Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6330202 Napisano: 08.03.2017 11:06:28
paula9891 napisał(a):

Ja tu myślę nad sekretem, a i tak nie mogę odebrać nagrody w Trójmieście, więc szkoda mojego czasu  emotka  Do kitu z takim konkursem emotka

Trochę bez sensu to zrobili, bo aptek jest dużo więcej - ciekawe, czym kierowali się przy wyborze akurat tych konkretnych emotka
1 paula9891 0

aspartaqs

#6330204 Napisano: 08.03.2017 11:11:02
Dziękujemy za udział w konkursie. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

Nie moge wyslac zgloszenia na konkurs kaufland spa, nie wyskakuje mi zaden blad po prosku po kliknieciu na wyslij zgloszenie nic sie nie dzieje, ma ktos jakis pomysl dlaczego? HELP emotka

w innej przegladarce wrzuc emotka

Dzieki emotka zadziałałao

A tam powinny pokazać się jakieś podziękowania po wysłaniu zgłoszenia na ten Kaufland? Pytam, bo mi wczoraj wyskoczył komunikat o błędzie po angielsku: "whoops, it looks like something went wrong" czy coś w ten deseń, więc myślałam,że nie przeszło.Wobec tego chciałam wysłać ponownie zgłoszenie,a le pojawił się komunikat, że ten nr paragonu został już wcze sniej zgłoszony, więc wnioskuję,że jednak przeszło.

0 0

malenka89

#6330207 Napisano: 08.03.2017 11:13:53
Co do RMF przypomniały mi się czasu szaleństwa zakupowego, pamiętacie? emotka  

Jak tu wygląda ten sygnał? 
0 0

Gość: bc14

#6330208 Napisano: 08.03.2017 11:16:41
rano Prowadzacy ogłosili.ze jest konkus i trzeba wejsc na strone i 50 zestawow kosmetyków jest do wygrania, po 10 Pani tylko wspomniala o akcji...
1 malenka89 0

joan

#6330209 Napisano: 08.03.2017 11:17:27
malenka89 napisał(a):

To były piękne czasy, szkoda że oszuści rozpier* tę formę konkursu, dla mnie to była cudna matematyczna zabawa emotka

I te skoki adrenaliny, gdy nagle w radiu rozlegało się "hoł hoł hoł" emotka

Gość: cleopatra

#6330210 Napisano: 08.03.2017 11:17:27
malenka89 napisał(a):

prowadzoący/prowdzący mówi o konkursie i chce by kobiety zdradziły swój sekret...przytoczyli przykład jednego z sekretów, że kobieta nie goli nóg....
1 malenka89 0

agicho

#6330211 Napisano: 08.03.2017 11:18:19
Mysia napisał(a):

agicho napisał(a):

constanza napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

mahuska napisał(a):

amica dzisiaj nic nie rozdaje, ani RMF ??

Rmf kosmetyki
http://www.rmf.fm/f/dzien-kobiet-2017.html

a jak brzmi ten sygnal? emotka  ktoś?coś?

raczej to nie sygnał a zachęta do wzięcia udziału.

Byly jakies szczegoly? Sprecyzowali moze pytanie?Jakis sekret po prostu, czy sekret np: urody? emotka

Nie, przykładowy odczytali jakieś dziewczyny,że jak nie musi się golić to tego nie robi emotka
0 0

magdalena-1989

#6330212 Napisano: 08.03.2017 11:19:02
cleopatra napisał(a):

malenka89 napisał(a):

prowadzoący/prowdzący mówi o konkursie i chce by kobiety zdradziły swój sekret...przytoczyli przykład jednego z sekretów, że kobieta nie goli nóg....

