Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ronja

#6249170 Napisano: 02.09.2016 13:15:27
Może na FB Almette podpytać czemu nie ma blokady wykorzystanych kodów? Odnośnik do FB jest podany na stronie loterii.
0 0

kalka

#6249175 Napisano: 02.09.2016 13:17:12
Barcza, no właśnie się przekonujemy jak świetnie jest przygotowana   emotka  emotka
0 0

lolka182

#6249180 Napisano: 02.09.2016 13:22:28
Ronja napisał(a):

Może na FB Almette podpytać czemu nie ma blokady wykorzystanych kodów? Odnośnik do FB jest podany na stronie loterii.

ja zapytałam Almette w wiadomości prywatnej wyjaśniając wszystkie kwestie. Może coś poruszą u organizatora - warto spróbować!
2 Ronja, kalka 0

kalka

#6249183 Napisano: 02.09.2016 13:25:09
Super Lolka - czekamy na jakieś wieści emotka
1 Ronja 0

alaalicja

#6249187 Napisano: 02.09.2016 13:28:05
A czy ktoś też nie dostał zwrotu za Orsalit? Czekałam miesiąc czasu, zero wiadomości, a po mojej interwencji okazało się, że czegoś im w opisie paragonu zabrakło i został negatywnie zweryfikowany? 
0 0

vickichelm

#6249193 Napisano: 02.09.2016 13:34:22
Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?
0 0

blackana

#6249196 Napisano: 02.09.2016 13:36:42
vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

vickichelm

#6249199 Napisano: 02.09.2016 13:45:31
blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

A mogę wiedzieć dlaczego?!? Już jakiś czas tu jestem i może z dwa razy kupiłam jakiś paragon w przypadku tzw. nadprogramowej wygranej zreszta Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie gram bez. Ale zamknięcie tego wątku od tak bo taki ktoś miał kaprys jest wg mnie chamskie... Nigdzie nawet nie ma o tym żadnej informacji. To forum jest ponoć założone dla innych... więc może ktoś mógłby zrobić jakieś głosowanie? Czy taka samowolka...

defed

#6249203 Napisano: 02.09.2016 13:49:07
vickichelm napisał(a):

A mogę wiedzieć dlaczego?!?

Wątek paragonowy jest zamknięty, ale można w niego wejść i przeczytać:
"Wątek zostaje zamknięty. Granie w konkursach promocyjnych bez wcześniejszego zakupu i kupowanie paragonu po wygranej jest nieuczciwe wobec organizatorów konkursów i nieuczciwe wobec pozostałych uczestników. Takie praktyki kładą się cieniem na reputację naszego portalu. W wątku "Zakupy na konkursy - usługi" można poprosić innych forumowiczów o zrobienie zakupów na trwający konkurs. Wszelkie próby szukania, sprzedawania bądź kupowania paragonów na konkursy zakończone gdziekolwiek na forum zostaną ukarane punktem karnym."
1 margo466 0

zdolnabestia

#6249204 Napisano: 02.09.2016 13:49:36
Dyskusja trwała kilka dni, zdecydowana większość osób była za zamknięciem tego wątku. Dlaczego? Bo to jest nieuczciwe. Zostało to wyjaśnione w ostatnim poście wątku "Paragony". Informacja jest w regulaminie, dopisany został jeden punkt.

dang21

#6249206 Napisano: 02.09.2016 13:51:37
vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

A mogę wiedzieć dlaczego?!? Już jakiś czas tu jestem i może z dwa razy kupiłam jakiś paragon w przypadku tzw. nadprogramowej wygranej zreszta Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie gram bez. Ale zamknięcie tego wątku od tak bo taki ktoś miał kaprys jest wg mnie chamskie... Nigdzie nawet nie ma o tym żadnej informacji. To forum jest ponoć założone dla innych... więc może ktoś mógłby zrobić jakieś głosowanie? Czy taka samowolka...

A chamskie nie jest oszukiwanie w konkursach, grając bez paragonu?! emotka

defed

#6249207 Napisano: 02.09.2016 13:54:50
zdolnabestia napisał(a):

Dyskusja trwała kilka dni, zdecydowana większość osób była za zamknięciem tego wątku. Dlaczego? Bo to jest nieuczciwe. Zostało to wyjaśnione w ostatnim poście wątku "Paragony". Informacja jest w regulaminie, dopisany został jeden punkt.

