Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#6235697 Napisano: 01.08.2016 10:13:26
delvitto napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ktoś analizował regulamin c4 cukier? w regulaminie  jest zapis, że :"Konkurs skierowany jest dopełnoletnich osób fizycznych, mających pełną zdolność do czynności prawnych, które w dowolnych sklepach sieci Carrefour w całej Polsce kupują Produkty jako konsumenci w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego"
Kupiłam ten cukier, sprawdziłam sobie w sklepie regulamin, a teraz widzę magiczną listę sklepów pod regulamiem i oczywiście mojego sklepu nie ma emotka

No według mnie kluczowa jest ta lista właśnie.

teraz się dopatrzyłam, żę są dwie listy.. jedna jest przy regulaminie, natomiast jest druga jest obok tytułu konkursu po prawej stronie na niebieskim tle. 
http://www.fotosi...NV5zaKlwM6heuDt0p1YB
Na tej liście mój sklep już jest emotka

Czy dostaje się jakieś zwrotki po wysłaniu @ ?

Tak, ja dostałam.

Ile ma rozmiarowo Twoje zdjęcie? Ja posłałam 2 zgłoszenia i nie mam ani jedne zwrotki a moje zdjęcia mają około 200KB. Jest też ktoś kto nie dostał?

Edit ==> Już widzę

Informacja zwrotna, o której mowa w ust. 4 niniejszego paragrafu zostanie wysłana doUczestnika z adresu e-mail: konkurs@slodkieorzezwienie.pl w ciągu 7 (słownie:
siedem) dni .
Mają jeszcze czas emotka

Regulaminów to chyba ma być odpowiedź do 100 znakow... Z tego co pamiętam, bo nie mam teraz wglądu do zasad.

ale... jakie zdjęcie?? przecież hasło trzeba było napisać, do 100 znaków, jaki jest twój sposób na słodkie orzeźwienie? 

No tak odp do 100 znaków + oświadczenia + dane i zdjęcie paragonu 
0 0

madzia1-s

#6235734 Napisano: 01.08.2016 10:58:16
Info dot konkursu w żabce, tala odp dzisiaj dostałam

"Wszystkie paragony będą akceptowane w formie w jakiej zostały realizowane zgodnie z opublikowanym w danej chwili regulaminem"

Bardzo profesonalne podejscie.. emotka
0 0

joan

#6235736 Napisano: 01.08.2016 11:00:25
madzia1-s napisał(a):

Wszystkie paragony będą akceptowane w formie w jakiej zostały realizowane zgodnie z opublikowanym w danej chwili regulaminem

No bardzo; ale powinni raczej przeprosić za omyłkę stażystki, którą przyjęli na okres wakacji, a którą to pomyłkę stażystka starała się niezdarnie zatuszować. Teraz powinni zamieścić oficjalne info z datami i godzinami, kiedy jaki regulamin obowiązywał emotka
0 0

joan

#6235738 Napisano: 01.08.2016 11:02:20
kumulacja napisał(a):

Mój post dotyczy konkursu OLIMPIADA Z ŻABKĄ.
Sprawa nas zbulwersowała, bo zmieniono regulamin w trakcie trwania konkursu.
Na moje pytanie, dlaczego to zrobiono i czy można kupować marki wymienione
na plakacie, stanowczo odpowiedzieli:
Zgodnie z wszystkimi materiałami i regulaminem, należy kupić dowolny produkt Gillette.
Wszystkie marki są sponsorem Olimpiady, natomiast w konkursie bierze udział tylko Gillette .

Materiały to są na budowie.
Obie strony obowiązuje regulamin i nie może on zostać zmieniony po rozpoczęciu konkursu.
Z każdym słowem coraz bardziej się pogrążają...
0 0

madzia1-s

#6235739 Napisano: 01.08.2016 11:03:04
kumulacja napisał(a):

Mój post dotyczy konkursu OLIMPIADA Z ŻABKĄ.
Sprawa nas zbulwersowała, bo zmieniono regulamin w trakcie trwania konkursu.
Na moje pytanie, dlaczego to zrobiono i czy można kupować marki wymienione
na plakacie, stanowczo odpowiedzieli:
Zgodnie z wszystkimi materiałami i regulaminem, należy kupić dowolny produkt Gillette.
Wszystkie marki są sponsorem Olimpiady, natomiast w konkursie bierze udział tylko Gillette .

to kurcze odpisali cos zupelnie innego niz mnie emotka
napisali mi ze moj paragon jest ok, bedzie akceptowany
0 0

kadett33

#6235741 Napisano: 01.08.2016 11:05:44
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Wszystkie paragony będą akceptowane w formie w jakiej zostały realizowane zgodnie z opublikowanym w danej chwili regulaminem

No bardzo; ale powinni raczej przeprosić za omyłkę stażystki, którą przyjęli na okres wakacji, a którą to pomyłkę stażystka starała się niezdarnie zatuszować. Teraz powinni zamieścić oficjalne info z datami i godzinami, kiedy jaki regulamin obowiązywał emotka

ale nie każdy sprawdza regulamin co dziennie, jak ktoś przeczytał pierwszego dnia że można kupić wszystkie produkty,to nie znaczy że od razu pobiegł do sklepu po zakupy, ja np czytam regulamin pierwsze-drugiego dnia konkursu, a zakupy robię np 5 dnia konkursu i ponownie regulamin sprawdzam dopiero przed wysłaniem zgłoszenia.
1 bethan 0

mahuska

#6235742 Napisano: 01.08.2016 11:07:26
tylko jedno słowo ciśnie mi sie na usta emotka
0 0

silvia8

#6235743 Napisano: 01.08.2016 11:08:37
mahuska napisał(a):

tylko jedno słowo ciśnie mi sie na usta emotka

i mi..., zakupy zrobione z marek podanych w pierwszej wersji regulaminuemotka
0 0

joan

#6235745 Napisano: 01.08.2016 11:13:28
kadett33 napisał(a):

ale nie każdy sprawdza regulamin co dziennie, jak ktoś przeczytał pierwszego dnia że można kupić wszystkie produkty,to nie znaczy że od razu pobiegł do sklepu po zakupy, ja np czytam regulamin pierwsze-drugiego dnia konkursu, a zakupy robię np 5 dnia konkursu i ponownie regulamin sprawdzam dopiero przed wysłaniem zgłoszenia.

