Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: rachel

#6155130 Napisano: 04.02.2016 13:42:47
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

Ja gram we Włocławku ale nie jestem konkurencją bo jezcze nic nie trafiłam:P

ja wczoraj trafilam 30-juz odebralam emotka

Gratulacje:))) Mi wczoraj nie przyszły maile wcale, dzisiaj dotarł jeden zbłąkany szybko ale i tak nie za szybko by wygrać:)) Powodzenia:)))
0 0

magdalena-1989

#6155134 Napisano: 04.02.2016 13:47:40
abodak napisał(a):

Pomóżcie-pytanie mojej koleżanki,na które nie jestem pewna odpowiedzi:Czy na beleriso mozna miec kilka paragonow,które w sumie daja 4 sztuki?Czyli na jednym np 2 i na drugim paragonie 2?

Tak można mieć na kilka paragonów, pisali o tym na fb Belriso. 
0 0

abodak

#6155136 Napisano: 04.02.2016 13:48:52
magdalena-1989 napisał(a):

abodak napisał(a):

Pomóżcie-pytanie mojej koleżanki,na które nie jestem pewna odpowiedzi:Czy na beleriso mozna miec kilka paragonow,które w sumie daja 4 sztuki?Czyli na jednym np 2 i na drugim paragonie 2?

Tak można mieć na kilka paragonów, pisali o tym na fb Belriso. 

tez tak myslalam po zapisie-zachowaj paragony ale wolalam sie upewnic-Bardzo dziekuje za pomocemotka
0 0

Gość: ksantypa

#6155137 Napisano: 04.02.2016 13:49:42
rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

Gratulacje:))) Mi wczoraj nie przyszły maile wcale, dzisiaj dotarł jeden zbłąkany szybko ale i tak nie za szybko by wygrać:)) Powodzenia:)))

dziekuję-mamy kogos innego z włocławka , ktory tez gra.Mi dziisaj tez @ sie błakał ale ponoc liczy sie wyslanie odpowiedzi  an ie klikniecie w linka z @ emotka
0 0

Pawel91

#6155139 Napisano: 04.02.2016 13:50:26
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

dziekuję-mamy kogos innego z włocławka , ktory tez gra.Mi dziisaj tez @ sie błakał ale ponoc liczy sie wyslanie odpowiedzi  an ie klikniecie w linka z @ emotka

Własnie nie jest to określone w regulaminie emotka
0 0

monikar

#6155143 Napisano: 04.02.2016 13:53:29
lola.lola napisał(a):

A może podwarszawskie Janki? Ktoś?  emotka

Ja dziś grałam w Jankach. Zobaczymy jutroemotka
0 0

Frama

#6155146 Napisano: 04.02.2016 13:57:15
@mrs_mg napisał(a):

ankasss napisał(a):

a czy w zgłoszeniu auchan podajecie numer karty skarbonki? czy sprawdzają przy odbiorze?

Ja nie podałam, bo nie mam nic takiego

Nie sprawdzają skarbonki, nie maja takiej informacji na wydrukach:)
0 0

norweska20

#6155147 Napisano: 04.02.2016 13:58:12
norweska20 napisał(a):

O to odp.Grafa na temat zaniżonej wartości nagrody  na śwęta buzia uśmiechnięta
Witam Pani   
Sprawdziliśmy fakturę zakupu zabawek dot. konkursu Bobovity i widnieje na niej suma odpowiadająca wartości rynkowej z regulaminu konkursu. Oferta sklepów internetowych nie zawsze jest rozwiązaniem, ponieważ nie mają odpowiedniej ilości (jaka jest nam potrzebna), dlatego proszę nie sugerować się Internetem, cena może tyczyć się 2 szt. w sklepie. Bardzo niska cena zabawek w okresie wyprzedaży i niskiego asortymentu po Nowym Roku jest do przewidzenia i może odbiegać od wartości rynkowej z okresu rozpoczęcia konkursu.   Nagrodą w konkursie był „zestaw zabawek” i taki zestaw wysłano laureatom, regulamin zawiera zapis o różnicy cechach, kolorze i kształtu zabawek. Artykuły reklamowe nie są wiążące, obrazki były przykładami, które nie stanowiły oferty, dlatego tak ważne jest czytanie regulaminu. Nie spodziewaliśmy się zamieszania w związku z nagrodami, nagrody główne odebrano bardzo pozytywnie, choć nie były przedstawione na art. reklamowych w całości (tylko kołyska).   Przy konkursach związanych z dziećmi będziemy w przyszłości bardziej ostrożniejsi, naszym celem było wywoływanie radości, nie smutku. Widzę, że szczególnie brak misia zabolał najbardziej, za co przepraszamy, zaproponujemy fundatorom taką opcję nagrody w następnych promocjach.   Jeśli nadal chce Pani skorzystać z prawa do reklamacji to procedura wygląda następująco: Reklamacje rozpatruje Komisja. Wszelkie reklamacje dotyczące sposobu przeprowadzenia Konkursu, Uczestnicy powinni zgłaszać na piśmie na adres: Agencja Reklamowa Graf sp. z o.o., Szosa Bydgoska 50, 87-100 Toruń. Reklamacja powinna zawierać: imię, nazwisko, dokładny adres Uczestnika Konkursu, przyczynę reklamacji wraz z jej uzasadnieniem oraz podpis. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie 14 dni liczonych od dnia ich doręczenia. Uczestnikowi przysługuje również prawo do dochodzenia nieuwzględnionych roszczeń na drodze sądowej. O decyzji Organizatora w przedmiocie reklamacji Uczestnik zostanie powiadomiony pisemnie na adres korespondencyjny. Decyzje Organizatora są ostateczne.

