Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6166743 Napisano: 29.02.2016 20:51:48
zaczytana-pola napisał(a):

https://ciachnijselfie.pl/galeria emotka

emotka Tera się dopiero zacznie. Definitywnie przestaję śledzić ten wątek w dniu dzisiejszym (mam zbyt dużo jeszcze do zrobienia). emotka
0 0

Gość: MartaZey

#6166746 Napisano: 29.02.2016 20:57:02
No i kolejne selfie urywające poope:))))
0 0

Gość: MartaZey

#6166749 Napisano: 29.02.2016 20:59:33

mia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

https://ciachnijselfie.pl/galeria emotka

emotka Tera się dopiero zacznie. Definitywnie przestaję śledzić ten wątek w dniu dzisiejszym (mam zbyt dużo jeszcze do zrobienia). emotka

Eee tam. Po prostu szkoda czasu na Milke i tyle
. Na szczęście jest masa innych konkursow.
0 0

mczarna

#6166756 Napisano: 29.02.2016 21:13:01
izak1000 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A komuś udało się próbki zamówić z everydame? Próbuję od 1,5 tyg w różnych godzinach i cały czas  "przepraszamy, bla bla bla"

Przed chwilą  zamówiłam próbkę  z szmponem.

Dziś się wreszcie udało zamówić komplet, dzięki za info!
0 0

mczarna

#6166759 Napisano: 29.02.2016 21:25:39
joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest...Raz regulamin określa ilość , raz nie i bądź tu mąrdy. Dokończysz zdanie- źle, bo inni napisali lepiej, bo dużo itd, a w iinym konkursie wysilisz się , napiszesz dużo i źle, bo tylko dokończ zdanie ( a w regulaminie nie ma słó o ilości znaków) Ponadto organizatorzy też nie są fajni, jak np. dzisiejszy wynik jednego z FCB- na 300 ileś tam komentarzy to ok połowa albo i więcej jednej z pań. Pani oczywiście wygrała, zajęła 2 miejsce. Przepraszam ale rz... ć się chce jak się na to patrzy. Tak skromnym moim zdaniem uważam,że powinno być zawsze ograniczenie w pomysłach - 1 na głowę. Jak widzę 10 rysunków od jednej pani albo 200 komentarzy w innym konkursie 1 pana albo i pani to mi się odechciewa.Robi się zamieszanie, organizator ma ponad 1000 komentarzy i oczywiście nie czyta wszystkiego itd. 
0 0

joan

#6166761 Napisano: 29.02.2016 21:28:27
mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka
0 0

karolinamat

#6166763 Napisano: 29.02.2016 21:29:15
luko922 napisał(a):

Ja podsumuję to tak: Nie podoba mi się nic co wygrywa, bo moje nie wygrywają!!!! No już nie mam siły na ten konkurs emotka

Mam podobne odczucia... slalam 3 w weekend i chyba się poddaje...
0 0

mczarna

#6166764 Napisano: 29.02.2016 21:32:24
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka

to jest jak z tymi makietami itd...
0 0

tadziuuu

#6166774 Napisano: 29.02.2016 22:12:36
joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Odniose sie do tego z btw. 
Masz rację w 100 procentach. Ostatnio był konkurs jakiejś wódki na face i trzeba było wymyślić proste i chwytliwe hasło. Połowa to były wierszyki i jakieś długie rymowanki i produkcie ktory jest Nowy na rynku a niektórzy chyba od lat to znają. Nawet nie chodzi o to że organizator nawet na tamte nie spojrzał tylko komentarze później zawiedzionych pań ze nie wygrały, że niesprawiedliwie, że dyskryminacja kobiet. 
0 0

joan

#6166778 Napisano: 29.02.2016 22:28:30
tadziuuu napisał(a):

(...) komentarze później zawiedzionych pań ze nie wygrały, że niesprawiedliwie, że dyskryminacja kobiet

Ooo, mało współczesne hasło, ale bardzo hamerykańskie. Jeszcze chwila, a organizator będzie się musiał powołać na klauzulę sumienia, by móc nagrodzić prace zgodne z regulaminem emotka

Na FB wychodzi ta wiocha, z której człowiek wyjść nie potrafi emotka
0 0

wojowniczka

#6166822 Napisano: 01.03.2016 00:34:37
Nie lubię konkursów na fb!!! Nie lubię i już!
A jak widzę, jak co poniektórzy na litość biorą to mi słabo. Zdjęcia, wierszyki i wszędzie dzieci! I moje ulubione- zdjęcie dziecka, które trzyma wierszyk!- bomba! 
0 0

tadziuuu

#6166832 Napisano: 01.03.2016 01:06:02
I kiedyś te dzieci w przyszłości zobaczą do czego je rodzice wykorzystywali emotka
0 0

bezaczek7

#6166838 Napisano: 01.03.2016 01:34:04
delvitto przenieśmy się może tutaj, coby tam karniaka nie zarobić. jak z reklamacją to nie mam pojęcia, a sprawdzisz tak: portfel, poniżej na pasku: karty, podejrzewam że to kredytowa? to tam masz na zielono limity. ilościowe też są, no nie wiem, popatrz tam.
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6166846 Napisano: 01.03.2016 07:40:11
KONKURS GRZEŚKA ;DZIECKU ODMÓWISZ'' JEST PROBLEM Z LOGOWANIEM.MA TAK KTOŚ.
0 0

Gość: HOLLY

#6166849 Napisano: 01.03.2016 07:46:17
@[email protected] napisał(a):

też mam problem
0 0

Gość: mkmadzia7

#6166852 Napisano: 01.03.2016 08:00:15
HOLLY napisał(a):

też mam problem

A już od razu otrzymaliście info o wygranej???
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6166853 Napisano: 01.03.2016 08:02:36
mkmadzia7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

też mam problem

Nie ,mamy problem z zalogowaniem kodów,a gdzie co o wygranej tu mówić.
0 0

Kiciunia21

#6166857 Napisano: 01.03.2016 08:19:37
mkmadzia7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

też mam problem

Chyba chodzi o problem z wklepaniem kodów. Zalogować będą mogli się tylko ewentualni laureaci (login na maila, hasło za pomocą sms)
0 0

Gość: grzesiots

#6166859 Napisano: 01.03.2016 08:25:24
Kiciunia21 napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

też mam problem

Chyba chodzi o problem z wklepaniem kodów. Zalogować będą mogli się tylko ewentualni laureaci (login na maila, hasło za pomocą sms)

Mi zarejestrowało Kod choć na stronce wogóle nie wysyłało formularza ale na poczte przyszło potwierdzenie
0 0

kalka

#6166860 Napisano: 01.03.2016 08:35:16
monikar napisał(a):

joan napisał(a):

claudia napisał(a):

Widziałam i też mnie głęboko zastanowiło dlaczego ludzie nie rozróżniają 3 słów od 300emotka

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  
0 0