Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: lethe

#6140831 Napisano: 05.01.2016 14:01:02
Ferrero Rocher na poczatku dzwoniło w czwartki.
Pozniej skonczyly sie weekandy i "zostaly" iPady.
W jakie dni teraz dzwonią? Tez w czwartki?
0 0

violka88

#6140855 Napisano: 05.01.2016 14:31:53
lethe napisał(a):

a jaki jest obecnie konkurs z Ferrero Roche??????
0 0

kalka

#6140886 Napisano: 05.01.2016 15:24:51
asiabuczkowska napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania.

To prawda, przy takiej ilości dodatkowych nagród to dziwne-delikatnie mówiąc, ale cóż można z tym zrobić? Wydaje mi się, że nic  emotka

nie lubię konkursów Monnari...zawsze brałam udział, kupowałam niepotrzebne mi ubrania, zawsze były jakieś problemy z nagrodami....nagród teoretycznie dużo..., konkursy drogie, nagrodzonych mało;( w tej edycji już nie brałam udziału biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia...

Myślałam, że w Monnari  było 100 dodatkowych nagród -dzisiaj zobaczyłam, że nagród III stopnia było: 250( dwieście pięćdziesiąt zestawów kosmetyków Dove) . Ciekaweemotka  250 zestawów kosmetyków niby zostało rozdanych, a na forum ani jedna osoba się nie pochywaliła-mało to
prawdopodobne
0 0

shell

#6140898 Napisano: 05.01.2016 15:37:05
violka88 napisał(a):

lethe napisał(a):

Chodzi pewnie o ten stary konkurs. Teraz maja byc wyniki z ostatniego tygodnia. On byl do 31.12.
0 0

Gość: 3dominika3

#6140904 Napisano: 05.01.2016 15:48:02
Czy wszyscy laureaci konkursu z Wedla (W kuchni z Wedlem) dostali już nagrody? emotka  widziałam info na forum, że ktoś już dostał w zeszłym tygodniu i zaczynam się martwić emotka  
0 0

kunlu

#6140911 Napisano: 05.01.2016 15:58:46
http://bajecznenagrody.pl/laureaci.html na liscie laureatów brakuje sporu osób, myślicie, ze będzie rezerwa?
0 0

violka88

#6140923 Napisano: 05.01.2016 16:15:06
shell napisał(a):

violka88 napisał(a):

lethe napisał(a):

Chodzi pewnie o ten stary konkurs. Teraz maja byc wyniki z ostatniego tygodnia. On byl do 31.12.

a to mi umknął ten konkurs emotka
dzięki za info emotka
0 0

norweska20

#6140991 Napisano: 05.01.2016 18:08:11
Orientuje się może  ktoś jak wygląda od strony prawnej loteria- czy w razie nie wyłonienia laureatów- regulaminowego głównego a potem 2 rezerwowych, możliwe jest ponowne losowanie ..czy loteria jako forma gry  tego zabrania
interesuje mnie to- bo zadałam to pytanie organizatorowi loterii Niebieski Miś Nestle - i otrzymałam taką odp.
"Witam, niestety, również zauważyliśmy zależność związaną z Aleksandrowem Łódzkim. Dokładamy wszelkich starań, by w kolejnych akcjach jak najprecyzyjniej omijać tego rodzaju procedery i uniemożliwiać dokonywanie fałszywych zgłoszeń. Niestety, nie zawsze się to udaje. W przypadku samochodu żaden z uczestników wylosowanych w ostatnim losowaniu nie potrafił potwierdzić swojej tożsamości, a w przypadku, gdy zgłoszenie budzi nasze wątpliwości, mamy prawo do jej weryfikacji. Bardzo chcielibyśmy "losować do skutku" - proszę mi wierzyć, że z punktu widzenia organizatora to również zaoszczędziłoby nam wielu trudności. Jednak w świetle polskiego prawa loteria jest dość specyficzną formą przyznawania nagród, ściśle obwarowaną rozmaitymi uwarunkowaniami prawnymi i to właśnie one uniemożliwiają nam przeprowadzenie kolejnych losowań. Pozdrawiam,Organizator"
0 0

dede

#6140992 Napisano: 05.01.2016 18:10:43
Czy posiada ktoś kontakt (inny niż ten ze strony z konkursem) do agencji która organizowała konek Biedronka z Leonami i kartami. Wygrałam nie z rezerwy kartę przedpłaconą i nadal hej nie mam. Muszę się chyba upomnieć.
0 0

assal

#6141005 Napisano: 05.01.2016 18:28:26
Norweska20: Był już taki przypadek w 2014, że w loterii nie udało się organizatorowi wyłonić laureata.
Organizator wystąpił do Izby Celnej z pismem o zgodę na kolejne losowanie.
Zgodę dostali, auto znalazło w końcu laureata. Zajęło to wszystko prawie pół roku emotka
0 0

norweska20

#6141028 Napisano: 05.01.2016 18:46:28
assal napisał(a):

Norweska20: Był już taki przypadek w 2014, że w loterii nie udało się organizatorowi wyłonić laureata.
Organizator wystąpił do Izby Celnej z pismem o zgodę na kolejne losowanie.
Zgodę dostali, auto znalazło w końcu laureata. Zajęło to wszystko prawie pół roku emotka

dziękuje za pomysł:) będzie kolejny @ do Organizatora
0 0

joan

#6141061 Napisano: 05.01.2016 19:43:26
norweska20 napisał(a):

(...) W przypadku samochodu żaden z uczestników wylosowanych w ostatnim losowaniu nie potrafił potwierdzić swojej tożsamości (...)