No właśnie - a kto nam zwróci kasę za produkty, które usunęli z regulaminu?

Ja regulamin czytam, spisuję najważniejsze punkty na kartkę, regulamin zapisuję na komputerze. Dlatego mam zapisany regulamin z wieloma produktami i takie zakupy, ale teraz już zgłoszeń nie poślę, bo ponoć te paragony są nieważne. A pieniądze wydane - dlaczego mam finansowo odpowiadać za błąd pracownika Tqg?

malgol

#6235770 Napisano: 01.08.2016 11:44:10
joan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

No właśnie - a kto nam zwróci kasę za produkty, które usunęli z regulaminu?

Ja regulamin czytam, spisuję najważniejsze punkty na kartkę, regulamin zapisuję na komputerze. Dlatego mam zapisany regulamin z wieloma produktami i takie zakupy, ale teraz już zgłoszeń nie poślę, bo ponoć te paragony są nieważne. A pieniądze wydane - dlaczego mam finansowo odpowiadać za błąd pracownika Tqg?

Ja mam kupiony Fairy, zgłoszenia poślę, jak wygram to do skanu dołączę im regulamin(życzą sobie produkty zgodne z regulaminem, to będą mieli:), przecież dla przyjemności nie robiłąm zakupów w Żabce, gdzie wszystko jest 2 razy droższe
1 joan 0

joan

#6235775 Napisano: 01.08.2016 11:48:05
malgol napisał(a):

(...) przecież dla przyjemności nie robiłąm zakupów w Żabce, gdzie wszystko jest 2 razy droższe

Oj tak, ceny mają z kosmosu - np. za Naturellę w Żabce mi policzyli prawie 7 zł, a w Kaufie kupowałam dokładnie takie same po 2,49 zł emotka
0 0

Masza86

#6235962 Napisano: 01.08.2016 16:06:21
czy ktos czeka jeszcze na:
gre Ps 4 z kaufa
kijek selfie z lodów w bieronce
emotka
0 0

mama2006

#6235963 Napisano: 01.08.2016 16:08:46
bethan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

ciekawe czy agencje będą mogły sprawdzić kto jest właścicielem karty?

Na pewno nieemotka

mam taką nadzieję, a wy rejestrujecie wszystkie karty na siebie? czy profilaktycznie na rodzinę?

moja córka takiej karty używa w Londynie, ciekawe czy będę mogła zarejestrować ją u siebie, bez jej obecności?

Teoretycznie, jeśli np. kartę mam w Orange to mogę ją zarejestrować u innego operatora.Zadam głupie pytanie, czy jeśli przeszłabym , dajmy na to do Plusa, to automatycznie przechodzę pod tego operatora? ze wszystkimi plusami i minusami? Piszę dlatego, że operatorzy prześcigają się w "wabieniu" klientów do rejestracji u nich, a Orange -trochę mało daje.I zastanawiam się.......
0 0

pioge7

#6235967 Napisano: 01.08.2016 16:09:47
pytanie o loterię DPD:
- czy można zgłaszać listy SIÓDEMKI?
- co z numerami listów? Czy wpisujemy tylko CYFRY czy te LITERKI też? mam duże U i mniejsze W na końcu mam wpisać obie?
0 0

joan

#6235971 Napisano: 01.08.2016 16:11:29
pioge7 napisał(a):

pytanie o loterię DPD:
- co z numerami listów? Czy wpisujemy tylko CYFRY czy te LITERKI też? mam duże U i mniejsze W na końcu mam wpisać obie?

Co do pytania drugiego, to wpisałam numer listu na stronie, żeby sprawdzić, który ciąg znaków jest prawidłowy. I wyszło mi, że całość łącznie z dużą literą, bez małej literki. Najlepiej również sprawdź na stronie wersje swojego numeru:
https://www.dpd.c...Zlokalizuj-przesylke
0 0

kadett33

#6235976 Napisano: 01.08.2016 16:16:20
pioge7 napisał(a):

pytanie o loterię DPD:

no w regulaminie jest informacja że można zgłaszać paczki które dostarczył kurier DPD, a paczki Siódemki dostarczają też kurierzy DPD więc według mnie można, ale niech ktoś odpowie kto dopytywał u źródła.
0 0

Gość: ir

#6235978 Napisano: 01.08.2016 16:19:05
Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer
0 0

koper

#6235980 Napisano: 01.08.2016 16:26:26
ir napisał(a):

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka
2 edzia21, joan 0

edzia21

#6235984 Napisano: 01.08.2016 16:31:27
koper napisał(a):

ir napisał(a):

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka

koper

#6235988 Napisano: 01.08.2016 16:43:53
edzia21 z całego serca życzę Ci wytrwałości i stalowych nerwów emotka
0 0