Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kaskaderka1

#6283445 Napisano: 12.11.2016 16:10:48
monkakk napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.
Bo mi pokazał się tylko formularz -aby do nich napisać emotka

tak, na zielonym pasku u dołu ekranu z informacją że zgłoszenie przyjęte czy jakoś tak

Kurcze , to tego nie zauważyłam emotka
Kliknęłam wyślij i pokazało się okienko do wiadomości .

Czy ta informacja była na dole ?:(

tak na dole, szczerze ja za pierwszy razem też jej nie widziałam emotka tylko nie pamiętam czy mi przechodziło do kontaktu czy zostawało na formularzu. Może ktoś inny teraz wysyłał to potwierdzi

Dziękuję serdecznie emotka
Mam nadzieję że doszło .
0 0

szaradzista1

#6283462 Napisano: 12.11.2016 17:38:42
szaradzista1 napisał(a):

wykorzystują różne aliasy (dodatkowe adresy) tego samego konta poczty elektronicznej do występowania w imieniu/zgłaszania rzekomo różnych Uczestników.

Kto mi wyjaśni w prostych słowach ten punkt regulaminu?
0 0

Monika11

#6283463 Napisano: 12.11.2016 17:57:27
Jak wygrałam rękawiczki kodem -który dostałam na @ to mam im co odesłać ? Screen strony ?
0 0

mczarna

#6283468 Napisano: 12.11.2016 18:43:06
Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

Nie? A co to jest "Vegeta torebka 75 g"?

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było...

5 904 353 039 012   3525PL  Vegeta  torebka 75g  
- kupiłam zwykłą Podravka Vegeta 75g i kod kreskowy zgadza sie z tym z regulaminu.

Halszka - ale ta srebrna?
0 0

paula9891

#6283471 Napisano: 12.11.2016 18:53:49
mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

- kupiłam zwykłą Podravka Vegeta 75g i kod kreskowy zgadza sie z tym z regulaminu.

Tak zwykla, srebrna, dlatego sie dziwie, ze piszecie, ze nie biora udzialu, bo tez takie kupilam.

0 0

mczarna

#6283472 Napisano: 12.11.2016 19:00:40
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

Tak zwykla, srebrna, dlatego sie dziwie, ze piszecie, ze nie biora udzialu, bo tez takie kupilam.

paula-to były moje pierwsze produkty jakie kupiłam na ten konkurs.Sprawdzam regulamin,kod kreskowy i zupełnie inny...Nie wiem o co chodzi...Jeśli macie ten z regulaminu to ok ale mnie to skutecznie w błąd wprowadziło, może jakaś dziwna partia? Nie mam pojęcia o co chodzi. W każdym bądź razie paragon mam,więc dzięki Wam mogę zagrać,bo kodu na paragonie nie ma,liczy się produkt:-) 
0 0

paula9891

#6283475 Napisano: 12.11.2016 19:09:48
mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

paula-to były moje pierwsze produkty jakie kupiłam na ten konkurs.Sprawdzam regulamin,kod kreskowy i zupełnie inny...Nie wiem o co chodzi...Jeśli macie ten z regulaminu to ok ale mnie to skutecznie w błąd wprowadziło, może jakaś dziwna partia? Nie mam pojęcia o co chodzi. W każdym bądź razie paragon mam,więc dzięki Wam mogę zagrać,bo kodu na paragonie nie ma,liczy się produkt:-) 

Hehe, nie ma problemu, ja się trochę wystraszyłam, bo udało mi się wygrać i taki paragon wysłałam, a tu nagle piszecie, że nie biorą udziału emotka Ufff...emotka

Gość: krseta

#6283478 Napisano: 12.11.2016 19:14:01
pytanko mam o konkursy sms gdzie jest ograniczenie 160znaków. czy zdarza Wam się używać w takich smsowych zgłoszeniach przy pisaniu tekstu ENTERA czy wysyłacie zawsze ciąg tekstu? czy jest ryzyko że takie smsy źle się wyświetlają u organizatora po otrzymaniu?
0 0

paula9891

#6283479 Napisano: 12.11.2016 19:15:54
krseta napisał(a):

pytanko mam o konkursy sms gdzie jest ograniczenie 160znaków. czy zdarza Wam się używać w takich smsowych zgłoszeniach przy pisaniu tekstu ENTERA czy wysyłacie zawsze ciąg tekstu? czy jest ryzyko że takie smsy źle się wyświetlają u organizatora po otrzymaniu?

