Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6283302 Napisano: 11.11.2016 20:57:50
delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje
0 0

paula9891

#6283331 Napisano: 11.11.2016 22:40:17
mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

Nie? A co to jest "Vegeta torebka 75 g"?
0 0

szczupak

#6283370 Napisano: 12.11.2016 09:26:04
czy w loterii actimela jest jakieś ograniczenie na osobę?
jak wygrałam rękawiczki to jeszcze mogę grać dalej?
i czy jak wypełniłam formularz zwycięzcy to powinno przyjść potwierdzenie na email?
dzięki z góry za wszelkie info
0 0

nataszka

#6283377 Napisano: 12.11.2016 09:45:02
Szukam ile znaków ma formularz Spełnij swoje marzenie (albedo)?
0 0

Natie77

#6283379 Napisano: 12.11.2016 10:14:25
nataszka napisał(a):

Szukam ile znaków ma formularz Spełnij swoje marzenie (albedo)?

200
0 0

szczupak

#6283383 Napisano: 12.11.2016 10:50:49
szczupak napisał(a):

i czy jak wypełniłam formularz zwycięzcy to powinno przyjść potwierdzenie na email?

podbijam
0 0

Gość: awi

#6283385 Napisano: 12.11.2016 11:07:48
szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):

podbijam

Możesz grać dalej
3.6.7 Dopuszczalne jest wielokrotne wysłanie kodów jeden po drugim przez tego samego Uczestnika.
Wszystkie kody przesłane przez jednego Uczestnika biorą udział w losowaniu nagród
natychmiastowych oraz nagrody głównej zwiększając szansę Uczestnika
0 0

margo96

#6283404 Napisano: 12.11.2016 12:57:01
Czy komuś jeszcze nie przychodzą maile od Actimela? Ja nie dostałam nawet tego z linkiem aktywującym po rejestracji (musiałam zatem zalogować się przez facebook) i ani jednego maila z brakującymi kodami (chociaż niby wysłali). Wkurzyłam się, bo drugi szcześciopak tylko z jednym kodem mam.
0 0

Gość: natis87

#6283405 Napisano: 12.11.2016 12:59:56
margo96 napisał(a):

Czy komuś jeszcze nie przychodzą maile od Actimela? Ja nie dostałam nawet tego z linkiem aktywującym po rejestracji (musiałam zatem zalogować się przez facebook) i ani jednego maila z brakującymi kodami (chociaż niby wysłali). Wkurzyłam się, bo drugi szcześciopak tylko z jednym kodem mam.

Ja sie rejestrowalam 20 minut temu, brakujace kody przyszly natychmiast ale i tak nic nie wpadlo:(
0 0

mczarna

#6283407 Napisano: 12.11.2016 13:05:11
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było...
0 0

Gość: becia1973

#6283419 Napisano: 12.11.2016 13:52:49
margo96 napisał(a):

ja również nie dostałam 
0 0

Gość: amif

#6283420 Napisano: 12.11.2016 13:55:00
becia1973 napisał(a):

margo96 napisał(a):

ja również nie dostałam 

nie dość, że jest problem z linkiem aktywacyjnym to jeszcze nie można odesłać danych we formularzu, nie przyjmuje skanu emotka
0 0

Halszka

#6283422 Napisano: 12.11.2016 14:11:24
mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było...

5 904 353 039 012   3525PL  Vegeta  torebka 75g  
- kupiłam zwykłą Podravka Vegeta 75g i kod kreskowy zgadza sie z tym z regulaminu.
1 paula9891 0

bibeck

#6283424 Napisano: 12.11.2016 14:33:21
Czy przy zgłoszenieu na konkurs z biedry (płyny EDEN) powinno przyjść jakieś potwierdzenie, albo wyświetlić się komunikat o przyjęciu zgłoszenia? Pytam, bo po kliknięciu wyślij, praktycznie nic się nie dzieje. Tekst nadal w okienku i żadne potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia nie przychodzi na @, ani nie wyświetla się na ekranie monitora.
0 0

donia7

#6283426 Napisano: 12.11.2016 14:53:48
bibeck napisał(a):

Czy przy zgłoszenieu na konkurs z biedry (płyny EDEN) powinno przyjść jakieś potwierdzenie, albo wyświetlić się komunikat o przyjęciu zgłoszenia? Pytam, bo po kliknięciu wyślij, praktycznie nic się nie dzieje. Tekst nadal w okienku i żadne potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia nie przychodzi na @, ani nie wyświetla się na ekranie monitora.

https://zapodaj.n...6f1fdfe4608.png.html
1 bibeck 0

bibeck

#6283427 Napisano: 12.11.2016 14:54:40
donia7 napisał(a):

bibeck napisał(a):

https://zapodaj.n...6f1fdfe4608.png.html

Dziękuję emotka  czyli coś u mnie nie wchodzi
1 donia7 0

kaskaderka1

#6283441 Napisano: 12.11.2016 16:03:05
Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.
Bo mi pokazał się tylko formularz -aby do nich napisać emotka
0 0

monkakk

#6283442 Napisano: 12.11.2016 16:06:13
kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.

tak, na zielonym pasku u dołu ekranu z informacją że zgłoszenie przyjęte czy jakoś tak
0 0

kaskaderka1

#6283443 Napisano: 12.11.2016 16:07:48
monkakk napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

tak, na zielonym pasku u dołu ekranu z informacją że zgłoszenie przyjęte czy jakoś tak

Kurcze , to tego nie zauważyłam emotka
Kliknęłam wyślij i pokazało się okienko do wiadomości .

Czy ta informacja była na dole ?:(
0 0

monkakk

#6283444 Napisano: 12.11.2016 16:09:24
kaskaderka1 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Kurcze , to tego nie zauważyłam emotka
Kliknęłam wyślij i pokazało się okienko do wiadomości .

Czy ta informacja była na dole ?:(

tak na dole, szczerze ja za pierwszy razem też jej nie widziałam emotka tylko nie pamiętam czy mi przechodziło do kontaktu czy zostawało na formularzu. Może ktoś inny teraz wysyłał to potwierdzi