Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

vickichelm

#6249227 Napisano: 02.09.2016 14:28:36
anialistopad napisał(a):

Dla mnie bez sensu jest to ,że kilka osób się zbulwersowało o watek paragony i został on zamknięty.Dlaczego nie zrobiono ankiety i nie zapytano większego grona osób co mają w tym temacie do powiedzenia? Pionas to ma być demokracja czy rządy kilku uprzywilejowanych osób ? Nie rozumiem tego i nie popieram takiego zachowania,powinna być ankieta i dopiero później można zamknąć temat paragonów,a teraz możecie mnie powyzywać.Takie jest moje zdanie i koniec 

może konta vipowskie będą miały dostęp do wątku paragonowego emotka

dang21

#6249233 Napisano: 02.09.2016 14:35:58
anialistopad napisał(a):

Dla mnie bez sensu jest to ,że kilka osób się zbulwersowało o watek paragony i został on zamknięty.Dlaczego nie zrobiono ankiety i nie zapytano większego grona osób co mają w tym temacie do powiedzenia? Pionas to ma być demokracja czy rządy kilku uprzywilejowanych osób ? Nie rozumiem tego i nie popieram takiego zachowania,powinna być ankieta i dopiero później można zamknąć temat paragonów,a teraz możecie mnie powyzywać.Takie jest moje zdanie i koniec 

Przecież dyskusja trwała od kilku dni... zresztą nie rozumiem, jak można bronić oszustów i mieć pretensje, że ten wątek został zamknięty. Wreszcie skończył się Dzień Dziecka i sprzedaż paragonów osobom nieuczciwym. Niech szukają głupich gdzie indziej emotka

anialistopad

#6249238 Napisano: 02.09.2016 14:40:39
dang 21 nie o to mi chodzi.nie bronię oszustów i nie mam nic do tego,że może być zamknięty.Mi chodzi tylko o to,ze powinno sie zrobic anonimowa ankiete,gdzie wypowie sie wiekszosc ,a nie kilka osób.Tu nie kazdy sie chcial wypowiadac woleli przemilczec ,a w ankiecie na pewno by zaglosowali i wyrazili swoja opoinie.I tylko i wylacznie o to mi chodzi,ze nie wzieto pod uwage wiekszego grona użytkowników tego forum

dang21

#6249241 Napisano: 02.09.2016 14:43:05
anialistopad napisał(a):

dang 21 nie o to mi chodzi.nie bronię oszustów i nie mam nic do tego,że może być zamknięty.Mi chodzi tylko o to,ze powinno sie zrobic anonimowa ankiete,gdzie wypowie sie wiekszosc ,a nie kilka osób.Tu nie kazdy sie chcial wypowiadac woleli przemilczec ,a w ankiecie na pewno by zaglosowali i wyrazili swoja opoinie.I tylko i wylacznie o to mi chodzi,ze nie wzieto pod uwage wiekszego grona użytkowników tego forum

A w ankiecie wezmą udział same lewe konta i zagłosują na nie zamykanie wątku emotka  dziękuję za taką ankietę emotka

anialistopad

#6249243 Napisano: 02.09.2016 14:45:37
Dlaczego same lewe? Uważasz,że większośc ludzi na tym forum ma po kilka kont? Myślę,że zagłosują ze swoich prawdziwych kont

Gość: barcza

#6249245 Napisano: 02.09.2016 14:46:45
dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A w ankiecie wezmą udział same lewe konta i zagłosują na nie zamykanie wątku emotka  dziękuję za taką ankietę emotka

po co ankieta niezadowoleni mogą przenieść się do innego forum albo nowe założyć  i tam sobie wzajemnie paragony sprzedawać

defed

#6249246 Napisano: 02.09.2016 14:49:08
barcza napisał(a):

dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

po co ankieta niezadowoleni mogą przenieść się do innego forum albo nowe założyć  i tam sobie wzajemnie paragony sprzedawać

W sumie jestem zaskoczona tak szybką reakcją moderatorów. Na +! Gdyby forum było moje, też bym nie chciała pod swoim dachem nielegalnych/półlegalnych biznesów emotka
0 0

dang21

#6249247 Napisano: 02.09.2016 14:49:23
anialistopad napisał(a):

Dlaczego same lewe? Uważasz,że większośc ludzi na tym forum ma po kilka kont? Myślę,że zagłosują ze swoich prawdziwych kont

Uważam, że zagłosują ci wszyscy, którym na rękę jest oszukiwanie. W wątku "paragony" jest ich mnóstwo emotka  i iaktywnią się nagle konta pewnych osób emotka

Gość: barcza

#6249251 Napisano: 02.09.2016 14:51:04
barcza napisał(a):

dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

można być tez na tym forum i innym gdzie będą  paragony do sprzedania
1 margo466 0

pakowa

#6249253 Napisano: 02.09.2016 14:52:31
Na jaki mail pisaliście w sprawie nr paragonów kamis?
0 0

marionzzz

#6249255 Napisano: 02.09.2016 14:54:36
cleopatra napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?

