Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#6255646 Napisano: 16.09.2016 17:48:14
ziomal102 napisał(a):

Czy ktoś może dostał jakąś informację odnośnie konkursu "Soraya najlepsza pod słońcem" w Lidl?

O to samo miałam zapytać. Stronka z konkursem zniknęła, regulaminu nie da się otworzyć, a chyba do dzisiaj mieli poinformować emotka
0 0

izak1000

#6255654 Napisano: 16.09.2016 18:14:45
A do Kamisa (noże) to na skanie dowodu osobistego zdjęcie też zamazujecie??
0 0

scrabble

#6255656 Napisano: 16.09.2016 18:19:55
konrads6 napisał(a):

ten biedronkowy konkurs ma dość ciekawy regulamin. na stronie internetowej są + i -, do możnaby powiedzieć szybkiej rejestracji paragonu. co wygląda na pierwszy rzut oka logicznie, natomiast w regulaminie (punkt 11.13)

"Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu). "

Czyli reasumując jak wklepiemy tam nawet kilka paragonów, klikając +, to i tak zgłoszony do loterii będzie tylko pierwszy. Dość ciekawa konstrukcja.

Moim zdaniem nie chodzi o to tylko jeżeli jakiś cwaniaczek wpadnie na pomysł żeby wysłać np. 2 numery paragonów w 1 smsie...  emotka
a poza tym skopiuj wszystko:
11.13 W przypadku dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego, aby dokonaćprawidłowego zgłoszenia do udziału w loterii z tytułu każdego zakupu, należy każdy z tych
zakupów udokumentować odrębnym oryginałem dowodu zakupu i odrębnym zgłoszeniem do
loterii. Więcej niż jedno zgłoszenie dokonane na podstawie tego samego dowodu zakupu,
pomimo dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego w ramach jednej transakcji, nie
zwiększa szansy wygrania nagrody i będzie traktowane jako takie samo zgłoszenie (duplikat).
Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest
jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu
zakupu).

czyli duplikat kiedy na 1 paragonie masz Colę np. 5 sztuk i wyślesz ten sam nr. paragonu 5 razy. Wtedy nie uznają tego. emotka  Moim zdaniem + - nic do tego nie ma.
0 0

aspartaqs

#6255661 Napisano: 16.09.2016 18:25:34
zaczytana-pola napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Czy ktoś może dostał jakąś informację odnośnie konkursu "Soraya najlepsza pod słońcem" w Lidl?

O to samo miałam zapytać. Stronka z konkursem zniknęła, regulaminu nie da się otworzyć, a chyba do dzisiaj mieli poinformować emotka

Komisja miała dokonać wyboru max do 16.09 czyli dziś, a do 21.09 informacja dla Laureatów

sylzab2294

#6255662 Napisano: 16.09.2016 18:27:54
scrabble napisał(a):

konrads6 napisał(a):

ten biedronkowy konkurs ma dość ciekawy regulamin. na stronie internetowej są + i -, do możnaby powiedzieć szybkiej rejestracji paragonu. co wygląda na pierwszy rzut oka logicznie, natomiast w regulaminie (punkt 11.13)

"Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu). "

Czyli reasumując jak wklepiemy tam nawet kilka paragonów, klikając +, to i tak zgłoszony do loterii będzie tylko pierwszy. Dość ciekawa konstrukcja.

Moim zdaniem nie chodzi o to tylko jeżeli jakiś cwaniaczek wpadnie na pomysł żeby wysłać np. 2 numery paragonów w 1 smsie...  emotka
a poza tym skopiuj wszystko:
11.13 W przypadku dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego, aby dokonaćprawidłowego zgłoszenia do udziału w loterii z tytułu każdego zakupu, należy każdy z tych
zakupów udokumentować odrębnym oryginałem dowodu zakupu i odrębnym zgłoszeniem do
loterii. Więcej niż jedno zgłoszenie dokonane na podstawie tego samego dowodu zakupu,
pomimo dokonania więcej niż jednego zakupu promocyjnego w ramach jednej transakcji, nie
zwiększa szansy wygrania nagrody i będzie traktowane jako takie samo zgłoszenie (duplikat).
Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupu w jednym zgłoszeniu, traktowane jest
jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu
zakupu).

czyli duplikat kiedy na 1 paragonie masz Colę np. 5 sztuk i wyślesz ten sam nr. paragonu 5 razy. Wtedy nie uznają tego. emotka  Moim zdaniem + - nic do tego nie ma.

Dokładnie, gdyby nie uznawali dalszych numerów to nie daliby takiej opcji na stronie...
A kupując choćby raz dziennie, możesz później hurtem wysłać to przez stronę, żeby nie robić sobie dodatkowej pracy...
Chodzi dokładnie o wysłanie jednym sms kilku numerów paragonu...Wtedy uznają tylko pierwszy emotka
0 0

konrads6

#6255676 Napisano: 16.09.2016 19:19:56
tylko właśnie tam nie napisali, czy ten punkt dotyczy rejestracji poprzez stronę internetową czy też sms. w kazdym razie regulamin mówi, że jeżeli zarejestrujemy te 5 paragonów (nie żadnych duplikatów tylko każdy osobno, 1 osoba) to będzie liczył się tylko ten 1-szy, jako 1 zgłoszenie, a co z pozostałymi ?

