Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6226244 Napisano: 07.07.2016 11:46:57
A ja mam pytanie z innej beczki, odnośnie puf z Lay's, czy Waszym zdaniem te niebieskie z Tymbarka są lepsze czy te z Lays? emotka
0 0

ziolko

#6226247 Napisano: 07.07.2016 11:51:17
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

hmmm... emotka
0 0

Gość: goralmac

#6226252 Napisano: 07.07.2016 12:02:14
Co te konkursy ze mną robią. Widzę zdjęcie Laysow w nowo dodanych konkursach promocyjnych i już myśli w głowie: Lidka o mnie pomyślała nowy konkurs szybko zorganizowala. Malo premii mi dala, oby teraz się zrehabilitowała. A tu jakieś dyski latające. O co kaman? Czy już cos nie tak ze mną?

joan

#6226254 Napisano: 07.07.2016 12:02:58
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

Nie sądzę, by największym zmartwieniem świeżaka był kciuczek w dół emotka Może przynajmniej ktoś - niezależnie od stażu - przestanie trollować na forum emotka

Jeśli ktoś ma hopla na punkcie akceptacji, powinien się zamknąć w pustelni unplugged, bo to właśnie w internecie na człowieka anonimowo wylewa się pomyje...
1 melissa 0

ZetZ

#6226256 Napisano: 07.07.2016 12:05:29
Przykro mi,że wyjątkowe miejsce w którym można było czuć się bezpiecznie ,przez lajki zamieni się w Facebook pełen negatywnych emocji napędzanych notorycznym "polowaniem na czarownice".

Gość: mattadore

#6226259 Napisano: 07.07.2016 12:07:16
Jak nie kochać Belvity (facebook), tym razem okularami wykleje sobie całą ściane w łazience emotka  :P
0 0

helcia85

#6226272 Napisano: 07.07.2016 12:24:05
mattadore napisał(a):

Jak nie kochać Belvity (facebook), tym razem okularami wykleje sobie całą ściane w łazience  :P

Ja mam nadzieję, że moje zdjęcia, które nie wygrały tego pie***onego roweru w Auchan, Lelclercu i gdzieś tam jeszcze, po prostu czekały na swoją kolej by wygrać tego mini coopera emotka  Okularami też nie pogardzę. 
0 0

Agnes

#6226364 Napisano: 07.07.2016 14:35:28
bruce napisał(a):

Dzwoniłam do Albedo Marketing w sprawie konkursu Monster, niestety - pani była wciąż na zebraniu. Strona konkursowa już działa, ale ich skrzynka mail'owa - nadal nie, więc wszystkie potwierdzenia są przez organizatora dokonywane automatycznie, ponieważ uczestnicy dokonać ich poprzez mail nie mogą. Problem ma być ponoć rozwiązany przez informatyków jeszcze dziś. Wszystkie wczorajsze i dzisiejsze ranne zgłoszenia, które miały anglojęzyczny komunikat o błędzie (była o tym mowa na forum), mimo wszystko były przyjmowane za pierwszym razem, dlatego dziś próby potwierdzenia zgłoszeń kończą się polskojęzycznym komunikatem o błędzie i duplikacie zgłoszenia.

hihi tzn ze moich zgłoszen mają 10 bo wysyłałam i wysyłałam wściekła o co im chodzi
0 0

Gość: arya

#6226385 Napisano: 07.07.2016 15:02:42
bruce napisał(a):

Agnes napisał(a):

hihi tzn ze moich zgłoszen mają 10 bo wysyłałam i wysyłałam wściekła o co im chodzi

Miałam podobny stan, więc nawet nie napiszę, ile mają moich duplikatów... emotka

Właśnie szukałam informacji, bo miałam komunikat po angielsku, że coś poszło nie tak. Też dostaną kilka duplikatów ode mnie  emotka  Super się przygotowali do konkursu.
0 0

kumarek

#6226393 Napisano: 07.07.2016 15:12:48
A kiedy są wyniki z Perfecta NutriDrinki? Czy w tym samym dniu co się bierze udział?
0 0

pioge7

#6226394 Napisano: 07.07.2016 15:14:09
kumarek napisał(a):

A kiedy są wyniki z Perfecta NutriDrinki? Czy w tym samym dniu co się bierze udział?

A to nie tak źe jak zdjęcie jest w galerii to automatycznie się wygrywa? Ja miałem już parę zdjęć w galerii i nigdy nie było @ tylko na koniec dane się podawało i już 
0 0

kumarek

#6226396 Napisano: 07.07.2016 15:15:01
pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

A to nie tak źe jak zdjęcie jest w galerii to automatycznie się wygrywa? Ja miałem już parę zdjęć w galerii i nigdy nie było @ tylko na koniec dane się podawało i już 

nie wiem, pierwszy raz tam dziś wzięłam udział...
0 0

pioge7

#6226398 Napisano: 07.07.2016 15:16:09
kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

Aha, ja w zeszłym tygodniu na rodzinkę grałem i wygrałem i nic nie ma @ 
0 0

Natie77

#6226399 Napisano: 07.07.2016 15:16:14
lager napisał(a):

A ja mam pytanie z innej beczki, odnośnie puf z Lay's, czy Waszym zdaniem te niebieskie z Tymbarka są lepsze czy te z Lays? emotka

Coś mnie chyba ominęło, w jakim konkursie tymbarka można wygrać pufy?:D
0 0

kumarek

#6226403 Napisano: 07.07.2016 15:17:39
pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

a już Ci przysłali?
0 0

pioge7

#6226405 Napisano: 07.07.2016 15:18:46
kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

a już Ci przysłali?

Nie. Czekam ale jak zdjęcie pojawiło się w galerii to znaczy że się zmieściło w 70. Bo jak już się skoczą na dzien to już nie da się wysłać , nie przyjmuje danych 
0 0

kate1980

#6226419 Napisano: 07.07.2016 15:53:20
pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

a już Ci przysłali?

Nie. Czekam ale jak zdjęcie pojawiło się w galerii to znaczy że się zmieściło w 70. Bo jak już się skoczą na dzien to już nie da się wysłać , nie przyjmuje danych 

a nie jest tak, że oni i tak będą potem weryfikować te zdjęcia?
0 0

pioge7

#6226425 Napisano: 07.07.2016 15:58:35
kate1980 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

a już Ci przysłali?

Niby pisze po zgłoszeniu że będą no ale temat jest tak rozległy że można dodać rożne zdjęcia bo każdy go rozgryść może inaczej emotka  no i po co ten adres do wysyłki przy zgłoszeniu? 
0 0

kate1980

#6226427 Napisano: 07.07.2016 16:01:13
pioge7 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

a już Ci przysłali?

Niby pisze po zgłoszeniu że będą no ale temat jest tak rozległy że można dodać rożne zdjęcia bo każdy go rozgryść może inaczej emotka  no i po co ten adres do wysyłki przy zgłoszeniu? 

za parę dni sie wszystko wyjaśni emotka jak tylko konkurs się zakończy
0 0

joan

#6226432 Napisano: 07.07.2016 16:07:51
synk napisał(a):

Czy ktokolwiek miał do czynienia z Marquard Media Polska Sp. z o.o.?
Czy ktoś coś u nich wygrał?
Czy wysyłają nagrody z organizowanych przez siebie konkursów?

Tak.
Tak.
Tak.
emotka
0 0