Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kate1980

#6202669 Napisano: 27.05.2016 16:14:57
asandraa napisał(a):

Czy Wam też nie wyświetlają się wyniki na stronie Cosmopolitan konkurs złóż życzenia na 19 urodziny? Czyżby ten konkurs to była totalna porażka?

ten konkurs to faktycznie totalna porażka. dalej wyniki nie zgadzają się, gdyż jedna osoba widnieje przy dwóch różnych nagrodach. mieli to poprawić i cisza. mieli usunąć osoby, których odpowiedzi wpłynęły po terminie i cisza.  na FB podali dodatkowe 4 osoby i zaraz po tym je wykasowali. szkoda gadać.
0 0

Gość: brudny

#6202686 Napisano: 27.05.2016 17:30:00
joan napisał(a):

brudny napisał(a):

chociażby po to, aby inni widzieli, że nie wygrywają znajomi organizatorów, a te osoby, które się przykładają do swoich zgłoszeń?

Jeśli kogoś interesuje, czy dany organizator nagradza uczestników, czy swoją rodzinę, wystarczy zapytać na forum. Wtedy na pewno ktoś ANONIMOWO odpowie.

xpac - gdyby ta pani chciała się pochwalić swoimi zdolnościami i świecić przykładem, wpisałaby nagrody w stosowny wątek. Więc może poczekajcie z tymi "gratulacjami", bo najwidoczniej potrafi bez nich żyć emotka

Ogólnie to se myślę, że aby komuś coś tak wyliczać, naprawdę trzeba wyobraźni nie mieć. Nikomu to nie pomoże, a zaszkodzić może bardzo - ale nie będę się rozpisywać, kto wie, ten wie emotka

joan chyba nie rozumiesz znaczenia slow wyliczac, bo nikt z nas niczego takiego nie robil.
Ja nie jestem jednoczesnie przyzwoitkiem zeby wyliczac co jest na + a co na - dla danej osoby.
z prywatnością najwyraźniej nie ma problemu skoro w kazdym duzym konkursie daje swoja twarz, wiec nie widze podstaw dlaczego mialbym ukrywac jej wygrane ... Chyba ze o czyms nie wiemy i rozmawiamy z autorką?
0 0

joan

#6202688 Napisano: 27.05.2016 17:35:17
brudny - nikt tu niczego tej pani nie wyliczał, a nagle wiem, co wygrała. No cud! emotka

Czasami zgoda na ujawnienie wizerunku jest warunkiem odbioru nagrody, z prywatnością nie ma to nic wspólnego.

Takie wyliczanie nagród tylko prowokuje osoby... psychicznie niepoukładane, które potem węszą, skarżą się organizatorom, jęczą sponsorom, grzebią w cudzych talerzach i publicznie roztrząsają, kto i co wygrał & sprzedaje na allegro emotka

Nie jestem omawianą osobą, konkursy foto to dla mnie raczej odskocznia od pozostałych, omijam je łukiem niezbyt szerokim emotka
0 0

Gość: tusienka

#6202690 Napisano: 27.05.2016 17:46:17
W sprawie akcji,, Żółty rower" . Ja chyba jestem blondynką...ale... Dziwne te pola. Najpierw kod pocztowy potem pole ,,miejscowość"... i co wpisać? Miejscowość w sensie poczta czy miejscowość ( wieś ) w której się mieszka? Nie trzeba podawać nr domu? 
0 0

Gość: cherry_coke

#6202701 Napisano: 27.05.2016 18:18:59
Tak z innej beczki: czy z Nałęczowianki przychodzą jakieś potwierdzenia przy zgłoszeniu przez stronę?
0 0

monia676

#6202702 Napisano: 27.05.2016 18:21:35
cherry_coke napisał(a):

Tak z innej beczki: czy z Nałęczowianki przychodzą jakieś potwierdzenia przy zgłoszeniu przez stronę?

nie, tylko na dole strony takie małe podziękowanie za przyjęcie zgłoszenia
0 0

Gość: cherry_coke

#6202704 Napisano: 27.05.2016 18:22:37
monia676 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

nie, tylko na dole strony takie małe podziękowanie za przyjęcie zgłoszenia

Dziękuję za odpowiedź. emotka  
0 0

vazzz

#6202705 Napisano: 27.05.2016 18:26:59
A propos Nałęczowianki. Dziś o 15.37 miałam telefon z nr zastrzeżonego a 20 minut później dostałam smsa, że wygrałam w loterii Nałęczowianki. Czy może ktoś z Was się orientuje czy wcześniejszy telefon też był od nich?
0 0

Gość: iskierka

#6202710 Napisano: 27.05.2016 18:55:21
 Danone paragony .
Wysłałam wygrane paragony ponad 2 h temu i na razie nie wróciły .Mozliwe że już ogarneli sytuację.
0 0

Gość: asiatok

#6202712 Napisano: 27.05.2016 19:02:12
 Czy fit&easy informowało dzisiaj?
0 0

Gość: dang21

#6202714 Napisano: 27.05.2016 19:07:52
asiatok napisał(a):

Czy fit&easy informowało dzisiaj?

