nie odbiera:( może pod zły nr dzwonie....

tez jestem zainteresowana, bo konkurs skończył się 2 listopada i od tego czasu cisza, na sto nagród ktos by się na forum pochwalił, na fb nie raczą nawet odpowiedzieć...emotka

odpowiedzieli:
Dobre RadyProsimy o cierpliwość, wyniki będą w przyszłym tygodniu Emotikon smile Pozdrawiamy serdecznie!

wow, po ponad 2 miesiącach mają byc wyniki, szaleństwo, zobaczymy...
tez dostałam taką odp. a kiedyś wyniki były podawane w gazecie , można?

0 0

vivi

#6140751 Napisano: 05.01.2016 12:10:51
kunlunija napisał(a):

lager napisał(a):

vivi napisał(a):

Czy ktoś dostał odpowiedź na reklamacje w Whiskasie, gdzie 2 odpowiedzi konkursowe miały przekroczoną ilość znaków? Chodzi mi o konkurs 20 marzeń

Tak, mi odpisali, ale dopiero po interwencji "Biedronki".  Napisali, że "Regulamin nie został złamany, ponieważ 500 znaków oznaczało same znaki, nie liczyły się spacje" - CWANE. Ktoś im podpowiedział taką durnotę, żeby jakoś wyjść z twarzą. Odpisałam im, bo aż mnie trzęsło. Jeśli miało być 500 znaków bez spacji, to taki zapis musi widnieć w treści regulaminu, przecież to jasne. Wyrażając swoje oburzenie i zniesmaczenie już nie otrzymałam odpowiedzi zwrotnej emotka

spacja jest znakiem, wiec co to za durne tłumaczenie ? emotka

dziękuję za odpowiedź lager emotka  
0 0

Gość: agamaty

#6140765 Napisano: 05.01.2016 12:40:22
erychta00 napisał(a):

vazzz napisał(a):

ja trzymam paragony w albumie na zdjęcia, w tych folijkach. Mam tam takie nawet sprzed 2-3 lat (te gwarancyjne) i nic się nie dzieje
0 0

Gość: defed

#6140769 Napisano: 05.01.2016 12:50:05
agamaty napisał(a):

erychta00 napisał(a):

vazzz napisał(a):

ja trzymam paragony w albumie na zdjęcia, w tych folijkach. Mam tam takie nawet sprzed 2-3 lat (te gwarancyjne) i nic się nie dzieje

a ja trzymam paragony w zwykłych kopertach, dla każdego miesiąca mam osobną, w szufladzie biurka, wszystkie paragony są czytelne, i choć niektóre zaczynają blaknąć (co ciekawe: nierónomiernie, jakby nachodzą białymi plamkami), to niektóre wyglądają jak nówka - to chyba też zależy od startowej jakości wydruku paragonu
0 0

asantesana

#6140794 Napisano: 05.01.2016 13:15:12
Czy ktoś coś wie na temat lodówek z Almy - wyniki miały być do dzisiaj, ale przy 3 nagrodach mogą już być rozdane. Chciałabym się przestać łudzić emotka
0 0

ZetZ

#6140798 Napisano: 05.01.2016 13:17:58
@asante napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat lodówek z Almy - wyniki miały być do dzisiaj, ale przy 3 nagrodach mogą już być rozdane. Chciałabym się przestać łudzić emotka

Rozwiązanie już było, z tego co pamiętam i to wręcz błyskawicznie...
0 0

Gość: arya

#6140800 Napisano: 05.01.2016 13:18:38
@asante napisał(a):

Wyniki podali na stronie konkursowej już jakiś czas temu.
0 0

Gość: goralmac

#6140805 Napisano: 05.01.2016 13:20:56
A co z Aldikiem z ostatniego tygodnia? Rozdali już tablety ze smarta? Bo nie wiem czy paragon trzymać?
0 0

norweska20

#6140808 Napisano: 05.01.2016 13:23:22
arya napisał(a):

@asante napisał(a):

http://supremenofrost.pl/konkurs
0 0

toka

#6140810 Napisano: 05.01.2016 13:27:21
goralmac napisał(a):

A co z Aldikiem z ostatniego tygodnia? Rozdali już tablety ze smarta? Bo nie wiem czy paragon trzymać?

na pewno się nikt nie chwalił ale czy nadal jest nadzieja to nie wiem
0 0

asantesana

#6140814 Napisano: 05.01.2016 13:37:31
norweska20 napisał(a):

arya napisał(a):

@asante napisał(a):

http://supremenofrost.pl/konkurs

No to przestaję się łudzić, co za parszywy dzień...
0 0