Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

estrelitta

#6159038 Napisano: 11.02.2016 18:13:27
Czy CC z Lublina już obdzwonione?
0 0

luk1990

#6159041 Napisano: 11.02.2016 18:21:59
Ehhh własnie przyszły bilety lotnicze z laysów- i niby wszystko pieknie ALE- 
09.03 przylot na miejsce o 16 , 
a 16.03 przylot na miejsce o 15.30

powrót następnego dnia rano-
Ani nie będzie czasu żeby sie po podróży ogarnąć ani cokolwiek pozwiedzać-o jakichs opóźnieniach ewentualnych nie wspomnę-te rezerwacje robiła chyba osoba bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna? jutro tam zadzwonię i powiem im co myslę-miały być przyjemne wyjazdy,relaks, zwiedzanie i meczyk ,a zamieni się to w pogoń żeby gdziekolwiek zdążyć- zamiast radoci czuję na razie zażenowanie - jak to organizator potrafi zepsuć radosc z fajnego wyjazdu ;<
ktoś ma podobne odczucia,czy jestem osamotnionym wyjąkiem?
0 0

stokrotka238

#6159045 Napisano: 11.02.2016 18:32:49
estrelitta napisał(a):

Czy CC z Lublina już obdzwonione?

No z Felicity tak, dzwonili po 15 emotka
0 0

szprotka

#6159050 Napisano: 11.02.2016 18:42:03
Czy w belriso trzeba zrobić zakupy w trakcie trwania etapu tak jak w zott?
0 0

edzia21

#6159051 Napisano: 11.02.2016 18:43:10
szprotka napisał(a):

Czy w belriso trzeba zrobić zakupy w trakcie trwania etapu tak jak w zott?

nie emotka
0 0

szprotka

#6159053 Napisano: 11.02.2016 18:43:57
dzięki edzia21
0 0

sylwek2015

#6159056 Napisano: 11.02.2016 18:52:18
luk1990 napisał(a):

Ani nie będzie czasu żeby sie po podróży ogarnąć ani cokolwiek pozwiedzać-o jakichs opóźnieniach ewentualnych nie wspomnę-te rezerwacje robiła chyba osoba bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna? jutro tam zadzwonię i powiem im co myslę-miały być przyjemne wyjazdy,relaks, zwiedzanie i meczyk ,a zamieni się to w pogoń żeby gdziekolwiek zdążyć- zamiast radoci czuję na razie zażenowanie - jak to organizator potrafi zepsuć radosc z fajnego wyjazdu ;<

spokojnie, byłem już 3 razy na takich meczach, tylko, że organizowanych przez Heinekena i Ci powiem, że miałem identycznie co to przylotu i odlotu rano, mimo, że to niecały jeden dzień to prócz meczu zdążyłem zwiedzić miasta w których odbywały sie mecze Ligi mistrzów, przykładowo Madryt zdążyłem zobaczyć cały, zrobiłem mnóstwo fotek ale oczywiście nie w muzeach czy galeriach bo już na to nie było czasu;D ale wróciłem zadowolony z tej wyprawy;D a co do samego wyjazdu to  najważniejszy jest mecz  a nie zwiedzanie szczegółowe;D bo o to w tym konkursie Laysów chodziło;D 
0 0

alaalicja

#6159057 Napisano: 11.02.2016 18:57:30
wojowniczka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Ronja napisał(a):

Najgorsze, że te ciastka dobrze wchodzą (ryzyko otyłości), a jeszcze istnieje możliwość, że się nimi zadławię ze śmiechu czytając Wasemotka  

Kiedyś jadłem Góralki bo startowałem w loterii. 40 sztuk zjadłem, co prawda nie na raz ale tylko kartę wygrałem za 50zł do google

I tak super wynik z tymi góralkami- ja do dzisiaj mam zapas fixow knorra, a nawet na bon do duki się nie załapałam. Zapas mlekolakow dopiero nie dawno się skończył, a nagrody żadnej nie zdobyłam :-/ 
Loterie nie dla mnie!
Teraz robię zapas ciastek- jak wygra selfie z grubaskiem na fioletowej górze ciasteczek- to właśnie będę ja!

