Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

basku

#6282487 Napisano: 09.11.2016 21:42:26
marzenier napisał(a):

basku napisał(a):

a napszcie prosze w jakim sklepie zakupy nalezy zrobic: https://www.e-kon...a1.html#.WCOFc1s1qlg

normalnie nie moge znalezc czy wszedzie czy w jakis konkretnych sklepach??

Kupuj gdzie taniej emotka

bardzo dziekuje emotka a wiecie jaki produkt wychodzi najtaniej? bo tak czytam i czytam te wpisy tu i w koncu nie wiem czy mydlo moze byc czy nie emotka
0 0

trampek,

#6282494 Napisano: 09.11.2016 22:00:51
http://www.ofemin...a-kruk-s1999537.html

czy ten konkurs jeszcze trwa? bo pisze, ze do 30 a nie da sie wyslac zgloszenia??
0 0

petunija1

#6282500 Napisano: 09.11.2016 22:04:29
trampek, napisał(a):

czy ten konkurs jeszcze trwa? bo pisze, ze do 30 a nie da sie wyslac zgloszenia??

Przed chwilą słałam i poszło. emotka
0 0

tereniagno

#6282504 Napisano: 09.11.2016 22:07:49
henryczka62 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

katrin1 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Powiem Wam że ten konkurs DUCK dziwnie tym razem się odbywa... wtedy miałam 100% skuteczność a teraz mam 50% emotka

To i tak dobrze, bo u mnie skuteczność zerowa jak na razie emotka

U mnie też skuteczność zerowa emotka ,a wysłanych sporo emotka

Nie wiem jak w Duck, ale w Glade jednym zgłoszeniem wygrałam voucher.

W Glade też u mnie 0. W poprzedniej edycji też nic nie wygrałam, a zgłoszeń kilka poszło emotka
0 0

trampek,

#6282505 Napisano: 09.11.2016 22:07:58
petunija1 napisał(a):

trampek, napisał(a):

Przed chwilą słałam i poszło. emotka

a ja nie moge ;/ tzn raz poslalam z tego kompa ale mam jeszcze 2 paragony i teraz nie moge ;(

edit: udało sie z innej przeglądarki
0 0

isiulka

#6282507 Napisano: 09.11.2016 22:11:44
stamp2 napisał(a):

isiulka napisał(a):

harnas napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła.

nie slyszałaś czy podawałaś dane?

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz?

Jak kobieta grzecznie pyta to trzeba grzecznie odpowiadać!Ja  często swoich myśli nie słysze emotka

No właśnie emotka
0 0

madzia1-s

#6282508 Napisano: 09.11.2016 22:12:54
joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

A czy Waszym zdaniem to mają być tylko kosmetyki,czy może tez być chemia gospodarcza Henkel typu płynu do naczyń itp. ..?

Moim zdaniem tylko kosmetyki, bo zaznaczyli, że produkt ma być "Schwarzkopf & Henkel".

Sprawdziłam przed chwilą na etykietach produktów:
Silan -> Henkel
Gliss Kur -> Schwarzkopf & Henkel

A wg mnie dowolny produkt henkela... hm...
0 0

kaskaderka1

#6282509 Napisano: 09.11.2016 22:13:28
basku napisał(a):

marzenier napisał(a):

basku napisał(a):

a napszcie prosze w jakim sklepie zakupy nalezy zrobic: https://www.e-kon...a1.html#.WCOFc1s1qlg

normalnie nie moge znalezc czy wszedzie czy w jakis konkretnych sklepach??

Kupuj gdzie taniej emotka

bardzo dziekuje emotka a wiecie jaki produkt wychodzi najtaniej? bo tak czytam i czytam te wpisy tu i w koncu nie wiem czy mydlo moze byc czy nie emotka

Ja też miałam z tym problem . Tym bardziej że kosmetyki mi zupełnie nie służą a nie chciałam wyrzucać. Ale odżywka do włosów jest si .
Mam Schauma SILK=COMB
0 0

joan

#6282515 Napisano: 09.11.2016 22:30:31
madzia1-s napisał(a):

A jak rozumiesz zapis z regulaminu? "1.4 Konkursem objęte są wszystkie produkty Schwarzkopf&Henkel" - wg mnie (ale to tylko moja opinia), musi to być kosmetyk, a nie płyn do wuce emotka
1 bethan 0

mirai

#6282518 Napisano: 09.11.2016 22:41:36
violka88 napisał(a):

calgon - pudło
teekanne - pudło
vegeta - pudło
lewiatan - pudło
palmolive natura - pudło
winiary loteria - pudło
visa loteria - pudło
almette - pudło
itp  - pudło
więc czekam na REZERWĘ emotka