Ja używam entera chyba zawsze emotka Myślę, że nie ma takiej możliwości, bo to nie jest znak specjalny, ale mogę się mylić.
0 0

mczarna

#6283480 Napisano: 12.11.2016 19:17:58
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

Hehe, nie ma problemu, ja się trochę wystraszyłam, bo udało mi się wygrać i taki paragon wysłałam, a tu nagle piszecie, że nie biorą udziału emotka Ufff... emotka

Paula-ciekawa jestem co za towar mój sklep sprowadza:P Gratuluję wygranej!
0 0

mczarna

#6283481 Napisano: 12.11.2016 19:21:46
paula9891 napisał(a):

krseta napisał(a):

Ja używam entera chyba zawsze emotka Myślę, że nie ma takiej możliwości, bo to nie jest znak specjalny, ale mogę się mylić.

Chodzi Ci raczej o spację?Jak widać było w zeszłorocznym konkursie Biedry Schwarzkopf,gdzie ujawnili wygrane wpisy,takie smsy akceptowali ale nie wiem czy każda agencja to toleruje.Moim zdaniem takie zgłoszenie jest mega słabe, przecież to mało czytelne ale jak nie czytają , a losują to chyba rybka.
0 0

paula9891

#6283482 Napisano: 12.11.2016 19:27:05
mczarna napisał(a):

Paula-ciekawa jestem co za towar mój sklep sprowadza:P Gratuluję wygranej!

Może z Chin? emotka
Dziękuję emotka
mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

krseta napisał(a):

Chodzi Ci raczej o spację?Jak widać było w zeszłorocznym konkursie Biedry Schwarzkopf,gdzie ujawnili wygrane wpisy,takie smsy akceptowali ale nie wiem czy każda agencja to toleruje.Moim zdaniem takie zgłoszenie jest mega słabe, przecież to mało czytelne ale jak nie czytają , a losują to chyba rybka.

Chyba chodzi o taki smsowy enter, czyli taką strzałkę, która działa jak enter emotka W każdym razie ja ją bardzo często używam, bo jakoś tak lubię... emotka
0 0

Gość: krseta

#6283483 Napisano: 12.11.2016 19:30:33
dzięki za informację;) oczywiście tak chodziło o enter na klawiaturze
0 0

zabcia0410

#6283520 Napisano: 12.11.2016 21:34:36
Czy dzisiaj udało się komuś wygrać coś w Actimelu?
0 0

ibizka

#6283522 Napisano: 12.11.2016 21:44:49
Corona konkurs udało się komuś wbić kod bo ja na dwa kody mam informacje,że są niepoprawne.W galerii brak zdjęć.Ktoś próbował?
0 0

memos

#6283523 Napisano: 12.11.2016 21:47:39
zabcia0410 napisał(a):

6 kodów i pudło  emotka
0 0

madzia1-s

#6283524 Napisano: 12.11.2016 21:49:53
memos napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

6 kodów i pudło  emotka

3 kody i nic emotka
0 0

aster222

#6283527 Napisano: 12.11.2016 21:53:26
memos napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

6 kodów i pudło  emotka

Tak 21:29:54 rękawiczki
0 0

zabcia0410

#6283530 Napisano: 12.11.2016 22:12:21
memos napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

6 kodów i pudło  emotka

czyli podobnie,może dzisiaj nikt nie wygrywa?Jak przeliczyłam, ilość nagród jest mniejsza niż ilość 4 minutowych przedziałów czasowych emotka
0 0

malgosia74

#6283532 Napisano: 12.11.2016 22:34:29
kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.
Bo mi pokazał się tylko formularz -aby do nich napisać emotka

mi się pokazał komunikat że zgłoszenie zostało zapisane na dole w zielonym polu i to wszystko, szkoda, że potwierdzenie ma maila nie przychodzi