Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6266037 Napisano: 07.10.2016 22:05:37
shell napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

widzieliscie ze zmienili regulamin PKP konkursu
nagrod e-biletów nie wybieraja z 200 pierwszych osob ale ze wszystkich zgloszen danego dnia
" Komisja Konkursowa Organizatora wybierze i dodatkowo nagrodzi 25najbardziej atrakcyjnych (kreatywnych) haseł spośród zgłoszeń uczestnictwa w Konkursie dotyczącym „nagród codziennych” w danym dniu"

I jeszcze dodali zapis:
imienny bilet uprawnia do uczestnictwa w Konkursie i odbioru nagrody osobę wymienioną na bilecie, która zarejestrowała się za pośrednictwem strony
internetowej www.intercity.pl/pociagdonagrod.

Czyli wczesniej uzsykałam zla odp i posylalam zgloszenia na siebie, mimo ze bilet był na kogos innego emotka  wrrr

Jeśli wysłałaś przed 04.10 to będzie ok ( tam mi sie wydaje,bo... emotka ), bo wtedy weszły zmiany emotka dlatego jest na czerwono w reg.

Część zgłoszen poszło w niedzielę02.10 a część dzisiaj ale przed spr regulamanu.
Nie przyszlo mi do glowy, ze zmienia go, a wczesniej dokladnie go przestudiowałam emotka
0 0

karkocka

#6266038 Napisano: 07.10.2016 22:07:21
shell napisał(a):

karkocka napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

widzieliscie ze zmienili regulamin PKP konkursu
nagrod e-biletów nie wybieraja z 200 pierwszych osob ale ze wszystkich zgloszen danego dnia
" Komisja Konkursowa Organizatora wybierze i dodatkowo nagrodzi 25najbardziej atrakcyjnych (kreatywnych) haseł spośród zgłoszeń uczestnictwa w Konkursie dotyczącym „nagród codziennych” w danym dniu"

I jeszcze dodali zapis:
imienny bilet uprawnia do uczestnictwa w Konkursie i odbioru nagrody osobęwymienioną na bilecie, która zarejestrowała się za pośrednictwem strony
internetowej www.intercity.pl/pociagdonagrod.

Czyli wczesniej uzsykałam zla odp i posylalam zgloszenia na siebie, mimo ze bilet był na kogos innego emotka  wrrr

wybierają ze wszystkich zgłoszeń, bo wczoraj dodałam odpowiedz około 20.00 i wygrałam bilet

o tej zabawnej historii?  emotka

tak emotka
1 shell 0

violka88

#6266042 Napisano: 07.10.2016 22:20:00
shell napisał(a):

violka88 napisał(a):

shell napisał(a):

violka88 napisał(a):

mnie się dziś (zgłoszenie z wczoraj z 6.10 ) udało wygrać po raz pierwszy UpOmInEk emotka
i mam pytanko to oni teraz do mnie będą dzwonić czy wyślą @ ????
i mam coś do wyboru czy oni sami wybierają ????

Gratki!
Ja pierwszy raz nic nie wygrałam emotka
Musiałaś mieć zabawną historię ew napisaną szybko emotka
Najpierw wyślą Ci maila, później zadzwonią i zaproponują to, co zostało z upominków i będziesz mogła wybrać.

a co jest do wyboru?

voucher do WARS (rzadko emotka ), t-shirt,zawieszka na bagaż, miś
ps.masz w regulaminie emotka

dziękuję emotka
0 0

yolka123

#6266047 Napisano: 07.10.2016 22:26:31
scrabble napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Orientujecie się, czy w konkursie, w którym można wygrać eko pendrive, można zakupić serek Almette też w Żabce?

Ktoś wrzucił informację, że tak i podobno jest 1 pula nagród.

Zwróćcie tylko uwagę, że  obu jest ten sam prefiks, natomiast odp. trzeba wysłać na różne numery w zależności, czy Żabka czy Freshmarket.
Żabka: „NATURA.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ” na 7055
Freshmarket: „NATURA.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ” na 7036

Agnes89

#6266049 Napisano: 07.10.2016 22:40:21
Gdzie znajduje się numer paragonu Biedronka? Może i głupie pytanie, ale jestem zielona emotka
0 0

alamak

#6266119 Napisano: 08.10.2016 10:24:06
Kochani, czy w konkursie Lays biorą udział małe paczki??
0 0

agniecha1985

#6266120 Napisano: 08.10.2016 10:26:51
alamak napisał(a):

Tak
0 0

dang21

#6266135 Napisano: 08.10.2016 11:26:24
Agnes89 napisał(a):

Gdzie znajduje się numer paragonu Biedronka? Może i głupie pytanie, ale jestem zielona emotka

Obok daty.
1 Agnes89 0

Agnes89

#6266137 Napisano: 08.10.2016 11:33:30
dang21 napisał(a):

Agnes89 napisał(a):

Obok daty.

