Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ace

#6202561 Napisano: 27.05.2016 12:46:03
zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

Skasowali chyba, ale chwilę wcześniej robiłam screen dla koleżanki emotka To nie jest całość, ale ogólny zarys da się wyłapać. Chodzi o tego gjeniusza od PP

WOW! Aż słów brak.... Facet tak pewny wygranej, że aż musiał pisać i dzwonić by przypadkiem nie pomięli jego twórczości...
Ale chyba tak jak większość uważam że pomysł fajny, na nagrodę dzienna zasługuje, ale na główną nie ma szans, bo każde z osobna gify już efektu wow nie tworza
0 0

noisy0000

#6202562 Napisano: 27.05.2016 12:46:29
xpac napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

do 3-4 samochodów wpadnie jeszcze 50.000zł emotka też tak bym chciał emotka

jak to 3-4 samochodów? emotka  Tyle już ta pani ma na swoim konkursowym koncie?  emotka emotka emotka

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

No to szacunek emotka  ale co się dziwić, talent i wyobraźnia na wysokim poziomie emotka
0 0

banka-manka

#6202564 Napisano: 27.05.2016 12:51:00
ace napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

Skasowali chyba, ale chwilę wcześniej robiłam screen dla koleżanki emotka To nie jest całość, ale ogólny zarys da się wyłapać. Chodzi o tego gjeniusza od PP

WOW! Aż słów brak.... Facet tak pewny wygranej, że aż musiał pisać i dzwonić by przypadkiem nie pomięli jego twórczości...
Ale chyba tak jak większość uważam że pomysł fajny, na nagrodę dzienna zasługuje, ale na główną nie ma szans, bo każde z osobna gify już efektu wow nie tworza

A Pani, która go broniła i chwaliła pomysł, dziwnym trafem nagrodzona w tym tygodniu emotka
0 0

zezowaty_kot

#6202567 Napisano: 27.05.2016 12:52:23
bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie...
0 0

lola.lola

#6202568 Napisano: 27.05.2016 12:52:33
ace napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

No to na jego miejscu zaczęłabym się martwić, bo również stawiam na Kaję C z Gdańska, widać że włożyła w to dużo pracy emotka
0 0

xpac

#6202569 Napisano: 27.05.2016 12:53:18
zezowaty_kot napisał(a):

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie...

nie wyliczam tylko przypominam, to nie jest żadne rozliczanie !! co się czepiasz emotka meliska na wstrzymanie emotka
0 0

noisy0000

#6202570 Napisano: 27.05.2016 12:53:59
zezowaty_kot napisał(a):

A czy to jest złe wyliczanie? Ja jestem pełna podziwu i nie ma w tym żadnej zazdrości czy zawiści
0 0

asantesana

#6202571 Napisano: 27.05.2016 12:56:23
noisy0000 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A czy to jest złe wyliczanie? Ja jestem pełna podziwu i nie ma w tym żadnej zazdrości czy zawiści

Tak, wyliczanie komuś nagród łącznie z modelami i cenami JEST ZŁE.
0 0

banka-manka

#6202572 Napisano: 27.05.2016 12:56:29
A jeśli chodzi o plagiatowanie pomysłów z gifów PP.
Tydzień 6, zgłoszenie Karolina, Miastko - Radość (anioł).
A tu przykład 'inspirowania się'
https://www.insta...XX/?taken-by=malaziu
0 0

xpac

#6202573 Napisano: 27.05.2016 12:57:25
asantesana napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Tak, wyliczanie komuś nagród łącznie z modelami i cenami JEST ZŁE.

pójdę za to do piekła !! emotka
0 0

zezowaty_kot

#6202574 Napisano: 27.05.2016 12:57:28
Życzliwych nie brakuje, dajesz pożywkę pajacom co wypisują później po agencjach "o a pani X.Y. wygrała już w takim i innym konkursie, ona tyle wygrywa, a ja nie, ona na pewno oszukuje, bo to oszukistka, bo nikt uczciwy nie wygrałby TYLE" itd itp. Wszyscy dobrze wiemy, że złośliwców nawet na forum jest pełno.
0 0

xpac

#6202575 Napisano: 27.05.2016 12:58:46
zezowaty_kot napisał(a):

Życzliwych nie brakuje, dajesz pożywkę pajacom co wypisują później po agencjach "o a pani X.Y. wygrała już w takim i innym konkursie, ona tyle wygrywa, a ja nie, ona na pewno oszukuje, bo to oszukistka, bo nikt uczciwy nie wygrałby TYLE" itd itp. Wszyscy dobrze wiemy, że złośliwców nawet na forum jest pełno.

dobra już skończcie bo zaraz będzie dyskusja na 10 stron czy to jest dobre czy złe
0 0

Gość: giuliettaX

#6202576 Napisano: 27.05.2016 12:59:18
lola.lola napisał(a):

ace napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

No to na jego miejscu zaczęłabym się martwić, bo również stawiam na Kaję C z Gdańska, widać że włożyła w to dużo pracy emotka

świetna praca emotka  na temat, bez kombinowania z dwoma gifami, a tym bardziej pisania z dwóch kont i dzwonienia do organizatora, bo to już jest poniżej czegokolwiek w tym przypadku... poza tym to jawne wywieranie wpływu na komisję.... ciekawe czy w innych też tak samo... 
0 0

Gość: brudny

#6202578 Napisano: 27.05.2016 12:59:58
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty nie widzę nic złego w tym, zrobiła fajne zgłoszenie, jak jury uzna je za najlepsze to nagrodzi. 
A Kaja to znany konkursowicz i zgarnęła już więcej niż 5 samochodów emotka
0 0

noisy0000

#6202579 Napisano: 27.05.2016 13:00:47
Boże, nie wierzę... Przecież nikt nie napisał nic w stylu o jakim wspominasz emotka  Nikt nie pisze, że ta Pani nie ma prawa wygrać bo już się nawygrywała i się jej nie należy tylko, że zrobiła świetną pracę emotka  Trochę więcej luzu
0 0

zezowaty_kot

#6202580 Napisano: 27.05.2016 13:01:01
xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.
0 0

xpac

#6202581 Napisano: 27.05.2016 13:05:33
zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

kobiety kobiety emotka czy możecie już skończyć, jak juz zaczną to końca nie widać emotka wrzucę pod koniec roku specjalnie dla Ciebie emotka
0 0

asantesana

#6202591 Napisano: 27.05.2016 13:35:43
xpac napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

kobiety kobiety emotka czy możecie już skończyć, jak juz zaczną to końca nie widać emotka wrzucę pod koniec roku specjalnie dla Ciebie emotka

xpac chłopie drogi, hasłem "pójdę za to do piekła" pokazałeś, kto tu jest najbardziej babski  emotka
0 0

Gość: brudny

#6202592 Napisano: 27.05.2016 13:37:41
zezowaty_kot napisał(a):

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka
0 0

zezowaty_kot

#6202599 Napisano: 27.05.2016 13:49:19
brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Hahahahahahahaha
Hahahahahahahaha
Hahahahahahahaha emotka
Taaaaak, oj tak mnie to w oczy kole hahahahahahahahah emotka
0 0