Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6194550 Napisano: 10.05.2016 18:26:49
marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka
0 0

notta

#6194553 Napisano: 10.05.2016 18:28:15
marzenier napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jezu, serio nie mam nawet pralinek? emotka  Czas odpuścić sobie konkursy ewidentnie! 

Spoko luz 
U mnie też nima 
W sumie to wyjdzie mi to na zdrowie;)
Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka
Ładnie To tak zwycięzcy?O wy nienormalni emotka  

czuję się winna przez te pralinki, pewnie odbiją mi się czkawką emotka
0 0

marzenier

#6194554 Napisano: 10.05.2016 18:29:43
ivanotta napisał(a):

marzenier napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jezu, serio nie mam nawet pralinek? emotka  Czas odpuścić sobie konkursy ewidentnie! 

Spoko luz 
U mnie też nima 
W sumie to wyjdzie mi to na zdrowie;)
Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka
Ładnie To tak zwycięzcy?O wy nienormalni emotka  

czuję się winna przez te pralinki, pewnie odbiją mi się czkawką emotka

Hmmm 
Na Twoim miejscu to już zaopatrzyłabym się w stoperan  ;)
0 0

notta

#6194557 Napisano: 10.05.2016 18:33:49
@marzenier może jakiś konkurs się szykuje ze stoperanem to będą 2 pieczenie na jednym ogniu emotka
0 0

joan

#6194560 Napisano: 10.05.2016 18:34:54
ivanotta napisał(a):

@marzenier może jakiś konkurs się szykuje ze stoperanem to będą 2 pieczenie na jednym ogniu emotka

Jak ma być pieczeń, koniecznie zagraj o grilla w Żabce! emotka
0 0

violka88

#6194563 Napisano: 10.05.2016 18:38:23
nelunia napisał(a):

Ja też mam zweryfikowane młynki, jestem na stronie, a sms-a nietemotka . Lindorem to jestem wręcz wkurzona.Jedno zgłoszenie, a dłubałam przy nim ze 2 godzinyemotka

ja mam zweryfikowane paragony - jestem na liście ale smsa brak -
może wysyłają na raty
0 0

notta

#6194565 Napisano: 10.05.2016 18:43:00
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jak wygram to zapraszam do siebie na balkonowego grilla emotka
0 0

Gość: kama_strus

#6194566 Napisano: 10.05.2016 18:44:47
luko922 napisał(a):

Ehh.... też jestem zaskoczona, 2 zgłoszenia- przemyślane, humorystyczne, zasługujące chociaż na pralinki  emotka  może byłam zbyt pewna siebie, czas wrzucić na luz... emotka
0 0

darog

#6194567 Napisano: 10.05.2016 18:45:48
grandprix napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Się tylko zastanawiam, czy lista laureatów tego konkursu byłaby taka sama, gdyby w zgłoszeniu nie podawało się: imienia, nazwiska i miasta zamieszkania emotka

Mam te same wątpliwości.

U mnie nazwiska wcale nie znane agencjom reklamowym, a właśnie pytałem-czy ktoś jutro przynosi Lindory do pracy. Nikt nie wygrał. Nikt maila/smsa nie ma.
0 0

darog

#6194569 Napisano: 10.05.2016 18:50:28
joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka

Nie wierze w to co czytam.. Taa... bo profile osób biorących udział w konkursach-również tu zalogowanych są zawsze prawdziwe i zgodne z regulaminem fb.... Zgłaszac wszystkich.. po kolei.. Nagrode zabrała "konkursowiczka" ? Nie podoba mi się taki system "zemsty"
0 0

darog

#6194572 Napisano: 10.05.2016 18:52:53
Może w Lindor patrzyli na gramature i cene zakupionych pralin? My akurat mamy te najtańsze po 9,99 może dlatego zero wygranych..
0 0

notta

#6194573 Napisano: 10.05.2016 18:56:03
a co konkursowicz to gorszy sort? Ktoś kto gra dla frajdy w większej ilości konkursów niż satystyczny "Kowalski" to już musi być poddany ostracyzmowi innych, czasami mniej zdolnych? Wkurza mnie ta narodowa zawiść emotka
0 0

notta

#6194575 Napisano: 10.05.2016 18:57:57
darog napisał(a):

Może w Lindor patrzyli na gramature i cene zakupionych pralin? My akurat mamy te najtańsze po 9,99 może dlatego zero wygranych..

ja miałam za 9,98 i mam zapas pralin, więc to chyba nie miało większego znaczenia  emotka
0 0

joan

#6194577 Napisano: 10.05.2016 18:58:03
darog napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Nie wierze w to co czytam.. Taa... bo profile osób biorących udział w konkursach-również tu zalogowanych są zawsze prawdziwe i zgodne z regulaminem fb.... Zgłaszac wszystkich.. po kolei.. Nagrode zabrała "konkursowiczka" ? Nie podoba mi się taki system "zemsty"

To nie jest żadna "zemsta".

W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.

Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek.
0 0

marzenier

#6194578 Napisano: 10.05.2016 18:58:08
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Dzizys 
To po co Ci grill jak ry masz ino balkon,a zero ogrodu 
Serio pani z fejsa ma rację.Jesteś nienormalna emotka
0 0

notta

#6194582 Napisano: 10.05.2016 19:02:11
marzenier napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Dzizys 
To po co Ci grill jak ry masz ino balkon,a zero ogrodu 
Serio pani z fejsa ma rację.Jesteś nienormalna emotka  

za to mam dużą rodzinę emotka emotka
0 0

shell

#6194583 Napisano: 10.05.2016 19:02:13
Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.
0 0

joan

#6194586 Napisano: 10.05.2016 19:03:45
shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta.
0 0

mysz-s

#6194588 Napisano: 10.05.2016 19:05:31
joan napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

To nie jest żadna "zemsta".

W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.

Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek.

dajcie proszę link bo nie potrafie sobie znalesc emotka

edith: no tak szukalam lindor zamiast lindt juz mam emotka
0 0

joan

#6194589 Napisano: 10.05.2016 19:06:55
mysz-s napisał(a):

dajcie proszę link bo nie potrafie sobie znalesc emotka

Poszukaj na FB profil Lindt, a potem komentarze z boku po lewej.
0 0