Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tamlin111

#6282981 Napisano: 10.11.2016 20:43:44
karolina7 napisał(a):

Limonka89 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie actimela....Wygrałam rękawiczki po czym wypełniłam formularz ale niepokoi mnie, że nie dostałam na e-mail żadnego potwierdzenia, a czytałam w regulaminie że: 
5.8 Po wypełnieniu i wysłaniu Formularza, zwycięzca jednej z 10.000 nagród na stronie www.pokonajzime.pl otrzymuje:
a.potwierdzenie o poprawnym dostarczeniu danych;
b.informację o przewidywanej dacie wysyłki nagrody

Czy osoby które wygrały, od razu otrzymały takiego e-maila?

Ja dziś w ogóle miałam problem z Actimelem - 2 razy błąd przy wysyłaniu formularzy, jeden poszedł ale bez otrzymania potwierdzenia, linki, które dostałam na pocztę nie odsyłały mnie do formularza. Wysłałam zapytanie co i jak... Czekam na info... 

Wygrałam kubek i w ogóle formularza nie mogę wypełnić, wpisuję wszystkie dane, a wyskakuje mi komunikat aby je podac bo ich nie ma. Na maila przyszedl link do formularza, który odsyła mnie na główną stronę Actimela.
0 0

huda83

#6282983 Napisano: 10.11.2016 20:45:39
Ja to rozumiem inaczej. suma mlek na paragonach ma się równać sumie zgloszonych kodów. czyli jak masz sto na paragonie to zgłaszasz sto a nie sto jeden. chyba, że masz na to dodatkowe jeden jeszcze jeden paragon. 

huda83

#6282984 Napisano: 10.11.2016 20:46:38
Czy ktoś się orientuje jaki to dokładnie  model głośnika jbl w konkursie orange?
0 0

aljagus

#6282986 Napisano: 10.11.2016 20:48:20
No ok, a co z punktem w reg,że każdy zakup (paragon) to jedno zgłoszenie?? ja pierdzielę. emotka Może uda się coś ustalić wspólnie emotka

huda83 napisał(a):

Ja to rozumiem inaczej. suma mlek na paragonach ma się równać sumie zgloszonych kodów. czyli jak masz sto na paragonie to zgłaszasz sto a nie sto jeden. chyba, że masz na to dodatkowe jeden jeszcze jeden paragon. 

0 0

aljagus

#6282989 Napisano: 10.11.2016 20:55:01
i w sumie kolejne- wysyłając 100 kodów ,które masz na jednym paragonie - wygrasz 2 lub trzy razy - jakie wtedy paragony odsyłasz ,jeżeli masz 1?ach...w głowie się już kręci od tego emotka

aljagus napisał(a):

No ok, a co z punktem w reg,że każdy zakup (paragon) to jedno zgłoszenie?? ja pierdzielę. emotka Może uda się coś ustalić wspólnie emotka

huda83 napisał(a):

0 0

judytkak

#6282994 Napisano: 10.11.2016 21:03:28
huda83 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jaki to dokładnie  model głośnika jbl w konkursie orange?

Też się chętnie dowiem emotka
0 0

Limonka89

#6282995 Napisano: 10.11.2016 21:04:48
Dzięki za odpowiedź chyba też do nich napiszę...tak na wszelki wypadek emotka
0 0

Gość: MartaZey

#6282997 Napisano: 10.11.2016 21:11:27
tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Potwierdzam. U mnie przed chwilą telefon.

Czy wszystkie dzisiejsze wygrane to za ostatni dziem konkursu.
Sama nie wiem na co liczę  emotka

Nie, ktoś wspominał o 29 cZy 30.10

Wysłałam ostatniego dnia o 23:57 i nie zadzwonili do mnie emotka

Czyli nie ma już chyba na co czekać:( Bez sensu, nie mam szczęścia w promocyjnych. Wydałam prawie 30zł na Calgon i SMSy i nic...Myslalam, ze skoro jest 100 nagrod, to cos wpadnie, a tu lipa
0 0

harnas

#6282998 Napisano: 10.11.2016 21:13:04
MartaZey napisał(a):

tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Czyli nie ma już chyba na co czekać:( Bez sensu, nie mam szczęścia w promocyjnych. Wydałam prawie 30zł na Calgon i SMSy i nic...Myslalam, ze skoro jest 100 nagrod, to cos wpadnie, a tu lipa