Chomiki dżungarskie z Aleksandrowa Łódzkiego odmówiły okazania książeczki weterynaryjnej... emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6141066 Napisano: 05.01.2016 19:59:09
norweska20 napisał(a):

Orientuje się może  ktoś jak wygląda od strony prawnej loteria- czy w razie nie wyłonienia laureatów- regulaminowego głównego a potem 2 rezerwowych, możliwe jest ponowne losowanie ..czy loteria jako forma gry  tego zabrania
interesuje mnie to- bo zadałam to pytanie organizatorowi loterii Niebieski Miś Nestle - i otrzymałam taką odp.
"Witam, niestety, również zauważyliśmy zależność związaną z Aleksandrowem Łódzkim. Dokładamy wszelkich starań, by w kolejnych akcjach jak najprecyzyjniej omijać tego rodzaju procedery i uniemożliwiać dokonywanie fałszywych zgłoszeń. Niestety, nie zawsze się to udaje. W przypadku samochodu żaden z uczestników wylosowanych w ostatnim losowaniu nie potrafił potwierdzić swojej tożsamości, a w przypadku, gdy zgłoszenie budzi nasze wątpliwości, mamy prawo do jej weryfikacji. Bardzo chcielibyśmy "losować do skutku" - proszę mi wierzyć, że z punktu widzenia organizatora to również zaoszczędziłoby nam wielu trudności. Jednak w świetle polskiego prawa loteria jest dość specyficzną formą przyznawania nagród, ściśle obwarowaną rozmaitymi uwarunkowaniami prawnymi i to właśnie one uniemożliwiają nam przeprowadzenie kolejnych losowań. Pozdrawiam,Organizator"

emotka emotka   i przez takie coś, ktoś kto uczciwie kupował kaszki i kleiki nie wygrał autka... 
0 0

norweska20

#6141069 Napisano: 05.01.2016 20:05:59
joan napisał(a):

norweska20 napisał(a):

(...) W przypadku samochodu żaden z uczestników wylosowanych w ostatnim losowaniu nie potrafił potwierdzić swojej tożsamości (...)

Chomiki dżungarskie z Aleksandrowa Łódzkiego odmówiły okazania książeczki weterynaryjnej... emotka

oj też stawiłam na ten gatunek emotka
0 0

Gość: goralmac

#6141072 Napisano: 05.01.2016 20:08:47
O co chodzi z tym aleksandrowem lodzkim?
0 0

norweska20

#6141073 Napisano: 05.01.2016 20:09:59
giulietta napisał(a):

norweska20 napisał(a):

emotka emotka   i przez takie coś, ktoś kto uczciwie kupował kaszki i kleiki nie wygrał autka... 

i właśnie to nie daje mi spokoju- ja mam zapas kaszek na rok-owszem nie zmarnują się bo córka i tak je lubi i  je zje....ale kurczę w jakimś celu je nakupiłam....i cały czas mam niesmak po tej loterii i ludzkiej zachłanności
0 0

Gość: defed

#6141074 Napisano: 05.01.2016 20:14:58
goralmac napisał(a):

O co chodzi z tym aleksandrowem lodzkim?

króluje na każdej liście zwycięzców loterii, za każdym razem zgarnia jakieś 50% puli nagród - serio emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6141076 Napisano: 05.01.2016 20:19:44
norweska20 napisał(a):

giulietta napisał(a):

norweska20 napisał(a):

i właśnie to nie daje mi spokoju- ja mam zapas kaszek na rok-owszem nie zmarnują się bo córka i tak je lubi i  je zje....ale kurczę w jakimś celu je nakupiłam....i cały czas mam niesmak po tej loterii i ludzkiej zachłanności

ale nie tylko Ty i nie tylko do tej loterii, bo tak jest w każdej, gdzie są w miarę nagrody....  z kompa nic nie zginie, przecież można sprawdzić skąd chomiki wypełniały formularz, bo tu był formularz i namierzyć stado....  ja tam na loterie o ile gram puszczam po jednym zgłoszeniu nie licząc na nic, ale ktoś wierząc, że wygra może wtopić, wtapiać od lat dużo kasy nie mając z tego nic, a co do zachłanności oczywiście stada  http://demotywato...dy-nie-zarobisz-tyle     "... w świetle polskiego prawa loteria jest dość specyficzną formą przyznawania nagród, ściśle obwarowaną rozmaitymi uwarunkowaniami prawnymi..." emotka  
0 0

Gość: gosposia07

#6141079 Napisano: 05.01.2016 20:25:16
jokan napisał(a):

czy ktos wygral w mące szymanoskiej cos?

Podbijam, jakoś mało zauważyłam wygranych, albo ślepa jestem emotka
0 0

edzia21

#6141082 Napisano: 05.01.2016 20:26:42
gosposia07 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos wygral w mące szymanoskiej cos?

Podbijam, jakoś mało zauważyłam wygranych, albo ślepa jestem emotka

wygrał emotka

nie każdy się chwali emotka
0 0