Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edith

#6256237 Napisano: 18.09.2016 22:37:40
W Carrefourze w konkursie Barbie pisze żeby wpisać nr trasnakcji,który wpisywaliście zawsze mam z tym problem?? emotka Dół czy góra obok daty?
0 0

monkakk

#6256239 Napisano: 18.09.2016 22:44:57
edith napisał(a):

W Carrefourze w konkursie Barbie pisze żeby wpisać nr trasnakcji,który wpisywaliście zawsze mam z tym problem?? emotka Dół czy góra obok daty?

ja wpisuje ten po prawej na wysokości daty
0 0

kalka

#6256241 Napisano: 18.09.2016 22:45:18
edith napisał(a):

Edith, ja nie wpisywałam, bo nie mam paragonu emotka , ale wpisałabym ten na górze obok daty emotka

p.s. kupię paragon Barbie 
0 0

szczupak

#6256302 Napisano: 19.09.2016 08:58:19
mama takie pytanie do pololoterii - niby piszą, że użycie polokarty podwaja szanse a kak jeszcze oprócz wymaganej kwoty produkt z listy to dodatkowa szansa itd. wg regulaminu, a jak oni to stwierdzają po numerze paragonu który się zgłasza do loterii?
zastanawiałam się wczoraj nad tym i nic poza wróżką nie przyszło min do głowy ???????

darog

#6256303 Napisano: 19.09.2016 09:01:11
kalka napisał(a):

edith napisał(a):

Edith, ja nie wpisywałam, bo nie mam paragonu emotka , ale wpisałabym ten na górze obok daty  emotka

jeśli masz przed soba paragon Carrefour.
numer transakcji - dokładnie tak się nazywa i widnieje NA DOLE.. (Karlsbad też wymaga NUMER TRANSAKCJI)
0 0

magalan83

#6256307 Napisano: 19.09.2016 09:06:04
darog napisał(a):

kalka napisał(a):

edith napisał(a):

Edith, ja nie wpisywałam, bo nie mam paragonu emotka , ale wpisałabym ten na górze obok daty  emotka

jeśli masz przed soba paragon Carrefour.
numer transakcji - dokładnie tak się nazywa i widnieje NA DOLE.. (Karlsbad też wymaga NUMER TRANSAKCJI)

Tak to ten na dole. Na gorze obok daty to numer paragonu.
0 0

asper01

#6256405 Napisano: 19.09.2016 11:41:53
Czy dostał już ktoś mejla od  Pleja z konkursu Adidas z SPH?
0 0

anialistopad

#6256415 Napisano: 19.09.2016 11:50:09
nie tez czekam na @ od nich
0 0

anula81

#6256444 Napisano: 19.09.2016 12:44:53
a wie ktoś jak wysylają noże z kamisa ? poczta ? może z Krakowa nadane ? bo mam awizo, ciekawość zżera, a jakiś maly ten list do 350g, to jedynie nóż mi chodzi po głowie, reszta co czekam same duże gabaryty, a na pocztę dopiero jutro pojadę emotka będę wdzięczna za odp.
0 0

madzia1-s

#6256445 Napisano: 19.09.2016 12:46:16
anula81 napisał(a):

a wie ktoś jak wysylają noże z kamisa ? poczta ? może z Krakowa nadane ? bo mam awizo, ciekawość zżera, a jakiś maly ten list do 350g, to jedynie nóż mi chodzi po głowie, reszta co czekam same duże gabaryty, a na pocztę dopiero jutro pojadę emotka będę wdzięczna za odp.

kamis noze sla kurierem gls
0 0

anula81

#6256446 Napisano: 19.09.2016 12:47:28
madzia1-s napisał(a):

anula81 napisał(a):

kamis noze sla kurierem gls

dzięki czyli to nie to
0 0

joan

#6256464 Napisano: 19.09.2016 13:17:02
asper01 napisał(a):