Ja mam to samo, więc robię sobie rezerwację na rezerwę jakąkolwiek  emotka
0 0

yreks

#6282559 Napisano: 10.11.2016 07:22:30
pytanie o Actimel. Ile kodów jest w czteropaku? Wg regulaminu: "opakowanie typu 4-pak – smak: klasyczny, truskawkowy, wieloowocowy, malinowy, owoce leśne, zawierające 4 kody promocyjne umieszczone wewnątrz opakowania,"  To oznacza ze 4pak to 4 szanse ?Pytam bo  ja w swoim mam 1 kod wewnątrz. 
0 0

madzia1-s

#6282561 Napisano: 10.11.2016 07:26:04
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

A jak rozumiesz zapis z regulaminu? "1.4 Konkursem objęte są wszystkie produkty Schwarzkopf&Henkel" - wg mnie (ale to tylko moja opinia), musi to być kosmetyk, a nie płyn do wuce emotka

Faktycznie, racja, nawet wskazuje to i podpowiada fotografia na glownej str konkursu, pokazujaca tylko te kosmetyki S&H.
W pierwszym tyg zglosilam paragon bledny w takim razie emotka  (na proszek do prania)
Ale juz teraz bede na to zwracac uwagę.
(nawiasem mówiąc wspominane tutaj mydło FA jako najtanszy produkt jest samego Henkela czy Schwarzkopfa i Henkela?
Bo dezodorant fa ma HENKELA a mimo wszystko na foto podgladowym jest... emotka  )
0 0

ewka656

#6282562 Napisano: 10.11.2016 07:39:50
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Faktycznie, racja, nawet wskazuje to i podpowiada fotografia na glownej str konkursu, pokazujaca tylko te kosmetyki S&H.
W pierwszym tyg zglosilam paragon bledny w takim razie  emotka  (na proszek do prania)
Ale juz teraz bede na to zwracac uwagę.
(nawiasem mówiąc wspominane tutaj mydło FA jako najtanszy produkt jest samego Henkela czy Schwarzkopfa i Henkela?
Bo dezodorant fa ma HENKELA a mimo wszystko na foto podgladowym jest...  emotka  )

Konkursem objęte są wszystkie produkty Schwarzkopf&Henkel znajdujące się w ofercie handlowej spółki Henkel Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na terenie Polski, w tym zwłaszcza produkty następujących marek: Fa, Syoss, Gliss Kur, Palette, Taft, Schauma, got2b,Ultime, Color Mask, Perfect Mousse (zwane dalej: Produktami promocyjnymi).
0 0

venix

#6282564 Napisano: 10.11.2016 07:51:52
yreks napisał(a):

pytanie o Actimel. Ile kodów jest w czteropaku? Wg regulaminu: "opakowanie typu 4-pak – smak: klasyczny, truskawkowy, wieloowocowy, malinowy, owoce leśne, zawierające 4 kody promocyjne umieszczone wewnątrz opakowania,"  To oznacza ze 4pak to 4 szanse ?Pytam bo  ja w swoim mam 1 kod wewnątrz. 

Ja miałam 3 opakowania z biedronek. Wszystkie z 1 kodem.  Dziś zgłaszając nowy dostałam na @ inf że w niektórych opakowaniach brakuje kodów i mi dosyłają. Dosłali 1  emotka
0 0

yreks

#6282569 Napisano: 10.11.2016 08:08:44
-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

Ja miałam 3 opakowania z biedronek. Wszystkie z 1 kodem.  Dziś zgłaszając nowy dostałam na @ inf że w niektórych opakowaniach brakuje kodów i mi dosyłają. Dosłali 1  emotka

tez mi rekompensata emotka  ... w takim razie jeden uczestnik moze wygrac więcej niz 1 nagrodę?
0 0

magdalena-1989

#6282578 Napisano: 10.11.2016 08:52:39
Co wysyła IQ MARKETING MAGAZYN ? Dostałam teraz maila.
0 0

defed

#6282598 Napisano: 10.11.2016 09:44:45
magdalena-1989 napisał(a):

Co wysyła IQ MARKETING MAGAZYN ? Dostałam teraz maila.

koce Milka emotka

venix

#6282609 Napisano: 10.11.2016 09:55:00
yreks napisał(a):

-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

tez mi rekompensata emotka  ... w takim razie jeden uczestnik moze wygrac więcej niz 1 nagrodę?

Nie widzę w regulaminie zapisu żeby nie było można  emotka
0 0

olunka

#6282613 Napisano: 10.11.2016 09:59:12
-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

Nie widzę w regulaminie zapisu żeby nie było można  emotka

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila?
0 0

anialistopad

#6282650 Napisano: 10.11.2016 10:53:46
Perfect.me na @ wysyłali info o wygranej? Nie wiem czy na fb im podać adres do wysyłki nagrody czy czekać na @ od nich?
0 0