Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ashedalka

#6265887 Napisano: 07.10.2016 17:20:05
Czy w tym co mamy wysłać na fartuchy z Winiary to
"4.26.3 podpisane czytelnie oświadczenia Laureata o następującej treści „Potwierdzam, że przed zgłoszeniem udziału w Loterii zapoznałem się z Regulaminem loterii promocyjnej „Od 75 lat w Waszych rękach”i wyraziłem zgodę na jego warunki”"
Mam napisać ręcznie na kartce i podpisać czy jak?
0 0

violka88

#6265933 Napisano: 07.10.2016 18:45:20
mnie się dziś (zgłoszenie z wczoraj z 6.10 ) udało wygrać po raz pierwszy UpOmInEk emotka
i mam pytanko to oni teraz do mnie będą dzwonić czy wyślą @ ????
i mam coś do wyboru czy oni sami wybierają ????
0 0

mczarna

#6265938 Napisano: 07.10.2016 18:52:51
Co do tych testowań z trnd to jakoś słabo przygotowani są. Nigdzie nie mogę dostać wersji 8 zbóż (jedynie w Auchan podobno są ale przez korki mi nie po drodze), inne wersje nabyte cudem...,nie zgłaszałam się więc do tej nowej kampanii Natur ,bo tych prooduktów też nie widzę nigdzie. Słabo, oj słabo...
0 0

mj156

#6265945 Napisano: 07.10.2016 19:05:37
Mam pytanie odnośnie promocji familijne..w regulaminie jest że do 30 września, a na stronie jeszcze można wklepywać kody i napisane że najbliższe losowanie 14.10...nie rozumiem tego
0 0

-Triss-

#6265949 Napisano: 07.10.2016 19:09:32
mczarna napisał(a):

Co do tych testowań z trnd to jakoś słabo przygotowani są. Nigdzie nie mogę dostać wersji 8 zbóż (jedynie w Auchan podobno są ale przez korki mi nie po drodze), inne wersje nabyte cudem...,nie zgłaszałam się więc do tej nowej kampanii Natur ,bo tych prooduktów też nie widzę nigdzie. Słabo, oj słabo...

U mnie w okolicy nie było problemów z zakupem - pierwszą partię kupiłam w Intermarche, drugą w Auchan. Zauważyłam je też w Tesco i dwóch sklepach osiedlowych. Nie widziałam za to w Biedronce i w Kauflandzie.
0 0

harnas

#6265954 Napisano: 07.10.2016 19:14:51
mczarna napisał(a):

potwierdzam, Auchan jest świetnie zaopatrzony pod względem jogobelli
0 0

doris1

#6265956 Napisano: 07.10.2016 19:20:20
Ashedalka napisał(a):

"4.26.3 podpisane czytelnie oświadczenia Laureata o następującej treści „Potwierdzam, że przed zgłoszeniem udziału w Loterii zapoznałem się z Regulaminem loterii promocyjnej „Od 75 lat w Waszych rękach”i wyraziłem zgodę na jego warunki”"

oświadczenie do wydruku jest na stronie https://www.winiary.pl/ , nie wiem czy uda się otworzyć bezpośredni link https://www.winia...erii_promocyjnej.pdf
0 0

Ashedalka

#6265962 Napisano: 07.10.2016 19:28:31
doris1 napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

oświadczenie do wydruku jest na stronie https://www.winiary.pl/ , nie wiem czy uda się otworzyć bezpośredni link https://www.winia...erii_promocyjnej.pdf

To to jest formularz...
Formularz wypełniłam, a tego "oświadczenia" szukałam , nie znalazłam  - napisałam ręcznie, podpisałam i wysłałam...
0 0

monisss

#6265964 Napisano: 07.10.2016 19:33:27
Muszę odesłać oryginał na ITM nescafe a przez to że byłam z dzieckiem na zakupach mam na 1 paragonów nescafe i Tchibo.
 Jak wygram w Tchibo myślicie ze starczy foto?
0 0

coccinelle

#6265986 Napisano: 07.10.2016 20:25:58
Orientujecie się, czy w konkursie, w którym można wygrać eko pendrive, można zakupić serek Almette też w Żabce?
0 0

scrabble

#6265993 Napisano: 07.10.2016 20:38:00
coccinelle napisał(a):

Orientujecie się, czy w konkursie, w którym można wygrać eko pendrive, można zakupić serek Almette też w Żabce?

