Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6162681 Napisano: 19.02.2016 19:15:59
mdepfs napisał(a):

dla mnie super, że wygrywają takie zdjęcia. Normalne. Zadanie to zrób sobie selfie, a nie cyrk i przygotowuj się do tego tydzień. Jak widać zwykła fota wystarczy i tak trzymać! Dla mnie duży plus dla jury!  Trzymajmy się tematu zadania i nie róbmy niczego ponad to emotka

Zgadza się emotka
0 0

Gość: aniagie

#6162690 Napisano: 19.02.2016 19:31:57
kadett33 napisał(a):

travelair napisał(a):

aerdna napisał(a):

travelair napisał(a):

Gracie w loterii "zakupy bez gotówki" ? ktoś coś wygrał myślicie, że to typowa loteria czy jakimś systemem da się wygrac, bo patrzac na liste wygranych zalatuje jakims systemem. Jak myslicie

Gdzie tam widzisz jakiś system ? emotka
Powtarzające się pierwsze litery nazwiska nie muszą oznaczać takiego samego nazwiska.

Dziwne to trochę, że ktoś wygrał jednocześnie samochód i iPada, a część Imion i Pierwszych liter akurat znam bo bardzo często pojawiały się w rożnych loteriach, był swego czasu nawet artykuł i były w nim wymienione identyczne Imiona i Nazwiska sta moje zwątpienie w te loterię. Też sporo wygrywam, ale jak widzę akurat te Imiona to trochę mnie to zastanawia.

A kto taki wygrał samochód i iPada?
Jak ktoś akurat planował zakup rtv i agd to mógł wydać dużo kasy w media markt lub saturn i ma pełno losów.
slonecznik1309 napisał(a):

osób nie kojarzę
może rejestrują  bardzo dużą ilość paragonów o niskiej wartości? ? ?
żona idzie na mozolne zakupy, a mąż siedzi przed kompem i wklepuje
pojedyncze paragony, które żona przyniesie? nie wiem
ja nie mam czasu na takie zabawy nie chce mi się rozbijać zakupów na mniejsze paragony  , bo panie w kasie, a już na pewno klienici dostaliby zawału, a mnie spalili by na stosie   mam ponad 500 losów zarejestrowanych (Biedronka, paliwo, rtv), ale na cud nie liczę , choć fajnie byłoby wygrać, czego sobie i Wam życzę

0 0

mdepfs

#6162700 Napisano: 19.02.2016 19:54:34
sylwek2015 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

CIACHNIJSELFIE - zdjęcie pana z rowerem jest takie.... takie.... zwykłe...  nie krytykuję absolutnie bo jest oczywiście poprawne ale... ciekawi mnie czy naprawdę nikt nie zgłasza ciekawszych zdjęć? Bardziej oryginalnych? Takich WOW! emotka  jednak szkoda, że widoczne są tylko zdjęcia zwycięzców (choć dobre i to)

dla mnie super, że wygrywają takie zdjęcia. Normalne. Zadanie to zrób sobie selfie, a nie cyrk i przygotowuj się do tego tydzień. Jak widać zwykła fota wystarczy i tak trzymać! Dla mnie duży plus dla jury!  Trzymajmy się tematu zadania i nie róbmy niczego ponad to emotka

no właśnie ten " cyrk" na początku zauważ wygrywał, dopiero teraz cały czas wybierają normalne zdjęcia bez przeróbek i taki wybór może irytować tych którzy wkładają w swój projekt dużo fantazji! 

może chcą się zrehabilitować za początek emotka  a zadanie to zrób sobie selfie, a nie zrób sobie fantazyjne selfie (moim skromnym zdaniem) niech nagradzają po prostu selfie

jury niech ocenia najlepsze prace z konkretnego dnia zgłoszeniowego, a to, że ktoś chce podnieść swoje szanse po przez przerobienie zdjęcia to chyba nie jest sprzeczne z postanowieniami regulaminu?;D pierwsze kilka prac dało taki wzór, przykład tego jaki może być gust jury przy ocenianiu i może za takim przykładem poszło wiele osób? 

mówisz 'najlepsze' -. wg jury te są najlepsze. a przerobienie zdjęcia nie jest sprzeczne, ale nie zawsze podnosi to walory zdjęcia emotka
0 0

kate87

#6162702 Napisano: 19.02.2016 19:55:38
umiecie wyslac zgloszenie w zakupy bez gotowki?
0 0

-Triss-

#6162705 Napisano: 19.02.2016 20:01:16
kate87 napisał(a):

Tak, wyslałam niedawno - bezproblemowo.
0 0

kate87

#6162709 Napisano: 19.02.2016 20:03:36
PatrycjaRT napisał(a):

kate87 napisał(a):

a mi wyskakuje taki komunikat:

Whoops, looks like something went wrong.
0 0

wioleczka83

#6162712 Napisano: 19.02.2016 20:08:40
czy na paragonie z milki na konkurs ciachnij selfi musi pisać ze to Milka, bo ja mam samo ciastka i gramatura???
0 0