Został zamknięty emotka

emotka emotka emotka

BRAWO emotka
0 0

mczarna

#6249256 Napisano: 02.09.2016 14:56:13
Z jakiego dnia dzisiejsze wygrane torby?
0 0

katrin1

#6249257 Napisano: 02.09.2016 14:56:33
A ja się zgadzam w 100 procentach z tym co pisze Vicki i Kaki, mam identyczne zdanie i wiem że jest nas więcej. Tworzymy to forum wspólnie więc powinno się zapytać nas wszystkich co sądzimy o zamknięciu wątku. W ogóle nie widzę sensu w zamykaniu, kto chce niech kupuje i sprzedaje paragony a "kryształowe i uczciwe" grono które nigdy nie uciekało się do tych niecnych praktyk wcale nie musi tam zaglądać.

ewunia

#6249258 Napisano: 02.09.2016 14:56:42
dang21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Uważam, że zagłosują ci wszyscy, którym na rękę jest oszukiwanie. W wątku "paragony" jest ich mnóstwo emotka  i iaktywnią się nagle konta pewnych osób emotka

Moim zdaniem handel paragonami będzie nadal kwitł, tylko już nieoficjalnie... może większość przeciętnych forumowiczów nie kupi, ani nie sprzeda po zakończeniu konkursu paragonu, ale spora grupa "starych" bywalców nadal będzie prowadziła takie praktyki. Wątek paragonowy zamieciony pod dywan, na pierwszy rzut oka porządek i wszystko cacy, lecz w rzeczywistości nic się nie zmieni...

kumarek

#6249265 Napisano: 02.09.2016 15:07:40
Pytanie mam. Z jakiego dnia informują Torby OREO I MILKA? Z góry dziękuję.
0 0

akaska

#6249266 Napisano: 02.09.2016 15:07:44
Mam pytanie odnośnie Konka w Spar. Trzeba kupić min 4 produkty. Czy to mają być rozne, czy mogą np. 2 takie same jogurty i 2 twixy? Ktos coś? 
0 0

defed

#6249267 Napisano: 02.09.2016 15:08:33
katrin1 napisał(a):

więc powinno się zapytać nas wszystkich co sądzimy o zamknięciu wątku

Forum jest otwarte, można się wypowiadać przecież, nie rozumiem braku aktywności większej części drugiej strony, która jest zainteresowana.
1 joan 0

Hamiltonian

#6249269 Napisano: 02.09.2016 15:12:20
ewunia napisał(a):

Moim zdaniem handel paragonami będzie nadal kwitł, tylko już nieoficjalnie... może większość przeciętnych forumowiczów nie kupi, ani nie sprzeda po zakończeniu konkursu paragonu, ale spora grupa "starych" bywalców nadal będzie prowadziła takie praktyki. Wątek paragonowy zamieciony pod dywan, na pierwszy rzut oka porządek i wszystko cacy, lecz w rzeczywistości nic się nie zmieni...

To znaczy, że mamy ułatwiać takie praktyki? Argument typu "i tak się znajdzie inna droga" do mnie kompletnie nie przemawia.
Jak ktoś zechce kupić heroinę to i tak znajdzie sposób, ale to nie znaczy, że mamy to ułatwiać.

donia7 napisał(a):

dokładnie! Poza tym jak ktoś oszukuje na potęgę to to jego sprawa i sumienie. 

Nie tylko jego sprawa i sumienie, bo ma to wpływ na uczciwych graczy.

anialistopad

#6249270 Napisano: 02.09.2016 15:13:46
Defed ,bo nie każdy tu chce ujawniać swoje poglądy.Dlatego taka ankieta powinna byc zrobiona anonimowo 
1 benasia 0

joan

#6249272 Napisano: 02.09.2016 15:17:00
anialistopad napisał(a):

Defed ,bo nie każdy tu chce ujawniać swoje poglądy.Dlatego taka ankieta powinna byc zrobiona anonimowo 

Wspomnianych przez Ciebie ludzi szczególnie nie trawię: pizdoosi, co nie chcą ujawnić swojego zdania emotka Wypowiedziały się osoby ZA i osoby PRZECIW, jedni się z nimi zgodzili, inni nie. Ale najlepiej być pizdoosiem z trzema kontami i się wiecznie ukrywać emotka