Nic nie mówcie z tymi zapasami emotka  pamiętacie konkurs rowerowy z Nivanotta z maja tamtego roku? właśnie kończę ostatni dezodorant...fuu taki mi już zbrzydł,  a roweru nie było niestety emotka  A i kolejne paski do WC z paczki-sprzątaczki, spory zapas, a nic nie wpadło...
0 0

alaalicja

#6159097 Napisano: 11.02.2016 20:40:52
Chciałam się pochwalić 3 koniczynką emotka  i podziękować wszystkim za dotychczasowe wsparcie i konkursową pomoc emotka  Naprawdę są tutaj wspaniali ludzie emotka ...
0 0

Gość: alicjaf4

#6159117 Napisano: 11.02.2016 21:21:11
Hej, czy w konkursie milka "Najdelikatniejsze wyznanie z Milką” są już wyłonieni jacyś zwycięscy, bo w zakładce nic mi się nie wyświetla. czy ktoś dostał info o wygranej?
0 0

wojowniczka

#6159160 Napisano: 11.02.2016 22:44:44
Może ktoś podpowiedzieć czy z zott wysyłają maila informującego o wygranej? Nie otwiera mi się regulamin i nie wiem czy czekać na maila czy wysyłać paragon...
0 0

maria1980

#6159164 Napisano: 11.02.2016 22:55:04
magnus napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

spokojnie, byłem już 3 razy na takich meczach, tylko, że organizowanych przez Heinekena i Ci powiem, że miałem identycznie co to przylotu i odlotu rano, mimo, że to niecały jeden dzień to prócz meczu zdążyłem zwiedzić miasta w których odbywały sie mecze Ligi mistrzów, przykładowo Madryt zdążyłem zobaczyć cały, zrobiłem mnóstwo fotek ale oczywiście nie w muzeach czy galeriach bo już na to nie było czasu;D ale wróciłem zadowolony z tej wyprawy;D a co do samego wyjazdu to  najważniejszy jest mecz  a nie zwiedzanie szczegółowe;D bo o to w tym konkursie Laysów chodziło;D 

No kiepsko z tymi lotami, 1 noc OK, ale godziny lotów mogli jakoś dopasowac, żeby trochę pobyć , a nie wyjazd na sam mecz i rano powrót, w końcu trochę ta nagroda kosztowała

No jest to masakra , niby nocleg ze śniadaniem ,ale wyglada na to ze śniadania nie będzie ...bo kto to widział jadąc o 5 rano ? Oczywiście ni o śniadanie mi tu chodzi ,ale o sam fakt ,ze jak się ma lot o 8ej to o 6 wypada być już na lotnisku , żeby dojechać z hotelu tez trzeba policzyć ok 30 minut,żeby pokazać się ludziom na oczy też pół godziny  - takim rannym ptaszkiem to ja nie jestem , u mnie noc kończy się o 8 rano :) 
Ja już napisałam do Sponsora co o tym myśle emotka  
0 0

Gość: cc_investigator

#6159165 Napisano: 11.02.2016 22:55:48
Tez mi sie wydaje, ze 2 blondynki to ta sama osoba, ale z wina sie nie zgodze. Bo jesli zadna strona regulaminu nie lamie, to w mojej opinii winy nie ma. I jesli po powrocie do Polski skusze sie na zakup, to strzele zdjecie w podobnej stylistyce. Widac taka ma wziecie. I zadnego wykorzystywania tu nie widze, tylko ogladanie ze zrozumieniem.
0 0

Gość: zwierzyniec

#6159182 Napisano: 11.02.2016 23:15:09
alicjaf4 napisał(a):

Hej, czy w konkursie milka "Najdelikatniejsze wyznanie z Milką” są już wyłonieni jacyś zwycięscy, bo w zakładce nic mi się nie wyświetla. czy ktoś dostał info o wygranej?

