Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Niebieska_Laguna

#6282865 Napisano: 10.11.2016 16:43:25
marzenier napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Potwierdzam. U mnie przed chwilą telefon.

Czy wszystkie dzisiejsze wygrane to za ostatni dziem konkursu.
Sama nie wiem na co liczę  emotka

U mnie nie z ostatniego dnia emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6282866 Napisano: 10.11.2016 16:43:49
marzenier napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Nie, ktoś wspominał o 29 cZy 30.10
0 0

Gość: ewikewik

#6282867 Napisano: 10.11.2016 16:44:26
Marzenier, u mnie 31.10
0 0

barszcz

#6282868 Napisano: 10.11.2016 16:48:17
Czy ktoś mnie oswiecie,jak to jest z tym actimelem.Zarejestrowałam się rano i nadal brak linka aktywacyjnego,jak było u grających?!
0 0

pistacja9

#6282872 Napisano: 10.11.2016 16:53:32
jaanonimka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Odnośnie młynków z Kamisa - nie mam na paragonie słowa "Kamis" tylko np. PaprykaSłodka 22g i nie po drodze mi do sklepu po pieczątkę. Czy ktoś może z poprzedniego etapu wysłał taki nieopisany paragon i dostał nóż?

Ja miałam tylko słowo  przyprawa i nic więcej i nóż dostałam emotka

ja też dostałam na właśnie taki nie do konca opisany dobrze paragon emotka

Dziękuję  :) Wyślę takie paragony jakie mam. Nagrody niezbyt wartościowe to problemów nie robią emotka
0 0

malgosia74

#6282873 Napisano: 10.11.2016 16:55:27
amif napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Jameson wysyła już nagrody - skrzynie z 2 etapu?

na pewno słał 1 etap, 2 raczej nie - czekam właśnie na nagrodę z 2 etapu

dziękuję za odpowiedź emotka
1 barszcz 0

Gość: HOLLY

#6282875 Napisano: 10.11.2016 16:59:50
barszcz napisał(a):

Czy ktoś mnie oswiecie,jak to jest z tym actimelem.Zarejestrowałam się rano i nadal brak linka aktywacyjnego,jak było u grających?!

U mnie na wp maila brak, na gmail przyszedł od razu.
0 0

carissma

#6282885 Napisano: 10.11.2016 17:11:40
shell napisał(a):

Właśnie wysłałam 12 kodów Actimel. Trafiłam 2 razy rękawiczki.
Kilka kodów wysyłałam co minutę i wtedy miałam zero trafień. Nie ogarniam..

Bramki są otwarte co 4 minuty ale niekoniecznie o pełnej minucie. W tym samym czasie co Ty wysyłasz, wysyła kilkadziesiąt innych osób i któraś z nich na pewno trafia nagrodę. Czego nie ogarniasz? emotka
0 0

ilona162

#6282895 Napisano: 10.11.2016 17:33:11
HOLLY napisał(a):

barszcz napisał(a):

U mnie na wp maila brak, na gmail przyszedł od razu.

u mnie od kilku dni nie ma linku aktywujacego. wczoraj czy przedwczoraj odpisali ze rozwiążą problem ale ile mam na to czekać.. emotka no i druga sprawa ze w 12-paku mam dwa kody tylko, ktos powie na jaki adres wysłać prośbę o resztę kodów? widziałam ze wcześniej ktos pytał o to samo, ale nie dostal odpowiedzi, także podbijam pytanie emotka
0 0

barszcz

#6282901 Napisano: 10.11.2016 17:46:04
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!:-)Ten konkurs dziwny  jakiś i chyba nie dla mnie,w takim razie:-(
0 0

Gość:

#6282943 Napisano: 10.11.2016 19:18:43
bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

katrin1 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Odnośnie młynków z Kamisa - nie mam na paragonie słowa "Kamis" tylko np. PaprykaSłodka 22g i nie po drodze mi do sklepu po pieczątkę. Czy ktoś może z poprzedniego etapu wysłał taki nieopisany paragon i dostał nóż?

Ja miałam tylko słowo  przyprawa i nic więcej i nóż dostałam emotka

ja też dostałam na właśnie taki nie do konca opisany dobrze paragon emotka

Dziękuję  :) Wyślę takie paragony jakie mam. Nagrody niezbyt wartościowe to problemów nie robią  emotka

... brat właśnie był w Biedronce żeby przybili pieczątkę ,że to przyprawa Kamis  bo był brak w opisie , nikomu z obsługi nie chciało się tym zajmować emotka  po iluś tam min  w końcu doczekał się kierowniczki która i tak mu powiedziała,że takich dopisków sobie nie mogą robić  i takie sprawy niech sobie wyjaśnia firma organizująca konkurs !!! emotka  z " górą" Biedronki ... bo to nie ich sprawa ...  jeszcze usłyszał,że sam też może się spotkać z ich regionalnym ale dopiero po niedzieli ale i tak nic z tego nie będzie ....brat powiedział ,że więcej tam nawet na zakupy nie pójdzie bo ewidentnie im się nie chciało 
0 0

ktosiek1

#6282945 Napisano: 10.11.2016 19:19:18
A jak to jest z wypasionym? Kupujecie kilka produktów na jeden paragon? I co z opakowaniami? trzeba je zachowywać całe? nie uśmiecha mi się trzymać starych kartonów po mleku...może tylko kody wyciąć?
0 0

kammaro

#6282947 Napisano: 10.11.2016 19:23:03
ktosiek1 napisał(a):

A jak to jest z wypasionym? Kupujecie kilka produktów na jeden paragon? I co z opakowaniami? trzeba je zachowywać całe? nie uśmiecha mi się trzymać starych kartonów po mleku...może tylko kody wyciąć?

