Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stefania7

#6170418 Napisano: 08.03.2016 19:22:40
magy2020 napisał(a):

Dostał ktoś takiego maila ?
Ale wtopa! Na szczęście nie w imieniu kota… Przepraszamy!!! W trakcie wysyłania do Was przesyłek z karmą dla kotów Royal Canin ktoś-coś pozamieniało imiona i nazwiska na przesyłkach. Karma jest dobra i przeznaczona dla Waszyck kotów, Wasze adresy się zgadzają, numery telefonów, ale imię i nazwisko jest kogoś
innego…
 Odrobinę ratuje nas to, że w przesyłce jest karma dla kotów, a w ich imionach się nie pomyliliśmy, gdyż… ich nie znaliśmy. emotka  Odbierajcie przesyłki od kurierów. Jeśli zgadza się adres i telefon to na pewno jest dla Was, tzn. dla Waszych kotów. Wybaczycie?  

Ja też dostałam.
0 0

luko922

#6170420 Napisano: 08.03.2016 19:27:10
Bardzo prosimy by dowód zakupu (paragon) przesłać listem poleconym lub kurierem na adres ul. Czerska 12, 00-732 Warszawa, koniecznie z dopiskiem "Firma: Lubię to / Konkurs "Szczęśliwa 10-tka z Zott". Prosimy również o dołączenie informacji o adresacie listu/przesyłki w celu identyfikacji nadawcy, i tym samym zgłoszenia Konkursowego.

Chyba jestem zmęczony, bo nie rozumiem o co chodzi w tym ostatnim zdaniu... emotka
0 0

Gość: alusia29

#6170421 Napisano: 08.03.2016 19:28:26
stefania7 napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Ale wtopa! Na szczęście nie w imieniu kota… Przepraszamy!!! W trakcie wysyłania do Was przesyłek z karmą dla kotów Royal Canin ktoś-coś pozamieniało imiona i nazwiska na przesyłkach. Karma jest dobra i przeznaczona dla Waszyck kotów, Wasze adresy się zgadzają, numery telefonów, ale imię i nazwisko jest kogoś
innego…
 Odrobinę ratuje nas to, że w przesyłce jest karma dla kotów, a w ich imionach się nie pomyliliśmy, gdyż… ich nie znaliśmy. emotka  Odbierajcie przesyłki od kurierów. Jeśli zgadza się adres i telefon to na pewno jest dla Was, tzn. dla Waszych kotów. Wybaczycie?  

Ja też dostałam.

Ja też dostałam i faktycznie dzisiaj InPost dostarczył paczkę z zupełnie innym nazwiskiem i imieniem. Dobrze, że kurier nic nie pytał tylko wręczył emotka
0 0

kalafior

#6170425 Napisano: 08.03.2016 19:32:02
stefania7 napisał(a):

kalafior napisał(a):

emotka Wygrałam w przed ostatnim etapie Zott Biedronka. Grałam z dwóch paragonów - nie wiem z którego wygrałam i który mam odesłać. Brak informacji w otrzymanym mailu. Czy ktoś miał taką sytuację? Czy to istotne który paragon się odsyła? Nie pamiętam czy przy braniu udziału w ogóle podawało się nr paragonu. Proszę o pomoc bo już mi się mieszają te konkursy 

Gdyby podawało się nr paragonu to nikt by nie szukał po wynikach paragonu w wątku Kupię.

Nie zaglądam do tego wątku. Dzięki!
0 0

estrelitta

#6170430 Napisano: 08.03.2016 19:40:51
Właśnie w TV leciała reklama Amici - prezent z okazji dnia kobiet - czyli może to nie ściema emotka
0 0

moniazr

#6170432 Napisano: 08.03.2016 19:48:47
bc14 napisał(a):

ja tez sie paczki nie doczekalam  w poprzedniej edycji i w tej tez jeszcze nie...

Ja w poprzedniej edycji na 8 zgłoszeń nic nie miałam. W tej wysłałam 4 paragony i nic. Wkurzyłam się i wysłałam 1 paragon na męża. Po 3 dniach go wylosowali, a mnie nadal nie. Chyba jestem pachowa  emotka
0 0

agicho

#6170435 Napisano: 08.03.2016 19:50:41
magy2020 napisał(a):

innego…

Tak odebrałam dziś przesyłkę i faktycznie  i dane personalne na Annę Wysocką emotka
0 0

Gość: erychta00

#6170436 Napisano: 08.03.2016 19:52:02
Ha! Moja mama też dziś została inaczej nazwana emotka  Ale pozostałe dane się zgadzały włącznie z smsem więc kurier zostawił emotka
0 0

kachakacha

#6170438 Napisano: 08.03.2016 19:53:27
moniazr napisał(a):

bc14 napisał(a):

ja tez sie paczki nie doczekalam  w poprzedniej edycji i w tej tez jeszcze nie...