Ale to jest kto pierwszy ten lepszy jeden sklep jedna nagroda czy wybiorą najciekawsze?
0 0

Gość: cleopatra

#6330214 Napisano: 08.03.2017 11:20:13
magdalena-1989 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ale to jest kto pierwszy ten lepszy jeden sklep jedna nagroda czy wybiorą najciekawsze?

nie mam zielonego pojęcia...
0 0

cudaczek121

#6330215 Napisano: 08.03.2017 11:22:36
aspartaqs napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

Nie moge wyslac zgloszenia na konkurs kaufland spa, nie wyskakuje mi zaden blad po prosku po kliknieciu na wyslij zgloszenie nic sie nie dzieje, ma ktos jakis pomysl dlaczego? HELP emotka

A tam powinny pokazać się jakieś podziękowania po wysłaniu zgłoszenia na ten Kaufland? Pytam, bo mi wczoraj wyskoczył komunikat o błędzie po angielsku: "whoops, it looks like something went wrong" czy coś w ten deseń, więc myślałam,że nie przeszło.Wobec tego chciałam wysłać ponownie zgłoszenie,a le pojawił się komunikat, że ten nr paragonu został już wcze sniej zgłoszony, więc wnioskuję,że jednak przeszło.

No to chyba jednak mi nie wysłało,ech.
0 0

agicho

#6330220 Napisano: 08.03.2017 11:27:09
cleopatra napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tak to był jakiś przykład zacytowany.
0 0

joan

#6330221 Napisano: 08.03.2017 11:27:37
U mnie taki sekret: właśnie podkręciłam głośność w wieży, com ją kiedyś w RMFie wygrała emotka A wygrałam ją tylko po to, żebym mogła obsługiwać radio za pomocą pilota, bo mi się nie chce co chwilę wstawać emotka Lofju, eremef emotka

pakowa

#6330312 Napisano: 08.03.2017 12:02:45
cudaczek121 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

wczoraj mialam taką sytuację i napisałam @ taką odp otrzymałam:

Przepraszamy za kłopoty z rejestracją zgłoszenia. Uprzejmie informujemy, że Pani zapytanie zostało skierowane do działu redakcji i zgodnie z otrzymaną odpowiedzią, Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane - wszystko zostało wypełnione prawidłowo.

więc chyba przeszło emotka

cudaczek121

#6330320 Napisano: 08.03.2017 12:09:00
pakowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

Przepraszamy za kłopoty z rejestracją zgłoszenia. Uprzejmie informujemy, że Pani zapytanie zostało skierowane do działu redakcji i zgodnie z otrzymaną odpowiedzią, Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane - wszystko zostało wypełnione prawidłowo.

A czy możliwe jest, aby w jakimś innym Kauflandzie był taki sam numer systemowy?
0 0

malgosia74

#6330325 Napisano: 08.03.2017 12:12:00
pakowa napisał(a):

to może i moje zostały zarejestrowane, bo identyczną sytuacją miałam i 2 paragony poszły...
0 0

agicho

#6330391 Napisano: 08.03.2017 12:44:47
mahuska napisał(a):

amica dzisiaj nic nie rozdaje, ani RMF ??

Amica na psy schodzi emotka https://www.faceb.../?type=3&theater
0 0

magdal14

#6330412 Napisano: 08.03.2017 13:13:35
a ja mam taką odp z Kaufland SPA
Dzień dobry,

dziękujemy za wiadomość z 2017-03-08.

Przepraszamy za kłopoty z rejestracją zgłoszenia. Otrzymaliśmy informację z naszego działu fachowego, że na
stronie konkursu wystąpił błąd, który został już usunięty.

Bardzo prosimy o przesłanie nr paragonu, które wpisywała Pani w zgłoszeniu
konkursowym oraz z jakiego adresu mailowego zgłoszenie było wysłane,
wtedy będziemy mogli sprawdzić, czy zgłoszenie jest zapisane w systemie.

Z góry dziękujemy!
0 0

gagi

#6330418 Napisano: 08.03.2017 13:18:49
wczoraj do mnie dzownił rmf fm maxx i nie mogłam akurat odebrac cholecia
0 0

pioge7

#6330420 Napisano: 08.03.2017 13:20:20
Info o kosmetykache na RMF żeby pisać 
0 0

deva

#6330424 Napisano: 08.03.2017 13:21:43
pioge7 napisał(a):

Info o kosmetykache na RMF żeby pisać 

gadała, że nagrodzą najciekawsze wpisy ...

0 0