Dzięki emotka
0 0

montezuma

#6266150 Napisano: 08.10.2016 11:52:12
Niestety nie mogę założyć nowego wątku - choć pewnie temat na to zasługuje (nie mam 500 wiadomości na koncie emotka

Dream Car Competition
https://www.dreamcar-c.com/
zastanawia mnie cisza związana z tym "konkursem" - wziąłem w nim udział - w pierwszej i drugiej edycji. (łącznie 3 zgłoszenia)
Nie ukrywam, że jednym z powodów zainteresowania tą zabawą było jury - niekoniecznie całe - ale uznałem, że Cezary Pazura nie narażałby swojej reputacji firmując coś, czego rzetelnie nie sprawdził. W przeciwnym przypadku uznałbym, ze szukają jeleni...
inwestycja niewielka - kilkadziesiąt złotych... ale zawsze - mnożąc to przez tysiące uczestników - wydawało się to być całkiem sensownie pomyślane.

Trzecia edycja - trwająca całe dwa miesiące (już pierwsze odstępstwo od wcześniejszych reguł - każdy etap miał trwać miesiąc) wzbudziła mój niepokój/zastanowienia.
odpuściłem sobie ten etap - wpisowe coraz droższe - zmiana zasad... pomyślałem, że lepiej obserwować rozwój tego projektu
I słusznie - emotka
Okazuje się, że nadal ta ostatnia edycja jest nierozstrzygnięta...
Dodatkowo:
  1. Zniknęło konto z FB
  2. Zniknęło konto z instagramu
  3. Organizatorzy nie odpowiadają na maile - przez pierwsze dwie edycje kontakt był świetny (w sensie szybkości reakcji - mail - po godzinie odpowiedź)
  4. Jurorzy milczą - nie odpisują na wiadomości (napisałem PW na FB do jurorów)
Czy pojawił się jakiś komentarz w sieci? Ktoś coś słyszał/czytał?

Znalazłem tylko jedną stronę na FB z komentarzem do konkursu... i chyba trzeba będzie zgodzić się z założycielem tego profilu:
https://www.faceb...90970536437/?fref=ts
Po co o tym wszystkim piszę?
Dobre pytanie emotka

Cieszę się, ze odpuściłem sobie trzecią edycję - ale mimo wszystko czuję się jednak trochę oszukany.
Planowałem udział w kolejnych etapach/ opracowywałem projekty, etc.?
Ale najważniejsze jest to - pal licho pana Majdana, p. Jastrzębowską (szczerze mówiąc nie wiedziałem przed tym konkursem, kim ona jest) - że jeden z ciekawszych (nie piszę najlepszych) aktorów średniego pokolenia - Cezary Pazura użyczył swojej twarzy projektowi, który - jak wszystko na to wskazuje - okazał się jedynym wielkim szwindlem.
Jestem tym faktem zdegustowany... chciałbym się mylić.
Jeśli ktoś z Was coś słyszał na ten temat - proszę o sygnał emotka
0 0

delvitto

#6266151 Napisano: 08.10.2016 11:54:49
dostałam wczoraj smsy z almette dotyczące 2 zgłoszeń i jestem wkurzona emotka  wiem, że wprowadzili taki zapis w regulaminie, i że sporo forumowiczów też dostało, jednak wydaje mi się, że można ten pkt zaskarżyć. Mogę im odesłać te wieczka i paragony, bo posiadam, ale rzecz w tym, że te zgłoszenia nie wezmą już udziału w terminie wybranym przeze mnie, tylko w bliżej nieokreślonym terminie wybranym przez nich. Bo zanim dostaną korespondencję i zanim te wieczka zweryfikują, to minie trochę czasu.A ja - wysyłając smsy, lub zgłoszenia - w ten a nie inny dzień, miałam życzenie, by właśnie wtedy brały udział, w tym dniu, co minął:( Może miałam przeczucie, może proroczy sen, który kazał mi właśnie WTEDY wysłać zgłoszenia? Organizator nie ma prawa narzucić dnia, w którym moje zgłoszenie wrzuci/lub nie do bębna, bo to JA wybieram taki dzień, bo za to płacę - najpierw za produkt, potem za zgłoszenie. I nie chcę jutro, bo czuję, że to wczoraj był mój szczęśliwy dzień. Rozumiem weryfikację po loterii, lecz w trakcie - zwiększając koszta biorących udział - to już nie bardzo:( Bo taka weryfikacja "na wszelki wypadek", by sprawdzić, czy zgłoszenie może dopiero brać udział - to moim zdaniem wielkie przegięcie! Mogli się postarać o lepsze zabezpieczenia loterii, sami przyznawali, że kody mogą się powtarzać.
Takie ot, moje sobotnie przemyślenia... 
2 dolly, lager 0

montezuma

#6266153 Napisano: 08.10.2016 11:59:30
Ale jakie sms'y? almette coś wysyła?
0 0

delvitto

#6266155 Napisano: 08.10.2016 12:03:18
montezuma napisał(a):