Gdyby przetłumaczyć rozmowy z nimi na język angielski, można by każdego nauczyć obsługi trybów warunkowych emotka

a) PONOĆ tylko niektórzy laureaci dostali zwrotki o tym, że upłynął termin na odesłanie danych.
- Czy ktokolwiek otrzymał zwrotkę prawidłową?

b) PONOĆ po zwrotce nieprawidłowej rozsyłali eska z przeprosinami oraz info, że dane jednak przyjęto. PONOĆ informatycy się tym zajęli.
- Czy ktokolwiek otrzymał przeprosiny?

c) PONOĆ w "najbliższym czasie" laureaci otrzymają mejla z dalszymi instrukcjami.
- Czy ktokolwiek potrafi powiedzieć, co to takiego ten "najbliższy czas"? Czy 6 dni to za mało na wysłanie mejla?

I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś laureata nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?
Byłabym spokojniejsza wiedząc, że nagrody te wpadły na forum. Nie wiem, czy chociaż jedno zdanie z tego, co powiedziała pani koordynatorka... jest prawdą emotka
0 0

darog

#6256466 Napisano: 19.09.2016 13:19:01
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

Gdyby przetłumaczyć rozmowy z nimi na język angielski, można by każdego nauczyć obsługi trybów warunkowych emotka

a) PONOĆ tylko niektórzy laureaci dostali zwrotki o tym, że upłynął termin na odesłanie danych.

b) PONOĆ po zwrotce nieprawidłowej rozsyłali eska z przeprosinami oraz info, że dane jednak przyjęto. PONOĆ informatycy się tym zajęli.

c) PONOĆ w "najbliższym czasie" laureaci otrzymają mejla z dalszymi instrukcjami.
- Czy ktokolwiek potrafi powiedzieć, co to takiego ten "najbliższy czas"? Czy 6 dni to za mało na wysłanie mejla?

I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?
Byłabym spokojniejsza wiedząc, że nagrody te wpadły na forum. Nie wiem, czy chociaż jedno zdanie z tego, co powiedziała pani koordynatorka... jest prawdą emotka

liczyliśmy na ta główną nagrodę - czyli 500zł do adidasa..tylko jak już pisałem od razu po północy - nie zdążyliśmy wysłać zgłoszeń.. Paragon został..
0 0

darog

#6256468 Napisano: 19.09.2016 13:20:43
a co z tym konkursem Captain Morgan w Carrefour?

wysłali sms z prośbą o podanie maila.. i co cisza??
0 0

aerdna

#6256473 Napisano: 19.09.2016 13:25:01
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś laureata nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?

Nagrody te wpadły. A prawidłową zwrotkę miałam ja. Odsyłają @ po tym jak przeczytałam, jaką Ty dostałaś emotka (uznałam, że już "naprawili")
1 joan 0

asper01

#6256475 Napisano: 19.09.2016 13:28:36
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

No mi przysłali, że niby I stopnia. I wiem jeszcze o jednej osobie z forum...
1 joan 0

kalka

#6256479 Napisano: 19.09.2016 13:32:49
darog napisał(a):

a co z tym konkursem Captain Morgan w Carrefour?

wysłali sms z prośbą o podanie maila.. i co cisza??

Cisza, spokojnie czekamy  emotka
0 0

ZetZ

#6256488 Napisano: 19.09.2016 13:57:05
asandraa napisał(a):

Czy ktoś z Was nie otrzymał jeszcze bonu Netto z konkursu Radio Złote przeboje? Z 7-8 września?

Tak,ja też jeszcze czekam.
0 0

darog

#6256497 Napisano: 19.09.2016 14:03:09
czy crunchips - bony 50 zł z Intermarche już były wysyłane??
0 0

dang21

#6256501 Napisano: 19.09.2016 14:06:14
darog napisał(a):

czy crunchips - bony 50 zł z Intermarche już były wysyłane??

Tak. Dostalam w tamtym tygodniu emotka  listem poleconym
0 0