100 nagród, bez numeru paragonu, taka wartość nagród i taka pewność? Pozazdrościć naiwności emotka

edzia21

#6282999 Napisano: 10.11.2016 21:13:27
MartaZey napisał(a):

tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Każdy myśli podobnie jak Ty...i nagle BACH robi się tysiące zgłoszeń emotka  (albo dziesiątki tysięcy emotka )

tereniagno

#6283068 Napisano: 10.11.2016 23:38:49
edzia21 napisał(a):

MartaZey napisał(a):

tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Każdy myśli podobnie jak Ty...i nagle BACH robi się tysiące zgłoszeń emotka  (albo dziesiątki tysięcy emotka )

Mam 2 paragony i wysłałam 2 zgłoszenia.Może z rezerwy się uda emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6283073 Napisano: 11.11.2016 00:17:15
Na stronie Calgona jest info, że do 7 dni mogą dzwonić. Po dzisiejszym dniu i po takim nieśpiesznym obdzwanianiu przez kilka dni wygranych myślę, że jeszcze w poniedziałek czy wtorek mogą być jakieś telefony emotka   nie wykluczyłabym tego
0 0

mysz-s

#6283075 Napisano: 11.11.2016 00:59:28
aljagus napisał(a):

Odnośnie WYPASIONEGO- po analizie wysłałam do nich zapytanie czy mogę kupić więcej sztuk mleka na jeden paragon skoro UDZIAŁ W LOTERII BIERZE KOD z opakowania a nie paragonu! i oto odp : Ja to rozumiem na Polski - Jasne,możesz kupić 100 mlek na jeden paragon i wszystkie sto kodów zgłosić,jednakże w momencie wygranej oczekujemy 100 paragonów. ps- nie wiem dlaczego takie maleńkie! cytuję :
Witamy!  Jak najbardziej można zakupić większą ilość produktów promocyjnych na jeden
paragon i później je wszystkie zgłosić na ten sam numer paragonu. Nie
można jednak zgłosić ich więcej, ponieważ wtedy w razie wygranej i
weryfikacji wszystkich zgłoszeń, uczestnik zostanie zdyskwalifikowany emotka Życzymy powodzenia!

Ja to rozumiem inaczej. Nie że oczekują sto paragonow tylko skoro masz na paragonie 100 sztuk wypasionego a zglosisz 105 kodów to musisz mieć na te dodatkowe 5 sztuk paragon/y.

freyja88

#6283082 Napisano: 11.11.2016 08:13:06
ewikewik napisał(a):

Na stronie Calgona jest info, że do 7 dni mogą dzwonić. Po dzisiejszym dniu i po takim nieśpiesznym obdzwanianiu przez kilka dni wygranych myślę, że jeszcze w poniedziałek czy wtorek mogą być jakieś telefony emotka   nie wykluczyłabym tego

A kto z was wygrał zgłoszeniem z pierwszej połowy października? Sam wrzesień widziałam i końcówkę konkursu?
0 0

Gość: siasiolka

#6283101 Napisano: 11.11.2016 09:49:01
buncia88 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

A kto z was wygrał zgłoszeniem z pierwszej połowy października? Sam wrzesień widziałam i końcówkę konkursu?

chyba nikt. Nie widziałam wpisów chwalących się zgłoszeniami z pierwszej połowy października.
0 0

agniecha1985

#6283103 Napisano: 11.11.2016 09:53:24
siasiolka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

chyba nikt. Nie widziałam wpisów chwalących się zgłoszeniami z pierwszej połowy października.

Z 11 i 12 X też były wygrane, a dalej cisza emotka
0 0

donia7

#6283104 Napisano: 11.11.2016 09:53:59

stoneface

#6283129 Napisano: 11.11.2016 11:45:05
Czy na opakowaniu actomela jest tyle kodów ile buteleczek, tak niby winika z regulaminu, a ja już w 2 opakowaniach miałem tylko po  1 kodzie?
0 0

pioge7

#6283135 Napisano: 11.11.2016 12:11:43
stoneface napisał(a):

Czy na opakowaniu actomela jest tyle kodów ile buteleczek, tak niby winika z regulaminu, a ja już w 2 opakowaniach miałem tylko po  1 kodzie?

podobno trzeba do nich napsiać o problemie i doślą brakujące kody emotka
0 0

moniazr

#6283149 Napisano: 11.11.2016 13:11:07
pioge7 napisał(a):

stoneface napisał(a):

podobno trzeba do nich napsiać o problemie i doślą brakujące kody emotka

Nie trzeba do nich pisać. Wystarczy jak się zarejestrujesz i wpiszesz kod z opakowania, żeby zagrać. W odpowiedzi wysyłają email, z brakującymi kodami emotka
0 0