Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: enfamka

#6197115 Napisano: 15.05.2016 16:43:39
mia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

dede napisał(a):

Czy w oświadczeniu Garnier Tesco wystarczy, że podpiszę tylko oświadczenie że jestem autorem hasła? Chyba nie muszę zgadzać się na ich newsletter i cele marketingowe? To nie ma związku z konkursem. Jak robicie?
Swoją drogą udało się komuś odesłać dane za pomocą tego maila podanego w regulaminie? emotka

chyba mają przepełnioną skrzynkę....emotka

Ja odsyłałam przedwczoraj i dzisiaj, i nic nie wróciło... emotka Potwierdzenia tez zresztą brak.
Odsyłałyście na ten mail: wiosnapelnakomplementow@bbcg.pl ?

mi wracało ciągle, napisałam do nich, odpisali że już naprawili i poszło dobrze, ale to było w pierwszy dzień, teraz nie wiem czy działa!
0 0

edzia21

#6197116 Napisano: 15.05.2016 16:45:54
mia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

dede napisał(a):

Czy w oświadczeniu Garnier Tesco wystarczy, że podpiszę tylko oświadczenie że jestem autorem hasła? Chyba nie muszę zgadzać się na ich newsletter i cele marketingowe? To nie ma związku z konkursem. Jak robicie?
Swoją drogą udało się komuś odesłać dane za pomocą tego maila podanego w regulaminie? emotka

chyba mają przepełnioną skrzynkę....emotka

Ja odsyłałam przedwczoraj i dzisiaj, i nic nie wróciło... emotka Potwierdzenia tez zresztą brak.
Odsyłałyście na ten mail: wiosnapelnakomplementow@bbcg.pl ?

Zwrotki niestety nie mają ustawionej emotka
0 0

trampek,

#6197132 Napisano: 15.05.2016 17:15:30
mam pytanie czy w loterii kamis można raz wygrać na cały konkurs czy raz na kazda nagrodę (noz, młynek, przyprawniki)? bo mam kompa w naprawie i jestem na kompie z doskoku a chce zagrac emotka
0 0

Gość: do.ta.3

#6197133 Napisano: 15.05.2016 17:17:52
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

beacia121 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy na konkurs Carefree w Hebe trzeba podawać numer paragonu, bo w regulaminie jest inaczej, a w opisie na stronie inaczej...?

Ja wysyłałam z numerem paragonu. Dostałam zwrotkę z podziękowaniami za udział w konkursie emotka

Zwrotki idą z automatu, sprawdzana jest tylko poprawność prefixu, a czy nastpnie napiszesz numer paragonu, czy nie, czy wyślesz jedynie np. wykrzyknik - Twoja sprawa, zwrotka przyjdzie. 

Ja wysyłam z numerem paragonu. Oni zawsze chcą numer.
Moim zdaniem Smolar poprawi regulamin, zapewni, że rozpatrzy wcześniejsze zgłoszenia bez numeru paragonu, po czym cichaczem wywali je do kosza. emotka Już chyba była kiedyś taka akcja.

Faktycznie jest mała "zmyłka" bo na plakacie jest informacja że tylko odpowiedź a w regulaminie już że też numer paragonu ja wysłałam z numerem paragonu bo wiadomo lepiej być przezornym 
w ogóle tutaj w tym konkursie cały czas jest coś najpierw inne daty w gazetce hebe a inne u nich na stronie a teraz to z smsami 
0 0

kamil17

#6197149 Napisano: 15.05.2016 18:20:26
defed napisał(a):

kamil17 napisał(a):

orientuje się ktoś czy na ten konk biedronki

http://www.biedro...nkurs-coca-cola-4-05

trzeba kupować te produkty i musza być na osobnym paragonie?? czy mogę kupić 10 puszek i na jeden nr. paragonu 10 zgłoszen wysłać ?

Można kilka na 1 paragon emotka
___
Wprzypadku, gdy Uczestnik dokonał zakupu kilku Produktów Promocyjnych, a sprzedaż
wszystkich stwierdzona jest jednym paragonem, Uczestnikowi przysługuje prawo dokonania
Zgłoszenia każdego Produktu Promocyjnego, pod warunkiem, iż na podstawie paragonu
można ustalić liczbę zakupionych Produktów Promocyjnych.
źródło: REGULAMIN

dzięki emotka
0 0

mama2006

#6197161 Napisano: 15.05.2016 19:15:27
wpisuję tutaj, bo chwilowo mam mam blokadę na wątek Kauflanda. Wysłałam skan paragonu i oświadczenie na Troszczymy się......ale na razie brak odpowiedzi. Moje pytanie, czy dostajecie zwrotki z Kauflanda?
0 0

visserarthur

#6197163 Napisano: 15.05.2016 19:20:31
mama2006 napisał(a):

wpisuję tutaj, bo chwilowo mam mam blokadę na wątek Kauflanda. Wysłałam skan paragonu i oświadczenie na Troszczymy się......ale na razie brak odpowiedzi. Moje pytanie, czy dostajecie zwrotki z Kauflanda?

W spamie zobacz
0 0

mama2006

#6197164 Napisano: 15.05.2016 19:22:20
visserarthur napisał(a):

mama2006 napisał(a):

W spamie zobacz

nie ma właśnie
0 0

Gość: defed

#6197165 Napisano: 15.05.2016 19:23:40
mama2006 napisał(a):

Słałam w piątek. Zwrotkę dostałam niemal od razu po przesłaniu paragonu, o taką:
Szanowni Państwo,W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.
Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu sporządzonego w obecności kuriera.
Z poważaniem
TQ Group
0 0

mama2006

#6197168 Napisano: 15.05.2016 19:25:33
defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Słałam w piątek. Zwrotkę dostałam niemal od razu po przesłaniu paragonu, o taką:
Szanowni Państwo,W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.
Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu sporządzonego w obecności kuriera.
Z poważaniem
TQ Group

wiem, bo zawsze też dostawałam a teraz nic, null, zero. Mam konto na gazeta.pl. może to u nich coś się dzieje?
0 0

Gość: defed

#6197171 Napisano: 15.05.2016 19:29:01
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Wysłałam im wiadomość testową, bez zawartości - po 2 sekundach otrzymałam taką sama zwrotkę. Czyli u nich wszystko ok.

0 0

wiesia30

#6197173 Napisano: 15.05.2016 19:47:45
defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Z poważaniem
TQ Group

wiem, bo zawsze też dostawałam a teraz nic, null, zero. Mam konto na gazeta.pl. może to u nich coś się dzieje?

Wysłałam im wiadomość testową, bez zawartości - po 2 sekundach otrzymałam taką sama zwrotkę. Czyli u nich wszystko ok.

ja nic nie dostałam
0 0

Pawel91

#6197177 Napisano: 15.05.2016 20:22:59
Bardzo proszę o kontakt osoby, które w Biedronce wygrały 2 bilety +karta 1000 zł. Mi także się udało - ale chciałbym nawiązać kontakt z takimi osobami emotka
0 0

estrelitta

#6197179 Napisano: 15.05.2016 20:28:37
wiesia30 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Z poważaniem
TQ Group

ja nic nie dostałam

Wysłałam przed chwilą dane i przyszła taka sama zwrotka - była w spamie 
0 0

aniutka

#6197180 Napisano: 15.05.2016 20:29:51
wiesia30 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Z poważaniem
TQ Group

ja nic nie dostałam

Cierpliwości, dostaniesz ja też tak miałam, chyba dopiero po godzinie dostałam  emotka Mam pocztę na gazecie  emotka
0 0

wiesia30

#6197191 Napisano: 15.05.2016 21:18:33
aniutka napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Z poważaniem
TQ Group

ja nic nie dostałam

Cierpliwości, dostaniesz ja też tak miałam, chyba dopiero po godzinie dostałam  emotka Mam pocztę na gazecie  emotka

0 0

dede

#6197197 Napisano: 15.05.2016 21:45:52
Podpisujecie wszystkie zgody na oświadczeniu Garnier Tesco? Już zgłupiałam niby dwie ostatnie nie dotyczą samego konkursu, ale jakoś tak dziwnie, że oświadczam tylko o prawach autorskich do hasła, bo gdzie zawarto te inne formułki w stylu zapoznałam się z regulaminem, mam 18 lat, nie jestem członkiem rodziny organizatora i takie tam?
0 0

sylwika76

#6197213 Napisano: 15.05.2016 22:18:30
kate87 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie z visą w razie wygranej trzeba mieć paragon i potwierdzenie płatnością czy wystarczy samo potwierdzenie płatnością ???

wystarczy potwierdzenie

dzięki za odpowiedź emotka
0 0

jokan

#6197226 Napisano: 15.05.2016 23:25:50
A jak to jest z Laysami, mozna wysyłać bez kodów a potem uzupełnić? W koncu wysłałam pierwsze zgłoszenie emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6197229 Napisano: 15.05.2016 23:36:22
jokan napisał(a):

A jak to jest z Laysami, mozna wysyłać bez kodów a potem uzupełnić? W koncu wysłałam pierwsze zgłoszenie emotka

Coś tam wyczytałam, że tak można, ale nie jestem ekspertem w tej branży, gdyż przed chwilą wysłałam pierwsze badziewne zgłoszenie na próbę... Udało mi się wreszcie odczytać 2 kody z dużych paczek pod lampą halogenową, ale nie jestem pewna co do ich prawidłowości... Żadnej zwrotki nie otrzymałam... Czy Oni informują w razie "W", że któryś z kodów jest nieprawidłowy ? I czy w ogóle wysyłają jakieś potwierdzenie udziału e-mailem w sensie podziękowania ? 
0 0