Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

banka-manka

#6256039 Napisano: 18.09.2016 10:46:17
olahorub napisał(a):

aerdna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

grał ktoś w superfisha? tego nie da się uczciwie ułożyć w 7 sekund, ani nawet w 9.. tzn. ja nie umim emotka

Nie martw się... na koniec będą wyniki w stylu 0,001 emotka  - pytanie: co z tym zrobi Albedo emotka

Wiadomo, że informatycy z forum opanowali już konkurs... Lada dzień nazwiska będą się powtarzać.
Przed rozpoczęciem Albedo robiło testy. Ich wynik to 16,44. Ja w próbach miałam 11 z czymś. Ale chętnie poznam Pana/Panią, co za 1 razem uzyskuje wynik 7-9 emotka Tym bardziej, że "klocki" obracają się z opóźnieniem.

9 da się zrobić jak trafisz pierwsze dwie pary obrazków. 7 jak trafisz cztery - oczywiście bez powtórek. No ale to musisz mieć tyle szczęścia... A już widać z sobotniego rankingu, że "Dziurawa Czapiga" wjechała z butami emotka

Swoją drogą będzie niezła beka jak jedna osoba zgarnie 50 torebek co teoretycznie jest możliwe emotka

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma emotka
0 0

olahorub

#6256040 Napisano: 18.09.2016 10:49:10
banka-manka napisał(a):

olahorub napisał(a):

aerdna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

grał ktoś w superfisha? tego nie da się uczciwie ułożyć w 7 sekund, ani nawet w 9.. tzn. ja nie umim emotka

Nie martw się... na koniec będą wyniki w stylu 0,001 emotka  - pytanie: co z tym zrobi Albedo emotka

Wiadomo, że informatycy z forum opanowali już konkurs... Lada dzień nazwiska będą się powtarzać.
Przed rozpoczęciem Albedo robiło testy. Ich wynik to 16,44. Ja w próbach miałam 11 z czymś. Ale chętnie poznam Pana/Panią, co za 1 razem uzyskuje wynik 7-9 emotka Tym bardziej, że "klocki" obracają się z opóźnieniem.

9 da się zrobić jak trafisz pierwsze dwie pary obrazków. 7 jak trafisz cztery - oczywiście bez powtórek. No ale to musisz mieć tyle szczęścia... A już widać z sobotniego rankingu, że "Dziurawa Czapiga" wjechała z butami emotka

Swoją drogą będzie niezła beka jak jedna osoba zgarnie 50 torebek co teoretycznie jest możliwe emotka

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych  emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma  emotka

A w takiej sytuacji pojawia się komunikat, że wykorzystany paragon?
0 0

banka-manka

#6256043 Napisano: 18.09.2016 10:53:36
olahorub napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych  emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma  emotka

A w takiej sytuacji pojawia się komunikat, że wykorzystany paragon?

Dokładnie tak. Że takie dane zostały już zarejestrowane.
Dwa razy miałam taką sytuację, dwa paragony zmarnowane. Raz weszłam na ranking, przy grach próbnych. Za drugim razem zawiesiła mi się strona - może problem z netem. Nie przyjęło mi tego samego paragonu, choć na niego nie grałam na ranking. 
0 0

madzia1-s

#6256049 Napisano: 18.09.2016 11:12:17
olahorub napisał(a):

aerdna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Swoją dro

No własnie co to za regulamin, że osoba moze wygrać w każdej turze (czyli codziennie) jedna nagrode Ii stopnia  emotka
0 0

synk

#6256098 Napisano: 18.09.2016 16:02:13
a ja mam takie pytanie - jeśli agencja daje mi do odesłania protokół przekazania nagrody, w którym żąda wpisania numeru dowodu osobistego - to czy powinienem taki numer podawać jeśli w regulaminie zastrzegli sobie wszystko (adres, telefon, pesel) a nie numer dowodu? Odesłać puste pole? Czy może wpisać pesel?
0 0

darog

#6256103 Napisano: 18.09.2016 16:17:04
W przypadku gdy wygrywaliście skutery...
PYTANIE: czy osobiście musieliście po owy skuter jechać przez pół Polski - czy też były dostarczone kurierem??
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.."
0 0

darog

#6256109 Napisano: 18.09.2016 17:16:37
wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

PYTANIE: czy osobiście musieliście po owy skuter jechać przez pół Polski - czy też były dostarczone kurierem??
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.."

Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie emotka
To zależy jak odbiór takich rzeczy jest opisany w regulaminie. Ja kilka razy wygrałam quady, skutery czy motor i zawsze te nagrody przyjeżdzały do mnie z firmą kurierską gdyż tak było opisane w regulaminie. Jeśli jest inaczej to pewnie będzie się trzeba pofatygować...

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej..
0 0

darog

#6256110 Napisano: 18.09.2016 17:17:54
darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

To zależy jak odbiór takich rzeczy jest opisany w regulaminie. Ja kilka razy wygrałam quady, skutery czy motor i zawsze te nagrody przyjeżdzały do mnie z firmą kurierską gdyż tak było opisane w regulaminie. Jeśli jest inaczej to pewnie będzie się trzeba pofatygować...

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej..

i jeśli np ktoś z Gdańska wygra skuter a organizator zapowie: odbiór w Katowicach...
0 0

Gość: barcza

#6256111 Napisano: 18.09.2016 17:23:07
darog napisał(a):

darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

i jeśli np ktoś z Gdańska wygra skuter a organizator zapowie: odbiór w Katowicach...

to będzie miał wycieczkę krajoznawczą emotka chyba, że Smolar ma kilka lokalizacji do odbioru
0 0

szindy

#6256119 Napisano: 18.09.2016 17:54:27
Czy w Waszych Tesco są pojedyncze maszynki BIC?
0 0

darog

#6256129 Napisano: 18.09.2016 18:33:12
barcza napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

to będzie miał wycieczkę krajoznawczą emotka chyba, że Smolar ma kilka lokalizacji do odbioru

Smolar to raczej wysłałby kurierem..
0 0

pablo75

#6256132 Napisano: 18.09.2016 18:34:22
szindy napisał(a):

U mnie w osiedlowym Tesco nie ma,są tylko w paczkach.W dużym hipermarkecie może dostanie się jedną sztukę.
0 0

Gość: poprostuanette

#6256134 Napisano: 18.09.2016 18:38:09
darog napisał(a):

barcza napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

Smolar to raczej wysłałby kurierem..

mi skuter przysłali samochodem cięzarowym emotka
1 darog 0

Gość: MartaZey

#6256135 Napisano: 18.09.2016 18:42:45
Mam pytanie a propos konkursu wSPAniale z Carrefour (gąbki Syrena). Odpowiedz trzeba wyslac na mail i nie majac doświadczenia zapytam - co Albedo nagradza? Wystarczy odp tekstowa czy cuda na kiju z filmikami czy zdjęciami?
0 0

notta

#6256142 Napisano: 18.09.2016 18:52:46
szindy napisał(a):

Dzisiaj szukałam i nie znalazłam emotka
0 0

Gość: MartaZey

#6256143 Napisano: 18.09.2016 18:57:25
donia7 napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Mam pytanie a propos konkursu wSPAniale z Carrefour (gąbki Syrena). Odpowiedz trzeba wyslac na mail i nie majac doświadczenia zapytam - co Albedo nagradza? Wystarczy odp tekstowa czy cuda na kiju z filmikami czy zdjęciami?

ja ostatnio wygrałam (co prawda tylko ścierki Prima) zwykła odpowiedzią.

Dzieki. Pytanie co wygrało główną w Twoim konkursie:P
0 0

madzia1-s

#6256146 Napisano: 18.09.2016 19:01:23
ivanotta napisał(a):

szindy napisał(a):

Dzisiaj szukałam i nie znalazłam  emotka

U mnie tez nie ma
0 0

doris1

#6256148 Napisano: 18.09.2016 19:03:50
madzia1-s napisał(a):

ivanotta napisał(a):

szindy napisał(a):

Dzisiaj szukałam i nie znalazłam  emotka

U mnie tez nie ma

nie ma emotka najtańsze ok. 8 zł
0 0

sylwik

#6256161 Napisano: 18.09.2016 19:29:08
czy w konkursie maszynek BIC w tesco jest jakies ograniczenie znaków odpowiedzi? pytam bo mam problem z wysłaniem zgłoszenia a w regulaminie nic nie widzę na ten temat.
0 0

kadett33

#6256234 Napisano: 18.09.2016 22:34:24
mariolakal napisał(a):

kadett33 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy ktoś posiada aktualną listę produktów promocyjnych w Pololoterii ? U mnie się nie otwiera.

Ja zakupiłam produkty z listy 07-20 września... Tam są zupełnie inne.... Mam nadzieję, że dobre... 

tak, ta lista także jest poprawna
0 0