Ale jakie sms'y? almette coś wysyła?

tak, wysyła:( od kilku dni na forum o tym się wspomina, nie brzmiało to dla mnie wiarygodnie, dopóki sama nie dostałam emotka  dodano pkt w regulaminie, który im na to pozwala, przez co zmienił się pierwotny kształt regulaminu:(
1 montezuma 0

Gość: giuliettaX

#6266168 Napisano: 08.10.2016 13:14:31
delvitto napisał(a):

dostałam wczoraj smsy z almette dotyczące 2 zgłoszeń i jestem wkurzona emotka  wiem, że wprowadzili taki zapis w regulaminie, i że sporo forumowiczów też dostało, jednak wydaje mi się, że można ten pkt zaskarżyć. Mogę im odesłać te wieczka i paragony, bo posiadam, ale rzecz w tym, że te zgłoszenia nie wezmą już udziału w terminie wybranym przeze mnie, tylko w bliżej nieokreślonym terminie wybranym przez nich. Bo zanim dostaną korespondencję i zanim te wieczka zweryfikują, to minie trochę czasu.A ja - wysyłając smsy, lub zgłoszenia - w ten a nie inny dzień, miałam życzenie, by właśnie wtedy brały udział, w tym dniu, co minął:( Może miałam przeczucie, może proroczy sen, który kazał mi właśnie WTEDY wysłać zgłoszenia? Organizator nie ma prawa narzucić dnia, w którym moje zgłoszenie wrzuci/lub nie do bębna, bo to JA wybieram taki dzień, bo za to płacę - najpierw za produkt, potem za zgłoszenie. I nie chcę jutro, bo czuję, że to wczoraj był mój szczęśliwy dzień. Rozumiem weryfikację po loterii, lecz w trakcie - zwiększając koszta biorących udział - to już nie bardzo:( Bo taka weryfikacja "na wszelki wypadek", by sprawdzić, czy zgłoszenie może dopiero brać udział - to moim zdaniem wielkie przegięcie! Mogli się postarać o lepsze zabezpieczenia loterii, sami przyznawali, że kody mogą się powtarzać.

dokładnie emotka  też mam swoje szczęśliwe i skuteczne momenty i wtedy wysyłam emotka  
0 0

alamak

#6266170 Napisano: 08.10.2016 13:19:07
agniecha1985 napisał(a):

alamak napisał(a):

Tak

Dziękuję  emotka
0 0

trampek,

#6266251 Napisano: 08.10.2016 19:56:28
Gdzie dostanę małe paczki laysów promocyjnych wie ktos?

działa wam strona paczki sprzataczki bo mi nie chce wejsc ;(
0 0

magisterek

#6266256 Napisano: 08.10.2016 20:18:32
giulietta napisał(a):

delvitto napisał(a):

dokładnie  emotka  też mam swoje szczęśliwe i skuteczne momenty i wtedy wysyłam  emotka  

Zamiast odsyłać za 6zł wieczko i paragon lepiej kupić 2 nowe serki i zrobić zgłoszenia 2! Tak im napisałem, że kpiny sobie robią! A jeśli ktoś wysyła 20 razy ten sam kod to po wylosowaniu takiego delikwenta niech żądają od niech 20 wieczek z owym kodem! I wtedy po weryfikacji wszystko będzie jasne! emotka a nie, że człowiek kupuje serek to jeszcze musi wysłać im wieczko, bo mają taki kaprys.
0 0

ludzka_istota

#6266257 Napisano: 08.10.2016 20:18:42
trampek, napisał(a):

małe lays widziałam w ITM
0 0

trampek,

#6266266 Napisano: 08.10.2016 20:32:22
ludzka_istota napisał(a):

trampek, napisał(a):

małe lays widziałam w ITM

niestety nie ma u mnie itm emotka a mam jeszcze pytanko czy w loterii glade jest tak samo jak w paczce spzrataczce ze zgloszenie berze udział w kazdym losowaniu czy tylko raz?
0 0

1mariusz

#6266289 Napisano: 08.10.2016 21:45:19
o Jezu,no i teraz durch się boję,nie daj Bóg wygram i w Providencie będę musiała brać na dopłatę za wiek!!!!!emotka

Joan, to mnie teraz rozwaliłaś emotka

0 0