Ja w poprzedniej edycji na 8 zgłoszeń nic nie miałam. W tej wysłałam 4 paragony i nic. Wkurzyłam się i wysłałam 1 paragon na męża. Po 3 dniach go wylosowali, a mnie nadal nie. Chyba jestem pachowa  emotka

Wysłałam 10 zgłoszeń, ostatnie chyba we wtorek i dzisiaj dostałam info o wygranej. Trzymam kciuki, żeby Was też wylosowali emotka
0 0

teodozja

#6170439 Napisano: 08.03.2016 19:54:35
agicho napisał(a):

magy2020 napisał(a):

innego…

Tak odebrałam dziś przesyłkę i faktycznie  i dane personalne na Annę Wysocką emotka

U mnie to samo! Też inne nazwisko, kurier nawet nie był zdziwiony,więc  pomyłek było niemało
0 0

Gość: honoris

#6170440 Napisano: 08.03.2016 20:05:19
luko922 napisał(a):

Bardzo prosimy by dowód zakupu (paragon) przesłać listem poleconym lub kurierem na adres ul. Czerska 12, 00-732 Warszawa, koniecznie z dopiskiem "Firma: Lubię to / Konkurs "Szczęśliwa 10-tka z Zott". Prosimy również o dołączenie informacji o adresacie listu/przesyłki w celu identyfikacji nadawcy, i tym samym zgłoszenia Konkursowego.

Chyba jestem zmęczony, bo nie rozumiem o co chodzi w tym ostatnim zdaniu... emotka

Dokładnie, jednak ja nie rozumiem również wcześniejszego zdania. Dopisek: "Firma/ Lubię to"??? Czy mam tam napisać: "Biedronka"? Cytując klasyk - polska język, trudna język.
0 0

moniazr

#6170441 Napisano: 08.03.2016 20:07:44
kachakacha napisał(a):

moniazr napisał(a):

bc14 napisał(a):

Wysłałam 10 zgłoszeń, ostatnie chyba we wtorek i dzisiaj dostałam info o wygranej. Trzymam kciuki, żeby Was też wylosowali emotka

Dzięki. Zgłoszenie męża już wylosowali. Chyba będę teraz grać na jego dane.
0 0

Gość: defed

#6170463 Napisano: 08.03.2016 21:07:13
luko922 napisał(a):

Trzeba napisac na kopercie nadawce-laureata. To moja interpretacja emotka  Tak czy siak Polecony musi miec nadawce  emotka
0 0

mczarna

#6170464 Napisano: 08.03.2016 21:18:42
teodozja napisał(a):

agicho napisał(a):

magy2020 napisał(a):

innego…

U mnie to samo! Też inne nazwisko, kurier nawet nie był zdziwiony,więc  pomyłek było niemało

U mnie też inne imię i nazwisko ale rodzice odebrali u kuriera,więc nie ma problemu. Mam jednak obawy co do mojego faceta, bo on przesyłki nie odebrał w domu, musi iść do inpostu i ciekawe czy mu wydadzą? Na normalnej poczcie by raczej nie wydali ( bez upoważnienia). Chyba,że testmetoo poinformował Inpost o błędach...
0 0

Gość: poprostuanette

#6170466 Napisano: 08.03.2016 21:24:19
Czy w zott szcesliwa 10-tka paragon musi byc z danego etapu? BO juz mi sie konkursy mieszają emotka
0 0

pioge7

#6170467 Napisano: 08.03.2016 21:25:43
poprostuanette napisał(a):

Czy w zott szcesliwa 10-tka paragon musi byc z danego etapu? BO juz mi sie konkursy mieszają emotka

tak musi być z danego etapu
0 0

Gość: poprostuanette

#6170468 Napisano: 08.03.2016 21:26:56
pioge7 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

tak musi być z danego etapu

dziekuje
0 0

Gość: boom30

#6170477 Napisano: 08.03.2016 21:46:58
Nie wiecie czy były SMSy z Coca Coli (Smolar) w Tesco ? 
0 0

sylwika76

#6170496 Napisano: 08.03.2016 23:01:06
czy może mi Ktoś powiedzieć z jakiego numeru dzwonią z konkursu zakupy bez gotówki ? i ile razy ?
z góry dziękuję
0 0

aerdna

#6170502 Napisano: 08.03.2016 23:11:29
sylwika76 napisał(a):

czy może mi Ktoś powiedzieć z jakiego numeru dzwonią z konkursu zakupy bez gotówki ? i ile razy ?
z góry dziękuję

Z komentarzy w necie można wyczytać, że dzwonią z podstawowego numeru 618... Jak się nie odbierze, to puszczają eska, że dzwonili z loterii i proszą o kontakt.
0 0