Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

trampek,

#6202811 Napisano: 27.05.2016 22:14:40
kiedy beda informowac czy dostalo sie do testow J.beama 1500 butelek bylo z fb?
0 0

Gość: karolkas

#6202829 Napisano: 27.05.2016 22:41:14
zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Zezowaty z pewnością nie miała na myśli tego, o co ją podejrzewasz emotka
Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.

oj też pamiętam, że ktoś się moim nazwiskiem podpisał pod tym listem
0 0

Gość: basku

#6202832 Napisano: 27.05.2016 22:49:32
trampek, napisał(a):

z tego co pamietam mialo byc info do 27 V emotka
0 0

Gość: Barimor

#6202855 Napisano: 28.05.2016 07:03:17
Czy ktoś wie jak jest z promocją LAYS, czy jedna osoba może wygrać kilka puf czy telewizorów?
0 0

Gość: dang21

#6202857 Napisano: 28.05.2016 07:26:28
Barimor napisał(a):

Czy ktoś wie jak jest z promocją LAYS, czy jedna osoba może wygrać kilka puf czy telewizorów?

Jedna pufa i jeden tv emotka
0 0

sylwika76

#6202867 Napisano: 28.05.2016 09:48:44
czy na konkurs belvita Leclerc  ma być dowolny produkt? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie otwiera mi się regulamin
0 0

Gość: dang21

#6202870 Napisano: 28.05.2016 10:00:18
sylwika76 napisał(a):

czy na konkurs belvita Leclerc  ma być dowolny produkt? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie otwiera mi się regulamin

Nie ma w regulaminie żadnych ograniczeń.  Ja kupiłam dowolny emotka
0 0

asantesana

#6202872 Napisano: 28.05.2016 10:06:06
sylwika76 napisał(a):

W regulaminie nie ma ograniczeń, ale na stronie pod hasłem produkty nie są wymienione wszystkie, bo ja chciałam kupić coś, czego na liście nie ma, są takie:
  • belVita Orzechy i miód 50 g
  • belVita Zboża i mleko 50 g
  • belVita Kakaowe 50 g
  • belVita Musli z owocami 50 g
  • belVita Kakaowe z nadzieniem jogurtowym 50,6 g
  • belVita Kakaowe z nadzieniem jogurtowym 253 g
  • belVita Yoghurt Crunch 253 g
  • belVita Cocoa Crunch 253 g
  • belVita Duo Crunch 253 g
  • belVita Orzechy i miód 300 g
  • belVita Kakaowe 300 g
  • belVita Musli z owocami 300 g
  • belVita Zboża i mleko 300 g
  • belVita Owoce leśne 300 g
  • belVita Tartine Choco 250 g
  • belVita Tartine Milk&Honey 250 g
W Auchan chyba była lista w regulaminie o ile mnie pamięć nie myli.
0 0

noisy0000

#6202876 Napisano: 28.05.2016 10:25:21
Barimor napisał(a):

Jedna osoba może wygrać jedną pufę i jeden telewizor
0 0

onagra

#6202884 Napisano: 28.05.2016 11:21:02
Hej czy ktoś się orientuje czy w konkursie kibica w Kauflandzie trzeba mieć paragon z danego etapu czy to nie ma znaczenia?? Będę wdzięczna za pomoc emotka
0 0

asantesana

#6202899 Napisano: 28.05.2016 12:46:43
Czy w konkursie ogólnopolskim Colgate nie ma absolutnie żadnego ograniczenia znaków? emotka
0 0

Gość: barcza

#6202909 Napisano: 28.05.2016 13:32:14
lena5_1985 napisał(a):

brudny napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.

Skoro jest taka znana i wygrała tyle nagród to trudno chyba zachować anonimowość. Mało kto z tego forum o niej nie słyszał, więc nie wiem po co chcecie wprowadzać jakieś tabu na temat jej wygranej tylko dlatego, że sama się nie chwali na forum. Każdy kto wygrywa jakieś nagrody wpada w krąg zainteresowania konkursowiczów, tych mniej i bardziej obeznanych i nie widzę w tym nic dziwnego. A motyw z donoszeniem każdy może podnieść nawet przy wygranym kole z c4 emotka

