Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6249273 Napisano: 02.09.2016 15:18:56
Joan jestes zajeb................uśmiałam się jak nie wiem.Po części się z Tobą zgadzam ,ale tez szanuje ich przekonania,bo może są niesmiali i nie lubią publicznych przemówień? emotka
0 0

alaalicja

#6249277 Napisano: 02.09.2016 15:24:12
Bravo emotka  jeśli chodzi o uczciwość i sumienie graczy. Sama nigdy świadomie nie zagrałam nie mając paragonu, ale przyznaję, że wątek PARAGONOWY uratował mnie kiedyś w konkursie WAWELA, gdy nie doczytałam regulaminu emotka  Pomogli forumowicze i wątek, także trochę mieszane uczucia...
1 ZetZ 0

joan

#6249278 Napisano: 02.09.2016 15:24:15
anialistopad napisał(a):

Joan jestes zajeb................uśmiałam się jak nie wiem.Po części się z Tobą zgadzam ,ale tez szanuje ich przekonania,bo może są niesmiali i nie lubią publicznych przemówień? emotka

emotka No ale co to za publiczne przemówienia, jak już się człowieczeństwo sprowadzi do forumowego nicku? Żeby aż tak się asekurować? Jakoś bardziej szanuję osoby, które mają jakiekolwiek zdanie, niż ludzi chwiejnych niczym chorągiewka na wietrze, co to się nigdy nie wypowiadają. Takich się raczej obawiam emotka
0 0

margo466

#6249279 Napisano: 02.09.2016 15:26:50
marionzzz napisał(a):

cleopatra napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?

Został zamknięty emotka

emotka emotka emotka

BRAWO emotka

emotka emotka
0 0

anialistopad

#6249280 Napisano: 02.09.2016 15:27:06
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka No ale co to za publiczne przemówienia, jak już się człowieczeństwo sprowadzi do forumowego nicku? Żeby aż tak się asekurować? Jakoś bardziej szanuję osoby, które mają jakiekolwiek zdanie, niż ludzi chwiejnych niczym chorągiewka na wietrze, co to się nigdy nie wypowiadają. Takich się raczej obawiam emotka

No widzisz ja mam zawsze swoje zdanie i tehgo się trzymam ,nie zmieniam go co chwile i nie dam sie przekonac do czegos co mi nie pasuje .Dla mnie powinna byc ankieta jasna czytelna i tyle w temacie .
0 0

asia911

#6249282 Napisano: 02.09.2016 15:28:17
anialistopad napisał(a):

Inna sprawa, że nie każdy ma też czas na komentowanie, śledzenie wszystkich wątków 24h/dobę, dyskusji na forum itp. Sama nie udzielam się w komentarzach, za to korzystam z portalu i chętnie oddałabym głos w takiej ankiecie
0 0

petunija1

#6249283 Napisano: 02.09.2016 15:29:50
asia911 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Inna sprawa, że nie każdy ma też czas na komentowanie, śledzenie wszystkich wątków 24h/dobę, dyskusji na forum itp. Sama nie udzielam się w komentarzach, za to korzystam z portalu i chętnie oddałabym głos w takiej ankiecie

Ale ZA cz PRZECIW? emotka
0 0

myszania

#6249284 Napisano: 02.09.2016 15:35:24
Ale macie problemy..aż musiałam napisać.

Mnie tam wkurzał ten wątek mimo, że nie gram w konkach promocyjnych emotka
1 paula9891 0

paula9891

#6249285 Napisano: 02.09.2016 15:35:43
petunija1 napisał(a):

Wiadomo, że za  emotka (tylko nie wiem, czy za zamknięciem, czy nie emotka )
Wydaje mi się, że wątek paragonowy troszkę wymknął się spod kontroli i zgadzam się z Joan, że nie chodziło o to, że ktoś sporadycznie kupił paragon, ale o to, że robił to nagminnie.
Nikogo nie oceniam, każdy gra po swojemu, ale we wszystkim powinniśmy zachować umiar.
1 petunija1 0

dang21

#6249286 Napisano: 02.09.2016 15:36:05
alaalicja napisał(a):

Bravo emotka  jeśli chodzi o uczciwość i sumienie graczy. Sama nigdy świadomie nie zagrałam nie mając paragonu, ale przyznaję, że wątek PARAGONOWY uratował mnie kiedyś w konkursie WAWELA, gdy nie doczytałam regulaminu emotka  Pomogli forumowicze i wątek, także trochę mieszane uczucia...