jeśli to konkurs ze słodyczami Milki /bodajże 140 nagród/, maile były w ubiegłym tygodniu
0 0

mczarna

#6159184 Napisano: 11.02.2016 23:16:42
alaalicja napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Ronja napisał(a):

Najgorsze, że te ciastka dobrze wchodzą (ryzyko otyłości), a jeszcze istnieje możliwość, że się nimi zadławię ze śmiechu czytając Wasemotka  

Kiedyś jadłem Góralki bo startowałem w loterii. 40 sztuk zjadłem, co prawda nie na raz ale tylko kartę wygrałem za 50zł do google

I tak super wynik z tymi góralkami- ja do dzisiaj mam zapas fixow knorra, a nawet na bon do duki się nie załapałam. Zapas mlekolakow dopiero nie dawno się skończył, a nagrody żadnej nie zdobyłam :-/ 
Loterie nie dla mnie!
Teraz robię zapas ciastek- jak wygra selfie z grubaskiem na fioletowej górze ciasteczek- to właśnie będę ja!

Nic nie mówcie z tymi zapasami emotka  pamiętacie konkurs rowerowy z Nivanotta z maja tamtego roku? właśnie kończę ostatni dezodorant...fuu taki mi już zbrzydł,  a roweru nie było niestety emotka  A i kolejne paski do WC z paczki-sprzątaczki, spory zapas, a nic nie wpadło...

Doskonale pamiętam. Nic tam nie wygrałam, Za to wygrałam na Rossmannie. Byłam meeeega happy. bo wreszcie, po paru latach , wsiądę na rower. A tu, po złożeniu, pogoda zje...a. Poza tym każdy zauważył,że ten rower wielki, za wysoki dla mnie itd. Tak teraz stoi sobie i oczekuje. Nie na mnie, bo nawet na wiosnę już na niego nie wsiądę, może teściowa będzie chciała...
0 0

Gość: zwierzyniec

#6159190 Napisano: 11.02.2016 23:42:07
mczarna napisał(a):

Doskonale pamiętam. Nic tam nie wygrałam, Za to wygrałam na Rossmannie. Byłam meeeega happy. bo wreszcie, po paru latach , wsiądę na rower. A tu, po złożeniu, pogoda zje...a. Poza tym każdy zauważył,że ten rower wielki, za wysoki dla mnie itd. Tak teraz stoi sobie i oczekuje. Nie na mnie, bo nawet na wiosnę już na niego nie wsiądę, może teściowa będzie chciała...

Na złość wszystkim krytykantom wsiadaj na ten rower i zagraj im na nosie emotka . Ja się zarzekałam, że nigdy nie będę jeździła na góralu, mąż mi kupił i taki zwykły i z ramą "Y", a ja za nic, nie i już. Miałam swoje "śmieszne"  składaki, jeden przerobiony na ostre koło i tylko na nich czułam się bezpiecznie. To nic, że pod górkę wjeżdżałam ostatnia, a od hamowania butami nadrywałam ścięgna emotka . Jak wygrałam górala- damkę, to był śmiech, no bo przecież  ja  góral! Fakt: nie uniosę go ponad głowę, gdzieś tam w terenie,nie zeskoczę,bo zaczepię nogą o tarcze,przerzutki, ale tylko raz się wyglebiłam i ostentacyjnie jeżdżę, co wygrany, to wygrany emotka
0 0

zaczytana-pola

#6159196 Napisano: 12.02.2016 00:22:44
magnus, zdjęcia 2 i 3 to nie jest ta sama osoba. Czas chyba zakończyć teorie spiskowe. emotka

Czy Belriso z IV etapu odezwało się do kogoś?
0 0

zaczytana-pola

#6159198 Napisano: 12.02.2016 00:26:58
Nie wiem, czy źle, ale okulista może się przydać emotka
0 0

aleksiak

#6159214 Napisano: 12.02.2016 08:20:08
jadą piłkarzyki z promocji kinder emotka
0 0

Bimbusia

#6159223 Napisano: 12.02.2016 08:37:28
czy dostał ktoś już bilety na 16 marca na mecz do Monachium?
0 0