Mozna wyciac kody. Z ich odpowiedzi wynika, ze nie mozna kupic na jeden paragon, bo przy weryfikacji musi sie zgadzac ilosc (!) paragonow ze zgloszeniami (oczywiscie daty przed zgloszeniami) inaczej uczstnik zostaje zdyskwalifikowany z konkursu. Tak odpowiedzieli w mailu.
0 0

anialistopad

#6282950 Napisano: 10.11.2016 19:27:58
A w wypasiony trzeba coś odsyłać jak się wygra?
0 0

Niebieska_Laguna

#6282952 Napisano: 10.11.2016 19:36:28
kammaro napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Mozna wyciac kody. Z ich odpowiedzi wynika, ze nie mozna kupic na jeden paragon, bo przy weryfikacji musi sie zgadzac ilosc (!) paragonow ze zgloszeniami (oczywiscie daty przed zgloszeniami) inaczej uczstnik zostaje zdyskwalifikowany z konkursu. Tak odpowiedzieli w mailu.

Mi napisali, że mogę kupić kilka mlek na jeden paragon i wszystkie zgłosić...
0 0

Limonka89

#6282957 Napisano: 10.11.2016 19:49:41
Mam pytanko odnośnie actimela....Wygrałam rękawiczki po czym wypełniłam formularz ale niepokoi mnie, że nie dostałam na e-mail żadnego potwierdzenia, a czytałam w regulaminie że: 
5.8 Po wypełnieniu i wysłaniu Formularza, zwycięzca jednej z 10.000 nagród na stronie www.pokonajzime.pl otrzymuje:
a.potwierdzenie o poprawnym dostarczeniu danych;
b.informację o przewidywanej dacie wysyłki nagrody

Czy osoby które wygrały, od razu otrzymały takiego e-maila?
0 0

tereniagno

#6282977 Napisano: 10.11.2016 20:30:08
siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Nie, ktoś wspominał o 29 cZy 30.10

Wysłałam ostatniego dnia o 23:57 i nie zadzwonili do mnieemotka
0 0

karolina7

#6282978 Napisano: 10.11.2016 20:37:55
Limonka89 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie actimela....Wygrałam rękawiczki po czym wypełniłam formularz ale niepokoi mnie, że nie dostałam na e-mail żadnego potwierdzenia, a czytałam w regulaminie że: 
5.8 Po wypełnieniu i wysłaniu Formularza, zwycięzca jednej z 10.000 nagród na stronie www.pokonajzime.pl otrzymuje:

Ja dziś w ogóle miałam problem z Actimelem - 2 razy błąd przy wysyłaniu formularzy, jeden poszedł ale bez otrzymania potwierdzenia, linki, które dostałam na pocztę nie odsyłały mnie do formularza. Wysłałam zapytanie co i jak... Czekam na info... 
0 0

aljagus

#6282979 Napisano: 10.11.2016 20:40:49
Odnośnie WYPASIONEGO- po analizie wysłałam do nich zapytanie czy mogę kupić więcej sztuk mleka na jeden paragon skoro UDZIAŁ W LOTERII BIERZE KOD z opakowania a nie paragonu! i oto odp : Ja to rozumiem na Polski - Jasne,możesz kupić 100 mlek na jeden paragon i wszystkie sto kodów zgłosić,jednakże w momencie wygranej oczekujemy 100 paragonów. ps- nie wiem dlaczego takie maleńkie! cytuję :
Witamy!  Jak najbardziej można zakupić większą ilość produktów promocyjnych na jeden
paragon i później je wszystkie zgłosić na ten sam numer paragonu. Nie
można jednak zgłosić ich więcej, ponieważ wtedy w razie wygranej i
weryfikacji wszystkich zgłoszeń, uczestnik zostanie zdyskwalifikowany emotka Życzymy powodzenia!
0 0

rkvi

#6282980 Napisano: 10.11.2016 20:43:15
karolina7 napisał(a):

Limonka89 napisał(a):

Ja dziś w ogóle miałam problem z Actimelem - 2 razy błąd przy wysyłaniu formularzy, jeden poszedł ale bez otrzymania potwierdzenia, linki, które dostałam na pocztę nie odsyłały mnie do formularza. Wysłałam zapytanie co i jak... Czekam na
info... 

Miałam to samo, pomogło wyczyszczenie cookies emotka  
0 0