Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yolka123
Postów 533
Data rejestracji 20.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: defed
nkba
Postów 1806
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleksiak
Postów 1224
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jasminum
Postów 948
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
aleksiak
Postów 1224
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aleksiak
Postów 1224
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
londeku
Postów 25
Data rejestracji 09.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
stefania7
Postów 633
Data rejestracji 05.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: poprostuanette
może trzeba zadać pytanie czy ktokolwiek dostał kasę z Alpen Gold przekazem? bo ja tylko przelewy mam i to juz dawno...
joan
Postów 18899
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po co mi wiedzieć, czego NIE nagrodzili? Interesuje mnie to, co... ich interesuje
"Nie patrzą na kreatywność..." Taaa, a ponoć w konkursie na limeryki nie nagrodzili żadnej ody ani psalmu, a takie kreatywne przecież były, a te nagrodzone wiersze to koślawe jakieś i rymy podobnie ułożone, na 100% jedna osoba je wymyśliła, uczcijmy nienagrodzone ody & psalmy minutą ciszy
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
asantesana
Postów 6369
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Joan, podobna myśl mnie naszła.
mia
Postów 17785
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 19
1) Absolutnie nie chodziło mi o to nieszczęsne "g...". Używam słów znacznie brzydszych i w mowie i w piśmie czasami, niestety. Równie dobrze mogłoby być " cenzuram", a sens zdania (o który mi chodziło) zostaje ten sam.
Dla mnie ten sens jest np. zaprzeczeniem słynnej już stopki Joan.
2) Nie czepiam się zdjęć - akurat do zdjęcia Ilony nic nie mam, natomiast mam do niektórych innych, ale to już osobny temat.
3) Mierzi mnie to, że na forum póki nie wiadomo czyja to praca sypią się hejty, a jak się okaże, że to praca znanej i uznanej forumowiczki, zaczynają się lajki i peany.
4) W mojej wypowiedzi nie dopatrywać się proszę jakichś animozji - Ilonę lubię, ale to nie znaczy, że nie mogę się z nią w jakimś aspekcie nie zgodzić.
5) Granie "graniem nie dla idei", to demagogia.
6) Rozmyślnie nie używam emotek, niech sobie każdy dostawi jakie chce.
7) W danym konkursie udziału nie brałam, przynajmniej jak na razie.
Amen.
EOT.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Masza86
Postów 552
Data rejestracji 17.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie dostałam bilety , z przesiadka w Berlinie
w jakim hotelu macie rezerwacje ,my w TRYP MADRID ATOCHA Address : C/ATOCHA 83, MADRID, SPAIN
wojowniczka
Postów 367
Data rejestracji 16.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loterie nie dla mnie!
Teraz robię zapas ciastek- jak wygra selfie z grubaskiem na fioletowej górze ciasteczek- to właśnie będę ja!