ja i tak złożę reklamacje. Gdzie przy 30 sztukach zabawek ceny będą jeszcze wyższe niż w sklepach stacjonarnych czy Internecie..bujdy i tyle ..napisze jeszcze żeby przesłali mi scan tej  faktury
0 0

joan

#6155149 Napisano: 04.02.2016 14:05:47
norweska20 napisał(a):

ja i tak złożę reklamacje. Gdzie przy 30 sztukach zabawek ceny będą jeszcze wyższe niż w sklepach stacjonarnych czy Internecie..bujdy i tyle ..napisze jeszcze żeby przesłali mi scan tej  faktury

A moim zdaniem dobrze napisali, żadne bujdy tylko wyczerpująca odppowiedź emotka

Poza tym jest różnica między CENĄ, a WARTOŚCIĄ RYNKOWĄ. Mogę kupić na Allegro konsolę za 300 zł, ale jej wartość rynkowa to 1.300 zł i nikomu nic do tego, jaka kwota na fakturze zakupowej widnieje. Regulamin mówił o wartości rynkowej, nie o cenie z faktury.

Tego, że jakiemuś dziecku obiecano zabawkowego pieska, nawet nie skomentuję.
0 0

Gość: rachel

#6155155 Napisano: 04.02.2016 14:22:38
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

wiem ze same nie gramy po kauflandzie gdzie miałam sporo wtop no i po listach czassami widac ze konkurenxcja nie spi:))

0 0

Gość: bumtarata

#6155163 Napisano: 04.02.2016 14:36:11
defed napisał(a):

bumtarata napisał(a):

Jasminum napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

w konku z Belriso nie ma znaczenia kiedy kupiło się produkt i w której edycji się zagra???

Nie ma zapisu w regulaminie, że musi być paragon z tego etapu. Na pewno Belriso musi być kupione wcześniej niż wysłane hasło

w takim razie pokaż zapis w regulaminie mówiący o tym, że trzeba mieć paragon kupiony wcześniej niż wysłanie zgłoszenia...

Jest w regulaminie w kolejności wypunktowane, co trzeba zrobić: najwcześniejszy jest punkt a) czyli KUP

dzięki. nie zwróciłem wcześniej uwagi.
0 0

mdepfs

#6155165 Napisano: 04.02.2016 14:36:46
monikar napisał(a):

lola.lola napisał(a):

A może podwarszawskie Janki? Ktoś?  emotka

Ja dziś grałam w Jankach. Zobaczymy jutroemotka

ja Jankowa jestem emotka  ale dziś nie grałam , jutro sprobuje
0 0

deva

#6155175 Napisano: 04.02.2016 14:43:11
Pawel91 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie auchan.
Wczoraj otrzymałem potwierdzenie na maila ... a dziś nie. 
Dostaliście dziś potwierdzenia (ja mam maila na onecie i gmailu) ?

Witam
Dostałam potwierdzenie o godzinie 13.15.Z  Auchan z konkursu z godziną 12.01 ???
Troszku długo szedł......zapewne znowu nic....

Liczy się czas odpowiedzi, a nie czas potwierdzenia.
Tylko pytanie - czy bez potwierdzenia będzie się branym w ogóle pod uwagę emotka  ?

u mnie do tej pory brak potwierdzenia emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6155181 Napisano: 04.02.2016 14:44:41
rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

wiem ze same nie gramy po kauflandzie gdzie miałam sporo wtop no i po listach czassami widac ze konkurenxcja nie spi:))

ja Kaufland sobie całkowicie na dluuugi czas odpuściłam -w ostatnim postanowilam dac im ostatnia szanse emotka
0 0

visserarthur

#6155191 Napisano: 04.02.2016 14:55:10
norweska20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

