Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się, o ile ktoś nie pisze o swoich nagrodach w MDW, wspominanie o nich jest nie na miejscu.
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
zaczytana-pola
Postów 11688
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.
Gość: brudny
zaczytana-pola
Postów 11688
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 5364
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
W oczekiwaniu na główną...
ace
Postów 1990
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lena5_1985
Postów 1081
Data rejestracji 11.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
Gość: maksior88
kate87
Postów 433
Data rejestracji 13.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
kate87
Postów 433
Data rejestracji 13.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli kogoś interesuje, czy dany organizator nagradza uczestników, czy swoją rodzinę, wystarczy zapytać na forum. Wtedy na pewno ktoś ANONIMOWO odpowie.
xpac - gdyby ta pani chciała się pochwalić swoimi zdolnościami i świecić przykładem, wpisałaby nagrody w stosowny wątek. Więc może poczekajcie z tymi "gratulacjami", bo najwidoczniej potrafi bez nich żyć
Ogólnie to se myślę, że aby komuś coś tak wyliczać, naprawdę trzeba wyobraźni nie mieć. Nikomu to nie pomoże, a zaszkodzić może bardzo - ale nie będę się rozpisywać, kto wie, ten wie
noisy0000
Postów 366
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby ktoś tak napisał o mnie to raczej byłabym z siebie dumna, że ktoś podziwia to co robię
Gość: mrs_mg
myślę, że chodzi tu bardziej o kwestię: co innego napisać "Kaja jest świetna w tym, co robi, praca genialna, tak jak wszystkie inne, którymi wygrała już wiele dużych nagród w konkursach", a co innego pisać: "no tak, w ciągu 2 lat, wygrała 10 samochodów (każdy za minimum 40 tys), 50 tys. i podróż dookoła świata"
ja osobiście znam prace tej Pani, zawsze jestem pod wielkim podziwem i zawsze wkurzam się na siebie, że powinnam dawać z siebie więcej, zwłaszcza w takich konkursach, gdzie do wygrania są porządne nagrody - no i pod tym względem jej zgłoszenia zawsze motywują mnie do dalszej pracy nad sobą w kwestii konkursów
przyznam, że jak zobaczyłam te wyliczanki (niby wcale nie złośliwe), to jednak pomyślałam sobie, że na jej miejscu nie byłabym z tego zadowolona, to wszystko
zaczytana-pola
Postów 11688
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, i słusznie. nie wiem, co w tym złego, że ktoś sobie powylicza. wyniki są publiczne, zwycięzca pozuje do zdjęć - dlaczego niby mam nie wypowiedzieć się więc na ten temat? a czy pani autorka jest zadowolona z tego, co ktoś jej wylicza to już mnie zupełnie nie interesuje. z resztą myślę, że zainteresowana też nie jest tym zainteresowana, bo niby dlaczego miałaby być?
we must suffer to free our pain