Gość: anetka129

#6162713 Napisano: 19.02.2016 20:14:26
wioleczka83 napisał(a):

czy na paragonie z milki na konkurs ciachnij selfi musi pisać ze to Milka, bo ja mam samo ciastka i gramatura???

w razie wygranej pieczątka sklepu z opisanym produktem ma być
0 0

ambi_9

#6162715 Napisano: 19.02.2016 20:30:17
Cześć emotka  Czy ktoś z Was brał udział w tej akcji? emotka http://odemniedlaciebie.pl/ chodzi mi o tą pierwszą jego "część" - czyli o odbiór gratisu, po zakupieniu produktu marki remington.. Dostaliście jakiś e-mail po wysłaniu skanu paragonu / zgłoszenia? 
0 0

Gość: stifler

#6162717 Napisano: 19.02.2016 20:37:16
Witajcie kochani,
byłem kiedyś czynnym konkursowiczem, udawało mi się wiele wygrać jednak od 2 lat "wypadłem z gry". Postanowiłem wrócić do konkursów z prostego powodu. Jestem studentem, pracuję i jestem w trakcie uzyskiwania kredytu hipotecznego. Szukam konkursów gdzie mogę wygrać wszelkiego rodzaju sprzęty do domu, od lodówki po szafę czy stolik. Czy jest tutaj dobra duszyczka, która jest w temacie i może mi trochę powiedzieć o agencjach reklamowych i pomóc w szukaniu konkursów? Oferuję wielką wdzięczność i podziękowanie emotka
0 0

wioleczka83

#6162728 Napisano: 19.02.2016 21:09:40
anetka129 napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

w razie wygranej pieczątka sklepu z opisanym produktem ma być

dzieki
0 0

Kwiatuszek2506

#6162732 Napisano: 19.02.2016 21:17:28
stifler napisał(a):

Witajcie kochani,
byłem kiedyś czynnym konkursowiczem, udawało mi się wiele wygrać jednak od 2 lat "wypadłem z gry". Postanowiłem wrócić do konkursów z prostego powodu. Jestem studentem, pracuję i jestem w trakcie uzyskiwania kredytu hipotecznego. Szukam konkursów gdzie mogę wygrać wszelkiego rodzaju sprzęty do domu, od lodówki po szafę czy stolik. Czy jest tutaj dobra duszyczka, która jest w temacie i może mi trochę powiedzieć o agencjach reklamowych i pomóc w szukaniu konkursów? Oferuję wielką wdzięczność i podziękowanie emotka

Jeśli Pan pozwoli to dołączę się do prośby i również poproszę o rady na priv.
PS. Jestem jeszcze młodsza ... emotka
Powodzenia!  emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6162733 Napisano: 19.02.2016 21:21:03
Kwiatuszek2506 napisał(a):

stifler napisał(a):

Witajcie kochani,

Powodzenia!  emotka

przecież wszystkie konkursy macie w zakładce konkursy...jest wyszukiwarka, w której można poszukać konkursów z określonymi nagrodami....trzeba się po prostu rozejrzeć po stronie....
0 0

Kwiatuszek2506

#6162734 Napisano: 19.02.2016 21:22:34
polarniczka napisał(a):

stifler napisał(a):

Witajcie kochani,

Powodzenia!  emotka

przecież wszystkie konkursy macie w zakładce konkursy...jest wyszukiwarka, w której można poszukać konkursów z określonymi nagrodami....trzeba się po prostu rozejrzeć po stronie....

To akurat chyba oboje wiemy. emotka
0 0

donia7

#6162736 Napisano: 19.02.2016 21:23:58

polarniczka napisał(a):

stifler napisał(a):

Witajcie kochani,

Powodzenia!  emotka

no a my jak szukamy konkursów? tak samo, stronie po stronie wertując zasady i nagrody...
0 0

#6162739 Napisano: 19.02.2016 21:28:02

polarniczka napisał(a):

stifler napisał(a):

Witajcie kochani,

Powodzenia!  emotka

chyba nie skoro takie pytania i prośby padają....
0 0

kadett33

#6162741 Napisano: 19.02.2016 21:31:23
magnus napisał(a):

kate87 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

kate87 napisał(a):

a mi wyskakuje taki komunikat:

Whoops, looks like something went wrong.

Ostrzega, że jest coś nie tak, sprawdź czy w nr tela masz myślniki, sprawdź nr paragonu i UID i spróbuj jeszcze raz emotka

ale u nich jest taka informacja jak mają awarie serwerów
0 0

lola.lola

#6162743 Napisano: 19.02.2016 21:32:56
TO MOŻE JA POMOGĘ:

http://lmgtfy.com/?q=konkursy+2016

emotka  emotka  emotka
0 0

#6162745 Napisano: 19.02.2016 21:37:17
lola.lola napisał(a):

TO MOŻE JA POMOGĘ:

http://lmgtfy.com/?q=konkursy+2016

emotka  emotka  emotka

amen
0 0

Paula_Paula

#6162764 Napisano: 19.02.2016 22:27:04
Konkurs odjazdowy uśmiech w Biedronce...myslicie że jest szansa że teraz rozdają Pasty a po weekendzie beda auta?
0 0