Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

shell

#6194590 Napisano: 10.05.2016 19:07:15
joan napisał(a):

shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta.

Bo piszecie o jakis nazwiskach i jakis wypowiedziach na FB a ha tego nie widze. 
0 0

joan

#6194592 Napisano: 10.05.2016 19:08:12
shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Po lewej, "posty gości".
0 0

marzenier

#6194593 Napisano: 10.05.2016 19:08:13
Apropo tego śmiesznego komentarza na fc 

Kiedyś mój mąż,w chwili gdy dopadła mnie konkursowa gorycz zapytał.
Ej,a co cie bardziej Wkur. ..?
To że Ty nie wygrałaś,czy to ze wygrał ktoś inny.
Na moje CO??!!!Odp.
Bo jeżeli to pierwsze to spoko,następnym razem postarasz  się bardziej,albi temat z innej str.ugryziesz i poprostu będziesz próbowała dalej i przeżyjesz emotka
No a jeżeli to drugie??
No to cóż....
zaleje cie żółć i UMRZESZ!!!
Tak ze tego emotka
Wszystkim serdecznie gratuluję...
0 0

joan

#6194595 Napisano: 10.05.2016 19:10:28
marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka
0 0

shell

#6194603 Napisano: 10.05.2016 19:25:53
joan napisał(a):

shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Po lewej, "posty gości".

Dzięki! emotka

Ta Pani od komentarza ocenia widzę wszystkich jedną miarąemotka
W dodatku Ona pisze o stałych konkursowiczach ale skoro sama jest na forum tzn. że sama jest ( wg. tej swoje miary) stałą konkursowiczką, w dodatku, jakąś niewygrywającą więc tutaj tym bardziej Jej teoria pada emotka

Ja wygrałam ale stałą konkursowiczką nigdy nie nazwę swojej osoby hahaha emotka
0 0

mysia

#6194604 Napisano: 10.05.2016 19:26:31
joan napisał(a):

marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy.. 
0 0

Gość: enfamka

#6194606 Napisano: 10.05.2016 19:28:06
marzenier napisał(a):

Apropo tego śmiesznego komentarza na fc 

Kiedyś mój mąż,w chwili gdy dopadła mnie konkursowa gorycz zapytał.
Ej,a co cie bardziej Wkur. ..?
To że Ty nie wygrałaś,czy to ze wygrał ktoś inny.
Na moje CO??!!!Odp.
Bo jeżeli to pierwsze to spoko,następnym razem postarasz  się bardziej,albi temat z innej str.ugryziesz i poprostu będziesz próbowała dalej i przeżyjesz emotka
No a jeżeli to drugie??
No to cóż....
zaleje cie żółć i UMRZESZ!!!
Tak ze tego emotka
Wszystkim serdecznie gratuluję...

BOSKIE!!!
0 0

joan

#6194607 Napisano: 10.05.2016 19:29:01
Mysia napisał(a):

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy.. 

Widziałam skład tych cuksów, chyba pracował nad nim mgr chemii emotka Nadadzą się idealnie dla tej pani jako "prezent" emotka

shell - otóż to.
0 0

shell

#6194609 Napisano: 10.05.2016 19:34:35
Dodatkowo Wam powiem, że ja wysłałam 4 zgłoszenia. 2 na siebie, 1 na siostrę, 1 na mamę. Wiedziały o konkursie, kupiły te czekoladki, bo lubią i dały mi paragony. Więc pojechałam ostro czterema zgłoszeniami. Każde po około 400-500 znaków. Pralinki  były po 9,90 i po 12,90. Wygrało jedne ze zgłoszeń, które wysłałam na siebie - dostanę pralinki emotka ( podzielę się z rodziną emotka ) - ale wszystkie były moim zdaniem super, a nieczęsto jestem z siebie TAK zadowolona, ale temat mi podszedł i lekko mi się pisało. Nie spodziewałam się SPA, choć liczyłam choć na jedno emotka , ale co do pralinek to jestem zdziwiona, bo choć za poetkę się nie uważam, to jednak myślałam, że trafię więcej niż jeden taki zestaw słodyczy emotka Może przydzielili mi pralinki bo wysłałąm na siebie 2 zgłoszenia? emotka Cholerka wie emotka Cieszę się z wygranej emotka - będzie czym obdzielać emotka
0 0

shell

#6194623 Napisano: 10.05.2016 19:57:02
BUHAHAHA emotka
serio żeby dostać pralinki muszę im odesłać nawet nr PESEL?! cyrk...emotka
0 0

Gość: brudny

#6194626 Napisano: 10.05.2016 20:02:44
Numer dowodu, data wydania, pogrzało ich w tym Lindor?!
Do czego im te dane, bo na pewno nie do podatku ...
0 0

radosna

#6194627 Napisano: 10.05.2016 20:03:10
joan napisał(a):

shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Po lewej, "posty gości".

https://www.facebook.com/CzekoladaLINDT/
0 0

darog

#6194632 Napisano: 10.05.2016 20:12:13
joan napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka

Nie wierze w to co czytam.. Taa... bo profile osób biorących udział w konkursach-również tu zalogowanych są zawsze prawdziwe i zgodne z regulaminem fb.... Zgłaszac wszystkich.. po kolei.. Nagrode zabrała "konkursowiczka" ? Nie podoba mi się taki system "zemsty"

To nie jest żadna "zemsta".