Ja nie znam emotka  

Ja tez nie znam emotka
0 0

freyja88

#6202913 Napisano: 28.05.2016 13:58:26
barcza napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

brudny napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Skoro jest taka znana i wygrała tyle nagród to trudno chyba zachować anonimowość. Mało kto z tego forum o niej nie słyszał, więc nie wiem po co chcecie wprowadzać jakieś tabu na temat jej wygranej tylko dlatego, że sama się nie chwali na forum. Każdy kto wygrywa jakieś nagrody wpada w krąg zainteresowania konkursowiczów, tych mniej i bardziej obeznanych i nie widzę w tym nic dziwnego. A motyw z donoszeniem każdy może podnieść nawet przy wygranym kole z c4 emotka

Ja nie znam emotka  

Ja tez nie znam emotka

Ani Ja emotka Czas pokazał, że jednak nie warto się chwalić wygranymi za często. Właśnie po to, żeby nie wpaść w ten cały"krąg zainteresowania". Jak dostałam kiedyś na pw listę tego co wygrałam (normalnie prawie roczne rozliczenie. Duzej cześci z tego nawet nie pamiętałam) to...się trochę przestraszyłam. Rząd sie powinien uczyć od niektórych forumowiczów inwigillacji ludzi emotka
0 0

lena5_1985

#6202918 Napisano: 28.05.2016 14:11:43
buncia88 napisał(a):

barcza napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

brudny napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja nie znam emotka  

Ja tez nie znam emotka

Ani Ja emotka Czas pokazał, że jednak nie warto się chwalić wygranymi za często. Właśnie po to, żeby nie wpaść w ten cały"krąg zainteresowania". Jak dostałam kiedyś na pw listę tego co wygrałam (normalnie prawie roczne rozliczenie. Duzej cześci z tego nawet nie pamiętałam) to...się trochę przestraszyłam. Rząd sie powinien uczyć od niektórych forumowiczów inwigillacji ludzi emotka

Dziwnie bym się poczuła gdyby ktoś mi zaczął wyliczać moje wygrane. Jeśli ktoś to robi to mam wrażenie że przemawia przez tą osobę lekka zazdrość. Bo skoro osoba, o które mowa o tym nie mówi to widocznie nie chce, by było to powszechnie na forum wypowiedziane. To, że wygrała i tam były jej dane nie znaczy że należy teraz to rozpowszechniać. Dane jej były, ponieważ takie były wymagania i prace były jawne, ale to nie oznacza, że teraz jest osobą publiczną i chce nią być wśród forumowiczów.
0 0

maria1980

#6202927 Napisano: 28.05.2016 15:21:19
barcza napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

brudny napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja nie znam emotka  

Ja tez nie znam emotka

Ja też nie znam ... nawet ze słyszenia ,ale ze mnie taki konkursowicz jak z koziej .... Trąbka ;) 
0 0

Natie77

#6202945 Napisano: 28.05.2016 18:00:16
Przepraszam,że nie w powyższym temacie,ale (nie mogę znaleźć w regulaminie) czy w Ż do kwadratu może jedna osoba wygrać kilka razy nagrodę dzienną?
0 0

lena5_1985

#6202949 Napisano: 28.05.2016 18:39:00
basku napisał(a):

trampek, napisał(a):

z tego co pamietam mialo byc info do 27 V emotka

Zmienili że do 30.05, bo się nie wyrobili. "O wynikach Konkursu zwycięzcy zostaną poinformowani wiadomością e-mail do dnia 30.05.2016r." - tak jest teraz w Regulaminie.
0 0

sylwika76

#6202958 Napisano: 28.05.2016 20:09:33
asantesana i dang21 bardzo dziękuję za odpowiedź
0 0

magisterek

#6202962 Napisano: 28.05.2016 20:52:36
Natie77 napisał(a):

Przepraszam,że nie w powyższym temacie,ale (nie mogę znaleźć w regulaminie) czy w Ż do kwadratu może jedna osoba wygrać kilka razy nagrodę dzienną?

W cąłym konkursie 1 osoba może wygrać 1 nagrodę danego stopnia.
0 0

magisterek

#6202963 Napisano: 28.05.2016 20:54:29
onagra napisał(a):

Hej czy ktoś się orientuje czy w konkursie kibica w Kauflandzie trzeba mieć paragon z danego etapu czy to nie ma znaczenia?? Będę wdzięczna za pomoc emotka

Tak jak w mocy nagród - Promocyjny zakup musi mieścić się w terminie konkursowym, nie ma znaczenia z którego etapu! Ważne aby był z datą objętą konkursem i oczywiście najpierw zakup, potem zgłoszenie.
0 0