To teraz trzeba będzie CZYTAĆ cały regulamin dokładnie emotka  
1 alaalicja 0

defed

#6249289 Napisano: 02.09.2016 15:39:59
paula9891 napisał(a):

we wszystkim powinniśmy zachować umiar

emotka  Umiar, dobre słowo. Ale otwarta furtka kusi.
Wkurzały mnie PW z zapytaniami o niepotrzebne mi przecież paragony, gdy tylko wpisałam się w topie, że nic dziś nie wygrałam emotka  i uprzejmie proszę o nie pisanie do mnie w tych kwestiach.
1 paula9891 0

aleksiak

#6249290 Napisano: 02.09.2016 15:40:33
Będą częściej wpadać rezerwy- zobaczycie emotka

paula9891

#6249292 Napisano: 02.09.2016 15:43:24
aleksiak napisał(a):

No i bardzo dobrze.
Mi się jeszcze nie udało niczego wygrać z rezerwy, ale podejrzewam, że taka informacja cieszy nawet bardziej niż nagroda w normalnym terminie, bo jest bardziej niespodziewana. Więc tego NAM wszystkim życzę, więcej rezerw! emotka
0 0

aleksiak

#6249294 Napisano: 02.09.2016 15:44:53
paula9891 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

No i bardzo dobrze.
Mi się jeszcze nie udało niczego wygrać z rezerwy, ale podejrzewam, że taka informacja cieszy nawet bardziej niż nagroda w normalnym terminie, bo jest bardziej niespodziewana. Więc tego NAM wszystkim życzę, więcej rezerw! emotka

Ja z rezerwy wygrałam w tamtym roku praleczkę z Biedronki  emotka

petunija1

#6249295 Napisano: 02.09.2016 15:45:41
defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

we wszystkim powinniśmy zachować umiar

emotka  Umiar, dobre słowo. Ale otwarta furtka kusi.
Wkurzały mnie PW z zapytaniami o niepotrzebne mi przecież paragony, gdy tylko wpisałam się w topie, że nic dziś nie wygrałam emotka  i uprzejmie proszę o nie pisanie do mnie w tych kwestiach.

A do mnie mogą napisać "forumowi przyjaciele" w razie nagłego W.
Zawsze pomogę.Bo jestem w stanie zrozumieć,że wyjątkowo może się coś wydarzyć.

Jednak do tej pory panującemu cwaniactwu zdecydowanie mówię NIE!

asia911

#6249299 Napisano: 02.09.2016 15:49:05
petunija1 napisał(a):

asia911 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

To nie ma znaczenia, chodzi mi o to, żeby każdy mógł się z tym zapoznać i wyrazić swoje zdanie. Taka ankieta powinna wisieć przez dłuższy czas, przecież nie każdy wchodzi na forum codziennie i śledzi wszystkie mniej istotne wątki typu Wkurza mnie i inne ... To, że ktoś się nie udziela w komentarzach, to wcale nie znaczy, że jest pizdusiem bez własnych poglądów. Ja np. raczej nie wchodzę do wątku wkurza mnie, żeby sobie nie psuć nastroju i nie budzić negatywnych emocji, a teraz widzę, że to tam cała ta szybka akcja anty-paragonowa kilku osób miała miejsce... A co z resztą użytkowników forum którzy nie siedzą na nim non-stop?

defed

#6249300 Napisano: 02.09.2016 15:50:36
petunija1 napisał(a):

A do mnie mogą napisać "forumowi przyjaciele"

Nie potępiam i życzę Ci samych prawdziwych przyjaciół  emotka
1 petunija1 0

dang21

#6249301 Napisano: 02.09.2016 15:51:26
aleksiak napisał(a):

Tu już nawet nie chodzi o to, że będą rezerwy, że ktoś uczciwy będzie coś wygrywał...
Chodzi o to, aby choć trochę utrudnić życie oszustom, bo teraz grają na zasadzie: "I tak mi jakiś łoś sprzeda paragon taniej"  emotka
Niech sobie zakładają inne fora, niech szukają jeleni gdzie indziej, a nie wśród uczciwych graczy emotka
1 kalka 0

anialistopad

#6249305 Napisano: 02.09.2016 15:58:00
Czy zdjęcia przy konkursie powinny być większe? taka ankieta jest owszem,a gdzie czy zamknąć wątek paragony? Kazdy powinien móc się wypowiedzieć za lub przeciw .To fakt nie każdy tu siedzi 24 na dobe i czyta każdy wątek z zapartym tchem .Pionas zrób ankietę i będzię po sprawie,żyjemy w demokratycznym kraju i nie ograniczaj swobody wypowiedzi innym osobom .Niech wszyscy sie wypowiedzą i będzię dobrze,ankieta powinna wisieć na stronce z dobry miesiąc tak,by kazdy mógł ją zobaczyć i zagłosować 

margo466

#6249307 Napisano: 02.09.2016 16:03:32
dang21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Tu już nawet nie chodzi o to, że będą rezerwy, że ktoś uczciwy będzie coś wygrywał...
Chodzi o to, aby choć trochę utrudnić życie oszustom, bo teraz grają na zasadzie: "I tak mi jakiś łoś sprzeda paragon taniej"  emotka
Niech sobie zakładają inne fora, niech szukają jeleni gdzie indziej, a nie wśród uczciwych graczy emotka

emotka emotka emotka
1 kalka 0