W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.

Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek.

joan...Forum o konkursach jest z 20 w necie...Nie widzę w tej treści iż to forum e-konkursy... Kobieta nie zdzierżyła, napisała, a ilu TU jest takich, co mają 3 konta? jedno do szukania paragonów, inne , etc... Też zgłaszasz do administratora? Nadgorliwośc nie jest Ok.. A jak sprawdzasz prawdziwość profila na fb?? Bądź konsekwentna! Z pewnością wśród swoich znajomych tez masz inicjały typu obywatel "Pe Be". Mi by nie przeszkadzało, gdyby nawet ktoś na fejsbuku napisał: cenzura ryża... Wolność słowa ludki..
0 0

freyja88

#6194637 Napisano: 10.05.2016 20:20:36
Oj
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Po lewej, "posty gości".

emotka Konkursowicz-samo zło! Linki jakieś poszły w zgloszeniach? Jak dobrze poinformowana ta "normalna" (nie konkursowiczka, bo Ci nienormalni) Pani.
0 0

lena5_1985

#6194638 Napisano: 10.05.2016 20:22:44
Uprzedzam sprawę i zmienię temat. Gdy będą wyniki Lays tygodniowe proszę piszcie Ci co wygracie czy przedtem trafiliście pufy w II tygodniu emotka
0 0

edzia21

#6194639 Napisano: 10.05.2016 20:23:07
buncia88 napisał(a):

Oj

radosna napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Po lewej, "posty gości".

emotka Konkursowicz-samo zło! Linki jakieś poszły w zgloszeniach? Jak dobrze poinformowana ta "normalna" (nie konkursowiczka, bo Ci nienormalni) Pani.

Napisała, że wygrał ktoś, kogo zna - "wysłał link do YT i 2 zdania" emotka
0 0

joan

#6194640 Napisano: 10.05.2016 20:23:20
darog napisał(a):

joan...Forum o konkursach jest z 20 w necie...Nie widzę w tej treści iż to forum e-konkursy... Kobieta nie zdzierżyła, napisała, a ilu TU jest takich, co mają 3 konta? jedno do szukania paragonów, inne , etc... Też zgłaszasz do administratora? Nadgorliwośc nie jest Ok.. A jak sprawdzasz prawdziwość profila na fb?? Bądź konsekwentna! Z pewnością wśród swoich znajomych tez masz inicjały typu obywatel "Pe Be". Mi by nie przeszkadzało, gdyby nawet ktoś na fejsbuku napisał: cenzura ryża... Wolność słowa ludki..

Masz rację, odruchowo pomyślałam o nas - bo na inne fora nie wchodzę emotka Tu się przyznaję do błędu myślowego.

Ilu tu jest głupków, pytasz? Myślę, że standardowa ilość, średnia społeczna emotka Niby jak Twoim zdaniem miałabym szukać mnogości ich wcieleń i po co? Zgłaszam adminom tylko posty niezgodne z regulaminem strony, na której są zamieszczone. Czyli spam klikowy, niebezpieczne linki, podejrzane wpisy, bełkot nie na temat - to wystarczy.

Dobrze, ze sobie ręki uciąć nie dałeś, bo akurat wszyscy moi znajomi na FB mają prawidłowe imiona i nazwiska. Co więcej, jeśli ktoś ze znajomych ma fikcyjne dane, nie potwierdziłam jego zaproszenia. Właśnie w tej Twojej koncepcji "wolności słowa" tkwi szkopuł - osoby z fikcyjnymi danymi często stosują ową wolność na FB w postaci agresji słownej i atakują innych ludzi. Fejsbuczowy regulamin mówi jasno: jako realna osoba imię i nazwisko masz mieć prawdziwe. Jak komuś taki układ nie pasuje, może sobie stworzyć profil fikcyjnego bohatera o nazwie Miki Małs.
0 0

darog

#6194643 Napisano: 10.05.2016 20:26:05
Już  myślałem, że do mnie spóźniony mail od pralin wysłali..I tak się zastanowiłem: meble rattanowe? Były takie nagrody dodatkowe??  A to Lidl..
Zero wygranych, moje 2 zgłoszenia.

Ale w sumie, jeśli patrzą przy wyłonieniu laureatów na adresy/miasta/ nazwiska, to nieteges... Skoro mają super odp-to dlaczego mają nie wygrać?? Choćby i 10 raz w Lindt?
0 0

darog

#6194651 Napisano: 10.05.2016 20:35:05
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Masz rację, odruchowo pomyślałam o nas - bo na inne fora nie wchodzę emotka Tu się przyznaję do błędu myślowego.

Ilu tu jest głupków, pytasz? Myślę, że standardowa ilość, średnia społeczna emotka

joan...jeśli ona czyta i jest na TYM forum..to te wpisy z fb już usunęła...zaraz po pierwszym TU komentarzu..
0 0

joan

#6194654 Napisano: 10.05.2016 20:37:32
darog napisał(a):

joan...jeśli ona czyta i jest na TYM forum..to te wpisy z fb już usunęła...zaraz po pierwszym TU komentarzu..

Fejkowe profile nie dbają o to co i gdzie zamieszczają, bo nie liczą się z nikim i z niczym, anonimowość gwarantuje popuszczenie cugli emotka To jak napisanie na murzę sprejem "Chudy z klasy IIb jest głupek."
0 0