O to odp.Grafa na temat zaniżonej wartości nagrody  na śwęta buzia uśmiechnięta
Witam Pani   
Sprawdziliśmy fakturę zakupu zabawek dot. konkursu Bobovity i widnieje na niej suma odpowiadająca wartości rynkowej z regulaminu konkursu. Oferta sklepów internetowych nie zawsze jest rozwiązaniem, ponieważ nie mają odpowiedniej ilości (jaka jest nam potrzebna), dlatego proszę nie sugerować się Internetem, cena może tyczyć się 2 szt. w sklepie. Bardzo niska cena zabawek w okresie wyprzedaży i niskiego asortymentu po Nowym Roku jest do przewidzenia i może odbiegać od wartości rynkowej z okresu rozpoczęcia konkursu.   Nagrodą w konkursie był „zestaw zabawek” i taki zestaw wysłano laureatom, regulamin zawiera zapis o różnicy cechach, kolorze i kształtu zabawek. Artykuły reklamowe nie są wiążące, obrazki były przykładami, które nie stanowiły oferty, dlatego tak ważne jest czytanie regulaminu. Nie spodziewaliśmy się zamieszania w związku z nagrodami, nagrody główne odebrano bardzo pozytywnie, choć nie były przedstawione na art. reklamowych w całości (tylko kołyska).   Przy konkursach związanych z dziećmi będziemy w przyszłości bardziej ostrożniejsi, naszym celem było wywoływanie radości, nie smutku. Widzę, że szczególnie brak misia zabolał najbardziej, za co przepraszamy, zaproponujemy fundatorom taką opcję nagrody w następnych promocjach.   Jeśli nadal chce Pani skorzystać z prawa do reklamacji to procedura wygląda następująco: Reklamacje rozpatruje Komisja. Wszelkie reklamacje dotyczące sposobu przeprowadzenia Konkursu, Uczestnicy powinni zgłaszać na piśmie na adres: Agencja Reklamowa Graf sp. z o.o., Szosa Bydgoska 50, 87-100 Toruń. Reklamacja powinna zawierać: imię, nazwisko, dokładny adres Uczestnika Konkursu, przyczynę reklamacji wraz z jej uzasadnieniem oraz podpis. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie 14 dni liczonych od dnia ich doręczenia. Uczestnikowi przysługuje również prawo do dochodzenia nieuwzględnionych roszczeń na drodze sądowej. O decyzji Organizatora w przedmiocie reklamacji Uczestnik zostanie powiadomiony pisemnie na adres korespondencyjny. Decyzje Organizatora są ostateczne.

Gdzie oni napisali, że droższe niż w sklepie stacjonarnym? Pewnie sami w takim kupili. Sponsor dał kasę, to kupili w pierwszym lepszym, więc watpie, byś coś wskorala. Nie wiem o jakim konkursie mowa, ale jeśli nie napisali w regulaminie, jakie zabawki, to nie wiem, czy coś ugrasz...
0 0

Kwiatuszek2506

#6155207 Napisano: 04.02.2016 15:24:20
Proszę o informacje odnośnie zwrotów pieniążków za Sagę.
Naturalnie czytałam regulamin, ale wolę coś z pierwszej ręki, zwłaszcza, że po raz pierwszy mam zamiar wziąć udział w tzw."zwrocie" emotka
0 0

dede

#6155208 Napisano: 04.02.2016 15:26:06
Wygrał ktoś jeszcze tego boxa z konka walentynkowego Milki? Jakoś tak dziwnie tam jest dużo nagród na etap a nikt się więcej nie chwalił. Może coś im się namieszało?
0 0

mczarna

#6155211 Napisano: 04.02.2016 15:31:48
Kwiatuszek2506 napisał(a):

Proszę o informacje odnośnie zwrotów pieniążków za Sagę.
Naturalnie czytałam regulamin, ale wolę coś z pierwszej ręki, zwłaszcza, że po raz pierwszy mam zamiar wziąć udział w tzw."zwrocie" emotka

Wczoraj o tym pisałam, jak masz pytania to odezwij się priv.
0 0

violka88

#6155219 Napisano: 04.02.2016 15:41:38
asandraa napisał(a):

dede napisał(a):

Wygrał ktoś jeszcze tego boxa z konka walentynkowego Milki? Jakoś tak dziwnie tam jest dużo nagród na etap a nikt się więcej nie chwalił. Może coś im się namieszało?

Wzięłam udział w tym konkursie i dostałam na maila wiadomość, że mail nie dotarł do adresata, więc odpuściłam.

u mnie to samo - też nie dotarł  emotka  więc zrezygnowałam z konkursu - szkoda na niego czas marnowaćemotka
0 0

malinka90

#6155224 Napisano: 04.02.2016 15:50:09
dede napisał(a):

Ja też wygrałam emotka
0 0