Ktoś wrzucił informację, że tak i podobno jest 1 pula nagród.
0 0

pioge7

#6265995 Napisano: 07.10.2016 20:41:08
scrabble napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Ktoś wrzucił informację, że tak i podobno jest 1 pula nagród.

na stronie żabki jest info:
http://zabka.pl/f...gulaminy/almette.pdf
http://zabka.pl/pl/konkursy

shell

#6265999 Napisano: 07.10.2016 20:44:27
violka88 napisał(a):

mnie się dziś (zgłoszenie z wczoraj z 6.10 ) udało wygrać po raz pierwszy UpOmInEk emotka

Gratki!
Ja pierwszy raz nic nie wygrałam emotka
Musiałaś mieć zabawną historię ew napisaną szybko emotka
Najpierw wyślą Ci maila, później zadzwonią i zaproponują to, co zostało z upominków i będziesz mogła wybrać.
0 0

violka88

#6266027 Napisano: 07.10.2016 21:48:42
shell napisał(a):

violka88 napisał(a):

Gratki!
Najpierw wyślą Ci maila, później zadzwonią i zaproponują to, co zostało z upominków i będziesz mogła wybrać.

a co jest do wyboru?
0 0

madzia1-s

#6266029 Napisano: 07.10.2016 21:52:44
widzieliscie ze zmienili regulamin PKP konkursu
nagrod e-biletów nie wybieraja z 200 pierwszych osob ale ze wszystkich zgloszen danego dnia
" Komisja Konkursowa Organizatora wybierze i dodatkowo nagrodzi 25najbardziej atrakcyjnych (kreatywnych) haseł spośród zgłoszeń uczestnictwa w Konkursie dotyczącym „nagród codziennych” w danym dniu"

I jeszcze dodali zapis:
imienny bilet uprawnia do uczestnictwa w Konkursie i odbioru nagrody osobęwymienioną na bilecie, która zarejestrowała się za pośrednictwem strony
internetowej www.intercity.pl/pociagdonagrod.

Czyli wczesniej uzsykałam zla odp i posylalam zgloszenia na siebie, mimo ze bilet był na kogos innego emotka  wrrr
0 0

shell

#6266030 Napisano: 07.10.2016 21:57:00
violka88 napisał(a):

shell napisał(a):

violka88 napisał(a):

Gratki!

a co jest do wyboru?

voucher do WARS (rzadko emotka ), t-shirt,zawieszka na bagaż, miś
ps.masz w regulaminie emotka
0 0

izak1000

#6266031 Napisano: 07.10.2016 21:57:13
madzia1-s napisał(a):

nagrod e-biletów nie wybieraja z 200 pierwszych osob ale ze wszystkich zgloszen danego dnia
" Komisja Konkursowa Organizatora wybierze i dodatkowo nagrodzi 25najbardziej atrakcyjnych (kreatywnych) haseł spośród zgłoszeń uczestnictwa w Konkursie dotyczącym „nagród codziennych” w danym dniu"

Już od początku tak powinno być a nie  tylko z tych "nocnych wyscigów".
0 0

shell

#6266032 Napisano: 07.10.2016 21:58:40
madzia1-s napisał(a):

I jeszcze dodali zapis:
imienny bilet uprawnia do uczestnictwa w Konkursie i odbioru nagrody osobę wymienioną na bilecie, która zarejestrowała się za pośrednictwem strony

Czyli wczesniej uzsykałam zla odp i posylalam zgloszenia na siebie, mimo ze bilet był na kogos innego emotka  wrrr

Jeśli wysłałaś przed 04.10 to będzie ok ( tam mi sie wydaje,bo... emotka ), bo wtedy weszły zmiany emotka dlatego jest na czerwono w reg.
0 0

karkocka

#6266033 Napisano: 07.10.2016 21:58:59
madzia1-s napisał(a):

I jeszcze dodali zapis:
imienny bilet uprawnia do uczestnictwa w Konkursie i odbioru nagrody osobęwymienioną na bilecie, która zarejestrowała się za pośrednictwem strony

wybierają ze wszystkich zgłoszeń, bo wczoraj dodałam odpowiedz około 20.00 i wygrałam bilet
0 0

shell

#6266035 Napisano: 07.10.2016 22:00:23
karkocka napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

I jeszcze dodali zapis:

wybierają ze wszystkich zgłoszeń, bo wczoraj dodałam odpowiedz około 20.00 i wygrałam bilet

o tej zabawnej historii?  emotka
0 0