Myślę, że powinna pójść informacja o zmianach na PW każdego forumowicza, takie poinstruowanie, że w przypadku nieakceptacji zmian regulaminowych można dobrowolnie opuścić forum  emotka

Gość: cleopatra

#6249214 Napisano: 02.09.2016 14:05:37
blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

emotka emotka emotka

Gość: brudny

#6249215 Napisano: 02.09.2016 14:06:54
defed napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Myślę, że powinna pójść informacja o zmianach na PW każdego forumowicza, takie poinstruowanie, że w przypadku nieakceptacji zmian regulaminowych można dobrowolnie opuścić forum  emotka

a niedobrowolnie też można będzie dobrowolnie opuścić? emotka
0 0

mysia

#6249216 Napisano: 02.09.2016 14:08:17
vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

Nie grasz bez paragonu? A ta nadprogramowa wygrana to skąd? Wysłałaś więcej zgłoszeń niż miałaś paragonów..  cóż NIGDY nie grasz bez.. no tak uczciwy konkursowicz "co z tego że wysłałem 20 odpowiedzi, mam przecież 1 paragon!" to jest chamskie emotka

Gość: barcza

#6249217 Napisano: 02.09.2016 14:14:20
Mysia napisał(a):

vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

Nie grasz bez paragonu? A ta nadprogramowa wygrana to skąd? Wysłałaś więcej zgłoszeń niż miałaś paragonów..  cóż NIGDY nie grasz bez.. no tak uczciwy konkursowicz "co z tego że wysłałem 20 odpowiedzi, mam przecież 1 paragon!" to jest chamskie emotka

proste kupisz tyle paragonów ile wysyłasz smsów albo będziesz miała tylko po 1 nagrodzie bez tych nadprogramowych
1 margo466 0

monisss

#6249219 Napisano: 02.09.2016 14:15:43
i nagle wszyscy są uczciwi emotka emotka temat mocno kontrowersyjny. zobaczymy jak to wpłynie na szanse wygrywania w kolejnych konkursach emotka  

vickichelm

#6249221 Napisano: 02.09.2016 14:21:00
Mysia napisał(a):

vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Został zamknięty emotka

wiesz co akurat ze dwa razy mi się zdarzyło , że posłałam dwie odpowiedzi a np miałam jeden paragon.Co do mojego grania i uczciwości to nie mam sobie nic do zarzucenia to raz. Dwa sądzę,a wręcz jestem PEWNA że nawet tym najświętszym na tym forum TEŻ tak się zdarzyło emotka Ale nie ma co dyskutować. Śmiech na sali , że nagle każdy jest taki uczciwy. A niektóre osoby to juz całkiem. Granie bez paragonu jest be ale już granie na chomika , męża, babkę i jej ciotkę to jest całkowicie fair. Pójdę dalej - korzystanie z miliona starterków i podawanie czyichś danych matko-babki w przypadku wygranej też nie jest fe? Można mieć takie rozdwojenie jaźni? Niektórzy hipokryci powinni się nad sobą zastanowić.Na tym kończę dyskusję i dalej spokojnie sobie żyję emotka No i opłakuje zamknięcie wątku : PARAGONY - baj baj ! Tyle lat to było ok ale nagle w 2016 stało się to nieuczciwością !

defed

#6249222 Napisano: 02.09.2016 14:22:16
monisss napisał(a):

i nagle wszyscy są uczciwi emotka emotka temat mocno kontrowersyjny. zobaczymy jak to wpłynie na szanse wygrywania w kolejnych konkursach emotka  

Ta zmiana z pewnością nie uczyni ze wszystkich świętych, ale utrudni życie handlującym przeterminowanymi paragonami, no bo po co ułatwiać życie dilerom? emotka   emotka

anialistopad

#6249225 Napisano: 02.09.2016 14:27:20
Dla mnie bez sensu jest to ,że kilka osób się zbulwersowało o watek paragony i został on zamknięty.Dlaczego nie zrobiono ankiety i nie zapytano większego grona osób co mają w tym temacie do powiedzenia? Pionas to ma być demokracja czy rządy kilku uprzywilejowanych osób ? Nie rozumiem tego i nie popieram takiego zachowania,powinna być ankieta i dopiero później można zamknąć temat paragonów,a teraz możecie mnie powyzywać.Takie jest moje zdanie i koniec