0 0

scrabble

#6255679 Napisano: 16.09.2016 19:29:07
andii napisał(a):

konrads6 napisał(a):

tylko właśnie tam nie napisali, czy ten punkt dotyczy rejestracji poprzez stronę internetową czy też sms. w kazdym razie regulamin mówi, że jeżeli zarejestrujemy te 5 paragonów (nie żadnych duplikatów tylko każdy osobno, 1 osoba) to będzie liczył się tylko ten 1-szy, jako 1 zgłoszenie, a co z pozostałymi ?

nie , jeżeli każdy sms lub na stronie zrobisz oddzielnie to wszystkiie sie liczą! jeżeli zrobisz  sms, BIEDRONKA.12345.334455.333345.5454 to będzie się liczyc tylko  biedronka.12345

Dokładnie. To samo jeśli w formularzu na stronie wpiszesz ten sam numer paragonu wielokrotnie (bo przecież wiesz, że masz na nim 5 butelek Coli emotka  ) to też będzie policzone jako 1 zgłoszenie. Czyli nieważne czy przez sms czy na stronie, po prostu nie można wielokrotnie wbijać tego samego numeru. 
0 0

scrabble

#6255681 Napisano: 16.09.2016 19:31:29
konrads6 napisał(a):

o właśnie " w jednym zgłoszeniu" , po smsie czy po wysłaniu formularza, dostajesz odpowiedź dziękujemy... I to jest 1 zgłoszenie. Potem możesz wbić kolejne.
0 0

konrads6

#6255682 Napisano: 16.09.2016 19:38:47
scrabble napisał(a):

konrads6 napisał(a):

o właśnie " w jednym zgłoszeniu" , po smsie czy po wysłaniu formularza, dostajesz odpowiedź dziękujemy... I to jest 1 zgłoszenie. Potem możesz wbić kolejne.

dokładnie jak na stronie internetowej wpiszesz 5 różnych numerów paragonów, klikniesz "Wyślij" to jest jedno zgłoszenie, brany pod uwagę jest pierwszy paragon, a nie 5 jak mogłoby się wydawać. regulamin nie rozróżnia tej sprawy na rejestracje sms czy też internetową i o tym cały czas pisze.
0 0

masza

#6255683 Napisano: 16.09.2016 19:39:03
izak1000 napisał(a):

ja zamazałam
0 0

izak1000

#6255690 Napisano: 16.09.2016 19:55:46
masza napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ja zamazałam

To dobrze zrobiłam...
0 0

cocomero

#6255709 Napisano: 16.09.2016 21:01:57
izak1000 napisał(a):

masza napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ja zamazałam

To dobrze zrobiłam...

A co oprócz zdjęcia (i jak mniemam numeru dowodu) zamazujecie? 
0 0

katrin1

#6255714 Napisano: 16.09.2016 21:22:51
Gdzies widzialam wpis ze w ktoryms ze sklepow jogobelle sa w promocji druga za grosz. Ktos wie w jakim to sklepie i do kiedy?
0 0

cocomero

#6255717 Napisano: 16.09.2016 21:25:00
katrin1 napisał(a):

Gdzies widzialam wpis ze w ktoryms ze sklepow jogobelle sa w promocji druga za grosz. Ktos wie w jakim to sklepie i do kiedy?

Carrefour, ale niestety nie wiem do kiedy.
0 0

katrin1

#6255718 Napisano: 16.09.2016 21:25:34
cocomero napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dzieki
0 0

katrin1

#6255720 Napisano: 16.09.2016 21:31:44
katrin1 napisał(a):

cocomero napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dzieki

A czy w markecie tez je kupie czy tylko w hm?
0 0

Gość: bc14

#6255727 Napisano: 16.09.2016 21:48:03
a mozna wiecej sztuk kupic jezeli w promocji  kupimy? csy tylko 36szt. i finto
0 0

trampek,

#6255728 Napisano: 16.09.2016 21:52:38
Czy na loterie biedronki mozna kupować litrowe coca cole?

co do jogobelli w biedronce widziałam po 1,39 8 zbóż
0 0

cocomero

#6255731 Napisano: 16.09.2016 21:56:59
bc14 napisał(a):

ani na Twoje, ani na pytanie katrin4 nie potrafię odpowiedzieć. Nie biorę udziału w testowaniu, a ta promocja z drugim opakowaniem za 1 grosz mignęła mi tutaj gdzieś na forum. 
0 0

zaczytana-pola

#6255735 Napisano: 16.09.2016 22:10:59
bc14 napisał(a):

Zapewne kupić możesz więcej, ale zwrócą Ci max 66 zł za max 36 szt.
0 0