Wydaje mi się, że nie emotka
0 0

jokan

#6202715 Napisano: 27.05.2016 19:12:49
magnus napisał(a):

Jeśli chodzi o Prince Polo to dla mnie jeden z bardziej żenujących konkursusów, nie dlatego,że mnie tam nie ma, bo chyba nawet za te 200 zł  pewnych rzeczy poprostu nie zrobię. Nie wiem czy to śmieszne,  żałosne czy cwane w I etapie konkursu  mieć na imię raz Beata raz Joanna (przykład z sufitu) tylko dlatego, że się ma inny kolor okularów czy biega się wokół innego słupka emotka   

slyszalam (kolezanka pisala), ze tam wygrywaja prawie ciagle te same osoby, ale ile w tym prawdy to nie wiem....
0 0

Gość: tusienka

#6202720 Napisano: 27.05.2016 19:19:48
jokan napisał(a):

magnus napisał(a):

Jeśli chodzi o Prince Polo to dla mnie jeden z bardziej żenujących konkursusów, nie dlatego,że mnie tam nie ma, bo chyba nawet za te 200 zł  pewnych rzeczy poprostu nie zrobię. Nie wiem czy to śmieszne,  żałosne czy cwane w I etapie konkursu  mieć na imię raz Beata raz Joanna (przykład z sufitu) tylko dlatego, że się ma inny kolor okularów czy biega się wokół innego słupka emotka   

slyszalam (kolezanka pisala), ze tam wygrywaja prawie ciagle te same osoby, ale ile w tym prawdy to nie wiem....

Jest- wystarczy spojrzeć w mdw : ,, kolejne PP" itp
0 0

lola.lola

#6202724 Napisano: 27.05.2016 19:22:08
tusienka napisał(a):

jokan napisał(a):

magnus napisał(a):

Regulamin na to pozwalał  emotka
0 0

Gość: cc_investigator

#6202731 Napisano: 27.05.2016 19:37:14
vazzz napisał(a):

A propos Nałęczowianki. Dziś o 15.37 miałam telefon z nr zastrzeżonego a 20 minut później dostałam smsa, że wygrałam w loterii Nałęczowianki. Czy może ktoś z Was się orientuje czy wcześniejszy telefon też był od nich?

Ja się nie orientuję, ale jest to możliwe, bo albedo dzwoni albo z 618, albo z zastrzeżonego właśnie...
0 0

noisy0000

#6202733 Napisano: 27.05.2016 19:40:50
magnus napisał(a):

lola.lola napisał(a):

tusienka napisał(a):

jokan napisał(a):

magnus napisał(a):

Regulamin na to pozwalał  emotka

Znam Regulamin i wiem na co pozwalał emotka
Chodziło mi o coś innego - o fakt, że I nagroda w tygodniu to chyba mało i trzeba przy drugiej zmienić imię emotka
wtedy wygrane nie kłocą się z Regulaminem, bo:
1 (jeden) Uczestnik może uzyskać w trakcie trwania Konkursu prawo do nie więcej niż1 (jednej) Nagrody II Stopnia w danym Tygodniu

Niektórzy grali całymi rodzinami świetnie się przy tym bawiąc. Dziś  widać rzeczywiście jest dzień rozliczania/wyliczania/wypominania wygranych emotka
0 0

kreatia

#6202737 Napisano: 27.05.2016 19:47:21
Znowu to samo. Wytłumaczę to tak:

Gra mąż i żona.
Żona jest bardziej "wyjściowa" twarzowo, mąż mniej
/albo Żona się wstydzi, a mąż jest pokazowym królikiem
/albo Żona ma taki zawód, że nie może pozwolić sobie na publikowanie swojej twarzy, a mąż owszem.
POWODY SĄ NIE WAŻNE, każdy ma swój.
Jedno zgłoszenie jest żony, jedno męża. Tylko facjata ta sama.

Regulamin pozwala, aby na gifie była inna osoba, niż zgłaszająca, jeśli ma prawa do wykorzystywania wizerunku. Trudno, żeby małżonek/nka zabroniła publikacji. Skoro regulamin pozwala, to o co chodzi?

Wyluzujcie trochę.
0 0

banka-manka

#6202739 Napisano: 27.05.2016 19:49:04
cc_investigator napisał(a):

vazzz napisał(a):

Ja się nie orientuję, ale jest to możliwe, bo albedo dzwoni albo z 618, albo z zastrzeżonego właśnie...

W regulaminie jest chyba zapis, że jeśli nawiązanie połączenia nie będzie możliwe, to będzie wiadomość sms. Jak tak krótki odstęp czasu, to wielce prawdopodobne, że to jest właśnie tak.
0 0

Gość: mattadore

#6202755 Napisano: 27.05.2016 20:23:52
Pani Kaja, jest bardzo dobrym zawodnikiem, graczem, konkursowiczem emotka  wielki talent, ona pierwsza podniosła poziom w konkursach kreatywnych. Dla mnie była nawet lekko mentorem, by ruszyć bardziej główką robiąc coś do konkursu. Ale taki talent na pewno nie marnuję się i pracuję dla jakiejś agencji . emotka emotka
0 0

vazzz

#6202772 Napisano: 27.05.2016 20:51:50

@banka-manka napisał(a):

vazzz napisał(a):

W regulaminie jest chyba zapis, że jeśli nawiązanie połączenia nie będzie możliwe, to będzie wiadomość sms. Jak tak krótki odstęp czasu, to wielce prawdopodobne, że to jest właśnie tak.

Dziękuję.
0 0