Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11690
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A stopka Joan- piękna. Czasami po cichu myślę, że może by się tak do niej nieco dostosować. Ale po co? Po co mam się wysilać i nic z tego nie mieć, skoro mogę się nie wysilać i coś z tego mieć. Taka już jestem
joan
Postów 18899
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli to komuś poprawi humor: informuję, że ostatni raz dałam czadu słownego dnia 14.07.2015. Od tamtego czasu nic lepszego na konkurs nie wysłałam, bo - zgodnie z prezentową tradycją - daję ludziom (organizatorowi) to, co im się może spodobać, a nie to, co podoba się mnie.
Tak przy okazji - szukam konkursu na wyznanie miłosne, ale:
- nie mogą publikować prac (FB odpada),
- musi istnieć domniemanie, że docenią wyznania najlepsze,
- nagrody powinny być ciekawe (żadne gadżety itp.)
Może ktoś coś poleci? Stworzyłam całkiem niezłe wyznanie, ale odpowiedniego konkursu nie kojarzę
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
zaczytana-pola
Postów 11690
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. konkursów na wyznania nie widziałam, ale jak zobaczę, to dam znać.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: defed
ale nie badz taka skromna, czadu slownego to Ty aukrat dostarczasz nam tu dosyc czesto
joan
Postów 18899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe, wyznałam mu to 05.01.2016 o 06:40, tak mnie jakoś naszło
PS: Thx.
joan
Postów 18899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam, aż Pionas zorganizuje konkurs na najwięcej beblającą osobę, ucieleśniam slogan portalu, jestem o krok od wygranej!
Gość: defed
Pawel91
Postów 108
Data rejestracji 08.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiulll
Postów 131
Data rejestracji 04.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agnike
Postów 421
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo, nawet niezły konkurs, aczkolwiek jeszcze przemyślę swój udział, bo w tej akcji jest widoczna galeria prac. A wolałabym, żeby moja twórczość nie zyskała "drugiego życia" klawiaturami plagiatorów
joan
Postów 18899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpada, bo oni również publikują nagrodzone prace + są tylko 2 terminy na nocleg w Krakowie
Gość: Halszka
zaczytana-pola
Postów 11690
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Halszka
anialistopad
Postów 14597
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane