Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mariolakal

#6197008 Napisano: 14.05.2016 22:59:52
W  konku lay'sów powinni przyznawać te pufy każdemu POTENCJALNEMU uczestnikowi w ramach rekompensaty za ubytek na zdrowiu.. Od dwóch tygodni próbuję odczytać te kody pod różnym kątem, światłem, pod lupą, w okularach i G...O ! Jeszcze tylko pod latarnią nie byłam... Mój wzrok i nerwy są u kresu wytrzymałości...   emotka
0 0

lola.lola

#6197009 Napisano: 14.05.2016 23:00:44
mariolakal napisał(a):

W  konku lay'sów powinni przyznawać te pufy każdemu POTENCJALNEMU uczestnikowi w ramach rekompensaty za ubytek na zdrowiu.. Od dwóch tygodni próbuję odczytać te kody pod różnym kątem, światłem, pod lupą, w okularach i G...O ! Jeszcze tylko pod latarnią nie byłam... Mój wzrok i nerwy są u kresu wytrzymałości...   emotka

Kupujcie duże paczki, tam są kody bardzo widoczne..
0 0

alaalicja

#6197010 Napisano: 14.05.2016 23:02:59
lola.lola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

albo na małych paprykowych lepiej widać emotka  zielona cebulka mnie dzisiaj z równowagi wyprowadziła emotka  już myslałam, że na kilku nie mam emotka
0 0

kate87

#6197012 Napisano: 14.05.2016 23:07:11
sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie z visą w razie wygranej trzeba mieć paragon i potwierdzenie płatnością czy wystarczy samo potwierdzenie płatnością ???

wystarczy potwierdzenie
0 0

stefania7

#6197015 Napisano: 14.05.2016 23:32:08
kate87 napisał(a):

wygrał ktos z Was w konkursie SANOFI - MAgne b6 ( dokłądnieten:http://www.e-konk...6.html#.VzeLsZGLS00)

Po co im mój PESEL? Brał ktoś z Was udział?

z którego dnia masz wygraną?
0 0

jokan

#6197016 Napisano: 14.05.2016 23:35:21
alaalicja napisał(a):

lola.lola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

albo na małych paprykowych lepiej widać emotka  zielona cebulka mnie dzisiaj z równowagi wyprowadziła emotka  już myslałam, że na kilku nie mam emotka

potwierdzam, na malej z zieloną cebulką kompletnie niewidoczny kod, dopiero pod kątem i to pod jedną lampką biurkową...
0 0

snowflake

#6197019 Napisano: 14.05.2016 23:42:19
jokan napisał(a):

potwierdzam, na malej z zieloną cebulką kompletnie niewidoczny kod, dopiero pod kątem i to pod jedną lampką biurkową...

u mnie tak jest z paprykowymi  emotka  w świetle dziennym absolutnie nic nie widać emotka
0 0

Natie77

#6197020 Napisano: 14.05.2016 23:44:56
snowflake napisał(a):

jokan napisał(a):

u mnie tak jest z paprykowymi  emotka  w świetle dziennym absolutnie nic nie widać emotka

O dokładnie! Cebulkowe, małe, przeklinam je! Jeden kod odczytałam, drugi czeka na lepsze oczy!
0 0

shell

#6197030 Napisano: 15.05.2016 00:45:55
Natie77 napisał(a):

snowflake napisał(a):

jokan napisał(a):

O dokładnie! Cebulkowe, małe, przeklinam je! Jeden kod odczytałam, drugi czeka na lepsze oczy!

Pisałam o tym już w pierwszym tygodniu konkursu emotka
0 0

shell

#6197032 Napisano: 15.05.2016 00:47:16
jokan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

shell napisał(a):

jokan napisał(a):

shell napisał(a):

jokan napisał(a):

kupilam dzisiaj 2 male paczki Laysow, i co ? w jeden jest kod, a w drugiej nie ma emotka , to ma byc ten kod na zgrzewie w srodku opakowania?

tak, spróbuj podświetlić ekranem telefonu (nawet w ciemnym pokoju)

ale po co, jak w jednej bez nieczego widac, a drugiej nie ma nic wytłoczone emotka

jest wytłoczone ale słabiej widać albo nawet wcale
nie chcesz to nie podświetlaj emotka

oświetlone z gory na dół, i ze wszystkich stron i nie widzę, to są kody literowe tak?

zrób zdjęcie z lampą emotka

o matko i córko, jest ! i tylko pod jedną lampką biurkową go widać, ale nie wiem czy poprawnie spisałam...no cóż, okaże się, na FB czytałam, że nie trzeba zachowywac opakowań

Jeśli przeszło zgłoszenie to kod jest dobry - w razie pomyłki w odczytywaniu, system nie przyjmuje hasła. Opakowania można wyrzucić.
0 0

kate87

#6197034 Napisano: 15.05.2016 07:11:19
stefania7 napisał(a):

kate87 napisał(a):

wygrał ktos z Was w konkursie SANOFI - MAgne b6 ( dokłądnieten:http://www.e-konk...6.html#.VzeLsZGLS00)

Po co im mój PESEL? Brał ktoś z Was udział?

z którego dnia masz wygraną?

nie mam pojecia.nie napisali a ja nie wiem kiedy wypełniałam ta ankiete
0 0

jokan

#6197035 Napisano: 15.05.2016 08:44:37
shell napisał(a):

jokan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

shell napisał(a):

jokan napisał(a):

shell napisał(a):

jokan napisał(a):

kupilam dzisiaj 2 male paczki Laysow, i co ? w jeden jest kod, a w drugiej nie ma emotka , to ma byc ten kod na zgrzewie w srodku opakowania?

tak, spróbuj podświetlić ekranem telefonu (nawet w ciemnym pokoju)

ale po co, jak w jednej bez nieczego widac, a drugiej nie ma nic wytłoczone emotka

jest wytłoczone ale słabiej widać albo nawet wcale
nie chcesz to nie podświetlaj emotka

oświetlone z gory na dół, i ze wszystkich stron i nie widzę, to są kody literowe tak?

zrób zdjęcie z lampą emotka

o matko i córko, jest ! i tylko pod jedną lampką biurkową go widać, ale nie wiem czy poprawnie spisałam...no cóż, okaże się, na FB czytałam, że nie trzeba zachowywac opakowań

Jeśli przeszło zgłoszenie to kod jest dobry - w razie pomyłki w odczytywaniu, system nie przyjmuje hasła. Opakowania można wyrzucić.

dzieki, ale wczoraj nie puscilam zgloszenia, bo nie mialam wenyemotka , moze dzisiaj mnie ona odwiedzi emotka
0 0

saba44

#6197063 Napisano: 15.05.2016 12:12:29
czy ktoś mógłby podać mi hasło z krzyżówki Skarbu z maja? Niestety już nie mogę nigdzie zdobyć gazety emotka
0 0

mia

#6197064 Napisano: 15.05.2016 12:15:30
edzia21 napisał(a):

beacia121 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy na konkurs Carefree w Hebe trzeba podawać numer paragonu, bo w regulaminie jest inaczej, a w opisie na stronie inaczej...?

Ja wysyłałam z numerem paragonu. Dostałam zwrotkę z podziękowaniami za udział w konkursie emotka

Zwrotki idą z automatu, sprawdzana jest tylko poprawność prefixu, a czy nastpnie napiszesz numer paragonu, czy nie, czy wyślesz jedynie np. wykrzyknik - Twoja sprawa, zwrotka przyjdzie. 

Ja wysyłam z numerem paragonu. Oni zawsze chcą numer.
Moim zdaniem Smolar poprawi regulamin, zapewni, że rozpatrzy wcześniejsze zgłoszenia bez numeru paragonu, po czym cichaczem wywali je do kosza. emotka Już chyba była kiedyś taka akcja.
0 0

saba44

#6197074 Napisano: 15.05.2016 13:16:30
dzięki
andii napisał(a):

saba44 napisał(a):

czy ktoś mógłby podać mi hasło z krzyżówki Skarbu z maja? Niestety już nie mogę nigdzie zdobyć gazety emotka

hello,hasło z maja to  "konturowanie twarzy"

0 0

dede

#6197080 Napisano: 15.05.2016 13:33:08
Czy w oświadczeniu Garnier Tesco wystarczy, że podpiszę tylko oświadczenie że jestem autorem hasła? Chyba nie muszę zgadzać się na ich newsletter i cele marketingowe? To nie ma związku z konkursem. Jak robicie?
Swoją drogą udało się komuś odesłać dane za pomocą tego maila podanego w regulaminie? emotka
0 0

kamil17

#6197085 Napisano: 15.05.2016 13:58:15
orientuje się ktoś czy na ten konk biedronki

http://www.biedro...nkurs-coca-cola-4-05

trzeba kupować te produkty i musza być na osobnym paragonie?? czy mogę kupić 10 puszek i na jeden nr. paragonu 10 zgłoszen wysłać ?
0 0

Gość: defed

#6197094 Napisano: 15.05.2016 15:26:45
kamil17 napisał(a):

orientuje się ktoś czy na ten konk biedronki

http://www.biedro...nkurs-coca-cola-4-05

trzeba kupować te produkty i musza być na osobnym paragonie?? czy mogę kupić 10 puszek i na jeden nr. paragonu 10 zgłoszen wysłać ?

Można kilka na 1 paragon emotka
___
Wprzypadku, gdy Uczestnik dokonał zakupu kilku Produktów Promocyjnych, a sprzedaż
wszystkich stwierdzona jest jednym paragonem, Uczestnikowi przysługuje prawo dokonania
Zgłoszenia każdego Produktu Promocyjnego, pod warunkiem, iż na podstawie paragonu
można ustalić liczbę zakupionych Produktów Promocyjnych.
źródło: REGULAMIN
0 0

sylzab2294

#6197109 Napisano: 15.05.2016 16:31:39
dede napisał(a):

Czy w oświadczeniu Garnier Tesco wystarczy, że podpiszę tylko oświadczenie że jestem autorem hasła? Chyba nie muszę zgadzać się na ich newsletter i cele marketingowe? To nie ma związku z konkursem. Jak robicie?
Swoją drogą udało się komuś odesłać dane za pomocą tego maila podanego w regulaminie? emotka

chyba mają przepełnioną skrzynkę....emotka
0 0

mia

#6197114 Napisano: 15.05.2016 16:36:35
sylzab2294 napisał(a):

dede napisał(a):

chyba mają przepełnioną skrzynkę....emotka

Ja odsyłałam przedwczoraj i dzisiaj, i nic nie wróciło... emotka Potwierdzenia tez zresztą brak.
Odsyłałyście na ten mail: wiosnapelnakomplementow@bbcg.pl ?
0 0